Recensies van restaurants in Kaag, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Kaag. Gegeten bij een restaurant in Kaag? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Kaag verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Kaag over tijd.
Toine Vermer
Jammer dat je niet hoger kan waarderen dan een 10! écht alles is helemaal top bij Tante Kee. Vanaf het moment van binnenkomst tot vertrekt wordt je absoluut verwend door zowel de geweldige locatie en ambience, als vooral de geweldige bediening en uiteraard... de culinaire hoogstandjes. Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat ik nog nooit zo ontzettend gezellig en lekker gedineerd heb! Professionele bediening die weet wat ze serveren aan kunstwerken die nóg beter smaken dan ze er uit zien. Een absolute aanrader voor iedereen die ongelooflijk lekker eten, ware culinaire kunstwerken, perfecte service, ambience en een mooie locatie weet te waarderen!
Voor mij geen twijfel: hele dikke 10+ en ik rij er graag een paar km voor om hier te mogen toeven!!!
Ernst
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Zaterdag 11 mei voor het eerst in "De Twee Wilgen" gegeten.
Zeker een aanrader voor iemand die lekker en tegen een redelijke prijs wil eten.
De kaart gaf voor elk wat wils aan.
Jammer dat het wachten op de gerechten wat lang was.
Wij komen hier echter zeker nog eens terug.Miranda
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Een gezellige avond gehad met lekker eten en goed gevulde borden! Het fietspontje van 22.00 uur haalden we niet dus dat zegt genoeg. We komen zeker nog een keer terug.
W.zonneveld
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Wat hebben we met onze vrienden op koningsdag heerlijk gegeten, boven verwachting. Ons voorgerecht brood met tapende kruidendokter e.d. was verrukkelijk. Hoofdgerecht top, en het nagerecht was ook fantastisch. De bediening was heel lief en behulpzaam, echt voortreffelijk.
Jullie krijgen van ons een cijfer 8.Jeroen Groeneveld
Gisteravond op het mooie Kaag gegeten bij Benjamin. Echt een heel mooi restaurant, erg modern ingericht. Service was ook goed! Van het eten had ik een iets hogere verwachting, aangezien de prijzen ook stevig zijn. Prijs / kwaliteit is een minpunt bij dit restaurant, ik geef ze een 7.
Leonore de Jongh
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Beste gastheer, wij waren zaterdag 18 augustus bij u.
U was dan wel gesloten maar voor ons maakte u een uitzondering.
Even een colaatje en een ijsthee.
Geen probleem hoor, U bent gewoon even mijn Tante.
En 10 minuten later vroeg u ook nog ;Lust Tante wel een toastje met zalm?
Maar natuurlijk "neef " lusten wij dit.
Na een gezellig samenzijn, gaan wij weer.
Wij willen U en uw staf hartelijk danken, voor deze geweldige gastvrijheid. Wat u niet kon weten is dat 1 van ons jarig was,
en juist dit soort ervaringen maakt het extra leuk.
Nogmaals dank lieve " neef ". "Tante" Noor.F.M
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Gemoedelijke bediening. Ongedwongen sfeer.
Prijs kwaliteit zeker Ok. Smaak van verse ingrediënten.
Spijtig geen avondzon op het terras.
Een aanraderrob wolterse
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Ben weer een ervaring rijker. Op 30 mei bij De Twee Wilgen gegeten en het was een ongelooflijke ervaring. Ben op restaurant gebied wel wat gewend maar de sfeer, bediening en het eten staan hier op een hoog niveau. Veel horeca ondernemers zouden hier eens moeten gaan kijken en eten.
De passie van de eigenaars en het team is geweldig om te zienMellany Tankink
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Mijn verjaardag gevierd met mijn vader en mijn zusje, het eten was heerlijk, lekkere steak en heerlijke knoflooksaus. Alleen jammer dat wij geen tijd hadden voor een toetje, ik had de Vodka gemixt met Citroenijs wel willen proberen, maar dat kan de volgende keer wel weer..
Edwin en Nicole gan der Weijden
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Heerlijk gegeten op het terras van "De twee wilgen"! Iedereen om ons heen zat te genieten van de dagprak "kippie"! Wij besloten de carpaccio en black angus te bestellen en hebben gesmuld! Prima entourage, gezellige sfeer en de kok die langs alle tafeltjes gaat maken deze avond tot een regelrechte opper!
Marjo en hennie
Geweldig!
je voelt je er metteen thuis, lekker eten, en daarna gezellig aan de bar nog nakletsen met een borrel of biertje.
Echt een aanrader als je in de buurt komt.Anita
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Wat een feest toen onze schoonouders 60 jaar waren getrouwd!! Het eten was geweldig en het toetje met veel vuurwerk was een geweldige afsluiting van het feest.
Ze hebben genoten!bert en els
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Ik schrijf niets meer want alle lof is reeds geschreven en we blijven komen en vrienden sturen, het is alleen maar genieten. Ga zo door Hans, Ria en Ans
Ivo
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Wat een geweldige ervaring.
Een hoog "woonkamergehalte" (in de positieve zin van het woord) met hele vriendelijke bediening. Zowel voor- als hoofdgerecht waren prima. En het desert was voor iedereen (ook voor mijn ouders die 60 jaar getrouwd waren) een feestje.
Dank jullie wel voor de goede zorgen, het heerlijke eten, en de gezellige avond!
IvoYvon
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Hoge verwachting maar lange tijd wachten op eten, verkeerd gerecht gekregen. Heel jammer allemaal, eten was goed maar duurt allemaal erg lang.
Bart
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Al jaren eet ik met enige regelmaat bij De Twee Wilgen. Heerlijk eten voor een eerlijke prijs! Geen poeha, gewoon iemand die met liefde staat te koken en blij wordt van tevreden gasten.
Als iemand mij vraagt voor een goed en gezellig restaurant in de buurt raad ik altijd De Twee Wilgen aan.
john en tineke
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
We vonden het SUPER, eerst lekker op het (franse) terras geborreld, daarna indisch gegeten, erg lekker.
Later op de avond nog ff een borreltje toe........ff? We waren in de late uurtjes in ons (duffe) hotelkamer terug.
Rie bedankt voor jullie gast vrijheid, we hebben genoten.
Gerrit & Bertil
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Van Indisch tot kip, of Indische kip, vlees en vis altijd weer een toppertje. Ria, Hans en Ans weten wat gastheerschap hoort te zijn. Altijd een feest wanneer we weer bij hen zijn geweest.
W Verreck
Tweede Paasdag geluncht met man en kleinzoon, het was weer super! Heerlijk eten, redelijke prijzen en een fantastische bediening!
Wij komen al jaren aan de Kaag en Tante Kee is een parel aan het water. Voor ons een begrip.
Jacq Mooiman
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
De wilgen is voor mij the place to be. Woon nu drie jaar op Kaageiland en eet regelmatig bij dit eetcafe. Eten is er perfect, leuke sfeer. Mij maak je blij met een avondje eten in de Wilgen. Een aanrader voor iedereen. Ria, Ans en Hans jullie doen het perfect.
Kees en Sylvia en de rest
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
We zijn er nu zo'n 100 keer geweest ( ruim..)
Maar elke keer weer een feestje......
Goeie hap, goeie sap en heeeeeellleeee gezellige mensen.
( niet te jong maar doen aardig mee haha)
Tot gauw weer.......
Jannie Eveleens
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Wat hebben we een gezellige avond gehad met heerlijk eten.
Hartelijk dank.
Cock en Marian
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Zondag 13 februari hebben wij bij jullie heerlijk gegeten. Wij waren aan de vroege kant maar dat was geen enkel probleem. Lekker geborreld met een overheerlijk hapje aan de bar. En daarna gezellig aan tafel, daar hebben wij genoten van alles wat wij voorgeschoteld kregen. Het was echt top, en ik heb echt bewondering voor de koks die dit zonder stress in een super klein keukentje voor elkaar kregen. Wij zien jullie zondag 3 op het muziek festival.
corbakker
Met 4 personen hier genoten van een heerlijk verrassingsmenu van 5 gangen incl. wijnarrangement.
Bijzonder goed eten en een erg prettige bediening met kennis van zaken.
Wij genoten bij iedere gang van het uitgebreide praatje van onze vaste serveerster over wat er op ons bord lag en welke wijn erbij gekozen was.
Echt een avondje in de watten!
carla van Hal
Echt verrassend en onverwacht was het voor ons om bij Tante Kee te eten. Wij logeerden in hotel Orion, maar besloten bij Tante Kee te gaan eten. We hadden niet gereserveerd; gelukkig was er nog een tafeltje vrij. Het 4-gangen menu was uit de kunst. Allemaal gerechten, die ik niet zo makkelijk na kan maken.
Dat zegt wel iets, want ik ben een keukenprinses.De bediening was super. Overal werd aandacht aan geschonken. De dames kennen de kneepjes van het vak.
Hoewel wij uit het zuiden van het land komen en het voor ons een hele trip is, zullen we zeker nog een keer naar tante Kee gaan en dit restaurant aan bevelen bij de fijnproevers onder ons. Waarom geen ster? Hebben ze zeker verdiend!
Marcel
Eetcafé De Twee Wilgen in Kaag
Afgelopen zaterdag met 28 personen wezen eten en borrelen.
Was helemaal super.
Leuke bediening, super sfeertje en top eten.
Een echte aanrader.
fred meeuw
Wow! Er is geen ander woord voor Benjamin.
Ook op donkere dagen heel gezellig als op het eiland verder weinig te beleven is. Unieke locatie! Zeker heen gaan!
- Vorige pagina
- 1