Recensies van restaurants in Hengelo, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Hengelo. Gegeten bij een restaurant in Hengelo? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Hengelo verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Hengelo over tijd.
tes
Nederlands · Burgemeester Janssenplein 23-24, 7551 ED, Hengelo
Heb er deze week gegeten en het is me een beetje tegengevallen. Carpaccio vooraf was heerlijk maar als hoofdgerecht had ik de entrecote rood besteld, ik kreeg hem well-done. Na dit gelijk aangegeven te hebben kwam er direct een leidinggevende aan tafel en werd het wel keurig opgelost. ( denk dat de bediende het verkeerd in haar terminal ingevoerd had), kreeg ook behoorlijk snel een nieuwe Entrecote... Maar 4 wijntjes een voor en hoofdgerecht rijker was ik €45 kwijt. Behoorlijk veel geld vind ik.
SEdeVries
Wok · Haaksbergerstraat 166, 7554 PB, Hengelo
Zeer vriendelijk personeel en zeer gastvrij onthaald door de eigenaar. Eten was prima en vooral de tapas gerechtjes vielen erg in de smaak ! Hier komen we terug.
Bas
Italiaans · Brinkstraat 7b, 7551 CB, Hengelo
Ben gisteren wezen eten bij Markanti met een groep van 13 personen zonder te reserveren, binnen twee minuten was onze tafel gereed, top zaak!! Leuke dames in de bediening!! En wat een heerlijke pizza's. Kom zeker gauw weer.
Ivon
Italiaans · Brinkstraat 7b, 7551 CB, Hengelo
Het stokbrood was er droog, bediening traag, alleen aangenomen voor de looks maar inzicht ho maar, geen bestek, je besteld drinken en krijgt het niet,lang wachten op de rekening, saladebar niet vers, wordt waarschijnlijk pas aangevult als de bak leeg is, eten opzich was goed, dus alleen de keuken prima.
- Eten / drinken 5
Gé
Indiaas · Wemenstraat 59, 7551 EW, Hengelo
Afgelopen vrijdag hier voor het eerst gegeten. We hadden niet gereserveerd, wat achteraf wel verstandig was geweest. Maar géén nood. Een tafel was snel geregeld. Bijzonder vriendelijk en gedienstig personeel. Het eten is er absoluut top!! We hadden gekozen voor het verrassingsmenu, en we zijn inderdaad bijzonder blij verrast met wat er op tafel kwam. We kregen uitleg bij alle gerechten.
Kortom, een absolute aanrader.
barbara
Internationaal · Burgemeester Jansenplein 20, 7551 ED, Hengelo
Heerlijk gegeten gisterenavond. Leuke sfeer en (ook goed gezelschap) verrassende kaart. Een top avond gehad, voor herhaling vatbaar! Dessert tip: de choco sticks vonden wij erg lekker!
petra
Nederlands · Burgemeester Janssenplein 23-24, 7551 ED, Hengelo
Hier al een paar maal gegeten in de afgelopen jaren. In het begin dacht ik dat het opstartproblemen zouden zijn maar blijft hetzelfde. Trage bediening die liever met elkaar staat te praten dan klanten helpt. Bediening bestaat uit alleen maar studenten. Kaart is al jaren hetzelfde. Doordat het er altijd druk is lijkt het een ideaal restaurant maar mijne inziens is het zwaar overgekwalificeert. Prijs is best pittig voor wat je krijgt. Eten is wel goed. Jammer dat op terras overal gerookt mag worden. Doordat het afgeschermd en overdekt is blijft de rook hangen. Dit is als niet roker niet prettig om daar te gaan eten.
petra
Internationaal · Burgemeester Jansenplein 20, 7551 ED, Hengelo
Nu twee keer in korte tijd geweest en dit gaat binnenkort zeker weer gebeuren. Eerste keer tapas gegeten. Erg veel afwisseling en zeker niet standaard. Tweede keer voor kop koffie met gebak. Beide echt geweldig. Vlotte bediening. Mooi verwarmd terras en ook binnen sfeervol aangekleed. Echt een aanrader.
Jos
Snack & Grillroom Groot-Driene
Snackbar · Willem de Merodestraat 104, 7552 WZ, Hengelo
Heel goed, zeker na de overname begin 2013! Vriendelijk personeel en snelle service. Zeer grote porties, super snel, en de beste satésaus die ik ooit heb gehad.
Andrea
Chinees-Indisch · Deurningerstraat 302, 7558 PH, Hengelo
Ik ben nu 2 keer bij dit restaurant geweest en het was beide keren erg lekker (het buffet heb ik het dan over).
Er is voldoende keus uit Chinees-Indisch eten, er is een grill en een bakplaat en ook een afdeling met verse sushi. Aan toetjes en fruit is ook voldoende om uit te kiezen. Als het erg druk is, is men ook snel met bij vullen. Word het wat rustiger dan zul je bijv. sushi even moeten bestellen, maar je hoeft daar niet lang op te wachten.
Het is geen heel groot restaurant, maar dat is juist een pluspunt (al staat het er wel wat krap opgesteld). Het personeel is ook erg aardig, hoewel ze wel constant aan het speuren zijn naar lege borden op tafel, ook al zijn er nog andere aan de tafel aan het eten. Van mij mogen ze het gerust ophalen, maar dan liever zodra ik van tafel ben (voor de volgende gang).
Bij dit buffet-restaurant is trouwens geen limiet aan het aantal uren.- Eten / drinken 8
Fam. Menkveld
Indiaas · Wemenstraat 59, 7551 EW, Hengelo
Heerlijk eten, altijd vers van smaak en structuur. Gezellig om te zitten, hele aardige bediening. Prima!
J. Kiewik
We wilde even een snelle hap, alleen een hoofdgerechtje, maar door de drukte in het restaurant duurde het toch allemaal wat lang. Uiteindelijk onze gerechten gekregen en gevraagd waarom het zolang duurde, het bleek dat 1 van de 2 koks zijn knie had verdraaid en ze geen vervanger hadden. Dat verklaarde de wachttijd. Helaas waren mijn varkensmedaillons ontzettende droog, de smaak was dan wel weer goed, ook de tonijn van van mijn vriendin was helemaal doorgebakken, erg jammer. We kregen naast excuses nog wel een kopje koffie aangeboden. Gezien de kok alleen was en de vriendelijke service zullen we er nog wel een keer weer naartoe gaan en hopen dan natuurlijk op beter eten.
Sonja
Indiaas · Wemenstraat 59, 7551 EW, Hengelo
De bediening was waardeloos. We kozen het verrassingsmenu. Hierbij mocht je volgens de kaart onbeperkt hoofd en bij gerechten bij bestellen. Het is dan natuurlijk niet de bedoeling dat ze na het eerste eten meteen alles komen afruimen. Met veel pijn en moeite mochten we toch nog wat eten bij bestellen. Dan vragen ze daarna: "Ook eindelijk uitgegeten?" Dit is slechts een kleine greep uit de ronduit nare opmerkingen. Uit alle opmerkingen bleek gewoon dat de bediening ons liever kwijt dan rijk was. Totaal geen prettige ervaring. Uiteraard dragen dit soort opmerkingen ook niet bij aan een prettige sfeer.
Voor mij ook zeker een reden om hier nooit meer terug te komen. Het was gewoon ronduit asociaal. Zonde, want het eten was zeker lekker. Helaas zorgt deze manier van bedienen toch voor een bittere nasmaak.
J. Kiewik
Erg goed eten, lekker ongedwongen, leuke sfeer, goede bediening, aanrader.
Randy
Eetcafé · Burgemeester Jansenplein 18, 7551 EC, Hengelo
Prima eten, gewoon goed. Gezellige sfeer en top service.
Marcel
Frans · Molenstraat 8, 7551 DC, Hengelo
Wij zijn dinsdagavond hier wezen eten met kennissen, we waren de enige in de hele zaak en konden dus een tafel uitzoeken...aan het raam!
Na ons kwamen er nog 2 stelletjes binnen.
Kort gezegd ...we vonden het eten wel aardig maar om de rekening te krijgen en te betalen is er een hele kunst.
De gastheer was nl. in gesprek geraakt met een stel en was hierdoor de hele zaak vergeten!!! Na ongeveer 25 minuten zijn we op gaan staan en de jassen aangetrokken...en verhip...dat viel hem op en kwam snel met de rekening aangerend....!Aangezien ik zelf in de verkoop werkachtig ben, weet ik hoe belangrijk aandacht voor de klant is.
Je moet alles zien en in de gaten hebben als je zo`n restaurant probeert te leiden en niet te veel lange gesprekken aanknopen met klanten!- Eten / drinken 6
H.Kamphuis
Pannekoekenhuizen · Twekkelerweg 327c, 7554 SC, Hengelo
We hadden 2 gewone- 1 shoarma- 1 waarbeekje en 3 boerenpannenkoeken besteld en konden deze om 13.30 uur ophalen afgelopen maandag, toen we kwamen op de afgesproken tijd moesten de pannenkoeken er nog in, dus weer 25 min. wachten. Na ruim 70 euro betaald te hebben naar huis en smikkelen.. dus niet, dat was effe een tegenvaller want 5 van de 7 waren echt niet lekker. Ze zijn te dik, alles zit tussen 2 leerlappen en wordt zo niet mee gebakken maar gaar gestoomd lijkt het wel. De 2 gewone pannenkoeken gingen nog, maar m'n dochter haar 22e verjaardag was een domper wat het eten betreft.
- Eten / drinken 3
- Sfeer -
Marga
Nederlands · Burgemeester Janssenplein 23-24, 7551 ED, Hengelo
Altijd lekker, goede snelle bediening zeer attent, voldoende op je bord! Prijs is laag voor wat je krijgt!
Mooie menukaart.
1 puntje er mogen wel eens wat andere gerechten op de menukaart voor de afwisseling.
We komen altijd graag terug omdat het altijd goed is!- Eten / drinken 9
Raymond
Nederlands · Emmaweg 6, 7551 BH, Hengelo
Eerdere ervaring goed, nu helaas niet. Spareribs vet en absoluut smaakloos. Saus bij stokbrood rechtstreeks uit potje afkomstig. Klacht doorgegeven, maar wordt niet serieus behandeld. Ook bij ons wil men het afdoen met kopje koffie. Gemiste kans, jammer. Bediening goed, nu aftersales nog.
- Eten / drinken 4
Orriens
Pannekoekenhuizen · Twekkelerweg 327c, 7554 SC, Hengelo
Super goed. Wij eten gluten en lactose vrij.
Dit kan altijd, ook als het druk is! Wij zijn gewend iets langer te moeten wachten, kids vinden dit niet erg, die spelen wel. Ik zie reacties van mensen hierop deze site, zeer onterecht. Ze werken hard en als je even moet wachten is logisch. Moet je elders ook!! Kinderen zijn moe als ze uit de waarbeek komen, gaan jengelen. Moet je dan maar niet combineren maar een patatje gaan halen bij de mac. Als je dan snel iets wilt en geen jengelende kinderen wilt!!
Hier krijg je waar voor je geld, goede pannekoeken, veel keus. Geweldig. Geweldig als het regent en je wilt toch iets leuks doen met de kinderen. Vriendelijke mensen die er werken.
Wij reserveren wel atijd i.v.m. het dieet (Veel restaurants kunnen van hen wat leren wat betreft dieet keuken!!).Simone
Nederlands · Emmaweg 6, 7551 BH, Hengelo
Goed ontvangen, keuze op de kaart voor kinderen matig, zelfs geen voorgerecht. Voorgerecht met geitenkaas, die ik niet geproeft of gezien heb, dat kleine stukje was weggesmolten, aangegeven maar er werd niks mee gedaan. At alleen sla met balsamico dressing! Hoofdgerecht veel biefstuk aan spies, mayo zou met ketjup op de hamburger zitten, wel volle bak ketjup naast de hamburger, mayo bijgevraagd en stond ook op de rekening. Jammer.... Niet echt kindvriendelijk! Nagerecht prima. Grote rekening, komt doordat de kinderen geen goedkopere voorgerechten kunnen kiezen... Kregen wel een bon voor gratis soep voor de volgende keer mee, ik had liever gehad dat ze me wat geitenkaas hadden bijgebracht waar ik zo'n zin in had!
Vroeger was ik enthousiaster over Emma's.
Misschien kunnen ze hier wat mee.
Meiden en jongens bediening deden erg vriendelijk.- Eten / drinken 6
Eduard
Eten was wederom prima. Wel waren de kippepasteitjes, de warme groente en de inktvisstokjes wat minder goed dan de vorige keer. Wellicht dat er maandag andere koks zijn? Maar over het algemeen weer uitstekend en we gaan uiteraard binnenkort weer.
jet
IJssalon · Bornsestraat 10, 7556 BG, Hengelo
Echt waar super lekker ijs.
Ik ga er niet vaak naartoe,
en dan mis ik het ook niet.
Maar als ik daar kom en neem een lik, snap ik nooit waarom ik dit niet mis.Gewoon super lekker!
Martijn
Pizzeria · Straatsburg 68, 7559 NM, Hengelo
Sinds lange tijd weer eens pizza's gehaald. Even vriendelijk en goed als altijd. Ken eigenlijk geen betere in Hengelo en dat bij ons in de wijk. Super!
Trix
Internationaal · Burgemeester Jansenplein 20, 7551 ED, Hengelo
Na lang wachten ons eerste drankje op tafel en na nog langer wachten eindelijk onze bestelling op kunnen geven en vermeld dat wij nog een afspraak hierna hadden. Dat was geen probleem. Na weer lang wachten eindelijk ons voorgerecht op tafel. Het duurde gelukkig niet lang voor het hoofdgerecht kwam, alleen mijn eten was al lauw. Helaas geen tijd meer voor een dessert en waren we ruim een kwartier te laat op onze vervolgafspraak.
Daniel
Snack & Grillroom Groot-Driene
Snackbar · Willem de Merodestraat 104, 7552 WZ, Hengelo
Vergis je niet, deze zaak is echt een snackbar en geen shoarmatent. Het laatste is namenlijk om te huilen. Een broodje shoarma bestaat bij hun, ondanks de forse prijs van 6,50 euro, alleen uit shoarma met een broodje. Geen lekkere groente erbij, helemaal niets. Nadat ik het gehaald had kon ik zelf nog groente bij gaan koken. Qua shoarmatent moet je hier echt niet zijn. Het personeel is vriendelijk, maar ze mogen de naam grillroom wel laten vallen. Echt jammer.
- Eten / drinken 2
Anke
Samen met een vriendin heb ik vanavond bij Intenzo gegeten. Wij hebben beiden gekozen voor de dagschotel. Het eten was heerlijk en dat voor een goede prijs. De inrichting is modern en fris. Het personeel is vriendelijk, echter hing er bij binnenkomst een gejaagde sfeer en was er wat gekibbel onderling omtrent de werkzaamheden. In eerste instantie mochten wij plaats nemen in het restaurant. Nadat echter onze bestelling was opgenomen, moesten wij verhuizen naar het voorste deel van het restaurant. En kregen wij ook nog eens een uitbrander van de bediening. Blijkbaar hadden wij bij binnenkomst moeten vermelden dat wij de dagschotel wilden bestellen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt...jammer!