Binnen niet heel erg groot, zeker in de winter is het beter om vroeg op de middag langs te komen om te eten of om af te halen. Zomers is het heerlijk zitten op het terras.
Het eten is vaak erg lekker, veel beter dan menig andere snackbar. Ik mis echter wel de raspatat die andere snackbars in het Noorden wel veel hebben. Het zou voor hen ook een aanrader zijn, zeker i.v.m. afhaal.
Raspatat is namelijk niet alleen lekkerder dan gewoon patat, maar houd ook nog eens langer warmte vast, zodat men thuis na het afhalen niet met kleffe koude patat zit opgescheept.
Je hoeft vaak niet lang te wachten en de service is uitstekend. Anders dan ik gewend ben van veel snackbars behandelen deze mensen met plezier de bestellingen WEL op volgorde. Zodoende ben ik nimmer tegen de teleurstelling gelopen dat iemand later dan mij besteld maar eerder geholpen word.
De prijs vind ik wat hoog in vergelijking met de doorsnee snackbars. Maar de kwaliteit, de keuze en uitstekende service is de prijs dubbel en dwars waard.
Omdat ik dichtbij en alleen woon, is het voor mij meestal niet nodig om af te halen, dus ik heb met afhaal weinig ervaring bij deze. Toch is het aan te bevelen om op momenten dat het minder druk is, zoals in de herfst, winter en vroege lente en dan vooral buiten 17:00 en 20:00 uur er eens langs te komen als je in de buurt bent.
In de zomervakantie is het vaak het drukst, vanwege het vele toerisme rond Havelte en omgeving. Gezien dit een van de weinig snackbars in deze omgeving is. En met de warme dagen zijn zelfs de terrassen 's zomers vaak overvol en zul je lang moeten wachten op je bestelling.
In een reactie op een andere recensent:
De Snackerij is naar mijn weten van woensdag tot zondag geopend tussen 11 en 21 uur. Hoewel ik hier nog niet geheel zeker van ben. Ik zal het straks even bekijken.