Recensies van restaurants in Helmond, Noord-Brabant
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Helmond. Gegeten bij een restaurant in Helmond? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Helmond verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Helmond over tijd.
Fam. Ceelen en Fam. V wetten
Hadden we niet gedacht, zo heerlijk!! We zouden een pannenkoek eten maar konden de menukaart niet weerstaan.
Een grote verassing, ze hadden tongfilet in roomboter gebakken. Mmmmmm.
We komen zeker terug!!
Fam. Ceelen- Eten / drinken 7
Tiesmans
Nederlands · Noord Koninginnewal 7, 5701 NJ, Helmond
Afgelopen zaterdag weer eens gegeten bij Charlee Brown, alles keurig verzorgd en smakelijk. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het nieuwe terras is bijna klaar, lijkt me erg leuk worden. Ga over een paar weken zeker weer eens terug.
Maria
Tis prima eten voor een klein bedrag. De service is super, chapeau... petje af! De sfeer is opzich heel zakelijk. Als je binnen komt heb je een gevoel van ''eerst de vergadering en daarna een hapje...''. De kwaliteit is erg goed. Er is altijd een keuze tussen vis en vlees. En u krijgt bij elke maaltijd een heerlijke salade erbij. Een min-puntje de pasta(spaghetti); Het is te veel en tis best oke in zo'n diep bord maar maak de porties aub kleiner want het koelt ook snel af. Jammer dat het op de vrijdag gesloten is.
Wij dames van de gym-groep hebben genoten en komen binnenkort terug.- Eten / drinken 8
sven
Lunchroom · Elzaspassage 3, 5701 RW, Helmond
Best wel een leuke tent,eten is goed te doen,niet super maar ook niet slecht dus een ruime voldoende,persoonlijk vind ik het een beetje prijzig,maar dat is vrijwel overal zo,de service daarentegen is warm en vriendelijk en oprecht geïnteresseerd in je welbehagen,een leuke plek om te lunchen tijdens het shoppen.
A. van Eck
Wat een eet schuur. Vol goede verwachting gingen we er naar toe. Maar war een deceptie. Menu was veel asperges dus maar a la carte kijken. Leuk soepje vooraf denk je.... kreeftensoep. Verwacht je toch wel stukje kreeft in maar niet half pakje hollandse garnalen. Dus smaakje soep kreeft met enorm veel hollandse garnalen, niet te eten. Maar vol verwachting op het hoofdgerecht. Tournedos rood gebakken. Denk je toch daar kan je niets aan verzieken. Maar jawel dat kunnen ze wel. We leggen de Tournedos op 3 asperges. En gooien de saus eromheen. Ik bestelde Tournedos natuur, geen asperges. Dus gelijk terug, geen probleem, krijg je de Tournedos terug zonder asperges binnen 2 minuten. Kan je op je vingers na tellen dat die Tournedos naar asperge smaakt. Ik ga regelmatig op restaurant maar dit heb ik nog nooit gezien. Vol onvrede opgegeten. Was met 4 mensen dus je wil de boel niet verzieken. Een tip; ga hier nooit eten, prijs kwaliteit bizar slecht.
- Eten / drinken 3
Hannah
Italiaans · Steenweg 7-9, 5707 CD, Helmond
Dit is een van de restaurant waar ik zeker weten nooit meer kom. Het restaurant zegt chique te zijn, maar dat is het zeker niet. Het eten is veel en veel te duur voor de kwaliteit, in Italië lachen ze meneer de chef vierkant uit. Ook is het hoofd van de bediening nou niet echt wat je noemt netjes. Niet echt representatief voor een restaurant.
Toon
Shoarma · Wethouder Ebbenlaan 200, 5702 AG, Helmond
Diverse malen shoarma gehaald en erg vaak dat de shoarma niet warm meer is. Men probeert te veel mensen in een keer te helpen, waardoor de shoarma niet echt warm kan worden. Waarom ze het dan toch verkopen snap ik niet of willen ze dat men niet meer terugkomt?
- Eten / drinken 2
Eric Betgem
Grieks · Noord Koninginnewal 91, 5701 NJ, Helmond
Gisterenavond geweest. Zoals gebruikelijk een unieke combinatie tussen vriendelijkheid, gastvrijheid en betaalbaar lekker eten. Ik weet geen andere restaurants in Helmond waar het gezegde `value for money" zo toepasbaar is.
- Eten / drinken 10
marjolein
Snackbar · Hoofdstraat 137, 5706 AL, Helmond
Bij de frituur staan meisjes met hele lange nagels. Hiermee worden de bestelde etenswaren gepakt en om de plastic bakjes te kunnen pakken wordt er aan de vingers gelikt. Erg onhygienisch! Verder ziet de zaak er wel mooi uit, maar die lange nagels en die bakjes zo pakken kan echt niet.
- Eten / drinken 6
Raymakers Textiles
Nederlands · Veestraat 46, 5701 RD, Helmond
Afgelopen vrijdag heeft de eigenaar van De Bank, onze hapjes verzorgd tijdens de borrel van Burgemeester en Wethouders bij TheVelvetlab. Een waar culinair hoogstandje! Bjorn heeft de vrije hand gekregen en presenteerde ons zoals gewoonlijk de ene tongstrelende verrassing na de andere. Je overtreft jezelf elke keer weer en wat leuk dat je zelf de hapjes presenteerde!
Bjorn Bedankt!
Anita Vincent, TheVelvetlab.- Eten / drinken 10
Henriette
Ons jaarlijks etentje met vriendinnen gehouden bij Trinacria in Stiphout. Wat kan je daar lekker eten zeg! Om je vingers erbij af te likken! Zowel voor- als hoofdgerecht, mmmm......heb gekozen voor vis. St.Jacobschelpen en zeebaars. De vis wordt voor jou gefileerd, nou geweldig. Heerlijke wijn, leuke sfeer, goede bediening! Wat wil je nog meer. We hebben besloten om snel nog eens terug te gaan. Dankje wel voor de fijne avond en gauw tot ziens
Pietje
Snackbar · Rembrandtlaan, 5702 XZ, Helmond
Nieuwe eigenaar dus even proberen, vorige eigenaar had lekkere spullen in zijn assortiment.
Blijkt dat de nieuwe eigenaar niet naar het assortiment heeft gekeken waar de vaste klanten aan gewend waren.
Gewoon goedkope rommel en alles goed verdunnen, zo proberen ze snel veel winst te maken over de rug van de klanten.
Deze zaak heeft geen bestaansrecht. Ik ga er nooit meer heen zolang deze personen de zaak runnen.
Waardeloos.- Eten / drinken 1
Taco Moolhuizen
Het restaurant is sfeervol en klassiek. De tafels staan ruim opgesteld zodat je in alle rust met elkaar kunt praten. De kaart biedt een mooie diversiteit aan vis- en vleesgerechten die erg goed aansluiten bij het seizoen. Wij besloten ons te laten verrassen met een vijfgangenmenu. Er was alle ruimte om aan te geven wat we heel graag, of juist niet, wilden eten. Alle gerechten waren mooi hoog op smaak en op een uitstekende temperatuur. De opmaak van de gerechten is modern en overzichtelijk. De geschonken wijnen pasten uitstekend! Wat ons opviel was de perfecte timing. Precies de juiste interval tussen de verschillende gangen. De bediening is zeer vriendelijk en vakkundig. Alles verloopt soepel en geruisloos. We aten onder andere een heerlijke combinatie van makreel en octopus, een mooie romige aspergesoep, perfecte coquilles en een zeer malse lamsfilet die smolt op de tong. We hebben genoten van een uitzonderlijk goed diner in een bijzondere ambiance. De prijs voor dit menu was 45 euro. Een zeer schappelijke prijs als je die afzet tegen de kwaliteit. Er wordt creatief gekookt, de smaken zijn bijzonder goed en de service is onberispelijk. Een absolute aanrader!
- Eten / drinken 10
Tim & Karlijn
Internationaal · Hortsedijk 52, 5708 HD, Helmond
Gisterenavond gegeten bij De Pastoor na gisterenmiddag gereserveerd te hebben via eet.nu. Heerlijk gegeten en heel gastvriendelijk bediend. Een aanrader!
Rene
Gisteren met 5 personen het "all in" menu gegeten. Dit was de 2e keer dat we hier waren en ook deze keer was het weer zeer goed verzorgd. Mooi opgemaakte borden en het smaakte weer voortreffelijk.
Leuke bediening en lekkere wijnen.
Het was weer een geslaagde avond en komen hier zeker weer terug.- Eten / drinken 10
Geert
Italiaans · Steenweg 7-9, 5707 CD, Helmond
Ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad. Het is een mooi restaurant en het eten was heel lekker. Ik had vissoep genomen samen met mijn vrouw en zeebaars met zout korst was echt heel speciaal en lekker.
Ik kom zeker nog eens terug.- Eten / drinken 10
Henk
Italiaans · Steenweg 7-9, 5707 CD, Helmond
Ik ben vandaag naar een italiaans restaurant geweest.
Het is me aanbevolen door een goede vriend, en toen ik daar was werd het alleen beter. De service is goed en hij was ook heel aardig. Ik heb de spaghetti Bolognese geprobeerd en de pizza Margherita, ze waren allebei super.- Eten / drinken 10
Sonja
Internationaal · Frans Joseph van Thielpark 4, 5707 BX, Helmond
Voor de eerste keer dat we kwamen moesten we erg lang wachten, duurde meer dan een uur voordat het 2e gerecht kwam. Toch wilde we zondag het nog eens proberen en zijn spontaan langs gegaan. Dit is zeer slecht bevallen, we werden zeer onvriendelijk bij de deur al toegeroepen, hebben jullie wel gereserveerd want ik heb het nog druk! Dit hadden we dus niet maar zullen ook nooit meer doen!
Dogan Yilmaz
Italiaans · Steenweg 7-9, 5707 CD, Helmond
Heerlijke spaghetti gegeten bij dit restaurant. Echt een aanrader voor wie een Italiaans restaurant in de omgeving Eindhoven/Helmond zoekt. Mij zien ze hier snel nog een keer terug.
jos
Italiaans · Steenweg 7-9, 5707 CD, Helmond
Ik was bang toen ik alle recensie las om naar dit restaurant te gaan maar ik ben toch gegaan. Ik moet zeggen dat ik heerlijk gegeten heb. Ik had de filleto biagio met paté en truffel en moet zeggen dat dat echt heerlijk was. Mijn vrouw had ravioli sicilia en was heel lekker, een paar kapotte waren erbij maar je zag wel dat het huisgemaakt was. Mijn dochter had een kleine pizza, het zag er goed uit. Ik had een geweldige avond, zeker de moeite waard om terug te komen.
amanda
Italiaans · Havenweg 16a, 5701 RS, Helmond
Het is jammer dat je hier een halve ster voor moet geven om te kunnen beoordelen want dit verdient het restaurant niet eens. Ik ben zeker niet te spreken over de bediening en had bij binnnenkomst al geen comfortabel gevoel. Klantvriendelijkheid is voor dit restaurant geen prioriteit en dat is al een zeer grote afknapper. Over het aanbod van het eten kan ik niet oordelen omdat we de menukaart niet eens haalden, kortom: als je een avond ongezellig wilt gaan eten dan zou ik naar La perla gaan!
Tran
Sushi · Hoofdstraat 138-140, 5706 AN, Helmond
Helaas een slechte ervaring opgedaan bij Lilie in Helmond. Ik ging voor een combinatie van Chinees en Japans eten. Het Chinese eten werd koud geserveerd en de Pekingeend was gefrituurd ipv geroosterd.
De Japanse gerechten werden te langzaam en helaas vaak koud geserveerd, geen wonder dat de tijdsduur van 2 uren is ingetrokken. Personeel is onervaren en niet vriendelijk. Ook de bedrijfsleider / eigenaar doet de zaak niet goed (zeer onprofessioneel), gekleed in vrijetijdskleding en sneakers, alsof hij op bezoek is in zijn eigen bedrijf. Een excuus was op zijn plaats geweest voor al de fouten die werden gemaakt. Hier zien ze ons nooit meer terug.- Eten / drinken 4
Nederlands · Veestraat 46, 5701 RD, Helmond
Eten is op zich goed, maar het personeel is slecht. Twintig minuten voordat er iemand langs kwam om de bestelling op te nemen, toen duurde het 15 minuten voordat we het drinken kregen en nog eens 45 minuten voordat we het eten kregen, wat koud was geworden. Ik ben er al eens eerder geweest en het is altijd traag, traag, traag. Als het nou druk was, zou ik het begrijpen, maar zelfs als er maar een paar mensen zijn, duurt het eindeloos lang. Nooit meer.
Smith
De broodjes worden in Nederland een stuk minder belegd vergeleken met bv. Amerika en de prijs ligt ook een heel stuk hoger. De prijs mag iets lager, desondanks kom ik graag bij Subway. Ik vind het wel jammer dat deze Subway geen persoonlijke swing heeft. De Subway in Deventer heeft dat wel, met bv. enkele broodjes die alleen daar te krijgen zijn. Restaurant uitstraling is lelijk, maar dat hoort nou eenmaal bij deze keten. Personeel wisselt regelmatig en vooral de jongere medewerkers vergeten wel eens dat ze aan het werk zijn en niet op het schoolplein. Broodjes smaken verder goed en zijn vers.
- Eten / drinken 8
Italiaans · Steenweg 7-9, 5707 CD, Helmond
De bediening was netjes, wij waren de enige die aanwezig waren, dus dat scheelt. De pizza's zagen er wel goed uit, maar hetgene wat ik at was vies. Alles uit blik, pot of pak, zeker niet vers. Dat kun je eigenlijk ook niet verwachten met zo'n enorme menukaart, dan wordt er nogal gauw gebruikt gemaakt van kant-en-klaar, maar dat moet niet kunnen in een restaurant. Mijn eten werd in een emaille pannetje geserveerd waarvan het emaille afgebrokkeld was. Ziet er misschien heel rustiek uit, maar zeer gevaarlijk als zo'n scherp stukje in je darmen komt. Ik heb mijn eten dan ook niet opgegeten. Ik ga er nooit meer naar toe.
- Eten / drinken 1
nicole
Hier al heel vaak gegeten, het eten is hier altijd goed. De bediening is niet altijd goed, maar daar kijken we hier niet meer naar. Sommige spreken gebrekkig nl, soms komt het drinken wat laat of het eten. Maar het eten is gewoon goed en daar komen wij voor! Je kan er makkelijk langer dan 2,5 uur zitten, daar doen ze nooit moeilijk over.