Recensies van restaurants in Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Kaatsheuvel. Gegeten bij een restaurant in Kaatsheuvel? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Kaatsheuvel verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Kaatsheuvel over tijd.
Trudy
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
De sfeer was geweldig. Leuke bediening . Heerlijk gegeten. Keus genoeg.
Had geboekt via vakantie veiling maar het maakte geen verschil.
Komen zeker nog een keer terugsaskia van emmerik
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
We hebben heerlijk gegeten en er was genoeg. Wat ik wel miste bij de vis was aardappelsalade, mischien een suggestie om die er ook bij te doen in plaats van alleen de huzaren salade. Voor 4 personen vond ik de steen verder iets te klein, als we alle 4 er wat op hadden liggen. Verder een dikke pluim en we gaan zeker terug komen!
ruitje
We hadden een verrassingsmenu en ik vond het allemaal lekker. Spannende gerechtjes, heerlijke combinaties en een hele goede gastvrouw met lekkere bijpassende wijnen. De porties mogen iets groter.
Anja Veenstra
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
Geen hoogstandje maar veel voor weinig geld. Vriendelijk personeel. Leuk om met kinderen naar toe te gaan.
Astrid
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
Tafel voor 13 volwassenen en 2 kinderen besteld,om te steengrillen.1 Dag voor aankomst gebeld dat er 2 kinderen en 2 volwassenen minder kwamen, géén probleem. Op de dag zelf, we liepen nog in de Efteling, gebeld dat het wat later zou worden dan de bestelde tijd, géén probleem.
Het personeel was vriendelijk, kwam vaak langs of er iets te drinken moest zijn.
Alles was prima in orde, ik zou iedereen die in de buurt is aanraden om daar te gaan eten.
Mochten wij in de buurt zijn, gaan we zeker langs.Marc
Bistro De Leckernij in Kaatsheuvel
Vorig jaar toevallig ontdekt als afsluiter van een 2 daagse uitstap naar de Efteling.
Het was zodanig meegevallen dat we dit jaar terug zijn geweest na ons Efteling bezoek.
Kindvriendelijk en aangepast menu voor de kleinsten.
Heel verse en originele keuken.
Een echte aanrader!
Volgend jaar gaan we zeker terug.. jammer dat we zo ver wonen.wilma van dongen
Steakhouse & Tapasbar Grillig in Kaatsheuvel
Met 11 personen vanavond hier tapas gegeten. Kan er heel kort over zijn.
Super eten, sfeer, kwaliteit, service en gezellig personeel. Was echt een feestje!!!
En nog bedankt voor het vuurwerk!Patrice
Steakhouse & Tapasbar Grillig in Kaatsheuvel
Ook voor vegetariërs en veganisten is dit restaurant een aanrader: zowel de bediening als de keuken staan open voor iedere wens die je hebt! Het gerecht zag er prachtig uit, voldeed aan al mijn wensen en het was heerlijk.
WAP-proever
Restaurant De Molen in Kaatsheuvel
Wij hadden iets te vieren, dus zijn we gaan lunchen bij restaurant de Molen gewapend met een culinaire driegangen lunch Groupon-voucher.
Bediening /service:
• De ontvangst door een (jong) lid van de zwarte brigade was uitermate vriendelijk. Hetzelfde gold voor zijn bediening tijdens de gehele lunch
• Gastheer: Ik vertelde aan de gastheer dat ik gebruik wilde maken van hun wijnarrangement dan wel een glaasje van hun open wijnen kaart wilde selecteren. Omdat er niet werd ingegaan op een mogelijk wijnarrangement vroeg ik of het menu kon worden toegelicht. Vervolgens kregen wij te horen "U had ook vooraf op de GROUPON-website al kunnen zien waaruit het GROUPON-menu bestaat". Vreemd, als je liever géén Groupon-klanten in je zaak wil waarom doe je dan mee met dergelijke acties?
Wijn & Spijs:
• Het leuke aan dit menu in deze één Michelinsterzaak is dat je vóór de eerste gang al een drietal mondvermaakjes plus in dit geval een tweetal amuses krijgt opgediend. Alles mooi opgemaakt, lekker maar ook heel veelzijdig van smaak
• De eerste gang bestond uit "Cannelloni van coquille met crème van Hollandse garnaal, zoetzure radijs en vinaigrette van schelpdieren". Een lekker, licht voorgerecht, met een verfijnde smaak. De uitgekozen Pouilly Fumé 2011 paste er goed bij: "diep geel, wit fruit neus, lichte mineraliteit, geen uitgesproken Sauvignon neus, rond en soepel van smaak met een medium afdronk"
• Als tweede gang kregen we "Gebakken schouderhaasfilet met aardappelgnocchi, knolselderij en jus van rode wijn". Daarbij had ik een glas Paveil de Luze 2007 AOC Margaux uitgezocht. Hoewel het niet druk was, in het hele restaurant waren er slechts twee (en wat later drie) tafeltjes bezet, lukte het niet om deze rode wijn tijdig d.w.z. vooraf op onze tafel te zetten. Aangezien wij niet van koud eten houden, zijn wij dus maar begonnen. Pas toen ik de heerlijke schouderhaasfilet al gedeeltelijk op had gegeten kwam de gastheer met een karaf rode wijn aanzetten en schonk hij mij zonder enig commentaar een glaasje in. Nou kan ik best begrijpen dat een relatief jonge rode Margaux gedecanteerd wordt maar van een Sterrenrestaurant had ik iets meer verwacht dan een glaasje té laat uitschenken uit een karaf zonder de bijbehorende fles te laten zien en zonder enige uitleg over het hoe en waarom. Dat wil overigens niet zeggen dat de uitgeschonken wijn niet lekker was: "donkerrode kleur, verfijnde cassisneus plus houttonen maar ook licht aards, zacht van smaak, soepel, goed verweven tannines, medium afdronk. Al met al een passende keuze bij het hoofdgerecht.
• Als derde gang kregen we "Structuren van amandel en karamel". Ook weer erg mooi gepresenteerd en karakteristiek van smaak. Deze keer werd er helemaal niet gevraagd of ik een bijpassende wijn wilde dus heb ik het maar zo gelaten. Overigens, mijns inziens zou bij dit nagerecht een mooie PX uitstekend passen.
• Toen kwam de koffiekaart en kozen we voor verschillende Nespresso espresso's. Wij vonden het wel een beetje vreemd dat wij vervolgens een "kale" espresso kregen maar omdat er verder niets toegelicht werd zeiden we tegen elkaar dat zal wel liggen aan het feit dat wij van te voren niet gezegd hebben of wij enkel koffie of een aangeklede koffie wilden, wat overigens ook niet aan ons gevraagd is. En het Groupon-menu is immers exclusief alle drankjes. Echter, toen wij de espresso al op hadden, kregen wij alsnog een fantastische uit vijf "petit fourtjes" bestaande koffie arrangement voorgeschoteld. Wij hebben alsnog genoten van deze laatste "gang" die zijn prijs overigens ten volle waard is.
Samenvattend: kwalitatief lekker en goed eten met veel verschillende smaakaccenten, mooi gepresenteerd met een leuke keuze uit allerlei wijnen per glas tegen een redelijke prijs. En zeker met een Groupon-voucher een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding! Verder een bijzondere locatie. Maar aan het gastheerschap en de wijnetiquette kan het en ander nog duidelijk verbeterd worden. Of wordt dat vanzelfsprekend beter als je géén Groupon-klant bent?Hendrickx
Bistro De Leckernij in Kaatsheuvel
Na een dagje efteling werden we in de leckernij zeer hartelijk ontvangen. We hadden de leckerijmenu gekozen en deze was prijs/kwaliteit zeer goed. Vlugge en vriendelijke bediening. Hebben zelfs koffie als dessert gekozen omdat een ijsje er niet meer bij kon. Als we ooit nog in de buurt zijn komen we zeker terug.
Arnaud De Klerk
Grieks Restaurant Mykonos in Kaatsheuvel
Vanavond zijn we hier wezen eten ter ere van het feit van vrouwlief 40 is geworden. Na wat zoeken op internet hebben we deze Griek gevonden.
Het restaurant heeft een inrichting die overeenkomt met de meeste Grieken in Nederland. De tafeltjes zijn wel lekker ruim en de zaak ziet er gezellig uit. We werden zo'n beetje halverwege de zaak weggezet in de buurt van de bar. Dit heeft als nadeel dat er continu mensen langs lopen, zowel van de bediening, als de mensen die eten af komen halen.
De voorgerechten stonden binnen 5 minuten op tafel. Dit varieerde van tomatensoep, tot keftedes, mosselen met cocktailsaus en een tonijnsalade. Deze gerechten vielen bij iedereen in de smaak. Maar hierna begon het wachten. Terwijl andere tafels wel hun hoofdgerechten kregen (terwijl ze laten besteld hadden) bleef onze tafel leeg. Toen we na ruim 45 minuten hier naar vroegen zagen we daarna de desbetreffende dame de bestelbonnetje doorzoeken. Vijf minuten later staat ze weer aan tafel met de salade die bij de hoofdgerechten hoort met de melding dat alles bij na klaar is. 10 Minuten later komende hoofdgerechten. Zeg dan eerlijk dat je ons vergeten bent. Dit was namelijk een erg slechte leugen om dit te verbloemen. Erg jammer. Vandaar dus ook de onvoldoende voor de service. Een tafel vergeten is tot daar aan toe, maar er over liegen levert strafpunten op.
Het hoofdgerecht (specialiteit van de chef) was OK. De Vlaamse (!!) frieten van Aviko (!!) hadden iets te lang onder de warmhoudlamp gelegen en waren wat klef/melig. De souvlaki was wat droog. De rest daarentegen was prima te eten. Wat wel mist is wat tzaziki bij zo'n gerecht. Dat zou toch echt standaard moeten zijn.
De hoeveelheden waren flink. Dusdanig groot zelfs dat het dessert er bij ingeschoten is.
Kortom: Wel OK gegeten, maar niet bijzonder. Slordig dat onze tafel vergeten is, onvergefelijk hoe het is opgelost.Annette Claessen
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
Het eten was goed en ruim voldoende. Veel variatie. En een goede service voor de kinderen.
sjef en ineke laboyrie
Bistro De Leckernij in Kaatsheuvel
Wij verbleven met onze kinderen en kleinkinderen in het Efteling park Bosrijk omdat wij 40 jaar getrouwd waren op 15 maart 2013. Door de goede recensies kwamen wij bij deze Bistro terecht om dit te vieren.
Wij hadden ruim van te voren gereserveerd en de tafel stond al op ons te wachten. Vlotte bediening door de twee leuke meiden. Het eten was heerlijk, gezellig lekker ongedwongen, iedereen heeft genoten.Alleen een kleine opmerking; Vond het jammer daar er niet meer aandacht aan was geschonken dat wij 40 jaar getrouwd waren, de drie gekleurde vlammetjes bij het dessert verhoogde niet echt de feestvreugde en dan na afloop feliciteren was jammer.
corne braspenning
Steakhouse & Tapasbar Grillig in Kaatsheuvel
Ben er meerdere keren wezen eten en het was er zeer goed. Ook de bediening is vriendelijk en snel ook de eigenaresse werkt mee, is zeer vriendelijk en komt regelmatig een praatje maken met de gasten.
strijp j
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
Zijn vandaag gaan steengrillen via vakantiebon. Ik had voor 4 personenen gereserveerd, maar na een poging om via email nog 2 personen bij te reserveren wat niet lukte zijn we op goed geluk toch met 6
personen uit belgie vertrokken. Bij aan komst was het ontzettend druk in het restaurant en verschoten ze
er van dat we met 6 pers. waren daar er maar een 4 pers. tafel voor ons klaar stond.
Nou ik moet zeggen de service was super de serveerster heeft alles in het werk gesteld om ons toch een grotere tafel te bezorgen en we kregen er zelfs een voor 8 personen. Een DIKKE PLUIM voor deze serveerster. Verder het eten was lekker alles meer als voldoende alleen salade mocht iets meer keuze in zijn, maar voor de verdere rest was het goed tafel werd ook steeds afgeruimd en er werd vaak genoegd gevraagd voor drank. Het was zeer gezellig en we komen zeker nog eens terug. Bedankt.Carla
Restaurant De Molen in Kaatsheuvel
Op deze zondagmiddag reden we zijn drieën naar Kaatsheuvel, naar restaurant De Molen. Het restaurant stond al wat langer op mijn lijstje en ik zag dat er nog een tafel vrij was om te lunchen in het kader van de restaurantweek. De reviews waren goed - gelukkig laat De Molen de reviews gewoon staan, dit in tegenstelling tot flink wat restaurants die blijkbaar niet tegen kleine kritiekpuntjes kunnen, die ik als normaal beschouw, omdat je tijdens de restaurantweek nu eenmaal toch een wat ander publiek treft. Dat restaurants het daardoor nodig vinden om van hun gewone kwaliteit af te stappen vind ik dan weer een ander verhaal. Overigens stapt De Molen geenszins van hun gewone kwaliteit af, in tegendeel zelfs.
Parkeren kan hier op eigen terrein en de deur zwaaide al voor ons open. Een hartelijk welkom dus. Via de hal en de bar/lounge werden we de buitenste ring om zomaar te zeggen van de molen binnen geleid. Een fijne ronde tafel kregen we en we konden de schitterende molen met een ruime opzet mooi bekijken. Mooi onderhouden is alles hier.
Professioneel en vriendelijk personeel ook.
Een glaasje champagne wilden we wel. Pommery hier. Erbij direct wat hapjes. Als eerste reikte de vriendelijke bediening op een gevouwen zwart servetje een ciabatta met tartaar van tomaat en villa magra (olijfolie) uit. Lekker en fris. Vervolgens kwamen er drie bakjes/plaatjes op tafel. Een éclair met oude geitenkaas en een gel van kersen en aceto. Leuk detail hierbij was dat de gel van kersen in de vorm van twee kersjes was. Overigens een erg lekkere eclair. Verder kroepoek van zuurkool met een dip van gerookt spek, ook bijzonder smakelijk, vooral door de mooie diepe smaken van zowel de zuurkool en de dip, terwijl het geheel toch zeker niet vettig overkwam. Leuk dus.
We kregen een toelichting op het driegangenmenu, met daarbij de mogelijkheid tot uitbreiding van het menu met een tussengerecht. Dat wilden we wel. Een wijnarrangement was ook mogelijk, maar we wilden graag de wijnkaart even bekijken. Een mooie, uitgebreide wijnkaart, lichtjes aan de kostbare kant. We spotten een mooie Chenin Blanc, een Bernard Series, Bellingham, Franschhoek, 2011. Een schitterende Chenin Blanc, die ons uitstekend beviel.
Water kwam, brood kwam (zuurdesembrood met 30% meel van de eigen molen, wel wat hard gebakken, bij het openscheuren van het brood zat zo ongeveer de hele tafel onder de kruimels), boter en olie stonden al op tafel en een mooie amuse verscheen.
Een langzaam gegaarde eidooier met crème cru. Een mooie veeg crème cru met erop die perfect gegaarde, in de mond nog lopende, eidooier, waarop een flinterdun krokantje van koffie lag. Fantastisch van smaak natuurlijk. Erbij wat haringeitjes, een emulsie van peterselie en wat ijzerkruid en een peperige olijfolie. Een prachtige amuse vond ik het.
Nóg een amuse kwam. Anchodina (sardien op ansjoviswijze gegaard) met mierikswortel, radijs en tai-soi (tai soy dus, wat Chinese of knoflookbieslook is). Een heerlijk stukje vis troffen we, met erbij ijs van mikan (een citrusachtige), crème van mierikswortel en radijs. Weer een erg mooie amuse met mooie smaken.
Het voorgerecht betrof twee bereidingen van coquille met handgerolde couscous, ras el hanout en bloemkool.
De eerste bereiding verscheen op een mooi rond bord. Rauwe coquille met structuren van bloemkool (crème, waarvan één keer in een schitterende schelpvorm), salade van couscous met koriander en munt, zoutzuur gemarineerde komkommerrolletjes en yoghurt. Schitterend om te zien en ook erg lekker van smaak, zowel in combinatie als apart. Mooie zachte, maar toch uitgesproken smaken.
De tweede bereiding kwam wat later en dat was een gebakken coquille met wederom structuren van bloemkool, deze keer schuim, een geblancheerd plakje en aan tafel er nog overheen geraspt, ras el hanout die duidelijk proefbaar was en wederom wat couscous, deze keer alleen met munt. Weer een hele andere bereiding, maar vergelijkbaar lekker van smaak. Erg mooi gepresenteerd weer.
We gingen door met het tussengerecht. Gebakken schelvis met zwarte olijf, artisjok barigoule en gemarineerde beukenzwammen. Op een emulsie van taggiasche olijven lagen het schuim van de barigoule bereiding, de gemarineerde beukenzwammetjes, het mooie stukje gebakken schelvis, de artisjok en een krokantje van artisjok. Erbij nog wat olijfolie en wat yoghurt om het geheel te vervolmaken. Alweer een uitstekend gerecht met perfect bij elkaar passende smaken. Knap!
Het hoofdgerecht verscheen eigenlijk in drieën, maar uiteindelijk aten we het wel in één keer op. Allereerst kwam er een mooi groot bord met op de bovenkant mousseline van knolselderij (bij echtgenoot van pastinaak, zeer attent), chips van de huid van de kip, ravioli gevuld met truffel en kip, een merengue van eiwit, gevuld met een lopende dooier. Onderin nog wat Taggiasche olijfjes.
Daarna verscheen voor mij een klein barbecuutje met erop op een papier drie stukjes poussin, voor beide heren eenzelfde bbq met erop zes stukjes poussin en voor ons alledrie een tang. Het was de bedoeling om de stukjes niet te lang te laten bakken, zodat ze niet te ver zouden garen. We pakten ze dus direct beet en lagen ze op het bord.
Erbij in een kannetje wat bleef staan nog een mooie jus van rode wijn en zo maakten we dus eigenlijk zelf het gerecht compleet. Een geestig idee. En een lekker gerecht, vooral de bijgerechtjes vond ik deze keer erg lekker, hoewel de poussin mooi mals en mooi van smaak was.
Ook hier had ik een prachtige kaaswagen zien staan en weer namen dus gewoon kaas. We kregen een uitleg over de wagen en maakten alledrie onze keus.
Voor mij werd dat Epoisses, Langres, Camembert au Calvados, Reypenaer, een geit en een stevige gorgonzola. Erbij op een lepeltje een gelei van rode wijn, een tak gedroogde druiven en wat Kletzenbrood. Voor de heren nog wat truffelhoning, waar ze zeer over te spreken waren. Prima kazen waren het uiteraard.
Ook het dessert kwam in twee sessies. Het betrof structuren van peer en karamel.
Het eerste schaaltje bevatte peer, een stukje met limoen geinfuseerde peer, crumble van hazelnoot en ijs van boerenmelk. Erbij een heerlijke gel van karamel maakte het geheel compleet. Erg lekker!
Het tweede schaaltje bevatte mousse van peer, diverse structuren van peer en yoghurt, waaronder spongecake, witte chocolade en krokante spongecake. Erbij in een apart kannetje een fantastische saus van gezouten karamel, die mooi in het rondje van de mousse van peer werd geschonken en ook dit kannetje bleef op tafel en was aan het eind helemaal leeg. Ik ben niet echt van de zoete desserts, maar als er gezouten karamel bij komt kijken, sta ik als eerste in de rij. Geweldig lekker!
Bij de uitstekende espresso kwam nog een aantal lekkernijen. Allereerst mousse van pure chocolade met karamel. Donut gevuld met mokka, compote van appel met appelgel als een mooi balletje/appel gepresenteerd en noga. Alle vier geweldig lekker, ik heb zelfs de noga gegeten, terwijl ik dat normaliter maar een taaie boel vind. Erbij nog een minidessertje op een mooi plaatje. Chiboust van citrus met crumiel. Mooie citrusstructuren, heel verfrissend en wederom erg lekker.
Bij het betalen van de rekening kregen we nog twee waardebonnen. Tegen inlevering van de bon ontvangen we een 6 gangendiner voor 2 personen voor de prijs van 99 euro. Ik weet zeker dat we van deze aanbieding gebruik gaan maken, want ik vond het bijzonder smakelijk bij De Molen. Om zeker naar terug te keren!
Het enige jammere, maar ik begrijp het wel, is dat De Molen na maart geen lunch meer op zondag heeft.peter
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
Zeer goed bevallen. Ruim voldoende eten, goed vlees en goede vis. Vriendelijke dame die ons hielp. Voor herhaling vatbaar.
bvs
Steakhouse & Tapasbar Grillig in Kaatsheuvel
Vorige week vrijdag, 8 maart, met familie hier gegeten. Ik ben misschien verwend maar ik vond dit restaurant niet best, zeker de prijs/kwaliteit verhouding. Ten eerste viel mij op dat de muziek vrij hard stond en dat het muziek was welke niet in een restaurant past, maar dat kan smaak zijn.
Aan de voorgerechten was niets op te merken. Echter de hoofdgerechten waar ronduit niet goed/slecht. De in Ketjap gebakken runderhaaspuntjes waren veel te lang gebakken en smaakten nergens naar. Eten was ook nog eens lauw. Ik heb gezocht maar kon de Oosterste groente niet vinden. Smakeloos en zonde van het vlees. De frites(althans daar ging het voor door) waren ook koud en gebakken in oud frituurvet. Iemand had een mixedgrill besteld maar kreeg niet alle gerechten welke op de menukaart stonden. Voor een klein beetje mayonaisse moet je € 2,- betalen. De dame blance was drie bolletjes ijs met een grote kom chocolade. Sorry hoor maar op deze wijze presenteer je je etenswaren niet. Ik wil best wel wat betalen voor eten maar dan verwacht ik ook dat er met zorg mee wordt omgegaan.
Na afloop van bovenstaande melding gemaakt. Dit werd voor kennisgeving aangenomen maar verder niets mee gedaan.
Als het goed is zeg ik het ook, maar ook als het slecht/matig is. Helaas was het laatste hier het geval.
Frans K
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
Vrijdag 1 maart (vanuit België) met vrienden gaan eten met bon van Vakantieveilingen.nl.
Zeer goed bevallen: ruime keuze vlees, vis etc. Ongedwongen en gezellige sfeer. Wel jammer dat personeel de drukte soms niet kon bijhouden (geen bordjes, sauzen op...), maar was niet vervelend!
Enige nadeel: na avondje steengrillen "stonken al je kleren" omdat er geen afzuiging was!
Eindoordeel: aanrader! Wij komen zeker nog terug!!!Ben Franswa
Grandioos.
Een ander woord heb ik er niet voor.
Afgelopen zondag met zijn viertjes wezen eten bij de Molen in Kaatsheuvel.
Het ontvangst was al prima en bij binnen komst krijg je ook echt het gevoel dat dit een heel bijzondere maar ook heel lekkere avond gaat worden.
Bijzonder is als je binnen komt je de koks aan de slag ziet met hun werkzaamheden.
Aan tafel en de opstelling ontbrak werkelijk niets.
En kluns dat ik ben, nog voor we een hapje gegeten hadden lag mijn servet al op de grond.
Zelf had ik dit niet in de gaten, maar er werd gelijk een niew servet gebracht.
Kijk dat zijn van die kleine dingen die je toch een heel speciaal gevoel geven.
Nu kan ik het gaan hebben over hoe fantastisch het eten was, en wat we allemaal aan amuses vooraf kregen maar dat moet u echt zelf gaan ondervinden.
Laat ik zeggen dat ieder bordje wat opgediend werd er uit zag als een schilderij.
Om over de smaak maar niet te praten, of we moeten het hebben over een smaak orgasme.
Mijn tafelgenoot, die om eerlijk te zijn heel wat meer keren uit eten gaat dan ik, had het over de avond dat dit zeker twee sterren waard was.
De wijnen hebben we aan de gastheer zelf overgelaten, en dat was echt de juiste keuze. Natuurlijk onze complimenten daarvoor.
Kortom een avond die bij mij als een culinair hoogte punt de boeken in gaat, en ik zal dan ook met heel veel plezier terug denken aan deze avond.
Personeel heel hartelijk en weet waar ze over praten.
Water meer dan voldoende zowel plat als bruis.
Het brood, gemaakt van eigen gemalen meel van de Molen en gebakken door een ambachtelijke bakkerij in Tilburg is een klasse apart, en ik moest weer even aan vroeger denken toe men het brood nog zelf bakte of er een echte warme bakker op iedere hoek van de straat zat.
Niets dan lof over dit restaurant en zijn personeel.
Maar om mij te geloven zult u het toch echt zelf moeten proberen.
Eet smakelijkChris
Restaurant De Molen in Kaatsheuvel
Een hele gezellige avond uit eten geweest. Het eten is werkelijk waar fantastich. De bediening daarentegen liep wat rommelig rond, en we hebben herhaaldelijk moeten vragen voor een fles water die steeds vergeten werd. Ons werd vooraf aanbevolen om een wijn vd kaart te kiezen ipv een wijnarrangement?? Bij het hoofdgerecht zou dan een glas rood besteld kunnen worden...... We hebben een fles wit besteld, hoofdgerecht werd ingezet en bediening was weg. Dus geen rood bij het vlees hoofdgerecht. Voor een restaurant met een ster vind ik dit niet kunnen. Al met al een leuke avond gehad, maar er zijn zeker betere plekken om op dit niveau te dineren. Tevens mag het signaaltje wat bediening naar elkaar gebruikt om elkaar te roepen ook minder luidt. De gasten dienen hier niets van te hoeven merken en dat hebben wij bij alle tafels rondom ons steeds weer gehoord.
Sophia ter Velde
Brasserie Duinlust in Kaatsheuvel
Na een dagje Efteling hadden we via vakantieveiling een bon voor dit zeer gezellige restaurant. Wij hebben gebruik gemaakt het zeer uitgebreide steengrillen arrangement. Ook al hadden we het via vakantieveilingen, we werden zeer prettig en zeer vriendelijk geholpen. Zeer zeker de moeite waard om nog eens zo een gezellige dag af te sluiten. Wij zijn hier op woensdag 20 februari geweest met 3 volwassenen en 1 kind.
Ernst
Grieks Restaurant Mykonos in Kaatsheuvel
Afgelopen weekend hier voor het eerst gegeten. Werkelijk voortreffelijk! Echt de beste Griek waar ik ooit gegeten heb. De Specialiteit Van De Kok genomen, bestaande uit diverse vleesproducten, allemaal perfect klaargemaakt. Ondanks de drukte werden de gerechten vrij vlot op tafel gezet. Personeel was ook zeer vriendelijk. Sfeer in het restaurant was gezellig, zeker achterin de zaak.
En wat ook belangrijk is, de toiletten zagen er schoon uit. Geen nagerecht genomen maar van wat ik zag bij de overige bezoekers zagen de nagerechten er ook prima uit. Echt een aanrader.Ed
Heel goed eten. Redelijke snelle bediening, ook op drukke dagen. Gerechten laten dan wel even op zich wachten. Onduidelijk op de kaart hoe veel je nu precies per keer krijgt. Kraanwater wordt alleen maar bij wijn geschonken.
hannie
Vanavond hier gegeten, het eten was super lekker. Alles was voldoende, leuke bediening. Komen zeker een keer terug.
Nina Hamers
Steakhouse & Tapasbar Grillig in Kaatsheuvel
Gisteren zijn wij voor de tweede maal onbeperkt tapas gaan eten bij Grill-ig. We hebben erg lekker gegeten. De porties die je krijgt zijn aan de kleine kant, maar dat maakt wel dat je lekker veel dingen kunt proberen en dit is voor ons dus geen enkel probleem. Daarbij kun je gerechten die goed bevallen natuurlijk gewoon nogmaals bestellen. De wijn smaakte heerlijk bij het eten en ook het nagerecht 'gefrituurd ijs' is een aanrader. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed te noemen. Ook het personeel is netjes en vriendelijk. In december hebben we voor het eerst tapas gegeten en toen konden we een bon meenemen om 10% korting te krijgen voor een volgend bezoek, maar die waren we toen vergeten. Toen ik dat gisteren aangaf werd er gelijk gezegd dat we dan een nieuwe bon in mochten vullen. Een klein verbeterpuntje is wel dat er meer eenheid mag komen n de presentatie van de gerechten. Iemand had bv in december meloen met ham en dat waren toen slices meloen en gisteren bestelde hij hetzelfde en kreeg hij kleine blokjes meloen. Toen we naar huis gingen kregen we nog een pasje mee waarmee we kunnen sparen voor leuke cadeaus zoals een fles wijn bij het eten. Dit pasje kan ook gebruikt worden voor Duinlust. Daar zijn wij zomers vaak te vinden op het terras. Er is een leuke speeltuin bij een zwembad voor kinderen. En bij beide gelegenheden (van dezelfde eigenaar) merk je dat ze er alles aan doen om het de klanten naar hun zin te maken. Wij vinden Grill-ig (en Duinlust) een aanwinst voor Kaatsheuvel.
Robert
Steakhouse & Tapasbar Grillig in Kaatsheuvel
Een zeer gezellige avond gehad, ondanks dat het buiten extreem koud was!! Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk ontvangen en naar een gezellige plek in het restaurant begeleid. Het eten was verrassend goed. Er was ruime keus en voor ieder wat wils. Dit is zeker een restaurant waar wij nog vaker gaan terugkomen. We verheugen ons al op een etentje op buiten op het terras als het straks wat warmer is.
C Sprangers
Bistro De Leckernij in Kaatsheuvel
Lekker gegeten en fijne bediening, als groente liefhebber mocht daar iets meer variatie in zitten terwijl frites en aardappeltjes gerust iets minder kan. Maar dat is een kwestie van smaak. Het vlees was perfect!!
Alom het was gezellig en lekker en we komen zeker weer een keer terug.
Groetjes Chris Sprangers