- Adres
- vri 16:30 - 22:30
- zat 16:30 - 22:30
- zon 12:30 - 22:00
23 recensies voor Mykonos
Het eindcijfer is 7.9. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,6
- Prijs / kwaliteit
7,6
F. Wenders
Als liefhebbers van de Griekse keuken worden we steeds weer verrast door de hoge kwaliteit van de opgediende schotels, voorgerechten en het lekkers na. Maar ook de sfeer en het altijd leuke praatje van Jurgos en zijn mooie ploeg (meeste dames van allure, heel leuk en gevat steeds weer). Al in veel Griekse keukens geweest, zelfs in Griekenland zelf.. Maar deze keuken staat voor top-kwaliteit... Blijf ons a.u.b. verrassen.. tot zo!!
9 op schaal 1-10
Karl Wedick
Samen met mijn vrouw kom ik hier al sinds de eerste opening, denk 17-18 jaar geleden. De kwaliteit is even iets minder geweest maar na vermelding stond het weer op het hoogste pijl wat je kunt verwachten van super personeel en een betrokken eigenaar.
De persoonlijke benadering, met daarbij de huiskamersfeer maken dat een uit etentje steeds een feest is. Daarom komen we regelmatig met veel plezier en grote honger terug.- Eten / drinken -
- Sfeer -
Aydin
Super restaurant, super eten, super personeel! Alleen kan het restaurant iets gezelliger, maar het eten en het personeel maakt dit helemaal goed!
Zeker de beste griek van zuid limburg!- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
S. Regor
Voor mij een van de betere Grieken in de regio. Waarom? Omdat het eten altijd goed smaakt! Bij de meeste Grieken heb je nog drie dagen dorst en een droge nasmaak. Bij Mykonos gaan ze goed met de kruiden om en is het vlees heerlijk mals.
De zaak oogt naar mijn mening niet echt gezellig, hier zou nog het een en ander verbeterd kunnen worden. De service is ok. Prijs / kwaliteit is dik in orde! Aanrader!
7,6 op schaal 1-10
Bert
De zaak is lang niet meer zo gezellig als voor de verbouwing (en zoals ook al iemand zei, de bankjes zijn krap), maar het eten is redelijk constant gebleven en constante kwaliteit vind je maar op weinig plaatsen. Ik wil niet zeggen dat ik hier juichend naar buiten loop, maar slecht heb ik hier nog nooit gegeten. Het is tot nu toe altijd redelijk goed geweest. Laatste keer zelfs alles ontzettend mals, vond alleen de kipfilet de laatste keer niet echt lekker en de gyros mag van mij wat krokanter (maar dat is persoonlijk). Het enige wat ik hier nooit lekker vind, is de champignonsaus, die smaakt en oogt vooral erg chemisch. De menukaart vind ik niet zo heel erg spannend (700 combinaties uit gyros, susuki, souflaki etc., maar dat is bij alle Grieken zo), maar uiteindelijk vind je toch altijd wel iets dat smaakt.
De bediening is niet denderend, maar oké (met 2 jongemannen als uitschieters naar beide kanten, de één communiceert nauwelijks en loopt altijd nors rond, de ander is echt geboren voor het vak).
Veel gelezen hier: aan de prijzige kant. Inderdaad, hij is wat duurder dan de overige Grieken, maar daarvoor krijg je wel altijd een goede, consistente kwalitiet en dat kun je van maar weinig Grieken zeggen.- Eten / drinken 8
7,2 op schaal 1-10
Jeannie
Gisteravond, zaterdag 8 okt.2011, hebben we met de kegelclub hier gegeten.
Tja, het restaurant was vol maar daar hebben we niets van gemerkt wat de kwalitieit van het eten betreft. Het was echt super.De saladebar was goedgevuld met verse, overheerlijke produkten.
De bediening bleef, ondanks de drukte, heel vriendelijk.Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten / drinken 7
7,6 op schaal 1-10
T.Aarden
Na het lezen van negatieve kritiek, eerst overwogen om bij een ander restaurant te gaan eten.
Maar ja, voordeel van de twijfel want er waren uiteraard ook positieve reacties. We zijn er gaan eten, gisteravond, donderdag 15 september2011. Het was uitstekend!!!!
De saladebar was lekker vers en heel lekker. Het eten was
super goed en de bediening was heel vriendelijk.
Wij komen hier zeker terug!!!
Ik weet natuurlijk niet of het in het weekend, als het heel erg druk is ook zo goed is?- Eten / drinken 9
8,6 op schaal 1-10
danny
Of het nou vis of vleesgerechten zijn ze smaken gewoon geweldig. Salade bar vers en voldoende keus. De inrichting en ruimtelijke opstelling van de tafels vind ik matig, met 6 personen toch wel krap.
De bediening stoor ik me niet meer aan, daar kom ik er te vaak voor. Mijn cijfer spreekt boekdelen, het is soms echt een lachertje.- Eten / drinken 9
7,9 op schaal 1-10
Ivo
Zitplaatsen vind ik persoonlijk erg krap. Het lijkt of ze de wetten van de zwaartekracht uitproberen op de klanten.
Het eten smaakt goed alleen vind ik ze erg prijzig. Als ik meer betaal dan verwacht ik ook dat in de prijs een deel van de ambiance wordt betaald. Als dat zo is dan zou ik juist geld terug moeten krijgen.
Ze zouden er beter een afhaalrestaurant van kunnen maken. Prima eten en daar niet hoeven te zitten.
5,4 op schaal 1-10
Jan
Het was voor ons de tweede keer.
Het is en blijft gewoon top.
royaldo
Wat een ramp diner!
Nadat ons eten al ca. 10 min op tafel stond, eens geinformeerd waar het eten van de kinderen bleef en of de bestelde champignonsaus en mayonaise nog gebracht kon worden. Eten vd kinderen waren ze vergeten te bereiden.(kan gebeuren)
Gevraagd of ze wel al een portie friet voor de kinderen konden regelen.
10 min later nog steeds niets, geen friet voor de kinderen, geen champignonsaus en mayonaise voor ons. Nog maar eens gevraagd, kreeg het antwoord dat het er aan kwam, ik moest wachten.Toen het eten van de kinderen eindelijk arriveerde (na 1uur en 15 min), werd ons een drankje aangeboden.
Toen wij aangaven klaar te zijn en geen drankje meer hoefden, trok de eigenaar het eten onder de neus van onze kinderen en mijzelf uit en schold dat we naar huis konden gaan! 15 jaar klant en bedankt!
- Eten / drinken 6
4,6 op schaal 1-10
Hein
Was ooit een van de betere Griekse restaurants, maar ik maak er nu een grote boog omheen. Dit is niet meer Grieks: alles smaakt hetzelfde en vooral zout en vlak. Waar voor je geld krijg je hier niet (meer). Een afrader!
- Eten / drinken 2
2 op schaal 1-10
Ben
Gezelligheid en kwaliteit van vroeger is ver te zoeken.
Prijs is de laatste jaren enorm gestegen.
- Eten / drinken 6
4,8 op schaal 1-10
jos
Gezellig Grieks restaurant met goede bediening en het eten is prima! Je kunt er ook gratis parkeren. Chapeau!
9,1 op schaal 1-10
L
Een jaar geleden gaan eten, maar zeker nooit meer!
Een uur moeten wachten op ons eten en drinken.
Zeer slecht personeel, wat ook nog arrogant uit de hoek komt als je vraagt waar het eten blijft.
Eten smaakte echt voor geen meter.
Er zat totaal geen griekse smaak aan en het was gewoon 3x niks.
Ze zullen ons er zeker nooit meer terug zien.
- Eten / drinken 1
1 op schaal 1-10
a kleijkers
Het is er in één woord geweldig, wij gaan er al 16 jaar met plezier heen. Het eten is gewoon fantastisch en de bediening is ook erg goed. De baas maakt altijd een praatje met ons en wij zijn dan ook vaste klant.
Namko
In dit restaurant zijn we eens met een grote groep gaan eten, dat was de eerste keer dat ik hier kwam. Het eten was echt heerlijk, zeker waar voor je geld. Het restaurant is niet te klein en niet te groot, een aanrader om hier eens naar toe te gaan.
8,8 op schaal 1-10
Wiel
Een van de 2 Griekse restaurants waar we nog gaan eten. De souflaki's zijn onovertroffen. De moussaka smaakt ook prima. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Het is er altijd druk, dus een beetje geduld moet je wel hebben.
9,4 op schaal 1-10
Andrea
Op zich goed eten, maar de prijs voor een Grieks restaurant dat niet echt veel bijzonders biedt, is toch erg hoog.
Daarbij kregen wij vaker het gevoel dat we plaats moesten maken voor de volgende gasten, zo snel kwam de ene gang na de andere.Wel is er maar 1 Griek die zo'n geweldige souvlaki kan maken en dat is Mykonos!
6,3 op schaal 1-10
Herman
Vandaag gaan eten bij Mykonos. In vergelijking met anders viel het eten tegen, vooral de gyros was niet te eten, vrijwel smaakloos. En de bediening was ronduit slecht. Na afloop van het eten wilden we gesplitst betalen, vanwege 3 gezinnen, ging aanvankelijk niet want het was te druk zei de eigenaar. Dit restaurant is veel te duur geworden en kan niet de kwaliteit en ambiance bieden die je voor zoveel geld verwacht.
- Eten / drinken 4
3,9 op schaal 1-10
angelina
top.place
8,1 op schaal 1-10
githje
Voor mij niet de beste Griek.Vind het vrij duur, en de bediening is niet altijd top.zijn te groot geworden!
- Eten / drinken 7
6,1 op schaal 1-10
jack en angelique
niet de goedkoopste griek, kwalitatief zeker wel de beste! we komen hier regelmatig en zijn nog nooit teleurgesteld, super attent personeel, zeer vriendelijke eigenaar, kortom als je van grieks eten houdt is this the place to be!
Restaurants in de buurt
271m · Landgraaf · Nederlands, Pannekoekenhuizen en lunchroom