Recensies van restaurants in Heiloo, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Heiloo. Gegeten bij een restaurant in Heiloo? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Heiloo verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Heiloo over tijd.
Sjoerd
Fletcher Hotel Heiloo in Heiloo
Een bescheiden kaart, maar wel elke dag een nieuw dagmenu. Ook daar kun je een deel van bestellen.
Goede kwaliteit en de bediening is zeer correct. In de open keuken zie je een kok die duidelijk plezier in zijn werk heeft.Ethel
Heerlijk gegeten, alleen jammer dat de ontvangst zo-zo was. Ruim van te voren gereserveerd maar onze naam stond niet in de agenda alleen dat we met een groepje kwamen! Ze hadden onze achternaam niet verstaan was het excuus, nog een keer vragen is toch geen schande.. Ook had ik doorgegeven dat het voor een bijzondere gelegenheid was, maar ook dat was niet opgepikt! Al met al was de ervaring een beetje teleurstellend.
snackliefhebber
Wel goede friet , alleen aardig prijzig. 3.80 voor een grote friet met..
Mandy Stoop
Silhouet & La Locanda in Heiloo
Heerlijk gegeten vanavond! De risotto is zeker een aanrader! De spoom waren ze helaas vergeten, maar het chocolade dessert maakte dat helemaal goed!
Marion, Nel, Wim en Jaap
Gister tweede Kerstdag lekker eten bij de Brasserie. wij vinden het hier altijd erg goed. Gisteravond was het absoluut niet goed. Er ging van alles mis geen kreeft, geen sinaasappel dressing, geen Dauphin aardappelen. Bord was al leeg toen de Dauphin en Patat werd geserveerd. De oplossing en uitleg was ondermaats en zeker niet passen bij deze Brasserie. De bediening en kennis van het menu was zeer verschillend in kwaliteit van het bedienend personeel. De menu prijzen waren aardig opgetrokken maar kwam niet in kwaliteit tot uiting.
arjen
Wij komen hier al een jaar of 5-6. Bestellen ook pizza's aan de K'straatweg.
Ze hebben zoals elk Italiaans restaurant een vast menu met 80% van de bekende gerechten.
Antipaste/paste: prima vitello al tonno en caprese. De ovengerechten zijn prima in de winter. Jammer dat ze ook zomer's op de kaart staan. Hoofdgerechten smaken authentiek al mag het voor mij ook meer zijn. Steca di manzo met spekrand ontbreekt. Maar ja, lastig te krijgen. Dessert up to standard.
Ik kom er ook om mijn Italiaans op peil te houden. Miguelle heeft veel geduld. Grappakeuze bepertk maar ok. Laatste keer geen limoncello..
Nb de pizze da portare via zijn altijd goed. Vers deeg.Louis Laan
Silhouet & La Locanda in Heiloo
Top restaurant waar we al vele keren heerlijk hebben gegeten. Prijs is wat stevig maar de kwaliteit is dat wel waard
M. Leemhuis
Silhouet & La Locanda in Heiloo
Na vele aanbevelingen, afgelopen dinsdag voor het eerst gegeten bij La Locanda. De entree is meer dan aangenaam, door de inrichting en het ontvangst van het personeel. De ambiance is sfeervol en ondanks de grote ruimte heerst er een intieme sfeer. Beginnend met een heerlijke smaakvolle wijn en een stukje tomaat/rozemarijnbrood belooft veel goeds. De kok die zelf het menu kwam presenteren, het personeel dat perfect de balans weet en de klasse die het restaurant uitstraalt maakt La Locanda een unicum in zijn soort en dan is er nog niks gezegd over het eten. De beruchte risotto kon niet overgeslagen worden, want als dit de specialiteit is van het huis, moet dat uiteraard geprobeerd worden. Zonder te overdrijven is de risotto van La Locanda de beste die ik ooit geproefd heb. De balans van smaken was zo perfect en de bereiding aan tafel maakt dit echt tot een bijzonder geheel. Om de smaak te neutraliseren gekozen voor de spoom die ook aan tafel wordt bereid. Of een spoom bedoelt is om te neutraliseren doet er eigenlijk niet meer toe, want dit is puur genieten van heerlijk citroensorbetijs gesmolten in wodka en prosecco. Deze mag je echt niet overslaan als je gaat dineren bij La Locanda! Als hoofdgerecht een goed bereide doradefilet geserveerd met Alkmaarse parelgort op een bedje van zeekraal en bleekselderij. Een prachtig gerecht, waar goed over nagedacht is de smaken bij elkaar te brengen. Als niet al te grote eter niet gekozen voor een derde gang, de baba. Tot mijn geluk twee van mijn tafelgenoten wel, waardoor ik toch de mogelijkheid kreeg dit smaakvolle (na)gerecht te proeven. Al met al een gezellige avond gehad, met bijzonder lekker eten, in een sfeervol restaurant en bediend door personeel met klasse!
Sandra de Vries
Op zich was het wel lekker, maar een grote tegenvaller dat er maar 1 vegetarisch gerecht was. Dan moet je maar net van asperges en zwarte rijst houden. En er was geen mogelijkheid om iets anders te maken.
Beetje jammer...Jaap & Esther
Silhouet & La Locanda in Heiloo
Afgelopen weekend hebben wij bij La Locanda gegeten.
En het was fantastisch!
Sinds de opening in het nieuwe pand waren de recencies niet allemaal even lovend echter wij hebben daar niks van gemerkt. Alles was geweldig, van de bouillabaisse tot het hoofdgerecht.
Je hoeft absoluut niet naar Italië om risotto te eten, deze topper van La Locanda is niet te overtreffen.
Ook de wijn keuzes waren erg goed. En Rinske weet er heel veel over te vertellen, erg leuk!chapeau
Wij werden gastvrij ontvangen en er werd een mooie (nieuwe) kaart gepresenteerd.
Wij kozen voor de filet vooraf, wat een geweldige keuze bleek te zijn. Heel mooie smaak combinaties. Uiteraard, als je Marokaans wilt eten kies je een keer voor de Tajine. De Tajine van lamsvlees was heerlijk en bijzonder lekker op smaak. Als dessert kozen we iets dat blijkbaar uitsluitend in de Marokaanse keuken goed gemaakt kan worden: gezoete kip in een tasje. Een beter keuze hadden we niet kunnen maken.
De bijpassende huiswijnen deden de rest.
Kortom...een aanrader!!!Joris en J
Erg leuk restaurant! Sfeervol en absoluut gastvrij!!! Heerlijk gegeten met een top service.. tot snel!
chapeau
De loocatie is een restaurant waar het goed toeven is.
Heerlijke gerechten.
Wij zijn liefhebbers van een goede lunch. Het 3 gangen lunch menu van de Loocatie is een absolute aanrader.
Goede wijn adviezen en een prettige bediening maakt e.e.a. compleet.Sophie
Vanavond voor het eerst hier gegeten. Perfect. Vriendelijke en vlotte bediening. Mooi opgediende schalen, gerechten goed bereid, goed qua smaak en prima op temperatuur. En dit, terwijl het behoorlijk druk bij de afhaalbalie was. Kan niet beter: compliment! Hier gaan wij geregeld komen.
CvE1975
Gisteravond zijn we na een dagje Alkmaar en Egmond aan Zee in Heiloo beland. We hadden zin in Mexicaans en diverse apps gaven Tumi in Heiloo aan als dichtstbijzijnde restaurant.
Bij aankomst bleek het restaurantje druk, en geen plaats te hebben voor ons vier. Dat zie ik als gunstig op vrijdag: dan is het doorgaans geen slecht restaurant.
Wij hebben ons mobiele nummer afgegeven en zijn iets verderop wachtend wat gaan drinken. Nog geen kwartiertje later zijn we gebeld dat we terecht konden. Prima service en - geregeld.
Het interieur is érg netjes, fraai en verzorgd. Het heeft noch binnen noch buiten een Mexicaanse uitstraling, maar het eten en de service doet je dat snel vergeten.
We hebben fantastisch gegeten en de gastvrouwen waren vlot, servicegericht ("alles naar wens?") en sympathiek.
Onze voorgerechten (champignons in roomsaus) en Nacho's met kaas uit de oven waren prima! Nacho's wel iets kaal qua opmaak, maar daar is de prijs ook naar. Zeer vers brood bij het champignon-gerecht.
Hoofdgerechten bestonden uit een grote Nachos schotel (erg lekker gevuld, alleen wel heel erg veel sla er bovenop), Enchilada was lekker, spareribs (erg goed!) en de Giant Tumi burger. Die laatste was ook goed: een zeer vers Franse bol met daarop inderdaad een heel grote dikke en fantastisch smakende hamburger. Was zeer goed bereid, maar ik kon hem inderdaad niet helemaal op (ben geen kleine eter).
De koffie's na waren lekker en verzorgd met een fantastisch chocolaatje.
Kortom: niets dan lof: we hebben leuk en goed gegeten voor 110 euro met 4 personen. Zeker een aanrader!
D. Gorter
Silhouet & La Locanda in Heiloo
In februari j.l. voor het eerst gegeten bij La Locanda en zeer aangenaam verrast, zeker ook door de aparte combinatie met Silhouet Interieur. Eten was uitstekend, reden om met vrienden (die dat al eerder hadden gedaan) het Wining & Dining arrangement in maart mee te maken. Helaas, we gingen alle vier met gemengde gevoelens huiswaarts. Dat kwam niet door het voortreffelijke (gratis) wijnarrangement, deskundig verzorgd door wijnhandel Beauvin. De kwaliteit van het diner liet ronduit te wensen over. Na een redelijk voorgerecht was het tussengerecht van risotto met kabeljauw te zout, daar waar normaliter risotto de specialiteit van het huis is. Smakeloos was het hoofdgerecht: langzaam gegaarde sucade met aardappelmousseline (wij noemen dat gewoon puree en meer was het ook niet). Een lapje vlees zonder smaak met veel vette stukjes. De rest op het bord maakte dat niet goed. Het nagerecht was O.K. maar niet meer dan dat. Dit doen wij dus niet meer...... Blijkbaar neemt het wijnarrangement een dermate grote hap uit het menu-budget dat geen behoorlijk diner op tafel gezet kan worden. Jammer. Na de eerste zeer positieve ervaring een kater!
Ales
De Eethoek in Heiloo
Uitstekende snackbar. Ben inmiddels vaste klant. Met name de kroketten zijn heerlijk. Vriendelijke bediening en tijdens het wachten is er een krant en leesmap om door te bladeren.
Kortom: Prima!
Frank
Ik heb cafetaria Ypesteijn pas ontdekt en nu een paar keer gegeten en afgehaald, de patat is altijd goed gebakken en perfect van smaak, ook de loempia's zijn een aanrader, de eigenaresse en haar man zijn erg vriendelijk en doen hun uiterste best.
Zeer schoon en hygienisch. Ik kom hier nog vaak terug.Pietje P
Silhouet & La Locanda in Heiloo
Vorige week hier gegeten op aanraden van een collega.
De verwachtingen waren hooggespannen!
Echter, wat viel het tegen. En niet alleen omdat de verwarming uitgevallen was.
De combinatie met een interieur zaak ontgaat mij volkomen.
Alles wat je ziet is te koop. Van de tafels t/m de kussens op de bank.
Net alsof je in de interieur winkel aan het dineren bent, de prijzen staan ook nog eens overal (nogal groot) vermeld.
Het lijkt allemaal een beetje teveel, te overdreven. "Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg"
Dan het eten. Als je een welkomstdrankje aanbiedt dan neem ik aan dat het van het huis is?
Deze stond op de rekening, jammer.
Het menu noemt men “Beleving”. Als het een “Beleving” is, laat het dan ook een “Beleving” zijn!
Wij kregen het hoofdgerecht koud geserveerd. Na dit gemeld te hebben werd het gerecht afgehaald en opnieuw
geserveerd. Nu een beetje warmer maar nog steeds geen “Beleving”.
Het personeel is mijn inziens veel te jong en weet niet goed hoe ze met de (vernieuwde) situatie om moeten gaan.
Ik begreep van mijn collega dat het restaurant voorheen op de hoek zat en dat de kwaliteit daar écht veel beter was.
Jammer dat ze verhuist zijn, ik had het daar graag willen “Beleven”.
Tot slot heb ik mij verbaast over het feit dat er, na diverse opmerkingen, er “zomaar” € 90,- (!!!) van de rekening af kon
en dat we tevens 2 tegoedbonnen van € 20,- kregen voor een volgend bezoek.
Helaas, voor ons géén volgende keer bij La Locanda.Kees van Wijngaarden
Silhouet & La Locanda in Heiloo
Bij binnenkomst is meteen duidelijk waarom de combinatie van interieur en culinair elkaar prima aanvult. Door het moderne interieur in combinatie met warme kleuren voel je je meteen op je gemak. Na een voorafje aan de bar plaatsgenomen aan de sfeervol gedekte tafel. Het Februari 5 gangen menu was heerlijk en prima. Precies goede porties zodat aan het eind van de avond je heerlijk gegeten en genoten van de smaken hebt. Het wijnarangement een aanrader. Onze jonge gastvrouw zorgde voor zorgvuldige informatie over de geserveerde gerechten . Kortom genoten van een heerlijke avond , bijzondere gerechten, wijn, prima bediening in een smaakvolle ambiance . Wij bedanken La Locanda voor een Topavond en komen het zeker nog een keer overdoen. Ga zo door!!!
- Vorige pagina
- 1