- Adres
- Website
- www.blondlunchendiner.nl
- Verstuur een e-mail »
24 recensies voor Blond lunch & diner
Het eindcijfer is 7.2. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,1
- Sfeer
7,2
- Service
7,9
- Prijs / kwaliteit
JK
Afgelopen week hebben we met een groep van 23 personen bij Blond gegeten. Met de bediening was afgesproken dat we een proeverij aan voor- en nagerecht zouden doen. Het hoofdgerecht was a la carte besteld.
Het voorgerecht werd op het mooie terras geserveerd, waarna we het hoofd- en nagerecht binnen hebben genuttigd. We hebben heerlijk gegeten en zijn echt verwend door de bediening.
Een aanrader!- Eten / drinken 8
8,2 op schaal 1-10
Marion
Heerlijk gegeten. Ook al waren er die avond weinig tafels bezet, de sfeer was supergezellig. De bediening was top. Wij werden goed geadviseerd over de wijn die wij het beste bij het eten konden nuttigen. Mooie opmaak van de borden. Er wordt echt zorg aan het eten besteed, maar vooral voelt de klant zich koning.
We komen zeker weer terug, bij dit restaurant is het zeker de moeite waard om heerlijk uit eten te gaan.- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Jaap Juriens
Heb hier vorige week gegeten met mijn vrouw, dochters en schoonzonen. Mooie tafel aan het raam gekregen. Pesto gamba's vooraf zeker een aanrader, wel veel als starter maar zeker van genoten. Als hoofdgerecht de slibtongetjes, mijn vrouw houdt niet van fileren dus was de keuken zo vriendelijk om dat voor haar te doen. Snijbonen en wat groene asperges onderop en een heerlijk kruidensausje maakte het compleet. Dochters zijn moeilijke eters, maar de usa steak was voor hen zeker de moeite waard. Ook nog salade, friet en aardappeltjes op tafel maar die waren niet eens aangeraakt. Prachtige openhaard in het midden zorgde voor een gezellige sfeer en de dames van de bediening hielden onze lege glaasjes goed in de gaten. Het was heerlijk, misschien iets te grote porties maar wij komen zeker terug!
Tuinenburg
Vorig jaar hier wezen lunchen. Het vinden van een parkeerplek was lastig, maar is na wat heen en weer rijden toch gelukt. Bij binnenkomst werden wij welkom geheten door een aardige dame, die ons gelijk wat te drinken aanbood en ons een tafel wees, een mooie tafel bij het raam. Helaas hebben we ons toch moeten verplaatsen, want de zon scheen volop op het raam waardoor ik niks kon zien. Mijn opa nam een vis, een ik ging voor de varkenshaassate. Het was heerlijk, alleen de grote kroepoek die erbij werd geserveerd was wat minder ( beetje taai ). Mijn opa had ook zijn bord leeg gegeten, een goed teken. De gastvrouw was aardig, nog wat gebabbeld en een praatje gemaakt met de kok, die in zijn eentje in de keuken stond.
Linda
Een gezellig restaurant waar je gewoon goed kan eten, ik had zelf het maand menu, een hazen rug als hoofd en gerookte eend voor, borden zagen er goed verzorgd uit. Bedankt voor de gezellige avond
- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
Kuipers
Afgelopen week gegeten bij Blond. Heerlijk gegeten en goede, snelle service.
- Eten / drinken 7
7,6 op schaal 1-10
Jansen
Voorgerecht slecht: Vitello tonato droog, geen tonijnmayonaise erover. Alleen vlees met beetje groen, na melding werd er niks meegedaan. Nagerecht voor 4 personen werd geserveerd op een groot plateau, op hun advies. Vervolgens werd het geserveerd en bleek er van sommige gerechtjes maar 3 stuks te zijn. Na dit gemeld te hebben bleek dat ze dit nog maar voor 3 personen hadden en werden er nog snel een paar bollen ijs bijgegooid. Dit hadden ze wel even kunnen melden van tevoren..
Slechte ervaring dus! Niet voor herhaling vatbaar..
- Eten / drinken 4
3,5 op schaal 1-10
Wendy Klijn
Altijd lekker bij jullie, helemaal top.
9,4 op schaal 1-10
Imka
Menukaart viel tegen, veel ge-ijkte gerechten die je overal kunt vinden. Niets bijzonders qua smaak, geen groente, alleen erg veel aardappelgerechten (puree, gebakken aardappels, friet) zelfs geen sla. Zonde van het geld.
Bediening was goed.- Eten / drinken 1
2,3 op schaal 1-10
India
Ik vond het eten heel lekker maar het lekkerste was de meloen
Ik kom gauw weer eens langs- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Marieke
Mijn dochter en ik wilden graag lunchen en zijn bij Blond beland. Broodje kroket van mijn dochter waren 2 sneden bruin brood, kroketten en wat sla. Geen boter of iets erbij. Ik had een vissalade maar voor 17 euro verwacht je toch iets meer. Smaak was niet slecht, maar vond wel onderin mijn bord 2 scherfjes waarvan ik er al 1 in mijn mond had. Jammer. Ik eet zeer vaak buiten de deur maar hier kom ik niet meer.
- Eten / drinken 5
4 op schaal 1-10
Miranda Schut
Waren op 8 juni 2012 te "gast" bij Blond, maar personeel was onvriendelijk: keek ons de deur uit, was nl. stil vanwege voetbalavond, eten was kwalitatief niet goed, zeker in verhouding met de prijs! Kortom wij zullen er niet meer heen gaan!
- Eten / drinken 3
1,8 op schaal 1-10
Rene de Wit
Lekker gegeten. Prettig en vriendelijk personeel. Enig minpuntje is parkeergelegenheid en de locatie langs de Rijksstraatweg... Zeker de moeite waard voor een lekker etentje buiten de deur.
7,8 op schaal 1-10
Marcel Koedijk
Vlak naast huis en veel over gehoord. Leuk hip/trendy design, goede bediening en goed eten. We waren hier voor een snelle hap op 17:00uur. Jammer dat als mensen een negatieve ervaring hebben dan meteen een 1 geven. Dit restaurant is meer waard! Leuk restaurant na een dagje duin en strand! Trendy buitenterras voor als de zon er is;) helaas vandAag net niet
8,2 op schaal 1-10
Jan gerlofsen
Hebben hier met de familie gegeten 8 man,
Wat ons opviel was de vriendelijke en leuke bedieng.
Eten was erg lekker en portie waren groot zat,
We hebben een heerlijke avond gehad en komen gauw terug!!!J gerlofsen
8,6 op schaal 1-10
Seline
Wij vierden de trouwdag van mijn schoonouders en gingen bij hier dus eten. Mijn schoonmoeder nam geen voor gerecht ik ook niet de overige gasten wel. Uiteindelijk moesten wij ruim een uur wachten voordat wij het hoofdgerecht kregen.
anngezien mijn schoonmoeder suiker heeft is dat echt te lang!
Mijn geitenkaas salade zat vol met zand en heb de overige gasten ook laten proeven die dat beaamde. De bediening had het over een zanderige dressing en dat het zo hoorde,
akoestiek slecht helemaal als je slecht horend bent.
De wc zat onder de spinrag en stof! Slecht restaurant, wil trendy over komen maar kan de drukte niet aan en zal het ook aan niemand aanbevelen!!!- Eten / drinken 2
1,6 op schaal 1-10
Nel Putter
28 maart zijn we bij de lady,s night geweest, we hebben heerlijk gegeten en genoten van de mannequins die de kleren showden van Yest van Buur fashion. De avond die georganiseerd was door Blond, Kelly en Lianne van Buur fashion vonden wij een heel gezellige avond en voor herhaling vatbaar
8,3 op schaal 1-10
Lianne
Wij hebben op Valentijnsdag bij Blond gegeten. Het eten was heerlijk en zeker voldoende. Het menu was een leuk idee. Het werd mooi geserveerd op een groot bord, wat toepasselijk was voor die dag! De bediening gaf niet te veel en zeker niet te weinig aandacht. Kort om een echte aanrader!!
Ilse en Sylvia
Gisteren hier even langs om te lunchen nadat ik er veel over had gehoord. Het is ons zeker niet goed bevallen. De opmaak van de broodjes zag er niet echt smakelijk uit. Het broodje beenham leek op een grote berg afvalvlees wat op het broodje was gelegd. Tussen de beenham zaten gebakken uien(stond niet op de menukaart) De smaak was ook niet goed, smaakte naar gebakken spek. De soep was erg zout en lauw. We hebben het nog opgenoemd toen ons gevraagd werd of het gesmaakt had maar hier werd totaal niet op gereageerd, erg jammer.. Dus voor ons geen volgende keer meer.
- Eten / drinken 1
1,4 op schaal 1-10
Marion R.
Mijn vriendinnen waren hier al vaker geweest en gezegd dat ik Restaurant Blond nu echt een keer moest bezoeken.
Dus ben ik eindelijk met mijn moeder hier gaan eten.
Ik heb heerlijk genoten en mijn moeder en ze zei dat ze lang niet meer zo lekker had gegeten buiten de deur.
Alle smaken waren goed op elkander afgestemd en eindelijk zag ik weer een leuk opgemaakt bord.
Bediening was zeer ervaren en vriendelijk en eindelijk een keertje niet opdringerig zoals bij veel restaurants de laatste jaren.
Het is alleen een beetje kaal binnen, maar het gaat mij toch echt om het eten.
Terras buiten is zomers heerlijk denk ik.
Het is voor mij een klein uurtje rijden maar het is zeker de moeite waard.Tot gauw!
Marion
- Eten / drinken 10
9,2 op schaal 1-10
Ineke de Vries
Met 3 vriendinnen hebben wij gegeten bij Blond.
Zelf vond ik het eten echt niks, het smaakte nergens naar en ik ga hier niet meer naar toe.
Het restaurant ziet er leuk uit en de bediening is goed.- Eten / drinken 1
2,9 op schaal 1-10
anneke Mijnen
Wij hebben afgelopen zaterdag met een groep van 17 personen gegeten, het eten is voortreffelijk , goed van smaak, goede porties , prachtige ambiance en vriendelijke bediening, echt een aanrader.
9,2 op schaal 1-10
Archie
We hadden er al veel over gehoord.
En hebben het nu zelf meegemaakt, het eten was heerlijk.
De bediening is goed en snel.
Zeker een aanrader.- Eten / drinken 8
7,1 op schaal 1-10
Barbara
Gisteren 5-6-2011 een gezellig hapje gegeten bij Blond. Leuk restaurant, mooie kaart (je weet bijna niet wat je moet kiezen), heerlijk eten, bediening was goed (ondanks de drukte), kortom een aanrader!
8,3 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt