Ik ben persoonlijk een echte friet liefhebber en ben al bij vele friettenten geweest. Ik moet zeggen dat Gertico tot nu toe ruim de beste is geweest.
Eten: De frietjes zijn altijd even lekker en de kroketten/frikandellen smaken zoals ze horen. Wat Gertico echter speciaal maakt is de overheerlijke satésaus. Geen enkele andere friettent die ik bezocht heb kan hieraan tippen. De enige plaats waar ik zulke lekkere satésaus heb gegeten was in een chic restaurant waar je al snel 20 euro betaald voor een portie.
Zelfs de friettent op de Markt in Maastricht die uitgeroepen is als 'beste friettent van Limburg' komt niet in de buurt wat de satésaus en de frieten betreft.
Bediening: Met de bediening heb ik persoonlijk nog nooit problemen gehad. Het personeel is altijd even vriendelijk en de bestelling kloppen altijd.
Ambiance: Aangezien we de frieten altijd halen, kan ik hier moeilijk over oordelen.
Prijs/Kwaliteit: De prijs is, ondanks de zeer goede kwaliteit, zelfs iets lager dan bij de doorsnee friettent. De prijs voor een frietje is normaal, maar er zijn speciale aanbiedingen zoals een familiepakket waarbij je 5 frieten en 5 krokketten/frikandellen (naar keuze samen te stellen) voor slechts 10 euro kan bestellen. Aangezien de kwaliteit zeer goed is (zie hierboven) ben ik hier ook uitermate tevreden over.
In het kort: De beste friettent waar ik ooit gegeten heb!