Recensies van restaurants in Hoorn, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Hoorn. Gegeten bij een restaurant in Hoorn? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Hoorn verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Hoorn over tijd.
Bert
Restaurant De Hoornse Kogge in Hoorn
Gezellig restaurant jammer van de service. Je merkt dat men de tent gaat sluiten.
Oo was de stank van de Wc te ruiken in het restaurant. Erg jammer mn verwachtigingen waren hoger.Henk
Restaurant De Hoornse Kogge in Hoorn
Zeer teleurstellend, ik zal nooit meer naar dit restaurant gaan. Ten eerste ruimte het in het restaurant naar riool en neemt het personeel dit niet serieus. We kregen een opmerking dat de kok een windje had gelaten?!?
Bediening zeer slecht we hebben zelf om drinken moeten vragen aan de bar. Tenslotte was niet alles voorradig, als op zaterdagavond de frisdrank al op is met twee pinksterdagen te gaan vind ik dat absoluut niet professioneel. Al met al een zeer slecht restaurant waar ik nooit meer heen ga! Overigens wel veel gelachen om wat er allemaal mis gaat en hoe het personeel de klanten behandeld......Annemarie Dekkers
Met 7 personen een High Tea Royale gedaan met moederdag. Alles was heerlijk met eigen gemaakte verse producten, bediening was top. Na afloop kreeg ik een rode roos, een tasje met tegoedbon voor DA en een bon voor een gratis hoofdgerecht voor de 2e persoon voor een volgende keer. Voor mij het ook hierdoor een hele fijne moederdag!! Een minpuntje: ik had bij het reseveren verteld dat mijn man ook die dag jarig was, er zou een stoel worden versiert, dit was niet gebeurt en omdat het erg druk was heb ik het maar zo gelaten. Verder alle lof!! Jullie zien mij zeker weer terug!
Jan van der Groef
Lekker gegeten, zeer leuke bediening, goed glas wijn. Hadden het menuutje van 25 euro, drie gangen. Lekker huis gebakken brood. Voor herhaling vatbaar.
david
Werelds Eten en drinken in Hoorn
Afgelopen zaterdag lekker geluncht met z'n vieren. Vriendelijke bediening, heerlijke soep en broodjes, waren op zich een kunst werk en smaakten zo als ze er uit zagen.
Leuk ingericht. Een aanrader, we gaan er zeker nog een keer een ander broodje proberen. Ik heb twee foto's toegevoegd voor het idee.Gras
Wij gingen er met grote verwachting heen na het lezen vd recensies. Maar misschien hebben wij net een fout moment getroffen. Het viel ons tegen, twee van de gerechten, nou het vlees, want er waren geen groente en iets van aardappelen bij het gerecht? Smaak was goed. Maar de Rib Eye: veel zenen en vet. Kleine salade voor 4 personen niet vers/slappe bladeren. Bovendien vonden we het raar dat er veel drankjes niet op voorraad waren chocomel/fristi, nog twee wit biertjes op zaterdagavond? En de rode wijn werd zonder voorproeven ingeschonken, warme wijn trouwens. Personeelskleding ...mag netter. Bovendien rook het er naar sigaretten bij binnenkomst. Wij vonden het jammer de verwachting was hoog....hebben het toetje ergens anders gehaald. Prijs verhouding vonden wij erg hoog in vergelijking met wat je krijgt.
Malcom
Vliegtuighappen uit de magnetron. Dit heeft erg weinig met de Surinaamse keuken te maken. De lelieblanke serveerster heeft geen idee wat ze verkoopt. Bespaar je de moeite. Wanneer komt er nu eens een echte goede Suri take away in Hoorn?
Errol Feldman
Eten is 2 sterren en 3 fork/messen waard. Af en toe komen top Chefs als Lucas Rive hier koken De service is excellent en de Witte Brigade super klant-vriendelijk. Sfeer is zeer intiem en tafels zijn zo dicht bij elkaar dat je het gevoel krijgt allemaal aan een tafel te zitten. De kwaliteit van het eten is zeer de prijs waard, prijzen zijn meer dan redelijk.
Errol Feldman
6-7 keer geweest. Er is een eenvoudige sfeer en zeer wisselvallig voor wat bediening betreft. Is vaker wel lekker eten, maar soms echt niet. Zal wel nog eens eten in de Tuynkamer.
Errol Feldman
Eten en drinken is Bagels en bio beleg in alle mogelijk combinaties. Alles is vers op bestelling voorbereid. Een 10 waard voor wat het is. Service wisseld heel erg van als eigenaar aanwezig is of niet, daarom een 7. Sfeer is gezellig, maar eenvoudig en vaak overvol. Menu is excellent (voor wat het is). De prijs is echt in goed verhouding tot de kwaliteit.
Errol Feldman
Dit is mijn meest favoriete restaurant in Hoorn. De sfeer is echte Spaans/Mexicaans en zeer vriendelijk. Eten en drinken zijn op een voortrefelijk manier voorbereid en gemaakt. Service is er echt niets om over te klagen; meiden zijn super klantvriendelijk en zorgzaam. De prijs/kwaliteit is excellent; van tapas tot en met vlees, vis, menu voor de kleintjes tot dessert. Niets ontbreekt; er is wat te eten voor iedereen.
Errol Feldman
Ben 3 keer geweest sinds nieuw eigenaar. 1ste keer was niet goed. Eigenaar was boven bij een feest en beneden ging alles mis. Steak veel te well-done terwil ik een rare had besteld. Kreeg het gevoel dat het niemand wat uitmaakte.
2de keer ongeveer 6 maanden later; niet veel beter.
3rd keer zeer recentelijk; bediening wat beter maar grill niet. Dat was onze laatste keer. Eten en drinken wel 7 waard. Prijs/kwaliteit wel een 10 waard; menu is wel-geprijsd voor alle gerechtenErrol Feldman
Super lekker ras patat specialiteit. Laag cijfer voor sfeer omdat terwijl het een super snackbar is; het is een snackbaar. Menu is price/kwaliteit wel een 9 waard. Bediening snel en vriendelijk, En de eten, voor een snack bar wel een 10 waard. Lekker en heet opgediend.
t van diepen
We hebben een sfeervol en fantastisch diner gehad. Mede dankzij het mooie weer konden we heerlijk buiten zitten in de binnentuin. Het bedienend personeel was zeer attent en deed er van alles aan om het ons naar de zin te maken.
dirk
Isola Bella in Hoorn
Bijzonder fijn restaurant. Bediening voorkomend en hartelijk. De sfeer en oganisatie is na de heropening duidelijk verbeterd (nieuwe medewerkers). Isola Bella staat weer op de kaart als restaurant, dat is duidelijk. Ga zo door! In de nabije toekomst wellicht, naast pizza en pasta, een wat uitgebreider vlees/vis kaart en seizoensspecialiteiten. En.. een bezorgservice misschien?
André Bijlsma
Bij Zorba heerlijk gegeten. Een geweldig 3 gangenmenu, waarbij vooral de eerste gang met kleine gerechtjes zeer goed in de smaak is gevallen. Hoofdgerecht met ruime keuze aan vlees, heel veel vlees en dessert voor de meeste van ons, koffie met likeur. Een van onze groep had een heerlijk ijscompositie.
Restaurant heeft een open, gezellige uitstraling met een evenzo prettige en vriendelijke bediening.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Een (griekse) vriendengroep van 6 personen hebben culinair genoten.Peter & Desiree
Gisteravond heerlijk gedineerd in de unieke binnentuin. Goede bediening en uitermate kindvriendelijk! Beste appeltaart van Westfriesland op de kaart en dat is ook zo. Gezellig nagezeten met de gastheer en -vrouw, die daar echt de tijd voor namen.
jm kuiper
Voor het eerst hier gegeten. Voorgerechten waren redelijk maar bij het hoofdgerecht miste ik toch echt een stukje passie. Aardappelgratin smaakte nergens naar en de groente bestond uit een volkomen smaakloze verdwaalde peulvrucht en een stukje wortel. Had me wel wat anders voorgesteld. Jammer. Aan de drukte kon het niet liggen. De rekening was niet conform de kwaliteit.
S. Delorme
Dit Griekse restaurant is onze favoriet. Wij komen hier dan ook al 22 jaar. Vanaf de opening dus.
Vrijdag hadden we voor 6 personen mezedes besteld. Dit zijn allemaal gerechten van de gewone kaart maar dan in kleine porties.
Elke ronde bestel je 2 gerechten. Je kan tot half 10 bestellen.
Na 5 gerechten had ik genoeg dus je begrijpt echt klein waren de porties niet.
Mede door de gezellige uitstraling van dit restaurant, de perfecte bediening en het heerlijke eten heben we weer een hele gezellige avond gehad.
Een echte aanrader.Yet Bruins
Leuk jong gezellig en bovenal goed eten, prijs kwaliteit is absoluut in verhouding.....