Recensies van restaurants in Kamperland, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Kamperland. Gegeten bij een restaurant in Kamperland? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Kamperland verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Kamperland over tijd.
Chris
Roompot Beach Resort in Kamperland
De pizza's zijn slecht: zout, kant en klare pakjes op een bodem gestrooid. De spagetti bolognese was zo slecht dat we hem teruggestuurd hebben en dat was de eerste keer ooit dat we iets teruggestuurd gebben. Was niet te eten. Nog slechter dan een kant en klaar pakje. We hoefden hem dan wel ook niet te betalen. Hier gaan we nooit meer heen.
Ralf Wischnewski
Brasserie d'Ouwe Veerstoep in Kamperland
Ich war 2012 dort, alles perfekt,freundlich,lecker und dann auch noch die herrliche Aussicht.
Macht bald wieder auf !!Niels van Laarhoven
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Gister samen met mijn vriendin bij Serge en zijn personeel te gast mogen zijn.
Wij hebben heerlijk genoten van hun kookkunsten, op basis van eerdere recensies dit restaurant uitgekozen, en hier zeker geen spijt van gehad.Erwin
Na een prettige avond gehad te hebben in januari nog maar eens naar Emelisse gegaan.
Via de eetnu site getracht te reserveren doch dat is niet gelukt. Na twee mails maar ouderwets opgebeld en gereserveerd.
We worden ontvangen door Robert, een vriendelijke heer en tevens chef van de brigade. Hij neemt onze Sweetdealbonnen in en brengt ons naar onze tafel. We bestellen wat te drinken en krijgen een standje van hem omdat we wijn bestellen in een bierbrouwerij.
Even later komt iemand anders van de brigade de bestelling opnemen. Het is, volgens mij de meest ervaren dame. Helaas blijkt dit bij ons niet. In onze deal hebben wij de keuze met het hoofdgerecht uit biefstuk en kabeljauw en met het nagerecht keuze van de kaart. Wanneer ze bij ons opnoemt wat wij kunnen bestellen is het nagerecht beperkt tot twee keuzes. Wanneer ik haar attent maak op deze fout en de uitgeprinte deal laat zien heeft zij geen interesse en blijft aangeven dat wat zij zegt de keuze is of anders niets. Ik geef aan geen discussie te wensen en mijn recht op papier te hebben waarna zij kwaad wegloopt. Een leuke sfeer!
Gelukkig komt Robert even later een en ander rechtzetten. Er blijken twee verschillende deals te zijn en wij hebben inderdaad gelijk en keuze uit de kaart.
We krijgen lekker vers stokbrood met lekkere kruidenboter.
We nemen vooraf de tartaar van zalm met sinaasappelrasp, ui en frisse roomkaas
met bieslook. Deze wordt wat te koel geserveerd waardoor de zalm niet goed tot zijn recht komt. Mede door de roomkaas valt de smaak van de zalm weg. Het is verder wel lekker.
Het volgende gerecht is de tomatensoep met basilicum en een garnituur van rul gebakken
rundergehakt met ui en knoflook. Heerlijk. Vorige keer was deze wat te zurig, nu is deze perfect. Door de verse tomaat blijft de soep zijn zuurtje behouden maar deze is nu perfect in balans.
Het hoofdgerecht hebben we nu keuze uit drie. We kiezen de biefstuk met rode wijnsaus en de ribeye. De ribeye is enkele uren met rozemarijn gemarineerd en wordt daarna in roomboter gebakken. Nadat het vlees getrancheerd is wordt het vlees op smaak gebracht met een mengsel van olie, peterselie, basilicum, knoflook, limoen en rode peper. De ribeye is perfect gebakken en goed op smaak. Ik heb de rode peper helaas niet gevonden maar het is een lekker gerecht. Ook de biefstuk is prima gebakken en de rode wijnsaus is heerlijk.
De friet erbij is perfect met lekkere mayonaise. De koude pasta penne met hamblokjes had van mij achterwege mogen blijven, dit is verre van smakelijk. Helaas ontbreekt ook vandaag de groente.
Als nagerecht nemen we het zomers fruitsoepje, een koud soepje van bosvruchten met yoghurtbosvruchtenijs, verse munt, slagroom en huisgemaakte koekkruimels. Het is erg lekker, de bosvruchten zijn ook wat zurig maar met de koekkruimels als zoete tegenhanger erg lekker nagerecht.
We sluiten af met een heerlijke espresso en vragen de rekening. Helaas blijkt deze, net als vorige keer, niet juist. Het nagerecht is bij ons in rekening gebracht. Helaas is Robert niet meer aanwezig dus vraag mij af hoe de afhandeling hiervan zal gaan. Gelukkig wordt de fout zonder morren, maar helaas ook zonder excuses, hersteld.
Het eten krijgt nu een dikke 7. Het voorgerecht was wat te koel en de penne niet lekker. Vorige keer was het beter en een 8 dus nu een 7
Sfeer een 7, een dergelijke aanvaring met de bediening doet de sfeer geen goed, ondanks de snelle en prima actie van haar collega. De service krijgt een 6, zie sfeer maar ook vanwege de fout op de rekening wat nu voor de tweede keer op rij is gebeurd.
Prijs/kwaliteit een 8.
Aanrader? Toch wel, wij gaan in ieder geval nog eens terug.Nico
Erg leuke ervaring. Zaterdag 23 maart gegeten in een volgereserveerd restaurant. Een maandmenu van 4 gangen, waarbij je ook nog een gerechtje vooraf kreeg met een glaasje lentebock. Bier dat ze ter plaatse brouwen. Wij namen met 4 mensen vooraf een proeverij van 3 verschillende bieren gekozen. Het menu kost 22.50. Direct ook gereserveerd voor de couverts restaurant week begin april. Dan serveren ze een drie gangen menu voor 15 euro.
Bedankt.Simone
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Heerlijk gegeten en zeker niet duur. Eigenaar Serge is zeer gastvrij en bedient ook zelf aan tafel. Zeer zeker een aanrader. Als we weer eens in de buurt zijn, komen we zeker weer langs!
Jouke H.
Normaal schrijf ik nooit recensies, maar ik wilde toch even kwijt dat ik met veel plezier al jaren hier kom eten en dat het altijd ontzettend goed is! De bediening is prima, leuke sfeer hangt er in het restaurant.
Meestal bestel ik sparerib of een pizza en mijn partner houdt van de tortilla's, vooral die met banaan is lekker!Elke en Wouter Bijl
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Geweldig restaurant! Het heeft alles; gezellige, romantische sfeer, héérlijk eten en zeer goede en vriendelijke bediening/service! Een echte aanrader!!!
Fam. van Beek
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Afgelopen zaterdag met z'n vieren lekker gegeten.
Een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede bediening.
Ga zo door serge!!Jan
Prima gegeten, goede attente bediening en de prijs-kwaliteisverhouding is in orde. Voorgerechten: capaccio en zalmtartaar beiden zeer goede gerechten, smaakvol en mooi opgemaakt. Vissoep als tussengerecht : rijkgevuld, maar een beetje waterig van smaak, biefstuk prima zoals we besteld hebben met een pepersaus, nagerecht (ananas, banaan, sorbetijs) ok zonder er echt uit te springen, wel mooie opmaak. Kortom we hebben hier ruim 2.5 uur met 2 kinderen (6,12 ) heerlijk gezeten. Ook erg fijn dat grotere kinderen ook een half hoofdgerecht kunnen bestellen voor de helft vd prijs . Heerlijke bierjes van het vat; de nummer 1 van Kamperland wat ons betreft. Komen zeker weer terug!
Nelleke Grefkens-van Rij
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Afgelopen vrijdag met z'n vijven heerlijk gegeten voor een heel schappelijke prijs!
Alles smaakte eerlijk en zelfgemaakt.
Alle vijf komen zeker nog een keer terug met hun eigen familie of vrienden.
Een echte "aanrader".
Klein minpuntje was de wat kille temperatuur, volgende keer een plaats achterin.
Nelleke Grefkens-van Rij HaamstedeAnna
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Afgelopen vrijdag hebben wij hier heerlijk gedineerd. Het restaurant heeft een warme en gezellige uitstraling. Als voorgerecht hadden we een overheerlijke vissoep, om letterlijk je vingers erbij af te likken. Als voorgerecht de zwaardvis. Alles is vers en goed op smaak. Eindelijk een restaurant waar niks uit een pakje komt. Je kan hier culinair genieten voor een betaalbare prijs. De service is super. Zeer goeie uitleg van de chef. Wij raden dan ook iedereen aan om hier eens aan te schuiven. Ga zo door!
g
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Zeer slecht, als je vraagt of er ook vegetarische mogelijkheden zijn, word er gewoon door de kok gezegd dat hij daar niet veel mee kan. Als je niet eens de moeite neemt om voor 1 iemand van een gezelschap wat anders te koken (om medische redenen vegetarisch) ben je voor mij gewoon een waardeloos restaurant!
Wilco
Roompot Beach Resort in Kamperland
Van de week nog maals geweest in het cafe.
De pizza`s zijn van een beperkte kwaliteit.
Maar de sfeer was leuk vriendelijk geholpen door een spontane gezellige jongen.
Sfeer maakt veel goed.
Volgendjaar komen we zeer zeker weerjan van Niekerk
Heerlijk gegeten. We hadden een arrangement inclusief een proeverij van enkele bieren. Een vriendelijke dame bracht ze. De eigenaar kwam zelf iets over de bieren vertellen. Zo hadden we precies de juiste hapjes bij de mooiste bieren. We komen zeker terug
Hans
Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen in Kamperland
We verbleven twee dagen in dit welnesscentrum. Tijdens het diner (en later ook bij het ontbijt) kregen we de indruk dat er te weinig personeel aanwezig was om alle tafels prettig en vlot te bedienen. Prijs/kwaliteit verhouding van het eten vond ik niet in verhouding (a la carte eten); hoofdgerecht grietfilet op een bedje met groente en patates frites voor 58 euro...
Gerechten waren goed in orde en bereid met verse ingrediënten.
HansHans 04
Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen in Kamperland
Al meerdere keren in dit fantastische hotel geweest en ook gegeten maar steeds weer was er op het eten iets aan te merken. Vaak gewoon domme fouten. De kwaliteit liep verder terug. De laatste keer deed de deur dicht. Nu was ook de kwantiteit ver beneden de maat. Van het drie gangen menu was het salade voorgerecht fantasieloos. Na 45 minuten kwam het hoofdgerecht waarvan het vlees (80gram!) droog was en veel te weinig evenzo de groente ( één eetlepel) en de frites ( een halve fritezakportie voor twee personen) . Het nagerecht keer net een voldoende. Op andere plaatsen eten we beter voor een lagere prijs.
Het ontbijt is een voldoende waard.
Amadore, doe iets aan de kwaliteit en kwantiteit van het eten in je restaurant want je beoordeling is ver beneden de 4 sterren die je denkt waard te zijn. Wij zouden graag weer terug willen komen.Hans 04
In de Frituur naast het café aan de haven lekkere frites met kroketten gegeten en een drankje erbij. Vol bakje en knapperig gebakken. Beter dan in het 4 sterren hotel.Ondanks de kille november avond toch een gezellige ongedwongen sfeer binnen. Goede service, schoon en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Hier lijkt het me van de zomer heerlijk om op het terrasje te zitten en naar de haven te kijken.
Frits Nicolaas
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Gisteren bij Kookpunt in Kamperland gegeten, die in November naast de Europese menukaart een speciale Aziatische Flessenpost hebben. Hierop staan heerlijke gerechten, waar we met volle teugen van genoten hebben. Als voorgerecht hebben we een Japans gerecht met rauwe varkenshaas gegeten; zondermeer een "aanrader". Als hoofdgerecht viel onze keus op de Rendang en die was ook van grote klasse. Wij komen oorspronkelijk uit Den Haag, waar veel, goede Indische restaurants te vinden zijn, en weten dus waar we over praten!! Als dessert namen we de Zeeuwse lekkernijen van de normale menukaart en die was verrukkelijk. Afgesloten met een heerlijke koffie met likeur kunnen we terugkijken op een heerlijke, culinaire avond.
jansen
Jammer, de leuke entourage doet meer vermoeden.
Teleurstelling alom. Laagdrempelig wil men wellicht zijn, echter de prijzen zijn in verhouding tot het gebodene erg hoog. Proberen ze hier het begrotingstekort terug te verdienen? Kwaliteit is matig.Personeel is grotendeels slecht intern opgeleid. gemiste kans en minder omzet.
Wij komen hier in iedergeval nooit meer.
patricia
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Eten was heel goed, bediening ook. Het enige puntje was dat er op kaart een voorgerecht stond verschillende hapjes vanaf 2 personen per tafel. We vroegen eerst of die met twee personen kon en de andere 4 iets anders, dit was geen probleem. Toen kwam de gastvrouw, die ons vertelde dat het toch niet kon. Oke dat kan was niet helemaal duidelijk op de kaart, maar toen kwamen er gasten die vaker waren geweest en daar kon het wel. Sorry maar je kan natuurlijk niet maken om bij de ene gast wel te geven en bij andere niet.
Familie Kok
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Heerlijk gegeten! Super ingespeeld op de wensen, we gaven aan nog nooit mosselen te hebben gegeten, en dat werd gewoon ff geregeld! Wij hebben genoten! En hopen zeker terug te komen! Zeker de moeite waard, prijs kwaliteit uitstekend!
de wee
Brasserie "kookpunt" in Kamperland
Heb hier laatst gedineerd en wat een goed restaurant is Kamperland rijker ..
Hadden ook de bouillabaise geproefd omdat de chefkok hierom bekend stond, zeker een aanrader!
Het was 12 jaar geleden dat ik zo een lekkere bouillabaise had gegeten in Marseille... eindelijk ook in Nederland te krijgen :D
De rest van het diner was ook erg goed.. zeker goed voor onze top 5 notering van goede restaurants
Tara
De biefstuk en vis waren prima.
De prijzen voor de gerechten van de menukaart liggen wel erg hoog voor dit soort restaurant in de provincie. Gemiddeld 25 euro voor een biefstuk. Het garnituur bij het eten is erg mager en bestaat uit een grote bak friet en je krijgt geen aparte sla of groente. Prijs en kwaliteit zijn daardoor niet in verhouding.
Wat ook opviel is dat de keuken er niet zo netjes uitzag. Open prullenbakken en eten op de vloer in de keuken, dat is niet hygienisch.Kate
Wij hebben niet genoten van de maaltijd. De vegetarische grill viel enorm klein uit voor 17,50 euro, was taai en de sla was vergeven van de olie. De sla met mozzarella en tomatensoep dreven eveneens in de olie. De tafel was vies en na het afrekenen werden papiertjes door de ober gewoon op de gond gegooid. De frietjes smaakten naar diepvriesfrieten. Veel geld voor een ondermaatse kwaliteit. Absoluut geen aanrader. Men kan meer zorg besteden aan verse ingrediënten en de bordschikking. Hier komen we niet meer terug.
Pieter Jan
Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen in Kamperland
Zeer matig. Onze laatste avond uit eten in het restaurant van het Hotel.
Niet voor herhaling vatbaar.
Eten slecht matig. Geen verse oesters. Bediening heel aardig aan tafel, alleen overzicht in restaurant is volledig zoek. Wijnen op de kaart die er niet zijn. Bij proeven wordt er niets gezegd, gewoon een andere wijn geschonken. Fles dus retour. Zelf maar om de rekening gegaan aan de kassa. Bediening was aan het opruimen terwijl er nog 10 gasten zaten. Als antwoord op de vraag mag ik van u de rekening. Wat is uw kamer nummer. Graag de rekening. Ja ik weet niet wat u gegeten heeft.
Nou ja zeg. Dit slaat alles. In de overige opmerkingen las ik dat er al herhaaldelijk door gasten opmerkingen gemaakt zijn over het restaurant in dit 4 sterren hotel. Jammer dit hotel verdient beter.
Restaurant absoluut onvoldoende.rita
Chinees Indisch Restaurant Chung Ching in Kamperland
De bediening was erg goed en het eten heerlijk.
- Vorige pagina
- 1