McDonald's in Heerhugowaard
- Vermaak en kinderstoel aanwezig
- Voorzieningen
- Afhalen en Wi-Fi
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Lily
Eerlijk is eerlijk, het is wel een paar keer voorgekomen dat de sausjes er niet bij zaten. Maar als ik dan belde, mocht ik ze komen halen. Dat doe ik natuurlijk niet, mijn bezinegeld is 4x duurder. Maar ik kreeg dan wel een tegoedbon voor een duurder artikel thuis gestuurd, ze lossen het altijd keurig op. En wat hier ook al staat kan ik echt onderschrijven, het personeel is echt ontzettend aardig. Vooral die in de Mc. Drive. 1 jongen die echt super vriendelijk was, zag ik toevallig gister bedienen in Wonders. Die is dus opgeklommen blijkbaar. Het is mijn eten niet, maar ik heb wel een kind die de Mc geweldig vindt. En zelf vind ik de milkshakes de beste die er te krijgen is in de omgeving. Wel een paar keer gehad dat de siroop blijkbaar op is en het alleen ijs was.. Maar even een belletje, en het wordt geregeld!
eelco
Vandaag om 10 uur 's ochtends een mac vis besteld. het was lekker rustig, 1 klant en vier man personeel, na 12 tot 14 minuten vraag ik of het wil lukken met me mac vis en ze zei vrolijk ''o sorry, vergeten''. De kwaliteit is zwaar beneden peil, je moet altijd lang wachten of ze vergeten gewoon je bestelling. Ik ben helemaal klaar met MacDonald, want het is duur, slechte kwaliteit van producten en personeel. Advies ga niet naar MacDonald Heerhugowaard, want je krijgt alleen maar koude oude troep voor veel te veel geld.
Thijs
Zoals het Amerikaans bekend is is het gewoon rommel!