Recensies van restaurants in Ingen, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Ingen. Gegeten bij een restaurant in Ingen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Ingen verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Ingen over tijd.
van Zetten
Snackbar · Dorpsstraat 1, 4031 MC, Ingen
Uitstekende service, ook grote bestellingen altijd op tijd klaar. Ontbreekt nooit iets aan. Heerlijke hapjes, uitgebreid assortiment en acceptabele prijs, wat wil men nog meer?
- Eten / drinken 10
Wili
Snackbar · Dorpsstraat 1, 4031 MC, Ingen
Een snackbar met een kaart waar menig restaurant jaloers op kan zijn. Vooral de prijs kwaliteit verhouding is prima. De eigenaar staat zelf achter de uitgebreide frituur en heeft er m.i. echt schik in om een goed product neer te zetten. Wij staan op de camping Blijwerven maar voor de patat en andere snacks gaan we altijd naar deze ""snackbar"" . Een uitschieter in deze branche.
Tony
De Big Snack is van binnen en buiten een onooglijke tent. Friet smaakt goed, maar geen vers gesneden. De goulashkroket is wel erg mini. De gebruinde dame die ons hielp was servicegericht en zag er goed uit.
- Eten / drinken 6
verbraeken frans
Snackbar · Dorpsstraat 1, 4031 MC, Ingen
2 keer bezocht op enkele dagen en al bij al positief. Mooie portie lekkere friet, ribbetjes geproefd en die waren lekker net als de nasi die mijn vrouw nam. Daags ervoor de "oersteak" geprobeerd en die viel niet tegen. Bediening is nog wat onervaren maar uiterst vriendelijk
fam. van sommeren
Snackbar · Dorpsstraat 11, 4031 MC, Ingen
We waren er op een donderdag avond, het was er gezellig druk. De man achter de bar was erg vriendelijk. We hebben er met 4 personen gegeten en dat is zeker goed bevallen. Het eten smaakte super en zag er goed verzorgt uit. We gaan er zeker nog een keer terug. Het is echt de moeite waard om daar een keer te gaan eten. Groetjes fam. Van Sommeren
- Eten / drinken 6
pieter
Snackbar · Dorpsstraat 1, 4031 MC, Ingen
Het eten is er heerlijk! Alleen op het gebied van service valt er nog veel te halen! Een echte aanrader is de kipburger! Het is alleen jammer dat er soms niet klantvriendelijk wordt gehandeld. Al met al gemiddeld ruim een 6
- Eten / drinken 8
johan en gerry mayen
Snackbar · Dorpsstraat 11, 4031 MC, Ingen
We zijn met verschillende personen hier geweest om te eten
en te drinken.
Het was en is altijd goed en gezellig met een goede service.
Joan en Gerry Mayen uit Ede.- Eten / drinken 9
anja en erik hageman
Snackbar · Dorpsstraat 11, 4031 MC, Ingen
24-10-10 daar voor het het eerst gegeten, veel erover gehoord. Nu, het was fantastisch, geen woord van gelogen. Wij willen een ding zeggen, kom allen naar cafe het Hoekje in Ingen om werkelijk! lekker te eten.
Vele groetjes van Erik en Anja.
- Eten / drinken 10
Gerard Egas
Snackbar · Dorpsstraat 1, 4031 MC, Ingen
Super om hier te eten, voor niet te veel geld grote borden met veel erop, en prima kwaliteit. Keurige bediening en als het warm is zelfs buiten op het terras, onder het genot van een heerlijk koud geserveerd drankje. Aanrader als je een fietstocht maakt, een zeer leuke tussenstop in de mooie betuwe. (bloesem e.d. )
N.J.Moog
Snackbar · Dorpsstraat 1, 4031 MC, Ingen
Cafetaria met de mogelijkheid om hier te eten. Prima kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Aanrader: de houthakker!
- Eten / drinken 8
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Jeany van den Berg
Snackbar · Dorpsstraat 11, 4031 MC, Ingen
Wij zijn als gasten uitgenodigd geweest om bij de Familie Honders hun 60 jarige bruiloft mee te vieren.
Het is ons uitstekend bevallen.
Zeker voor herhaling vatbaar om weer langs te gaan.- Eten / drinken 9