- Adres
- Website
- www.brasserienobel.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Brasserie Nobel in Haarlem, sinds 2004 gevestigd in het monumentale pand De Korenbeurs aan het Spaarne in Haarlem, staat voor kwaliteit en gastvrijheid.
Zowel de inrichting met de daaraan hangende sfeer, als de gastvrijheid van het personeel, de unieke locatie en de eerlijke prijzen voor de zeer uitgebreide wijn-, lunch- en dinerkaart zijn de speerpunten van de zaak. Daarnaast is de inrichting van Grand Café Nobel een speerpunt. De grote portretten van diverse Nobelprijswinnaars geven de zaak een warme uitstraling.
7 dagen per week geopend
Voor een lekker kopje koffie, een lunch met onze inmiddels fameuze broodjes, een goede wijn of een diner. Onze koffie en thee van Manetti zijn biologisch en onze appeltaart is huisgemaakt.
Ook serveren wij dagelijks high tea. U kunt gewoon binnenwandelen om van onze heerlijke uitgebreide high tea te genieten. Met een groep is het leuk de high, lunch of diner te combineren met een stadswandeling door Haarlem.Reserveren is niet nodig, maar vanaf 8 personen wel aan te raden. Een rondleiding door Haarlem met onze stadsgids tegen aantrekkelijk tarief is ook mogelijk voor of na uw high tea, lunch of diner. Nobel,een ideaal vertrekpunt voor een middagje winkelen, een theaterbezoek of gewoon een gezellige avond met vrienden of familie. Op ieder moment van de dag verwelkomen we jullie graag bij Nobel.
- maa 10:00 - 01:00
- zon 10:00 - 01:00
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeergarage de Appelaar. Parkeren in de stad bij een meter is een stuk duurder dan de parkeergarages.
Alleen op zondagen en na 21.00 uur is het parkeren in Haarlem gratis.
- Omgeving
- In het centrum en aan het water
- Ambiance
- Rustig, zakelijk, huiselijk en gezellig
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig