Recensies van restaurants in Krommenie, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Krommenie. Gegeten bij een restaurant in Krommenie? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Krommenie verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Krommenie over tijd.
Chantal
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
Heerlijke falafel, al een paar keer gehaald, maar er ontbreekt altijd wel wat! Deze reis dus geen knoflook en sambal op mijn broodje! En dit terwijl ik vraag met alles er op en er aan! Het eten is echt heerlijk, maar met sausjes zijn ze erg zuinig
Cynthia
Eetcafé de Tamme boer in Krommenie
Wij komen hier al jaren regelmatig. Het eten is altijd goed, evenals de bediening en de sfeer. Het enige nadeel is dat meer mensen in de Zaanstreek dit weten en je dus wel op tijd moet reserveren. Dit restaurant is echt een aanrader, voor de prijs hoef je het niet te laten.
M. Verkerk
Gezellig en chique restaurant, nette en zeer vriendelijke bediening. Wel wat duur, maar lekker eten, (geen pizza's) jammer dat de porties wat aan de kleine kant zijn. Tussen de gerechten door moesten we wel wat lang wachten, maar het was druk, dus dat is begrijpelijk. De rode huiswijn is echt fantastisch.
Helaas rook het toilet niet echt fris.erik
Eten was goed. Het was ook heet. Alleen het eten werd te laat bezorgd, en je krijgt geen telefoontje of mail met de mededeling dat het een kwartier of half uurtje later wordt. Voor die gene die ribbetjes bestellen de smaak was prima, maar zat weinig vlees aan de ribbetjes. Volgende keer gewoon weer bij de concurrent bestellen maar. Maar ook bestel je per mail gebakken aardappeltjes en frites, naar de aardappeltjes konden wij fluiten.
Bas, Hetty, Frans en Agnes
Eetcafé de Tamme boer in Krommenie
Ons jaarlijkse etentje wederom bij De Tamme Boer. We hebben weer heerlijk gegeten in een prima sfeer. De bediening is helemaal super, in dit restaurant besteedt de bediening veel aandacht aan de gasten. Er wordt regelmatig gevraagd of alles naar wens is en ze houden goed in de gaten of er nog iets te drinken moet komen. Wij kunnen dit restaurant van harte aanbevelen. Prima kwaliteit eten voor een redelijke prijs.
Jan
Eetcafé de Tamme boer in Krommenie
Wij komen al jaren bij de Tamme Boer. Het is en blijft een gezellig betaalbaar eetcafé. Het eten is prima voor elkaar. Deze tent klopt gewoon en is prima in balans. Als je van gewoon lekker eten houdt en je wilt niet teveel betalen is dit altijd een prima keuze. Dimitri, Ageet en het hele team, ga zo door.
Johanna Eijmael
Fantastisch restaurant, prachtig verbouwd, heel gezellig en prettig. Lieve mensen die zeer gastvrij zijn. Altijd is het 1e drankje van de zaak. De eigenaren kennen je meteen terug en onthouden alles wat je verteld hebt. Zeer persoonlijke bediening. Verrukkelijk eten. Beslist ons favoriet chinees restaurant. Een echte aanrader.
Jaap
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
Wij halen met enige regelmaat een hapje bij Alanya. Meestal ga ik voor de Doner. Soms iets anders, altijd lekker! Altijd service met een glimlach, meer dan voldoende eten en lekker. Soms moet je wat langer wachten, als het druk is. Maar dat is m'n eigen schuld. Ik kan het ook even telefonisch bestellen, Wachttijd is dan 2 minuten. Maar, ik ga er toch altijd gewoon heen. Kom je weer een berg bekenden tegen die ook goed en lekker willen eten. Top tent!!
joyce
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
Je kan hier lekker eten. Ik vind de prijzen vergeleken andere doner zaken enorm duur. Jullie mogen weleens wat doen aan de prijzen. Uiteindelijk ga je dan toch liever naar een snackbar. Dan ben je de helft minder kwijt en je hebt veel meer.
A'tje
Eetcafé de Tamme boer in Krommenie
Iedere keer weer heerlijk! Goede eet-café-kwaliteit. Perfecte service+bediening, vrouw in de keuken (TOP), reserveer bijtijds... en vergeet de scroppino niet :-)
Richard en Agnes
Heel vaak langsgereden maar nooit even binnengezeten tot eergister. Op het parkeerterrein zijn de vakken inmiddels wel te zien. Goede ontvangst, er was het nodige gereserveerd maar wij kregen toch nog de keuze uit twee tafeltjes.
Prima, vlotte bediening. Broodje en een schaaltje gebakken aardappels vooraf .. leuk gedaan. Ruime keuze in de menukaart. Nadat we onze keuze hadden gemaakt kregen we behoorlijk snel ons eten. Er werd op een vlotte en niet opdringerige manier met de klant omgegaan, ze hebben hier duidelijk plezier in het werk.
De dessertkaart is overzichtelijk, duidelijk en biedt een ruime keuze.
Kortom; een prima restaurant om even heerlijk te genieten.Anna
Eetcafé de Tamme boer in Krommenie
Mooi en gezellig aangekleed, heel ontspannen sfeertje, heerlijk eten.
Is echt aan te raden voor diegene die een avondje lekker willen eten en drinken, relaxed en met een echt vriendelijke bedieningen (geen neppe vriendelijkheid, maar mensen die echt plezier in hun werk hebben).Een week van tevoren reserveren voor je tafel - dat zegt toch eigenlijk al genoeg over 'de Tamme Boer' :D
Gino W
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
Laats een hapje besteld via de telefoon, alles ging goed en werd warm bezorgd, alleen het duurde wel een beetje lang. Mijn dochter had een Italiaanse pizza margerita besteld, en deze was heel erg kruidig/gezout, als een turks afhaal center Italiaanse pizza's verkoopt, moeten ze wel zorgen dat ze goed bereid zijn! Voor de rest top eten.
Suzy Q
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
Het eten is best oke, alleen de prijs/kwaliteit verhouding is niet juist. Bij bestellen duurt het vaak wel lang en wordt je slecht verstaan aan de telefoon. Al met al best goed te doen voor een keer.
yoshi
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
het eten is hier heerlijk.
soms kan het wel heel lang duren voor een bestelling maar dit is niet heel vaak.
verder is het daar erg schoon ze maken alles minimaal 1x per dag schoon.
ik bestel hier al 6 jaar.Jan Klasen
Eetcafé de Tamme boer in Krommenie
Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurantje. Zeker een aanrader. Vriendelijk personeel en het eten werd goed/warm opgediend.
Erwin van Wegen
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
Droog en oud vlees. Weinig saus, veel te kleine bakjes.
Hanna
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
De meiden die daar werken lopen gewoon met hun haren los boven het eten, bah..!
Vieze tent!
Mevr. De Vries
Afhaalcentrum Alanya in Krommenie
Het eten is altijd heerlijk en Nick de bezorger mag iedere dag wel komen van mij. Leuke jonge en zeer beleefde knul.
Peter Bernoster
Eetcafé de Tamme boer in Krommenie
Vorige week met mijn nichtje wezen hier en goed gegeten.
Gister vanuit het restaurant 'de 5 broers' te Zaandijk ontevreden weggegaan wegens het slechte eten & personeel. (zie recensie 22-08-2011)
Gelijk doorgegaan naar 'de Tamme Boer' hier prima ontvangen, gezellig buiten gezeten met een drankje. Mijn zwangere vrouw een doorgebakken bierfstuk genomen die goed gebakken was en prima qua smaak was. Vriendelijk personeel en uiteindelijk tot 23:00 buiten gezeten op het terras. Al met al een geslaagde avond.
Een flinke aanrader voor een gezellige avond met lekker eten.
In het weekend rond etenstijd wel even reserveren :)
DP
Lunchroom Cafetaria Rosarium in Krommenie
De berehap is er super lekker en zelf gemaakt, net als de zelf gesneden vlaamse friet.
- Vorige pagina
- 1