Bospaviljoen De Rheezerbelten in Hardenberg

Hotels in de buurt »
Ambiance
Kindvriendelijk
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig en verschoontafel
Betalen

8 2
9 2
10 1

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 7 recensies geschreven voor Bospaviljoen De Rheezerbelten.

Het eindcijfer is 7.7. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. j. lankhorst

Eindcijfer 3,5 op schaal 1-10
    Eten & drinken -
    Sfeer 6
    Service 1
    Prijs / kwaliteit -

Adverteren dat ze rekening houden met eventuele diëten en allergieën.
    Helaas was het niet mogelijk om een gewoon biefstukje te krijgen voor allergisch lid van ons gezelschap. Geen denken aan!
    Daarom maar weer vertrokken...
    We kunnen niet zeggen hoe de rest is,maar we wilden graag allemaal! eten....

2. John

Eindcijfer 9,6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 9

Echt superlekker gegeten in de bistro. We hadden gekozen voor het verrassingsmenu, welke bestond uit 2 heerlijke amuses en een wildmenu. O.a. Wildpate, hertenbiefstuk welke supermals was en een fantastisch dessert! Echt een aanrader om naar toe te gaan. Leuke sfeer, en zeer behulpzame bediening.

Wel de wat hogere prijsklasse, maar we betalen liever iets meer en dat het helemaal geweldig is, dan dat het eigenlijk het geld niet waard is.

Gewoon toprestaurant.

3. mieke van delden

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 9

Moe van een hele dag op de beurs te staan reserveerden we een tafel voor twee in het bistro restaurant van de Rheezerbelten. We kozen voor het verrassingsmenu. We hebben het geweten. Wat een verrassingen, we werden de hele avond verwend met de heerlijkste hapjes, gepresenteerd door enthousiaste dames die zelfs hun best deden om onze Italiaanse sferen te beantwoorden. We stonden namelijk op de beurs om onze caravans in Italie, -italiaviamaria- te promoten. Het volgend jaar zullen we ons zeker weer laten oppeppen na een vermoeiende dag praten. We komen dan als jij er ook serveert Jaap, want we hebben begrepen dat het jammer was dat we je gemist hebben.
    Groet, Mieke, Frits.

4. H. Nieuwenhuis

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 7

Al enkele keren gegeten in dit sfeervolle restaurant. Met name in de Bistro hangt een geweldige sfeer en is een prachtige locatie. De bediening is beleefd, netjes en zeer correct en geeft een goede service. Kortom, een bezoekje aan de Rheezerbelten is zeker de moeite waard.

5. Giny

Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 8
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 8

Heel goed restaurant! De bediening is top, je voelt je echt een gast, maakt niet uit of je in het pannenkoekenrestaurant of in de bistro eet, ze maken er een feest van.

We hebben er meerdere keren gegeten en ook glutenvrij is helemaal geen probleem! Echt super!

6. lieske

Eindcijfer 3,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 4
    Sfeer 4
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 4

Zeer slechte bediening! We zijn er nu 3x geweest waarbij we de laatste keer zijn weggelopen omdat de bediening zeer slecht is!
    Zeer zeker GEEN aanrader.

7. GH Hutten

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 9

We hebben met z,n allen heerlijk gegeten het was een belevenis om in de bistro te eten

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt

1. 8 op schaal 1-10 AnyTyme Rembrandt
  2. 6,9 op schaal 1-10 Wok Inn
  3. 4,5 op schaal 1-10 McDonald's
  4. 8,2 op schaal 1-10 één michelinster De Bokkepruik Plaats 79 in de Lekker Top 100
  5. Nawijn