Lan-Tin, Huizen

Kenmerken

Keuken
Chinees-Indisch
Eet.nu rating
5,8 op schaal 1 10 ( 8 recensies )
Overnachten
Visa Master Card pin chipknip

Nieuwste recensies Reviews RSS

Schrijf een recensie »

1. voor Lan-Tin Door lisa

Hallo mensen, ik kom al jaren bij restaurant Lan-Tin en de service is tot nu toe altijd prefect geweest!
    Ik eet er zalig, ben nog steeds zeer tevreden en kwa prijs valt het allemaal reuze mee.
    Ik kom er al jaren en voor zover ik weet geen prijsverhoging? Maar zeker voor de kwaliteit van het eten. Er is ontzettend veel keuze, ook als ik een speciaal gerecht wil wat niet op het menu staat zorgen ze er voor dat ik het krijg! Zeker tevreden! Ik kom zowieso nog een keer gezellig eten. Groeten, Lisa.

Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10
    Eten & drinken 9
    Service -
    Sfeer -
    Prijs / kwaliteit -
  2. voor Lan-Tin Door Elizabeth

Ik kom al meer dan 25 jaar bij Lan Tin.
    Op 23 juli 2009 wederom een goede ervaring gehad.

Babi pangang was lekker mals.
    Pisang Goreng was boterzacht.
    Bediening was zoals ik gewend ben, prima.

Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10
    Eten & drinken 8
    Service 8
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 8
  3. voor Lan-Tin Door Mariska Veerman Mariska Veerman

Eén keer per jaar kwam ik met de hele familie naar dit restaurant om de verjaardag van m'n oma te vieren. Na enkele jaren naar andere plekken geweest te zijn gingen we afgelopen verjaardag weer naar Lan Tin. Wat meteen opviel was dat het decor was vernieuwd. Het oogde frisser en er stond nu ook iemand de gerechten te bereiden in het zicht van de klanten. Dit leek in eerste instantie dan ook een hoop goeds op te leveren. Helaas kon dat niet gezegd worden van het eten. We hadden, zoals altijd, de uitgebreide rijsttafel, maar het is nooit zo smaakloos geweest als dit keer. Het vlees in de babi pangang was droog, hard gebakken en daarna in een veel te zoete (duidelijk instant) saus gegooid. De tjap tjoy was snotterig en toen er gevraagd werd om een gerecht zonder vet sin voor één van m'n nichtjes kwam er een smakeloze kipfilet met patat op tafel.

Het is jammer dat al het geld en inspiratie in het decor is gegaan en de aandacht voor het eten zo erg is verslapt. Het dessert was ook ver beneden de maat en leek in de verste verte niet meer op wat er vroeger nog wel eens geserveerd werd. Ik mis de goddelijke aardbeienflensjes geflambeerd in drambuie!

Eindcijfer 3,5 op schaal 1 - 10
    Eten & drinken 3
    Service 4
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 3
  4. voor Lan-Tin Door werner

Geen idee wat er is gebeurd een nieuwe kok of een andere leverancier de hoeveelheid wat je kreeg is hetzelfde gebleven maar de kwaliteit?????????? en de prijs blijft maar stijgen.

Denk dat we maar op zoek gaan naar een ander.

Eindcijfer 3 op schaal 1 - 10
    Eten & drinken 3
    Service 7
    Sfeer -
    Prijs / kwaliteit 2
  5. voor Lan-Tin Door John

Ik had hier veel van verwacht wij kennen het restaurant van vroeger en hebben er vaak heerlijk gegeten, helaas vond ik zeker voor wat wij moesten betalen het beneden de maat het dessert was zelfs ronduit belachelijk! nee ik vond het en domper, en voor het eten veel en veel te duur!!!!!!!!!!!! jammer

Eindcijfer 4 op schaal 1 - 10
    Eten & drinken 4
    Service 8
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 2

Alle recensies bekijken »

Schrijf een recensie

Recensie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.
Beoordeling nvt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurants in de buurt van Lan-Tin

Rating Naam Opties Foto's Recensies
1 15
6,8 op schaal 1 - 10 Mauve Mauve
Brink 1, 1251 KR, Laren , Nederland
Reserveer online 1 7
Indonesisch restaurant Kediri Indonesisch restaurant Kediri Rijsttafels, zijn een culinaire veelvoud.
Belfort 14, 1315 VB, Almere , Nederland
4 1
8,1 op schaal 1 - 10 De Colonie De Colonie
Loodijk 18, 1243 JB, 's-Graveland , Nederland
Reserveer online 1 6
5,7 op schaal 1 - 10 BoatHouse BoatHouse Een gezellige, levendige en sfeervolle horecabelevenis
Noorderplassenweg 150, 1316 VV, Almere , Nederland
Reserveer online -
El Mejor
Achteromstraat 8, 1381 AV, Weesp , Nederland
Online bestellen Reserveer online 1
8,1 op schaal 1 - 10 Brasserie Sparkling Brasserie Sparkling dineren tussen de hagelwitte gebouwen van Jan Duiker
Loosdrechtsebos 15, 1213 RH, Hilversum , Nederland
Reserveer online 9 3
7,8 op schaal 1 - 10 Eetlokaal Bartholomeus Eetlokaal Bartholomeus Eten en drinken in winkelcentrum Nieuwland
Lage Boog 10, 3824 EG, Amersfoort , Nederland
Reserveer online 3 7
7,9 op schaal 1 - 10 Restaurant De Stadskamer Restaurant De Stadskamer Een sfeer die u zeker moet komen proeven
Bergenboulevard 15, 3825 AG, Amersfoort , Nederland
Reserveer online 4 23
8,2 op schaal 1 - 10 Restaurant In de Watertuin Restaurant In de Watertuin WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM IN ONS RESTAURANT
Oud-loosdrechtsedijk 185, 1231 LW, Loosdrecht , Nederland
4 5