- Adres
- Website
- www.leckernij.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Onze kindvriendelijke en gastvrije bistro is gevestigd in een nostalgisch pand in het centrum van Kaatsheuvel. Wij serveren enkel verse gerechten van (indien mogelijk) producten uit de streek. De vele Hollandse en klassieke Franse gerechten worden zoveel mogelijk bereid van biologische producten.De menu prijzen zijn zeer aantrekelijk; 3 gangen lentemenu €22,50, 3 gangen meerkeuze Leckernijmenu €25,00. In onze uitgebreide a la carte kaart vindt u een ruime keuze aan heerlijke, veelal uit de streek, klassieke gerechten. Al onze koude en warme voorgerechten kosten € 7,50 (in combinatie met een hoofdgerecht), al onze soepen kosten € 5,00 , alle hoofdgerechten € 17,50 (uitgezonderd de biefstuk van de haas + 4,50) en al onze desserts € 5,00. De aparte, uitgebreide kinderkaart (met puzzeltjes, tekeningen en een uitgebreide kindermenukeuze) en een kinderhoek zorgen ervoor dat u als gezin of familie zich bij ons gelijk thuis voelt!
Menukaarten
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
U kunt gratis in de zeer nabije omgeving parkeren.
- OV
Lijn 136 stopt 50 meter van de bistro
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch, rustig, klassiek, huiselijk, gezellig, nostalgisch en budget
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Diëten
- Zitruimte
- 86 zitplaatsen en maximaal 86 personen in één groep
- Personeel
- Chef: Adri van Wanrooij
- Gastheer/vrouw: Gastvrouwen;Steffie de Kort, Lizzy Wagemakers, Sonja van den Hoven en Hilde van Minos.
- Eigenaar: Adri van Wanrooij
103 recensies voor Bistro De Leckernij
Het eindcijfer is 8.4. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,5
- Prijs / kwaliteit
8,5
Noel Martens
Zeer goede keuken, vlotte bediening.
8,8 op schaal 1-10
Marc
Vorig jaar toevallig ontdekt als afsluiter van een 2 daagse uitstap naar de Efteling.
Het was zodanig meegevallen dat we dit jaar terug zijn geweest na ons Efteling bezoek.
Kindvriendelijk en aangepast menu voor de kleinsten.
Heel verse en originele keuken.
Een echte aanrader!
Volgend jaar gaan we zeker terug.. jammer dat we zo ver wonen.- Eten / drinken 10
Hendrickx
Na een dagje efteling werden we in de leckernij zeer hartelijk ontvangen. We hadden de leckerijmenu gekozen en deze was prijs/kwaliteit zeer goed. Vlugge en vriendelijke bediening. Hebben zelfs koffie als dessert gekozen omdat een ijsje er niet meer bij kon. Als we ooit nog in de buurt zijn komen we zeker terug.
sjef en ineke laboyrie
Wij verbleven met onze kinderen en kleinkinderen in het Efteling park Bosrijk omdat wij 40 jaar getrouwd waren op 15 maart 2013. Door de goede recensies kwamen wij bij deze Bistro terecht om dit te vieren.
Wij hadden ruim van te voren gereserveerd en de tafel stond al op ons te wachten. Vlotte bediening door de twee leuke meiden. Het eten was heerlijk, gezellig lekker ongedwongen, iedereen heeft genoten.Alleen een kleine opmerking; Vond het jammer daar er niet meer aandacht aan was geschonken dat wij 40 jaar getrouwd waren, de drie gekleurde vlammetjes bij het dessert verhoogde niet echt de feestvreugde en dan na afloop feliciteren was jammer.
C Sprangers
Lekker gegeten en fijne bediening, als groente liefhebber mocht daar iets meer variatie in zitten terwijl frites en aardappeltjes gerust iets minder kan. Maar dat is een kwestie van smaak. Het vlees was perfect!!
Alom het was gezellig en lekker en we komen zeker weer een keer terug.
Groetjes Chris Sprangers- Eten / drinken 8
Familie Noordeloos
Gezellige en sfeervolle bistro met een lekker en gevarieerd menu. Heel leuk voor mensen met kinderen, want er is een speciale speelhoek. Echt een aanrader! Wij zullen hier zeker nog een keer gaan eten!
Ferry Boom
Vanavond met mijn vrouw wezen eten bij deze leuke bistro. We zijn net in Kaatsheuvel komen wonen en dit is het eerste restaurant waar we zijn wezen eten. Bij binnenkomst niet veel mensen aan de tafels maar dit kwam waarschijnlijk door de doordeweekse avond. Het eten heeft ons van begin tot eind verrast en de kookkunsten van de chef heeft ervoor gezorgd dat we hier binnenkort zeker nog een keer naar toe gaan. Carpaccio heeft heerlijke dressing en de hertenbiefstuk was botermals, smolt bijna op de tong. De rode portsaus was bijzonder smaakvol en qua stevigheid niets op aan te merken. Mijn vrouw bestelde hollandse garnalen vooraf die volgens haar verrukkelijk waren, evenals haar hoofdgerecht (trio van vis).
De amuse die tussendoor werd geserveerd op kosten van het huis was voortreffelijk, wildzwijn met dadel!
Een perfect restaurant waarin je op plezierige wijze wordt bedient. Een aanrader voor eenieder die van goed, smaakvol en vers eten houdt.
Berry van Dun
Topper! Na de voorstelling bij de Efteling heerlijk gegeten. Een leuk menu voor de kinderen inclusief puzzel en tekenboekje. Vriendelijke en attente bediening die erg behulpzaam is. Het eten is erg lekker en de prijs / kwaliteit verhouding is gewoon goed.Sfeervolle ambiance. Zeker een aanrader!
Danielle
Heerlijk gegeten in deze sfeervolle bistro. Attente bediening, zeer kindvriendelijk.
Onze dochter van 3 kreeg een kleurplaat met stiften en ook haar werd gevraagd of het eten lekker was. Ze hebben een uitgebreid kindermenu.
Restaurant om te onthouden als we weer naar de Efteling gaan.- Eten / drinken 9
Odet
Afgelopen vrijdag fantastisch gegeten. Een biologisch scharrelkippetje gevuld met roomkaas en verse kruiden. Zelfgemaakte frietjes met mayonaise erbij! Echt de moeite waard! Hele viendelijke bediening met oog voor details. Ik kom zeker weer terug!
Fam P. Smits
Dit is een goede plek om lekker rustig uit eten te gaan. Waarbij je niets opgedrongen krijgt. En de keuze is goed op de tijd van het jaar aangepast. Als u goed wilt eten moet u hier zijn, maar zorg wel dat er plaats is voor ons want wij komen zeker terug.
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
Fam. H van Wijngaarden
Leuk en sfeervol restaurant , heel leuk ook voor de kinderen met een eigen speelhoek .
Een uur eerder komen was geen enkel probleem .
Het eten was prima en de bediening uitstekend echt een aanrader .- Eten / drinken 9
Siegerist
Vriendelijke bediening en een uitstekende prijs / prestatie verhouding. We hebben er twee dagen achter elkaar gegeten :-).
W.H.Vos
Lekker en ontspannend na een dagje efteling kunnen eten en drinken
Goed wild menu een echte aanrader- Eten / drinken 8
Gerard
Heerlijk gegeten. De hazerugfilet was voortreffelijk, en de kinderen hebben heerlijk gesmuld van hun pannekoek. Een gezellige en ontspannen sfeer, leuke en sfeervolle inrichting. Een aanrader!
familie van der Geest
Na een bezoek aan de Efteling hebben we hier heerlijk gegeten. Een echte aanrader. Goede snelle service ondanks dat het goed vol zat. Vriendelijke bediening en het eten was van goede kwaliteit. Voor kinderen ook genoeg keuze.
H.Bekooy
Op 7 oktober met 12 volwassenen en 2 kinderen heerlijk gegeten. Prijs kwaliteitverhouding is uitstekend. De service (ondanks de drukte) is prima en zeer attent. Het eten en drinken was uitstekend, meer dan voldoende en lekker van smaak en variatie. Complimenten.
8,9 op schaal 1-10
ria van laarhoven de rooij
Niets dan lof over deze bistro, we hebben er heerlijk gegeten, de menukaart was erg gevarieerd en voor iedereen iets.
7,8 op schaal 1-10
fam. A.H. van Rossum
Wij hebben hier heel gezellig en redelijk rustig met onze ouders kunnen eten. Het eten is ontzettend mals en leuk geserveerd. Voor herhaling vatbaar.
Rissewijck
Eten was zeer goed tegen een goede prijs. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, waardoor je toch rustig kan eten.
8,3 op schaal 1-10
S.
De service begon al bij de reservering. Ik werd op nummerherkenning teruggebeld. Super! De gastvrijheid was uitstekend en het eten goed. Bediening erg netjes, correct met gepaste afstand. Ik zou het vrienden zeker aanraden om daar te gaan eten. Ga zo door en bedankt voor de gezellige avond! Tip: let op als je de menukaarten schoonmaakt dat je dit met een schone, niet ruikende doek doet. Maar dit is slechts een detail.
geyskens
Leuk adres om lekker en niet te duur te eten na een dagje efteling. Uitgebreide kaart ook voor de kinderen. Mooi ingericht en lekker airco in de zomer. Een aanrader!
7,2 op schaal 1-10
C. Hebels
Onlangs met onze ouders die 50 jaar getrouwd waren als verrassing naar deze bistro gegaan. Wat een aangenaam vertoeven was dit. Heel gastvrij werden we ontvangen, het eten was ontzettend lekker en toen we om een grand dessert vroegen om het feestelijk samenzijn af te sluiten kregen wij ieder een dienblad vol heerlijke ijs-en moussesoorten met natuurlijk wat vuurwerk. Echt een feestje om je vingers bij af te likken! Een dikke pluim voor De Leckernij!
ernst
Wij (twee volwassenen en twee kinderen) waren nogal laat (21.00 uur), op een doordeweekse dag en daarom was het nogal rustig. De bediening vonden wij uitermate hartelijk. Het eten was goed en smakelijk. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
8,1 op schaal 1-10
Peter Jacobs
Wij hebben dinsdag 24 juli na een dagje Efteling bij bistro de Leckernij gegeten met ons gezin. Wij werden vriendelijk ontvangen, kregen een mandje stokbrood met kruidenboter en pesto als voorafje en de bediening was erg vriendelijk en correct. Daarnaast was het eten erg goed en wij kunnen niet anders concluderen dat we hier zeker nog eens naar terug gaan. Het was een perfecte afsluiting van ons dagje uit. Een aanrader dus!
F.meijers
Leuk restaurant, lekker gegeten.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding -
Kirsten
Gisteravond, zaterdag, na een dagje Efteling met 4 volwassenen aan komen lopen zonder reserveren. Bediening zette 2 tafeltjes aan elkaar waar we plaats konden nemen.
Bediening was erg goed, we kregen steeds op het goede moment de vraag of we nog iets wilden drinken, of we de keuze hadden kunnen maken, enz. Complimenten, aangezien er ook een grote groep in de zaak aanwezig was die veel tijd en aandacht vergde.
Het eten was heerlijk, zowel voor- hoof- als nagerecht was goede kwaliteit, en dat voor een hele nette prijs.
Een aanrader voor mensen die van lekker eten in een gezellige ambiance houden!
Juliet
Lekker gegeten, goede sfeer. Leuke speelhoek voor de kinderen met tv en dvd's.
7,5 op schaal 1-10
Bezoeker
Heerlijk gegeten en een zeer gezellige sfeer. Komen zeker terug
9,2 op schaal 1-10
Bistro de Leckernij
Beste Stephan,
Helaas lees ik dat u een mindere ervaring heeft in ons restaurant. Wij doen ons uiterste best om de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs voor onze gasten neer te zetten. Onoverkomelijk is dat er wel eens iets minder aan uw verwachtingen voldoet als wij graag hadden gezien. Echter de klachten die u heeft hebben wij helaas niet van u vernomen in ons restaurant. Ook hebben wij geprobeerd contact met u te zoeken via Eet.nu maar hierop kregen wij geen respons.
Wij hebben een zeer goede naam en doen er dan ook alles voor om klachten te voorkomen. Maar mocht er onverhoopt iets niet naar uw wens zijn, dan zullen wij dit gelijk voor u veranderen cq verbeteren . Wij vinden het jammer dat u ons die kans niet heeft gegeven.
Adri van Wanrooij.
Eigenaar Bistro de Leckernij. -
Stephan
Het is alweer een week geleden ,19 Mei gaan eten in De Leckernij. Na een top dag in de Efteling een domper van de dag om daar te gaan eten.
We hebben een uur zitten wachten op het hoofdgerecht, de
patat was erg donker gebakken ( verkeerde aardappels gebruikt ) niet lekker voor de kinderen.
De pasta was niet te eten en het andere eten was matig.
De milkshakes waren niet lekker, niet goed gemaakt en dat voor 4 euro per milkshake Om over de cappuccino maar te zwijgen meer melk dan koffie.
Wij komen daar nooit meer eten!!!!
De cappuccino hebben ze niet verrekend maar daar doe je het niet voor, ze horen goed gemaakt te zijn.- Eten / drinken 4
4,1 op schaal 1-10
Marjan
Wij waren supertevreden.
Heerlijk eten voor weinig geld.
Zeer vriendelijk personeel.
Wij zijn 2 dagen na elkaar gegaan.
Zegt genoeg zeker?- Eten / drinken 8
merel van zouteren
Ik heb er met mijn familie gegeten en we vonden het subliem!
Lekker voorgerecht, lente salade met de mooie verse garnalen. Daarna het hoofdgerecht, lekker mals stukje biefstuk met een lekkere pepersaus of met een saus naar keuze.
Het dessert was een lekker einde van de feestmaaltijd die we in de bistro de Leckernij gekregen hebben.
Mij zien ze zo wie zo nog terug.
Bedankt.- Eten / drinken 10
Koen Dele
Kindvriendelijkheid en sfeer zijn in orde.
Het eten was echter zeer vettig en echt niet lekker.
Frietjes ook zeer vettig.
Keren hier zeker niet meer terug.- Eten / drinken 4
4,3 op schaal 1-10
Frank
Met een groep van 7 personen waaronder 2 kinderen heerlijk ontspannen gegeten. Prettige bediening en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Het eten was erg lekker. Zeker een aanrader om te gaan eten.
8,8 op schaal 1-10
Diana Smiers
Ook zonder kinderen en zonder dagje Efteling zeer zeker de moeite waard! Hele fijne service, vriendelijk en attent (maar niet opdringerig!) De ambiance is erg gezellig, je voelt je snel thuis. En...last but not least: heerlijk eten! Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ook voor grotere groepen geschikt.
Helemaal top dus!- Eten / drinken 8
Frans Raaijmakers
Na een dagje Efteling met kinderen en kleinkinderen bij de Leckernij terecht gekomen. Vriendelijke bediening en erg kindvriendelijk. Kwaliteit van het eten was goed.
Concept met "vaste"prijzen sprak mij wel aan.- Eten / drinken 8
hans van wanrooij
Afgelopen zaterdag zijn wij met 6 volwassenen en 3 kinderen uit eten geweest in de Bistro. In 1 woord: top!
Wij zijn al jarenlang gast bij deze sfeervolle bistro. Sinds de invoer van de nieuwe kaart zijn we nog enthousiaster geworden dan we al waren, zeer smaakvolle en verrassende gerechten voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ook dankzij de geweldige bediening hebben we wederom een super avond gehad. Wij komen graag terug en blijven dit ook zeker doen! Grote complimenten!- Eten / drinken 9
vera van den hoed
Wij wilden na de Efteling niet meteen aan de terugreis beginnen en aangezien het eten in de Efteling duur is (5 volwassenen met altijd grote trek) besloten we in Kaatsheuvel een restaurant te nemen. Ik heb 3 dagen tevoren gereserveerd via de website die er prima uit ziet. De bediening was zeer vriendelijk, het eten voortreffelijk. Wij kunnen een ieder aanraden om naar deze bistro te gaan in plaats van aan de patat etc in de Efteling te gaan. Voor zo'n 35 euro pp (inclusief drank) kun je prima eten in Kaatsheuvel!
Piet van den Dool
We eten hier 1 x in de 2 maanden met onze tante uit Sprang. Het eten is altijd lekker, de bediening vriendelijk en attent. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. Afgelopen zondag 29 april asperges gegeten mei diverse vissoorten. Smakelijk en gezellig. Tot de volgende keer.
Peter Boing
Na een dag in de Efteling is het in deze Bistro goed toeven. We waren met 7 volwassene, 2 kinderen, 1 kleuter en een baby. We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen een prima lange tafel bij het speelhokje. Kinderen kunnen daar zelf een DVD in de aanwezige TV stoppen en je hebt geen kind meer aan ze. Werkelijk ideaal. Voor de baby was alles te regelen tot het opwarmen van het zelf meegenomen hapje. Door het gezelschap zijn een aantal verschillende keuzes gemaakt van de kaart. Alles was even goed geserveerd en klaar gemaakt. Een minpuntje was de patat frites. Deze waren behoorlijk donker en wat slapjes. Het kwam bij mij over of ze opgewarmd waren. Maar in het algemeen vonden we de prijs kwaliteit verhouding heel goed. Daarom zijn we hier de volgende dag maar weer met het hele gezelschap gaan eten.
Bianca Antonissen
We werden goed ontvangen! Er werd goed gekeken waar we weggezet werden, vanwege de kids. Gelijk bij de speelhoek, dit had wel iets leuker ingericht mogen worden. Er stonden nu stoelen in en het speelgoed was in een hoek opgeborgen. De tv had ook aan mogen staan. Verder was het eten heerlijk en het personeel heel vriendelijk. Er werd zelfs even tijd gemaakt voor de kids om met ze te praten! Ook de kindermenu's waren erg leuk! Bedankt voor de fijne avond en het lekkere eten! We hebben onze 6-jarig trouwjubileum goed kunnen vieren!
Jos Poiesz
Helemaal Brabant, helemaal op je gemak in een vertrouwde omgeving en een charmante bediening. Je voelt je gelijk al welkom bij binnenkomst. Prima kaart, waarvan je weet dat het eerlijke kwaliteit is, heerlijke asperges en scherp geprijsd. Top prijs/kwaliteitsverhouding.
Marja van Wanrooy
We kunnen wel stellen dat we vaste klant zijn bij Bistro de Lekkernij. We hebben altijd goed kunnen eten hier. Maar onlangs zijn de kaart en producten gewijzigd en we mogen zeker concluderen dat het echt een aanrader is. Lekker verse frietjes en mayo en de groente en het vlees waren ook verrukkelijk. En prijs kwaliteit is van hoog niveau.
Familie Quist
Na een volledige dag Efteling hadden wij geen zin om op de terugreis naar Friesland in een anoniem, vaak ongezellig en tevens matig wegrestaurant de honger te stillen, dus trokken wij op de bonnefooi Kaatsheuvel in. Na het passeren van een aantal onaantrekkelijke gelegenheden viel ons oog op dit etablissement.
Onvoorstelbaar dat deze bistro niet vol zat, want wat wij voorgeschoteld kregen (Het Leckernijmenu Lente 2012) was werkelijk van voortreffelijke kwaliteit helemaal als je het afzet tegen de prijs.
De bediening was uiterst correct, professioneel en charmant.- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
andre
Wij zijn niet de jongste meer (boven de 70)
Maar de services was ook voor ons erg goed.
Wij hadden er heerlijk gegeten.
Wij komen beslist terug.- Eten / drinken 10
Stefan & Marielle
We hebben hier heerlijk samen gegeten met het vieren van onze trouwdag! De gerechten waren heerlijk, genoeg "bijgerechten", alles smaakte vers en lekker en een leuke presentatie. Het restaurant ademt sfeer uit en is erg gezellig. De bediening is vriendelijk/ gastvrij, echt niets op aan te merken.
Prijs/ kwaliteit is prima, een echte aanrader om eens lekker te gaan eten!- Eten / drinken 9
Fam. Keuning
We hebben deze week, na de middagvoorstelling van de Droomvlucht, voortreffelijk gegeten in de Leckernij. Leuke, persoonlijke bediening. En gericht op kinderen én volwassenen! Echt een aanrader.
H.j.p. kemna
Superlekker gegeten, alles erg lekker en zelf gemaakt!! Vergeet het efteling hotel en ga hier s avonds lekker eten!
Tournedos van topkwaliteit!
B Faro
Gisteren zeer goed en rustig gegeten, kids hebben zich goed vermaakt, zeer attente en keurige bediening. Werd werkelijk zeer verrast met het dessert allom, heel lekker, een aanrader voor iedereen; vooral gezinnen met kleinere kinderen. Prijs/kwaliteit zeer goed, we komen zeker terug!
7,7 op schaal 1-10
Lindsey
Een goed restaurant waar je lekker kunt eten. De sfeer is erg gezellig en het personeel is deskundig, netjes en werkt hard.
Verschillende gerechten staan op de menukaart en er kan ook een keuze gemaakt worden uit een menu die al bepaald is. De keuze is dus enorm.
Het eten is erg lekker.Ook met de feestdagen is het echt een aanrader om hier te gaan eten!
Armand
We zijn om 19:00 uur binnen gekomen. Er was een kinderhoekje waar we ook in de buurt mochten plaatsnemen. Goede service, lekker eerlijk eten. Vanaf de carpaacio tot en met de hemelse modder vielen goed in de smaak. Voor de kleine hadden we vistikjes met gebakken aardappeltjes.
Als ik weer in de buurt ben, zal ik zeker weer naar binnen wippen. Ga zo door!!- Eten / drinken 9
Leon
Na de musical de Droomvlucht zijn we op 22-01 j.l. in deze bistro gaan eten. Na de voorstelling om 15.00 uur waren wij de enigste bezoekers in de bistro. Desondanks was de sfeer heel goed, mede door de gezelige en sfeervolle inrichting. De service en bediening waren uitstekend, op specifieke wensen en afwijkingen op het menu werd goed ingespeeld. De prijs/kwaliteitverhouding was zeer goed.
Deze bistro is een aanrader. Bij ons volgende bezoek zullen we hier zeker terugkeren.- Eten / drinken 8
Wesley
Gisteren goed gegeten bij Bistro de Leckernij, goede prijs/kwaliteit, en zeer vriendelijke bediening. 29 januari doen we weer een ronde!
F. van Pelt
Na een lange actieve dag zochten we ter afsluiting een eetgelegenheid voor ons tweetjes en vonden een gezellige bistro in het centrum van Kaatsheuvel.
De toevallige kennismaking bleek een goede keuze:
De bediening was uitermate vriendelijk en gedienstig en dat voelt prettig ! Het menu was prima verzorgd, smaakte heerlijk, in hoeveelheid ruim voldoende en de prijs/kwaliteit verhouding zoals je het wenst.
Reken maar dat we nog eens terug gaan.- Eten / drinken 8
Pieter
Met 7 personen heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Goede, vriendelijke bediening; prima prijs/kwaliteitverhouding.
Een absolute aanrader!- Eten / drinken 9
9,2 op schaal 1-10
Chantal Langermans
Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten met 3 personen.
De bediening is erg aardig en behulpzaam.
Het eten was erg lekker en mooie grootte van portie. Niet te veel maar precies genoeg.Zeker een aanrader !!
miranda
Restaurant de Lekkernij is echt een aanrader... We komen er regelmatig... Er hangt een gezellig sfeertje, personeel is vriendelijk en gastvrij... Het eten is super lekker!!! Je proeft dat alles vers is en alles is lekker op smaak gemaakt. Daarnaast hebben ze menu's zoals lekkernijmenu of herfstmenu etc.. Dit is goed en betaalbaar!!!
jeroen
Afgelopen dinsdag heerlijk gegeten.
We waren met zijn drieen.
Het was al aardig druk (gezellig druk).De dame was in haar eentje in de bediening en ondanks dat ze hard aan het werk was ze erg beleefd.
We hebben zeer goed gegeten en er werd vaak gevraagd of ze nog iets voor ons kon doen.Het is zeer mooi ingericht en een perfecte rookruimte.
Al bij al een mooie afsluiting van onze dag.- Eten / drinken 9
J. den Haan
Wij komen hier al jaren en het bevalt nog steeds goed: Lekker eten voor een redelijke prijs en een vriendelijke bediening!
marije
Wij hebben hier heel gezellig en lekker met twee kleine kinderen kunnen eten. Er is een leuke speelhoek en de kinderen krijgen een eigen puzzel en tekenboekje. De menu's waren vriendelijk geprijsd, goed verzorgd en lekker. Zeker een aanrader. Wij waren er op maandag maar ook toen was het er gezellig druk.
7,9 op schaal 1-10
José
Na een dagje Efteling hebben we hier heerlijk gegeten met een groep van 6. Speciaal uitgekozen vanwege het kindermenu en de voorzieningen voor de kinderen. Dat was inderdaad prima; evenals de kaart voor de volwassenen.
Veel keus, veel van het seizoen en daarnaast vriendelijke bediening.
We hebben heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad. Zo ongeveer de laatsten die weggingen, maar dat was duidelijk geen probleem.
Voor ons zeker een adres om naar terug te gaan.- Eten / drinken 9
Evert
Leuke bistro met goede bediening. Kwaliteit en kosten zeker in balans. Voornamelijk geschikt voor een etentje na de Efteling, want men is goed ingespeeld op kinderen. Niet heen gaan als je een rustige culinaire avond voor twee bij kaarslicht wilt, maar met gezin of groep(je) echt leuk en goed. Bediening doet het goed en is vriendelijk.
Patricia
Wij zijn gisteren voor de eerste keer in dit restaurant gaan eten.
Prima, prima!!!!
Lekker eten, vriendelijke bediening en wij komen zeker terug!- Eten / drinken 9
marina
Na een moeder/dochter dagje Efteling deze bistro uitgekozen. Het retaurant bleek behoorlijk vol te zijn, maar er was voor ons nog een tafeltje voor 2 vrij. De dames liepen de benen onder hun ... vandaan maar bleven vriendelijk en gastvrij, met zelfs nog tijd voor een kort praatje. Er werd tussendoor ook een paar keer gevraagd of alles naar wens was; ja dus. Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. Vooraf (van het huis) lekkere minibroodjes en stokbrood met kruidenboter en tapenade. Bij het hoofdgerecht veel bijgerechten met oa. stoofpeertjes in een weckpotje. Toen onze serveerster hoorde hoe lekker ik die vond plaatste ze even later met een knipoog en een glimlach nog een extra potje op onze tafel! Super gewoon! Een hartstikke leuke afsluiting van ons dagje uit. (Als tip aan het restaurant zelf wil ik nog meegeven dat een gezellig muziekje nog welkom zou zijn, vooral als het evt. wat rustiger is in de zaak, vandaar die 9 voor sfeer)
Prima zaak met goede kwaliteit/prijs verhouding, aanrader!- Eten / drinken 10
Mario en Monique van den Nouweland
Wij hebben heerlijk gegeten bij de Leckernij. Goede en gezellige bediening, goede menukaart, heerlijk eten, alles was helemaal top. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Prijs/kwaliteit verhouding heel erg goed.- Eten / drinken 10
Yvonne de Bra
Als sluitstuk van een gezellig dagje-uit van 8 vrolijke vriendinnen was de keuze gevallen op deze bistro. En dat bleek een schot in de roos. Wat hebben we lekker gegeten, lekker bijgekletst en vooral zoveel gelachen dat onze kaak-spieren er zeer van deden! We werden heel netjes en vooral vriendelijk verzorgd door Marjolein, onze eveneens goedlachse serveerster. Deze dame dacht ondergetekende trouwens te kennen. Maar nee Marjolein, ik ben niet "jullie Audrey", mijn naam is Yvonne en ik vind 't heel grappig dat ik volgens jou tenminste één dubbelgangster heb!
Bedankt voor de gezelligheid en waarschijnlijk vast nog wel tot weerziens!- Eten / drinken 8
Tineke
Dinsdagavond met een groepje dames heerlijk gegeten.
We zaten gezellig in een eigen hoekje. De bediening was netjes en vlot. Het eten prima. Ook de dieetwens is goed uitgevoerd. Zeker een adres om te onthouden- Eten / drinken 8
7,9 op schaal 1-10
Rosalie
Vandaag bij de bistro gegeten. Gezellige bistro met een fijne en informele sfeer. We hadden een prima plek voor het raam. Het leek of we in een eigen ruimte zaten. De bediening was vlot en gezellig. Het eten prima. Ruime kaart en wisselende seizoenmenu's voor een goed betaalbare prijs. Echt een plek om nog eens terug te komen.
kluft
na een dagje efteling heerlijk gegeten
helemaal niks op aan te merken- Eten / drinken 9
Lonneke
Wat een leuk restaurantje!!
Hier zijn wij afgelopen zondag per toeval terechtgekomen, toen we besloten om nog een hapje te gaan eten na een dagje Efteling.
Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen. Het zag er druk uit, maar gelukkig hadden ze nog een leuk tafeltje voor ons.We kregen stokbrood met kruidenboter en tapenade van huis!
Voor twee van ons viel het Leckernij menu gelijk op; voorgerecht; gerookte zalm of kalfsfricandeau, hoofdgerecht; kabeljauwfilet of entrecote, nagerecht; koffie/thee met bonbons of kersenijs en parfait voor maar €24.50!!!
Ikzelf en mijn partner hebben van de "gewone" kaart besteld. Carpaccio en pannetje rokerij (zoiets) waren onze voorgerechten en als hoofdgerecht hadden we beide de "klassieker" besteld, ossenhaaspuntjes...
Carpaccio was heerlijk met huisgemaakt pesto(wat je echt wel proeft)!! En de ossenhaaspuntjes zijn een echte aanrader met spek, ui en champignons.Bij het hoofdgerecht krijg je naast wat op je bord ligt ook nog sausjes, rabarber, aardappeltjes én frietjes! Mayonaise moet je wel bijbestellen als je dat wilt.
De meiden in de bediening zijn vriendelijk, beleefd en netjes. Tussendoor werd gevraagd of alles naar wens, of we nog voldoende te drinken hadden etc, dus helemaal top!
We hebben wel wat langer aan tafel gezeten dan gepland, maar dat was helemaal niet erg. We hebben ons prima vermaakt en heerlijk gegeten!
Voor ons zeker tot de volgende keer!!
Hans
We gingen hier elk jaar eten na een bezoek aan de Efteling en naar tevredenheid, dit jaar ook weer. Wat er inmiddels gebeurd is weet ik niet, maar de dame die ons hielp was niet erg behulpzaam en vrij zuur. We voelden ons nog net gedoogd en leken dankbaar te moeten zijn dat we wat kregen.
Al was dat moeilijk met wat we voorgeschoteld kregen, veel was uit het blik gelepeld, droge vis verzopen in teveel saus met een vel. IJs met ijskristallen en..... weinig.
Hier nooit meer!!- Eten / drinken 2
2,7 op schaal 1-10
cor
Leuk ontvangen.
Ik wilde graag een special tafeltje.
En daar is rekening mee gehouden.
Het was gezellig druk maar niet was voor ons niet te merken.
Eten was subliem.
Een top avond geweest.
dankers
Onaardig, traag en onervaren personeel! Jammer...
- Eten / drinken 5
4,5 op schaal 1-10
Rens
Na een super dagje Efteling afgelopen zaterdag zijn wij op zoek gegaan naar een restaurantje in Kaatsheuvel en kwamen toen bij deze bistro uit. We hadden niet gereserveerd, maar konden gelukkig wel meteen aan een tafel plaatsnemen.
Menukaart is zeer uitgebreid en dus voor ieder wat wils. Een 3-gangen menu voor onder de €20, maar bv ook heerlijke aspergegerechten.
Super geregeld voor de kids, achterin de zaak hebben ze een speelhoekje met dvd speler en ander speelgoed. Helemaal top, dus van de kinderen geen last gehad!
In de bediening lopen aardige, vlotte, behulpzame meiden rond.
We werden rap geholpen en het eten volgde in een net tempo.
Wij zijn zeer tevreden over deze Bistro en vinden het dus een absolute aanrader. Tot de volgende keer!
Jopie
Afgelopen weekend naar de Efteling geweest, alles was top, behalve onze ervaring met dit restaurant. Op basis van de recensies hadden we hier gereserveerd met kinderen. Door (volgens hun) miscommunicatie duurde het 75 minuten (!) voordat de kinderen hun patatje kregen. Hiervoor verder geen excuses gekregen; door tevens het lange wachten tussen de gangen hebben we nauwelijks van ons hoofdgerecht kunnen genieten en hebben het dessert zelfs niet meer genomen (het lange wachten was voor ons al vervelend, maar voor de kinderen niet meer vol te houden).....maar moesten hiervoor wel de volle mep betalen.
Het eten is niet slecht, maar ook niet bijzonder. Bediening en service is in ieder geval ver onder de maat!
Geen aanrader!
4,7 op schaal 1-10
Marc en Vera
We hebben met zijn tweetjes in dit grote restaurant gegeten. De kwaliteit was dik in orde, de keuze meer dan voldoende. Het eten was prima gepresenteerd en daar was helemaal niks op aan te merken. Maar we vonden de bediening vrij onpersoonlijk en te snel afgehandeld. De gangen volgden erg snel achter elkaar plaats en we hadden amper tijd om van het voorgerecht na te genieten, toen werd het hoofdgerecht al geserveerd. We zijn als Limburgers niet gewend om zo snel snel te eten, en misten op die manier een beetje de gezelligheid. Ondanks de grote groep die vooraan in het restaurant zat, hebben we niks te klagen gehad over de bediening en hebben alles bij elkaar toch een leuke avond gehad. Aan te bevelen voor mensen die niet al te veel klasse verwachten en gewoon goed willen eten voor een redelijke prijs.
8,2 op schaal 1-10
Stephanie
Afgelopen donderdag hier wezen eten! Het was heel druk, maar de meiden in de bediening hebben goed hun best gedaan. We werden vlot geholpen en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader!
Jacqueline van Ginkel
Tijdens een weekendje Kaatsheuvel op aanraden van de lokale bevolking wezen eten bij de Leckernij. Heerlijk eten voor een eerlijke prijs en super bediening.
Na afloop wilden we een taxi bestellen richting vakantiehuisje. Deze bleek pas na 40 minuten te kunnen komen. De eigenaar bood ons spontaan aan ons naar 'huis' te brengen. Toen we nogal verbaasd ineens de auto voor zagen rijden hadden we pas door dat het menens was. Zelfs de door ons aangeboden fooi voor benzine werd afgeslagen. Dit is nog eens Brabantse gastvrijheid. Zeker een enorme aanrader.
martijn
Na een dagje Efteling hier wezen eten. Prettige binnenkomst en bediening. Eten is gevarieerd en smakelijk bereid.
Kind en rookvriendelijk door middel van speelhoek en rookhok.
Als dessert geflambeerde aardbeien genomen. Het water loopt me nu weer in de mond.
Volgende keer als we weer naar de Efteling gaan weet ik al waar we weer gaan eten.
Esther
Nadat we allemaal positieve verhalen hadden gehoord zelf vorige week gaan eten bij Bistro de Leckernij, en de verwachtingen werden absoluut waargemaakt! Het eten was heerlijk en uitgebreid. Leuke bediening, in voor een praatje maar ook zeker professioneel. De sfeer was erg goed en de dinerbon bij vertrek was een aangename verrassing: wij gaan zeker nog eens terug!
Bram Kruyt
We zijn op een vrijdag komen eten en hebben toen gekozen voor het Leckernij menu. Leuk menu, goede keuzes en we zijn gestart met het visbordje, dit was fenomenaal. Dit gevolgd door de zalmforel, waar niets op aan te merken viel. Vlotte, leuke en professionele bediening.
C. Pauly
Afgelopen zondag hier gegeten. Na een half uur zelf maar een menukaart gepakt. Het eten was goed door Sligro of Hanos voorbereid, jammer dat het voor de helft koud uitgeserveerd werd. De bediening heeft duidelijk geen horeca ervaring. De twee en drie gangen menu's zijn aantrekkelijk geprijsd. Om dat te compenseren kost een fles Spa rood hier dan ook 10 Euro.
- Eten / drinken 4
4 op schaal 1-10
Janneke de Jong
Ik en mijn man zijn vorige week donderdag gaan eten bij Bistro de Leckernij. Hebben goed gegeten. Hebben heerlijk rustig gedineerd. Ook de bediening was vriendelijk en maakte een leuk praatje met je. Met andere woorden een geslaagde avond!
7,5 op schaal 1-10
Nicolette Vonk
Afgelopen donderdag voor de zoveelste keer heerlijk gegeten bij bistro de Leckernij! Wat ik ervan heb meegekregen is dat het de ene dag heel rustig blijkt te zijn en de andere dag ontzettend druk. De bediening beaamde dat ze haast nooit weten hoe druk het gaat worden als er geen reserveringen zijn. Lastig, maar vrij weinig aan te doen lijkt mij. Daarom zorgen wij er voor dat we altijd reserveren. Makkelijk voor jezelf, maar ook voor het restaurant waar je gaat eten.
Als het druk is snappen wij dat de bediening geen tijd heeft voor een praatje of extra aandacht, vooral als ze alleen staan, maar als ze er tijd voor hebben doen ze dit echt wel hier.
Ik vind het eten er prima en in de bediening lopen erg aardige, vlotte meiden. Niet allen even geschikt voor wellicht de horeca, maar ze doen wel hun best. Mensen willen tegenwoordig snel snel eten. Ik vind dat je dan niet uit eten moet gaan of vantevoren aangeven dat je weinig tijd hebt. Het personeel kan hier dan op inspringen. Wat is tegenwoordig lang? 2 uur dineren, lang? Heerlijk toch.
Ik vind bistro de Leckernij een dikke pluim verdienen, over hoe ze het allemaal doen. Ga zo door!
Prijs/kwaliteit is prima!
Angelique
Ik ben er 2 keer wezen eten. De eerste keer met redelijk grote groep had de helft koud eten. Duurde ook erg lang. Was dus tegenvaller. Toch opnieuw geprobeerd met kerst met familie en viel het weer tegen. De een kreeg een redelijk grote portie en de ander best klein. Ook was het niet allemaal gaar. Qua prijs/kwaliteit veel te duur.
6,1 op schaal 1-10
Kees van Ingen
Het eten is goed, maar de keuken is niet ingericht op een groep en een redelijk bezet restaurant.
Het duurde twee uur voor het hoofdgerecht werd geserveerd. De bediening was niet goed. Twee meiden is te weinig, en één van de twee leek niet echt geschikt voor dit werk. Eén keer schonk ze wijn over iemand heen - niet eens een doekje gekregen om het schoon te maken, de tweede keer werd een glas rode wijn over mijn dochters jurk gegooid. Niet expres natuurlijk, maar erg onoplettend.
De bestelling was niet goed aan de keuken doorgegeven, waardoor één voorgerecht ontbrak. Toen dat alsnog werd gebracht, was het een halve portie. Vanuit de keuken of de eigenaar/bedrijfsleider volgde geen enkele reactie. Ook niet na het ongeluk met mijn dochters jurk, nota bene op haar trouwdag. Niet eens een gratis drankje of ander gebaar. Slecht inlevingsvermogen.
5,9 op schaal 1-10
Marianne
Wat heb ik genoten! Samen uit eten geweest met een vriendin op een vrijdag avond en het was verrukkelijk. Het was best druk, maar de service was snel en hele aardige meiden in de bediening. Maak gezellig een praatje met je en professioneel.
Het eten was heerlijk, goede tijd tussen gerechten.
Perfect, kom zeker nog een keer terug!
Silvia Deutszmanek
Na een druk dagje Efteling met Efteling musical bezoek lekker gegeten bij Bistro de Leckernij. Vooral de aangename rustige sfeer en de kindvriendelijkheid van de Bistro sprak ons erg aan. Kortom het was een ideale afsluiting van een fijn dagje uit.
Rogier
Een tijd geleden gegeten, werd erg goed behandeld. Weet niet waar de kritiek vandaan komt.
De kok heeft zelfs extra zijn best gedaan om iets speciaals voor ons neer te zetten. Leuke tent, zeker een aanrader. Geen stijf, afstandelijk en horeca-regeltjes personeel.
Nette prijzen, leuke nieuwe ambiance (pas verbouwd).- Eten / drinken 9
Piet
Ik heb deze week op woensdag met mijn gezin gegeten bij de Leckernij na een dagje naar de Efteling geweest te zijn.
We hebben genoten van het goede eten en de sfeervolle ambiance.
Ook een pluim voor de bediening, zeer vriendelijk en in voor een praatje. Wij komen hier nog een keer terug!- Eten / drinken 8
8,1 op schaal 1-10
Heddeke
Het eten is op zich wel okay (maar niet spectaculair), heb er meerdere malen gegeten, maar kom er niet meer alleen al omdat ik me vreselijk erger aan het personeel.
Ik ben qua bediening wat ouderwets opgevoed, bijvoorbeeld dames eerst, dan de heren, iets wat ze hier niet kennen.
Verder laten ze stapels lege vieze glazen eindeloos op de bar staan in het zicht van de klant terwijl het personeel gezellig met elkaar aan de klep is in plaats van bezig is op de klanten te letten, óf de glazen te spoelen. En zokan ik nog wel even doorgan.
Erg jammer.... het had ooit potentie.
5,8 op schaal 1-10
bea donatta
September 2009 menu slecht: geroosterde eend, zeewolf slecht, bessentoetje enige smaakvol. Veel te lange wachttijden. Kindermenu spareribs slecht: veel te scherp voor kind van 5 jr. Personeel niet best. Inrichting wel sfeervol.
- Eten / drinken 2
3,1 op schaal 1-10
JoJanneke van der Kaa
Al meerdere keren heerlijk gegeten. Gezellige sfeer, leuke bediening, geen extreem lange wachttijden, heerlijk gegeten, niet te duur! Echt een aanrader!
sovak
Met 13 personen op een maandagavond wezen eten. Prima eten, goede bediening. Het duurde wat lang voordat het eten op tafel stond, maar dat is niet gek met zoveel mensen en daardoor veel verschillende gerechten. Iedereen had hierdoor wel tegelijk eten. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!!!
Gerard
Leuk personeel, in voor een lolletje! Lekker eten!
Ik kom zeker een keer terug als ik weer eens naar de Efteling ga.- Eten / drinken 10
8,7 op schaal 1-10
piet
Lange wachttijden, bediening niet of weinig geschoold, bijbetalen voor extra friet,
- Eten / drinken 5
3,4 op schaal 1-10
Gerda
Leuke pitoreske tent, vriendelijk personeel. Sommige wat minder ervaren, maar dat vonden we juist heel aandoenlijk. Heel tevreden over de prijs en kwaliteit: de carpaccio is een echte aanrader!
Maxime
Hardstikke gezellig, kindvriendelijk restaurant. We zijn er op zaterdag gaan eten, volle tent maar toch kregen we de nodige aandacht van het hartelijke personeel. Wachttijden waren voor ons geen probleem, ook de kinderen konden zich goed vermaken en anders hadden we wel bij de McDonalds gegeten. Prima avondje uit dus!!
Edwin
Laatst zijn wij geweest bij de leckernij, we werden onvriendelijk ontvangen, het bedienend personeel weet amper wat de horeca inhoudt,echt waardeloos. IK ga hier nooit meer naar toe naar deze balle tent!!!
- Eten / drinken 3
2 op schaal 1-10
Steven, Stefan en Jaap
Op een dinsdagavond schoven wij met ons zessen aan in een rustige bistro De Leckernij. We werden keurig bediend in een gezellige ambiance. Het eten was van goede kwaliteit: we hebben genoten! Misschien wel omdat de kok er de tijd voor neemt: we moesten zo'n drie kwartier wachten op het hoofdgerecht. De prijzen zijn voor deze kwaliteit echter wel goed te noemen: voor nog geen dertig euro 3gangen a la carte. Het flamberen van de kersen doen ze bij de tafel en is een leuke show!
Sabine
Wat een leuk restaurant! Goed eten, leuke bediening en ook leuk voor de kinderen. Echte aanrader!
Simone Jongsma
Erg lange wachttijd.. Maar het was wel lekker.
7,7 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt