Recensies van restaurants in Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Hendrik-Ido-Ambacht. Gegeten bij een restaurant in Hendrik-Ido-Ambacht? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Hendrik-Ido-Ambacht verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Hendrik-Ido-Ambacht over tijd.
michel van der vaart
De Heeren van Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht
Het eten is er niet vies maar erg duur! Ik ging samen met mijn vrouw en ik was 70 euro kwijt terwijl we niet zoveel hadden. Het restaurant was bijna verder leeg en de sfeer zat er niet goed in. Niet echt mijn ding deze tent!
robert
Welcome House in Hendrik-Ido-Ambacht
Ben niet zo enthousiast.. de saus en kroepoek was vergeten en het is erg duur! Personeel was een beetje kortaf. Bami zag er niet zo goed uit. Niet mijn chinees.
wessels
Restaurant Selekt in Hendrik-Ido-Ambacht
Goede zaak, heerlijk eten en vriendelijk personeel. En wat het belankrijkste is, de gastvrijheid.
Jacqueline
Eethuis Family in Hendrik-Ido-Ambacht
Geweldige cafetaria met gezellige personeel en goede patat. Ik ben erg tevreden over deze cafetaria!
Ik kom hier elke week met plezier!Frederik van Oranje
Peking Express in Hendrik-Ido-Ambacht
Keer op keer weer verrukelijk. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en de zaak ziet er echt altijd zeer netjes uit. Alsof ze om de 5 minuten met mop en doek rondlopen. De kwaliteit van het eten is zeer goed. Het is niet te vet en de smaak is heerlijk.
Sam
AC Restaurant in Hendrik-Ido-Ambacht
Wat een troosteloze omgeving! Het zag er een beetje als een oude schoolkantine uit en rook erg muf. De stoelen en tafels zijn gammel en nooit afgenomen. Wij hebben gekozen voor een frisdrank, een broodje gezond en een boterham met een kwekkeboom kroket. We betaalde 20 euro! Behoorlijk duur voor hetgeen wij kregen. Er lag wat verlepte rauwkost bij maar dat was het.
De toiletten waren oud en smerig ondanks dat je er voor moest betalen.
Niet voor herhaling vatbaar.
dees
Eethuis Family in Hendrik-Ido-Ambacht
Goed eten, alles goed gebakken en snel klaar, beter als bij andere patatzaken! Vriendelijk personeel en nog belangrijker alles is heel schoon, fris en fruitig! Ga zo door! Wij blijven komen!
Roos
De Heeren van Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht
Al enkele malen eerder gegeten, maar nu met een wat groter gezelschap. Sfeer is verbeterd; een vorige keer stond de muziek duidelijk te hard. De zalm, het vlees en de wijn: prima. De bediening is goed maar wel erg beroepsmatig. 2 mensen voor de bediening lijkt wat aan de krappe kant. Al met al een prima gelegenheid met ruime parkeermogelijkheid.
Sieneke de Kruijk den Hartog
Le Bistroquet in Hendrik-Ido-Ambacht
Deze week culinair gegeten in Le Bistroquet. Wat een prachtige kaart waar we uit konden kiezen.
We hebben ons deze avond laten verwennen met een surprise menu. We komen hier zeker nog terug.
Er was nergens iets op aan te merken, een dikke vette 10Siem
Regina's Snackbar in Hendrik-Ido-Ambacht
Zeer klantonvriendelijk. Bij afhalen... Potje pindasaus onderin de zak patat er bovenop, gevolg potje stuk. Pindasaus niet te eten. Ook laten ze je het liefst zo veel mogelijk betalen, je wordt niet gewezen op voordeligere opties.
Bergers/budgen
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Vanavond 25 januari gegeten en niet voor de eerste keer. Super lekker en goede service, het was een beetje druk maar toch tijd voor een beetje extra aandacht. Bij dit leuke restaurant gaan wij onze receptie en diner waarschijnlijk houden! Ze hebben een prachtig buitenterras dus dat beloofd veel goeds voor komende zomer!
Andre
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Op de laatste dag van het jaar (2012) toch nog met familie hier gedineerd. Het was onze eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat we hier komen. De bediening was uitmuntend (vriendelijk en erg attent) en het eten was verrukkelijk. We hebben een heerlijke avond gehad.
Hier komen we nog zeker vaker. Een echte aanrader.luk van gils
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Zaterdag 8/12 heerlijk gegeten bij Bella Milano, ons eten werd geserveerd in een tempo dat wij zelf aangaven en zelden zo een eerlijke en spontane gastvrijheid meegemaakt. Zeker het reisje vanuit Belgie waard, we komen zeker terug. Doe zo voort!
jack
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
We hebben gisteren met 6 man zitten eten en het was fantastisch. De gastheer en gastvrouw zijn hele lieve mensen de weten wat de klant wil en doen er dan ook alles aan om de klant te verwennen.
Dat is gelukt! De bediening door Salvatore is een ware belevenis en doet je denken dat je op vakantie bent in een ver land. Wij zijn gastronomen en in vele restaurants gegeten maar dit restaurant verdiend de hoofdprijs.
Vijf sterren!!
Bedankt voor al het lekkere eten.Ronald
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Zojuist gegeten bij Bella Milano. Was met mijn vrouw en kinderen in de buurt, net terug van een verjaardag. We houden wel van Italiaans eten en doen dat regelmatig bij verschillende restaurants. Zelden heb ik zulke overheerlijke pizza's gegeten als bij dit restaurant. Voor mijn kinderen was er voldoende beschikbaar. De kok maakte zelfs een uitzondering voor mijn jongste. De Sfeer in het restaurant paste perfect bij de gerechten en het personeel is zoals velen al melden erg vriendelijk.
Mocht ik nog eens in de buurt zijn, kom ik zeker weer langs!
Jan-Willem
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Ik ben vorige week bij Bella Milano wezen eten met een groep van 8 personen en het eten was echt heerlijk!. Je proeft de versheid van de ingrediënten. Wat betreft het personeel; ze staan open voor een lolletje en je kan er een hoop mee lachen! Al met al een hele gezellige avond gehad :) Ons zie je zeker weer terug, een echte aanrader!
Marcel
Regina's Snackbar in Hendrik-Ido-Ambacht
Hier nu een aantal keer geweest. Zaak oogt mooi maar slappe patat en bamiehappie taai. Verder hoog ons-kent-ons gehalte. Jongere werknemers doen meer hun best.
Voesenek
Afhaal Bezorgservice Troje in Hendrik-Ido-Ambacht
Dit is een toppertje. Al heel lang een paar geweldige gasten, die werkelijk plezier hebben met inzet en kunnen en willen koken zoals het hoort. Zomaar op een klein winkelcentrum ergens in HIA. Het is niet voor niets, dat je daar nog steeds voor een geweldige maaltijd terecht kunt. Bezorgen zou ik overigens afraden. Dan komt er het 'bekende' manneke aan de deur met lauw spul. Maar vers uit de keuken, gewoon even zelf ophalen, dat is helemaal top!
Troje op het Louwersplein, dat is werkelijk super.Danny
Welcome House in Hendrik-Ido-Ambacht
De beste chinees/indisch afhaal in de buurt en het is er altijd erg gezellig, personeel maakt altijd een praatje, het zijn goedgevulde en lekkere porties voor een goeie prijs.
Een aanrader dus, ik kom hier al zo'n 20 jaar.
Willie
Indonesia in Hendrik-Ido-Ambacht
Hier heerlijk gegeten op een zaterdagavond. Zowel het wokken als van de plaat steekt boven andere Chinese restaurants uit. Het is schoon en vers. Veel keus. Ook bij het warme buffet. Het personeel is vriendelijk en persoonlijk. De sfeer is gezellig met live muziek en de mogelijkheid om te dansen. We hebben een hel leuke avond gehad. We zijn van plan om hier terug te komen om met familie een verjaardag te vieren.
laurens de groot
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Gisterenavond lekker gegeten bij restaurant Bella Milano in h.i.a. Alleen wat karig met groente en sla en aardappeltjes 2 schaaltjes voor 4 man bij het hoofdgerecht. Desgevraagd kwamen er nog 2 schaaltjes. Maar het eten en drinken was goed. Ook jammer dat ik de rekening niet kon voldoen met pin. Dat was niet mogelijk. Toch best een geaccepteerd betaal middel met miljoenen gebruikers. Dus moest ik het anders oplossen. Tip voor de eigenaar vermeld u alstublieft het niet kunnen gebruiken van pin betalen. De mannelijke personeelsleden waren heel gezellig met een grapje en een grolletje.
Voesenek
AC Restaurant in Hendrik-Ido-Ambacht
Het is alweer een tijd geleden dat ik soms even stopte bij AC Hendrik-Ido-Ambacht. Meestal even voor de lunch; een gebakken eitje. Toen al was het problematisch. Er stonden allerlei lieden achter de counter, die werkelijk niet eens een omelet gaar kregen. Vragen over meegesmolten kaas resulteerde in koude kaas op de boterham, eieren werden niet gaar/drillerig bereid, soms stond zout&peper op de tafels, dan weer moest je opeens aan een buffet een peper&zout-molen zien te vinden enz enz. En altijd, werkelijk altijd groezelig bestek en goedkope tafels met resten van een vorige eter of vegen van een snel schoonmaakdoekje. Enfin. Ik was in de buurt, het was lang geleden, dus maar eens kijken. Nog erger was het. Na minuten aan de counter kwam er een verveeld meisje, die nog verveelder vroeg...wat ik wou...Een omelet met kaas, graag. Ik kreeg een electronisch bliebertje op mijn dienbord. Ken ik niet. En nu? Nou, dan maak ik U bestelling klaar, intussen gaat U betalen, aan een tafel zitten en als Uw bestelling klaar is mag U die zelf bij mij komen ophalen aan de counter.De tafels waren nog steeds zo. De sfeer nog leger dan vroeger, zoals ook de bezetting van klanten.
Willem
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Een gezellige avond met vrienden.
Het zat vol in Bella Milano, gezellig druk, wij zaten achter in het restaurant. De bediening was goed en zeker niet onaardig.
Ondanks de drukte werden we toch vlot bediend!!
We hadden verschillende menu's en alles was goed te eten, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon goed. Een kleine opfris beurt kan geen kwaad.Voesenek
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
Het is tobben. De keuken (je kan er vanuit het afhaalgangetje, wat dringend onderhoud verdient, zo inkijken) is oud. Al jaren bijna niets aan gedaan. Dezelfde apparaten, koelkastjes en de afwasmachine die maar niet wil stoppen. Net als het doorgeefluik en het restaurant zelf. Ooit stond hier een geweldige kok in de keuken en was het aan alle kanten bruisend met opvallend goed eten. Nu kookt de eigenaar vaak zelf en spoelt zijn vrouw de vaat tijdens het runnen van de zaak. En dan is er ook altijd een oudere man, zeer chagrijnig, die bedient. Het basiseten lukt nog steeds (spaghetti bolognese of een eenvoudige pizza) maar topproducten vind je hier niet meer. Is jammer, werkelijk. Bella Milano gaat het niet redden. Er is, toen de bomen nog tot in de wolken groeiden, nooit serieus gedacht over de toekomst en een topzaak. Al doende is het nu een middelmatig Italiaans restaurant.
Willem Bastiaan
Welcome House in Hendrik-Ido-Ambacht
Altijd lekker, we komen hier al meer dan 15 jaar !!
Guarnere
Peking Express in Hendrik-Ido-Ambacht
Erg vriendelijk en hygienisch! Goed eten en een zeer goede service!
Sambal bij?
Ton
Bella Milano in Hendrik-Ido-Ambacht
We hadden na jaren weer eens een keer een bezoek gebracht aan Bella Milano. Helaas was het niet meer
wat het vroeger was. De pizza's zijn o.i. kant en klaar
aangeleverd en smaakten naar niets.
De prijs/kwaliteitverhouding is ver te zoeken.
Ons bezoek wordt niet herhaald.Gregory van 't Hooft
De Heeren van Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht
4 gangen verrassingsmenu gegeten. Alles was uitstekend bereid en gegaard. Er werd echter wel erg op safe gespeeld wat de samenstelling van het menu betreft. We werden niet verrast, er werd vooral voor het hoofdgerecht en het nagerecht gekozen voor bekende smaakcombinaties. Jammer, want ik zie een menu van de chef als iets waarbij de chef zijn best kan doen om indruk te maken en zijn gasten omver te blazen.
Ook gekozen voor een bob-arrangement (wijn arrangement voor de bewust onbeschonken bestuurder) en gehoopt op non alcoholische versnaperingen die het betreffende gerecht zouden complimenteren. Niks bleek minder waar, we ontvingen halve (lees: bijna volle) glazen van dezelfde wijnen als voor het wijn arrangement. Met vier gangen en een beginnende bestuurder is dit niet bob-waardig. Misschien handig om dit op de kaart te vermelden.