The Bombay Spice in Hengelo
- Voorzieningen
- Afhalen en honden toegestaan
- Betalen
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Er zijn 24 recensies geschreven voor The Bombay Spice.
Het eindcijfer is 9.1. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).
Nico Haster
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 2x Indiaas gegeten, vond er niks aan. Totdat ik hier kwam, uitgenodigd voor een etentje voor de overwinning van ons team. Fantastisch lekker eten, zeer veel variatie (we hadden een alles-in-een menu), en alle gerechten smaakten even goed. Voor mij een reden om toch vaker hier naar toe te gaan. Ga zo door, en jullie worden echt bekend....
Natasja
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Gisteravond wederom heerlijk gegeten. Komen hier regelmatig en iedere keer gaan we weer erg tevreden en voldaan naar huis! Superbediening, heerlijk eten, goede service en een goede, lage prijs! Een echte aanrader!
Liesbeth
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Onlangs hier gegeten ter ere van de 80 jarige verjaardag van mijn moeder. Het eten was top, smakelijk en lekker!!! Bediening was ook prima en ik vond de prijs uitermate laag met wat we er voor kregen. Absolute aanrader!
Remco Homan
Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 9 Heerlijk Indiaas eten. Goede sfeer en vriendelijk personeel. Één van de weinige restaurants waar ik met grote regelmaat terugkom.
Hans de Ree
Eindcijfer 7,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 6 Service 8 Prijs / kwaliteit 7 Heel goed gegeten, zeer ruime porties, goede bediening die goed adviseert. Oubollige inrichting en jammer dat gevraagd werd welke groente we wilden, en dat dit per persoon op 5 euro meerprijs neerkwam. Dit was ons niet bekend en blijkt ook niet uit de menukaart. Verder een optimale ervaring, 50 meter van de parkeergarage. Top.
Geert
Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen en prettige bediening.
Wij komen zeker weer. -
Mekem
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Zeker smullen!
Mia
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Wij hebben hier een paar weken geleden gegeten. Het was gezellig, de bediening was vlot, terwijl het restaurant vol zat. We werden goed geadviseerd bij het kiezen van de gerechten. Het is een aanrader en zelf komen we zeker terug.
stonis
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Bombay Spice heeft een Indiaas buffet verzorgd bij ons thuis. De gerechten smaakten voortreffelijk en de hoeveelheden waren meer dan royaal. Het was alleen jammer dat er een deel van de bestelde gerechten niet meegekomen was. Foutje. De eigenaar vond dit erg vervelend en wilde het graag goed maken. De manier waarop onze ‘klacht” werd afgehandeld, was grote klasse. Voor ons reden genoeg om ook in de toekomst van het heerlijke eten in Bombay Spice te genieten.
Mahi
Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer - Service 8 Prijs / kwaliteit 9 Wij hebben hier onlangs willen eten, alleen zat het helemaal vol. We hebben toen eten besteld en meegenomen, moet zeggen dat het heerlijk was. De kip is heerlijk mals en het brood erbij om te dippen is erg lekker. Niets dan lof!
Chosita
Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Ik ben hier nu al 3 keer wezen eten en alle keren is het perfect.
Steeds andere dingen proberen en samen met de bediening lekker gerechten uitzoeken. Een avondje heerlijk eten voor relatief weinig geld (we zijn en blijven hollanders dus dat telt mee)! Echt een aanrader!
Han WijmanEindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Lekker, snel en gezond eten. Je wordt keurig geadviseerd of je mild (zoals ik) of scherp wilt eten. Alle gerechten worden vers bereid (gezond) en ze staan snel op tafel. Ook als het druk is! (en dat is vaak). Als je lekker lang wilt tafelen, dan kan dat ook.
andre froeling
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 We hebben gisteravond voor de 2e keer in dit restaurant gegeten. En weer was het lekker. Maar het belangrijkste was wel dat de sfeer goed was. Een ongedwongen sfeer wat leidde tot leuke korte gesprekjes met andere tafelgenoten. Ik sluit me aan bij een vorige recenscent. Neem niet alleen rijst maar ook brood. Je kan heerlijk dippen en zo lekker lang natafelen. Ook een pre is het rookhokje.
Het personeel is vriendelijk en doet wat het moet doen. Maar een serveerster sprong er wel bovenuit. Sharon was het toefje slagroom. Ze maakte de avond net even helemaal af door haar ongedwongen en spontane reacties. We weten wanneer ze werkt dus de volgende keer passen we ons daar maar op aan.
Klein minnetje was de mixed groente. Die was niet echt lekker maar verder alleen maar lof.
Andre
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 We hebben hier gegeten met een groep van 9 personen.
De meeste mensen van ons waren totaal onbekend met de gerechten uit de keuken van Bombay Spice, waarop de ober voorstelde : Ik maak wel wat lekkers voor jullie!
Helemaal goed!
Eten en service waren prima. Sfeer was ook goed. Het zag er gezellig uit.
Elke stoel in het restaurant was bezet, en ondanks dat, stond het eten snel op tafel!
Kortom; zeker de moeite waard!
JannekeEindcijfer 8,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Hier moet je echt een keer gaan eten, ook al moet je er voor omrijden! In één woord geweldig! De knoflook-kip smaakte voortreffelijk, evenals de mildere variant met honing. De bediening adviseerde bij 1 gerecht rijst te nemen en bij het andere brood. Dit omdat het anders teveel rijst zou zijn. Dat was een goed advies, en nu hadden we variatie. De smaakpolitie is er niet voor niets een keurmerk wezen plakken!
Renate
Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Het beste restaurant in de omgeving! Nergens eet je lekkerder dan hier. Zowel mild (amandel, room) als pittig (Dansak bijvoorbeeld) wordt hier uitstekend bereid met een heerlijke wijn erbij en goede service. Een van de koffie's na maakt je avond helemaal compleet.
Wij zijn al jaren vaste klant (5 jaar schat ik) en dat blijven we ook nog wel een hele tijd!
Amanda
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Leuk restaurant met heerlijk eten. Het eten is vers en wordt aangepast naar jouw voorkeur. De bediening is zeer vriendelijk. Een aanrader dus.
P.S. hebben ook een een duim gehad van dat tv-programma 'Keukenpolitie' of zoiets. Dus ook hygiënisch! -
G&M
Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Een heel erg goed restaurant met een uitzonderlijk vriendelijke bediening!Heerlijke gerechten, kortom een aanrader!
Jarno
Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Gezellig Indiaas restaurant. Persoonlijke en zeer gastvrije bediening. En belangrijk: heerlijke gerechten voor een goede prijs. Ook de afhaalmenu's zijn een aanrader!
Lisette Nijenhuis
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Wij gaan er geregeld heen of halen. Maar ik vind er geen beter restaurant dan de BOMBAY SPICE. Het eten is er heerlijk en de bediening is ook erg aardig. Kortom gewoon helemaal een TOP restaurant!!!
Tot gauw.Gr. Lisette
uit Duitsland -
peter
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 ja,ja, In Nederland is er gelukkig nog een heel goede Indiase keuken..
ik vond het helemaal top...
Michel
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Zeer goede vriendelijke bediening, gastheer helpt graag bij selectie gerecht en dit kan ook naar voorkeuren aangepast worden (bv scherpte). Eten wordt vers bereid en dat is te proeven.
joane de boer
Eindcijfer 4,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 5 Sfeer 5 Service 4 Prijs / kwaliteit 3 ik vondt het niet echt geld waard.
m. vink
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, vriedelijke bediening. Desgewenst adviseert de eigenaar graag, ook met gerechten buiten de kaart.
Voor mensen die van exotisch eten houden een aanrader!