Recensies van restaurants in Helden, Limburg
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Helden. Gegeten bij een restaurant in Helden? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Helden verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Helden over tijd.
osmen27
Op de terugreis van een stadsbezoek uitermate heerlijk gegeten in een ietwat tegenvallende sfeer.
Desalniettemin een gemiddelde van *!Fam. Munter
Van 6 sept. tot 15 sept. verbleven op camping de heldense bossen. Vaak in dit restaurant gegeten, tot volle tevredenheid. Gastvrije ontvangst en vriendelijke bediening.
De prijs-kwaliteitsverhouding is ok. Lunch en diner waren uitstekend, zeker het zgn. seniorenmenu! Interieur van het restaurant erg sfeervol, het terras heeft echter een "make-over" nodig. Maar.......we komen zeker terug!ad
Al ruim 11 jaar zijn we huurder op camping de Heldense bossen dus ook frequent bezoeker aan 't Bergske. We hebben een aantal verbouwingen en aanpassingen meegemaakt en telkens staan we versteld hoe de organisatie verloopt en met hoeveel personeel er aandacht wordt geschonken aan de klant (ik ben zelf 35 jr werkzaam geweest in de horeca) Vanaf vandaag zijn we weer op vakantie in Helden en dus was de reis naar de cafetaria weer vanzelfsprekend. Ook bijna elke dag halen we friet, eigengemaakt, heerlijk. Maar toch wil ik een opmerking maken wat me vandaag opviel. Rond 20.00 uur namen we plaats op het buitenterras, bestelde het satemenu, 2 keer, en cola light. De serveerster nam de bestelling op en vertelde dat we zelf de cola light maar moesten pakken. Dit vinden we belachelijk, een flesje cola light kost 1,90 euro en geen glas, rietje erin en dan moet je het zelf gaan halen. We plofte net moe in de stoel op uw terras en dan moet je zelf je cola gaan halen, het begint steeds meer op Mc Donalds te lijken. Waar is de service gebleven?!
familie van Beek
Als gezin op vakantie en daar gegeten. wat een top tent. Zelf zien hoe de frietjes worden gesneden en verwerkt. Zelfs een rondleiding van de baas gehad. Alles maar dan ook alles is spik en span. Ze hebben geen geheimen. We stelden wat vragen. Kregen netjes uitgelegd en vervolgens een rondleiding. Geweldig echt een aanrader
Delangebert
Maandag voor de 1ste keer hier Italiaans ijs gegeten,
gewoon weg super lekker,heerlijk romig yoghurtijs gehad echt tongstrelend.
Snelle en vriendelijke bediening,ijs stond ook in mum van tijd op tafel en we waren ook nog met 6 personen.
Eigenaar staat alleen de coupes te vullen en dat met een rap tempo waarna de garnering door een bediende gedaan word.
Al met al een heel goede prijs kwaliteit en het was er echt druk en toch een korte wachttijd,een pluim.gr Bert
Gerard en José uit Weert
Met z´n vieren gisteravond voortreffelijk gegeten in het restaurant gedeelte. 4 gangen. Leuke prijs. Porties waren voldoende en met veel aandacht klaar gemaakt. Het aanbevolen huisaperatief en de wijnen waren van goede kwaliteit. De 3 charmante dames hebben het goed voor elkaar. Ondanks dat wij in Weert diverse goede restautrants hebben zullen wij hier beslist terug komen.
Till
Met 8 personen heel enthousiast aan het All you can eat diner begonnen. We vreesden alleen dat deze "Tapasmaaltijd" onvoldoende zou zijn dus bestelden we alle iets duurdere gerechten erbij.
We hadden nooit verwacht dat er zoveel gerechten waren ... en zzzzzzooooo lekker. Het werd een heerlijke, lange zit met een grote variatie in gerechten, echt geweldig.
Bediening is erg vriendelijk en heel attent.
En wij konden met een vol buikje naar huis, maar komen zeker terug. Dan wel met mate!
Groetjes en bedankt.Rob Jacobs
We hebben gisteren in het restaurant (dus niet de brasserie) met negen personen gegeten, we hadden het 4-gangen surprise menu (Zeebaars, Bospaddestoelen soep, Haas en een Tarte Tatin met ijs), met hier en daar wat aanpassingen voor de niet visliefhebbers, en de vegetariër, en de mensen met een allergie.
Het eten was heerlijk, de aanbevolen wijnen waren heerlijk, ik kan anders zeggen dan dat we genoten hebben, en zeker nog een keer teruggaan.E.S.
Mijn ervaring was niet echt super. De plek waar we zaten was koud, omdat iedere keer de deur openging. Het is absoluut een onsmakelijk en onhygienisch gezicht om de patat te zien verdrinken in water op de plaats waar deze wordt gemaakt. Het eten was lekker, de service snel, maar om nou als volwassene met rietjes uit een flesje cola te moeten drinken, omdat er geen glas bij wordt geserveerd is niet normaal. De menukaart zag er ook absoluut niet uit met al die doorhalingen en wijzigingen in de prijs. Hier kan je beter een nieuwe maken. We komen hier dus geen 2de keer.
sjaak tebben
Bij d'n tram hebben ze ontzettend goede friet en ook erg lekker !
Silvia
Met twaalf personen "al you can eat" gereserveerd. Aan tafel werd medegedeeld dat met zoveel personen maximaal drie gerechten werden klaargemaakt, dus een aantal mensen konden niet eten waar ze zin in hadden. Terwijl je toch een behoorlijke prijs betaald. De formule heeft duidelijk haken en ogen, porties zijn klein en na een bepaalde tijd kan men niet meer bestellen. Dan heb je het rondje gehad; voor een minitoetje 5 euro en voor een koffie 6,50 euro. Voor dit geld kun je op andere plaatsen veel meer en lekkerder eten. Bediening was erg afwezig om drinken op te nemen. En op het laatst niemand meer in de ruimte aanwezig, met andere woorden: ophoepelen.
Herman
Een Weizner bier, eigengemaakte goulashsoep met een tikje spaans pepertje en daarna een heerlijke malse varkenshaas in pepersaus. Niet vet en met weinig zout.
Mijn partner had een warme vegetarische schotel en ook een soep vooraf. Het was heerlijk en voor weinig geld, trouwens de kok kwam persoonlijk de gasten begroeten en informeren of alles naar wens was. Wat een service ondanks de vakantieperiode.
Het was groots en voor herhaling vatbaar.
R, R en V
Gezellige tent, vriendelijke bediening.
Getest de pizza dönner, dönner schotel, gyros schotel.
Veel en niet duur, de döner en pizza zijn een 9, de gyros viel tegen, zeer zout, leek te zijn gekruid met zowel shoarma als gyros kruiden. Maar goed, ik zal er nog vaak terug gaan voor pizza of döner.
Ps, ze schenken geen alcohol.
Theo
Daags van te voren aangemeld met een tafel voor zes personen.
Aan tafel gezeten deelde de gastvrouw ons mede dat we met een tafel van zes personen niet a la cart konden eten. We konden wel in het surprise menu kiezen uit vlees of vis. "De keuken kon dat niet aan". Ik heb heftig geprotesteerd dat dit niet meer van deze tijd was. Dat had vermeld moeten worden bij de reservering. Nu konden wij nergens anders meer heen. En als het nou heel druk was!.
Voorgerecht was wat magertjes - zeg maar simpel. Hoofdgerecht en nagerecht op niveau.
Karel Koopman.
Besteld voor 4 famillie's circa 18 man zeer snel en zeer goed bediend via de drive besteld alles aanwezig zoals besteld.
Ik kon al gelijk vanaf de camping heldense bossen mijn bestelling ophalen.
Eten was heerlijk, Super.
Le Fred
Leuke zaak, met de herfst vakantie een aantal keer geweest. Veel personeel aanwezig op rustige tijden, heel modern en zeker van deze tijd. Snelle service, alleen kregen we warme aardbeien saus i.p.v. kersen.
De drive inn is ook leuk bedacht, even opbellen en na 5 minuten bestelling klaar. Super.
Hans
Gino heeft veel lekkere ijssoorten, hoewel ik niet alle smaken even goed vind, en sommige zelfs vies.
Maar er zitten zeker topsmaken bij!
Zelf vind ik de noten en chocolade soorten erg lekker.
Verder wat bijzonder smaken zoals Rafaello, gemaakt van de bekende kokos bolletjes, Buonito, After Eight en nog meer aparte smaken die je niet overal zult tegenkomen.
En ja, in de directe omgeving zeker geen betere te vinden.
Bediening zou wat vriendelijker en gastvrijer mogen.
Overigens, in het hoogseizoen is er ook suikervrij.
- Vorige pagina
- 1