- Adres
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch, rustig en zakelijk
- Voorzieningen
- Afhalen, bezorgen, catering, terras en honden toegestaan
19 recensies voor Ristorante Da Nando
Het eindcijfer is 8.4. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,5
- Sfeer
8,6
- Service
8,9
- Prijs / kwaliteit
Wanda Vos
Leuke zaak, lekker eten !
Eigenaresse erg correct, beste bejegening naar klanten in jaren. Je komt niet alleen voor het eten maar ook voor haar vriendelijkheid en belangstelling of alles naar wens is. Niet opdringerig !- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
Kuona
Kom hier al jaren. Eten is erg gevarieerd en lekker. Bediening is vriendelijk en vlot! De pasta al forno is de topper!
7,6 op schaal 1-10
Tara Thomassen
Wat een leuke zaak, via een collega terecht gekomen.
Mooie cappuccino, goede uiensoep en heerlijke pasta.
Enige aandachtspunt, de eigenaresse mag meer contact maken met klanten, is beetje verlegen, wel vriendelijk!- Eten / drinken 10
9,6 op schaal 1-10
Roijen
Afgelopen week een hapje gaan eten bij Da Nando.
Keurige eigenaresse die oog had voor de klant en oprecht vroeg of alles naar wens was, bij elke gang! Mooie gerechten met eerlijke prijzen.
Het was voor ons de eerste keer in deze zaak, maar zeker niet de laatste keer als alles altijd zo verloopt bij deze zaak.- Eten / drinken 9
9,2 op schaal 1-10
Claudia en Ton
Sinds een paar jaar komen wij geregeld bij Da Nando. Al bij de eerste keer hadden wij een uitstekend gevoel. Een uiterst vriendelijke bediening, waarbij je je meteen thuisvoelt. Een ongedwongen sfeer, dwz. je kan op je gemak een menu uitzoeken zonder dat er iemand met een of ander notitieboekje na een paar minuten al naast je staat. Dan het eten, je waant je meteen in Italiaanse sferen. Onbeschrijfelijk lekker, je moet het gewoon geproefd hebben. Pizza, zoals een pizza zijn moet. Krokant en rijkelijk bedekt. Niet zo'n dikke vettige deegkoek die vele restaurants als pizza beschrijven en aanbieden. Wij nuttigen meestal de Italiaanse vlees of visgerechten. Een absolute aanrader.
Gewoon met een woord, geweldig in al haar facetten.
Hopelijk mogen wij er nog lang van genieten.
Claudia en Ton.
8,2 op schaal 1-10
Annika
Een gezellig klein restaurantje.
Ben hier een paar keer wezen eten en iedere keer was de kwaliteit verschillend.
Jammer!
Maar meestal toch wel goed.
Het restaurant is rolstoel onvriendelijk dus dat was een heel gesleep door de gang die volstond met fietsen.
7 op schaal 1-10
Marcella
Niet meer zoals het ooit geweest is.. De bediening komt gehaast en onprofessioneel over en er lopen een paar chagrijnige meiden tussen die kijken alsof ze geen zin hebben om hun werk te doen.. Vaak kan een begroeting bij binnenkomst er nog net vanaf. Daarentegen is de eigenaresse altijd even vriendelijk.
Eten is nog wel te doen en voor een redelijke prijs.
Het is ook vaak koud in de zaak, veel tocht.
Bezorgen raad ik af, vaak zijn de pizza's afgekoeld bij aflevering.. Zonde van het vaak lange wachten.
Afhalen is een betere optie, TIP: bestel van te voren, dan hoef je meestal niet lang te wachten bij het afhalen.
6,9 op schaal 1-10
Rene Voltman
Te klein restaurant voor zoveel tafels. Het is een beetje hutje mutje zitten.
Ik had spaghetti besteld. Veel spaghetti, maar weinig saus waardoor de smaak wel heel erg flauw was.
Dit kan ik zelf beter en veel goedkoper. Personeel is wel vriendelijk.
- Eten / drinken 3
3,6 op schaal 1-10
DvD
Zeer goed italiaans restaurant. aardige bediening, lekker eten en ook goed te doen met kinderen.
- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
P. de Bruijn
Laatst geweest, erg lekker eten, zo hoort Italiaans eten te zijn. Helaas duurde het voorgerecht even, maar ja het was ook erg druk. Mooi scala aan wijnen. Vooral de bediening springt er uit, zeer vriendelijke gastvrouw, enkele andere mensen uit de bediening geven je ook het gevoel alsof je de enige bent die telt. Ambiance is fijn, zacht licht en zachte kleuren, kinderen vermaken zich in hun eigen hoekje. Prijs is helaas iets verhoogd meen ik me te herinneren, maar nog steeds het eten dubbel en dwars waard, en nog steeds goedkoper dan veel andere concurrenten.
8,1 op schaal 1-10
Karin Brakus
Goede bediening met vriendelijke mensen.
Gerechten waren smakelijk en goed bereid.
Huiswijn lekker.- Eten / drinken 8
7,9 op schaal 1-10
Veraut
Veel goede dingen over gelezen en gehoord. Eindelijk dan maar eens naar toe geweest, en het viel tegen.
De penne all'arrabiata was niet goed. Elke italiaan maakt 'm weer anders, maar op z'n minst hoort ie pikant te zijn. Niet dus.
Pizza's kun je bij de shoarmaboer krijgen, daarvoor hoef ik niet naar een italiaan, hieroverkan ik dus niet oordelen. Pizza's zagen er wel lekker uit.
Misschien ga ik nog eens terug.- Eten / drinken 6
6,4 op schaal 1-10
M de brug
Dit restaurant raad ik zeker aan iedereen aan. Het is erg kindvriendelijk. De kinderen krijgen een kleurplaat, en er is een kinderhoekje achterin, en de kindermenu's niet te vergeten!
We hebben hier erg genoten. Vriendelijke bediening wat ook zeer fijn is als je gaat uit eten.
De rode huiswijn is aan te raden!- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Tom-Eric
Het is een leuk restaurant met lekker eten en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Helaas is het restaurant niet erg toegankelijk voor mensen in een rolstoel, wat een keer voor problemen heeft gezorgd. Verder heb ik weinig te klagen. Een leuk restaurant om vaker te bezoeken dus!
7,7 op schaal 1-10
maud godschalk
Leuk en lekker Italiaans restaurant. Het interieur is niet bijzonder, maar door de gastvriendelijkheid is de sfeer toch prettig. Het eten is heerlijk!
7,6 op schaal 1-10
Dhr en Mvr Jacobs
Als je binnen komt word je direct hartelijk ontvangen. We werden direct begleid naar ons tafeltje. Op tafel stond een mandje met italiaans brood en een bordje met olijfjes en kruideboter.
De Italiaanse huiswijn is hier zeker aan te raden. ( Merlot )
Op de zondag dat wij hier geweest zijn was het redelijk druk. Eten is er heerlijk. We hebben al besloten dat we hier een volgende keer komen!- Eten / drinken 8
8,2 op schaal 1-10
Willemsen
Prima italiaans restaurant. Langrekt zitgedeelte, gezellig interieur. Uitgebreide italiaanse kaart. Prima kwaliteit eten. Prijsniveau OK, sommige gerechte (bijv. carpaccio) aan de dure kant voor het gebodene. In prijs inbegrepen: lekkere stukken ciabatta met olijven, een absoluut pluspunt.
7,7 op schaal 1-10
Michelle
Het is er erg gezellig, lekker eten ook, kortom; een leuk avondje uit!
6,2 op schaal 1-10
Tiny Wetzels
Een gezellig restaurant.
Tip: svp de openingstijden vermelden op jullie site.
Restaurants in de buurt
504m · Heerlen · Grieks