Recensies bij New York Pizza in Heerlen
voor New York Pizza Door
Tom-Eric Ondanks de recente slechte recensies hier, blijf ik toch vaak bij New York Pizza bestellen. De pizza's zijn lekker, kosten niet meer dan normaal, en worden razendsnel bezorgd.
Vooral het gemak van online bestellen en betalen en de snelheid waarmee de bestelling wordt bezorgd zorgen ervoor dat ik altijd terugkom bij New York Pizza.
Eindcijfer 7,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 9 Sfeer - Prijs / kwaliteit 8 17/02/2010 door Tom-Eric
Bekijk nog 1 andere recensie over dit restaurant van deze gebruiker
voor New York Pizza Door
Tom-Eric Ontzettende snelle bezorging (10 minuten nadat ik online een bestelling heb geplaatst). Het eten was lekker, zeker het voor herhaling vatbaar!
Eindcijfer 8,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer - Prijs / kwaliteit 9 18/02/2009 door Tom-Eric
voor New York Pizza Door
Gio De prijs vind ik echt waanzin, een pizza komt al makkelijk op de 16,- uit, een prijs die ik niet normaal vind voor een pizza, zeker niet voor hetgeen wat je ervoor krijgt (het blijft geen hoogstaande pizza oid).
Verder was de service okay. Knoflookbroodje was niet gaar.
Eindcijfer 3,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 3 Service 7 Sfeer - Prijs / kwaliteit 3 29/12/2009 door Gio
voor New York Pizza Door
Tamara Nooit meer voor ons.
Als je op de site een pizza kunt samenstellen, dan ga je er toch van uit dat deze combinatie half/half ook gewoon mogelijk is?
Na een half jaar hier niks besteld te hebben vanwege klachten, besloten we het vandaag nog maar eens te proberen. Helaas was de door ons bestelde combinatie niet mogelijk volgens de "aardige"dame aan de telefoon. Toen wij de pizza toen maar helemaal hebben geannuleerd, hing ze op. Om minder dan een minuut later terug te bellen. Te eisen dat we de pizza zouden nemen, en toen mijn man antwoorde dat niet van plan te zijn omdat zij niet konden leveren wat wij wilden bestellen, werd hij uitgescholden, was hij a-sociaal, en zou de rekening van de inmiddels al op de kassa aangeslagen pizza (die wij nooit ontvangen hebben, want ze wilde hem niet maken!) gestuurd krijgen.
Zij dreigde alles op ons te verhalen. Ongelofelijk onklantvriendelijk en dat is niet de eerste keer dat het hier misgaat.
Dit was echt de druppel, voor ons geen NY Pizza meer en ik kan het iedereen afraden. Als je het goed bekijkt krijg je toch veel te weinig voor veel te veel geld.
Eindcijfer 1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 1 Service 1 Sfeer 1 Prijs / kwaliteit 1 30/11/2009 door Tamara
voor New York Pizza Door
Rachel Hou niet zo van pizza maar je krijgt wel heerlijke brownies hier!
Eindcijfer 7,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service - Sfeer - Prijs / kwaliteit 7 27/09/2009 door Rachel
voor New York Pizza Door
Pascal Jaminon Ik heb alleen ervaring met de pizza's met dunne bodem.
De New York, Mexican Hot & Spicy, Boston Fishy en de Hot Tandori zijn aan te raden.
Prijs is wel aan de hoge kant, maar de pizza's zijn altijd goed van kwaliteit.
De New York Lasagne en de Penne Pesto Chicken zijn ook goed binnen te houden.Bestellen gaat altijd erg snel. Zowel via telefoon als via internet bestellingen gedaan.
Nooit langer dan een half uur moeten wachten ook niet bij drukte.
De bezorger wenste mij tevens smakelijk eten, dat vergeten sommige andere zaken nog weleens.De nieuwsbrief van New York Pizza bevat af en toe leuke actie couponnen. Als je die gebruikt valt de prijs ook mee!
Eindcijfer 8,1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 24/07/2009 door Pascal Jaminon
voor New York Pizza Door
Rene Voltman Met een beetje goede wil was de pizza lekker te noemen.
Was niet rijkelijk belegd.
Erg duur.
Eindcijfer 5,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 6 Service 7 Sfeer - Prijs / kwaliteit 4 06/07/2009 door Rene Voltman
voor New York Pizza Door
Roman Lekkere pizza's en vaak leuke aanbiedingen. Bestellen via internet gaat prima en snel.
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer - Prijs / kwaliteit 8 26/03/2009 door Roman