Brasserie "kookpunt" in Kamperland
(H)eerlijk eten in onze knusse brasserie!
Contactgegevens
- www.brasseriekookpunt.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Beste gasten
Brasserie ''Kookpunt'' is gelegen in Kamperland op de kruising van de Molenweg en Ruiterplaatweg, bij de (enige) stoplichten in dit kleine dorp aan het Veerse Meer.
Als eigenaar en chef heb ik 12 jaar een groot restaurant uitgebaat en nu mijn droom gerealiseerd van een klein, uniek en sfeervol huiskamerrestaurant. Na een grondige renovatie is een geheel nieuwe eetgelegenheid gecreëerd met een prachtige open keuken en 24 zitplaatsen.
Mijn keuken laat zich het best omschrijven als mediterraan Frans/Italiaans, maar er zijn ook diverse favoriete gerechten van vaste gasten meegenomen uit mijn vorige restaurant d'Ouwe Veerstoep.
Voor gasten die wat avontuurlijker zijn ingesteld, is er ook de flessenpost met gerechten die veelal seizoen- en streekgebonden zijn en om de week wisselen. In mijn keuken wordt vrijwel alles zelf gemaakt, zoals bouillons en sauzen en wij werken alleen met verse groenten, kruiden, vlees, vis en schaaldieren.
Laat u overtuigen en kom eens kijken, maar reserveer wel tijdig, want brasserie “Kookpunt” zit vaak vol!
U kunt reserveren via 06-19376658
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- OV
Bushalte binnen 2 minuten. Buslijn 31 halte Veerweg.
- Omgeving
- Landelijk
- Ambiance
- Romantisch, hip, huiselijk en gezellig
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, biologisch en lactosevrij
- Voorzieningen
- Gastheer/vrouw: Laura Vuik, Joëlle Bouwense
- Sommelier: Serge Bosschaart
- Eigenaar: Serge bosschaart
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
g
Zeer slecht, als je vraagt of er ook vegetarische mogelijkheden zijn, word er gewoon door de kok gezegd dat hij daar niet veel mee kan. Als je niet eens de moeite neemt om voor 1 iemand van een gezelschap wat anders te koken (om medische redenen vegetarisch) ben je voor mij gewoon een waardeloos restaurant!
c.baelemans@hotmail.com
16-02-2012 mijn eerste kook cursus gehad bij kookpunt te kamperland, ik was medeverantwoordelijk voor de prei soep. met een deskundige blik van serge is het goed gelukt.
eerst even een staafmixer aanschaffen en een hoop verse groente,dan kunnen die kant en klaar pakjes de kast uit.
Serge bedankt voor de gezellige avond en ook de rest van het gezelschap het is voor herhaling vatbaar.dank je wel groetjes
Christ