- Adres
- Hotels in de buurt »
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Budget, romantisch, huiselijk en gezellig
- Kinderen
- Vermaak en kinderstoel aanwezig
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Afhalen, catering, high-tea, all-inclusive, Wi-Fi en rookruimte
- Betalen
105 recensies voor De Postkoets
Het eindcijfer is 8.2. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
- Service
- Prijs / kwaliteit
Emjeetje
Vorige week voor de tweede keer wezen eten. De eerste keer was een 4-gangen Wild menu, voortreffelijk en we zaten we zo vol dat we van ellende een half uur door Haaksbergen zijn gaan lopen.
Afgelopen keer wederom weer eten in overvloed en van zeer goede kwaliteit, de aspergesoep was volgens onze vrienden een beetje aan de zoute kant maar ik had de kruidenbouillon die overheerlijk was dus ik kan over de aspergesoep niet oordelen.
Wij vinden dit restaurant een aanrader en komen hier zeker weer terug,- Eten / drinken 9
8,7 op schaal 1-10
Tinnus
Verschikkelijk. Een lezersmenu. Vooraf koude gamba's al waren het meer minigarnalen aan een spiesje, zoute kreeftensoep zonder kreeft en wie heeft bedacht dat tomatensaus over een tournedos moet, die moet je ook maar wat anders laten doe. Het laffe toetje als desert heeft het geheel als flut diner wel compleet gemaakt. Gelukkig lopen er paar leuke meiden in de bediening die er voor zorgen dat je van de droefigheid van je bord wordt afgeleid. Nee, een broodje shoarma bij de buren was beter geweest. Hier komen we met het groepje dus nooit weer!
- Eten / drinken 5
5,5 op schaal 1-10
Marion
Regelmatig halen we wat op bij de Postkoets. Hoewel het gezin een vaste voorkeur heeft proberen we ook vaak wat anders. En we worden nooit teleurgesteld, het is altijd goed. Er wordt rekening gehouden met extra wensen. We komen vast nog vaak bij de afhaal.
H&M
5 gangen menu van groupon gehad.
Voorgerecht: salade met zalm. Salade was smakeloos, portie goed, zalm wat te koud en de smaak van zalm was niet te herkennen. Tussengerecht: spies van gamba's te lang gebakken, smaak redelijk, pasta met pesto saus was erg lekker. Carpaccio, koud, geen smaak, gewoon slecht.
Tussengerecht: aspergesoep die niet naar arsperges smaakt, veel room en veel zout. Hoofdgerecht: vis, goed gemaakt, lekker. Vlees ook goed gemaakt, lekker. Bijgerechten weinig smaak, aardappelen veel te veel olie.
Nagerecht: creme brulee, was erg matig, overige goed.- Eten / drinken 6
6,2 op schaal 1-10
Klaas den Braven
Via internet een restaurant gezocht en in de Postkoets uitgekomen. Gelukkig waren we op tijd anders jammer, vol.
Gebruik gemaakt van het lezersmenu.
Goede maaltijd voor een prima prijs.
Mede door de bediening komen we zeker terug.- Eten / drinken 9
Rene Jansen
Afgelopen week gebruik gemaakt van de Groupon aanbieding. Voortreffelijk en ruim voldoende gegeten en ontzettend vriendelijke bediening. Zeker een volgende keer waard. Gaan dit ook zeker doen.
R. Prinsen
Afgelopen week hier voor de zoveelste keer gegeten. Ik en mijn vrouw eten hier al jaren en al jaren naar volle tevredenheid. Het eten is altijd goed en vers en van hoge kwaliteit. De bediening is vriendelijk. De zaak ziet er mooi uit. Mocht er eens een keer iets minder goed zijn, dan geven we dit aan en dan wordt er direct naar een oplossing gezocht door de eigenaar. Ik kan iedereen aanraden hier te gaan eten. Voor ons is dit het beste restaurant in de wijde omgeving! Ga zo door!
Jessie
Heerlijk gegeten. Super vriendelijke bediening. Heb een fantastische avond gehad. Ik raad het iedereen aan. Wij gaan volgende week weer.
J. Wiefkers
Gisteravond 12 januari 2013 hebben wij met 5 personen gegeten bij bistro de Postkoets, wij zijn hier al vaker geweest met grotere en kleinere aantallen en het bevalt iedere keer uitstekend!
Gisteravond was dit weer het geval, 2 mensen van onze groep hadden het wildmenu en de rest gewoon a la carte. De serveerster vroeg precies hoe wij het wilde hebben ivm dat 2 personen 4 gangen hadden, deze belangstelling vonden wij super en laat zien dat ze hier inderdaad om de gasten geven.
Om het kort te houden, het eten was allemaal super, en het werd in het juiste tempo geserveerd. Het maakte niks uit of het een visgerecht was of de heerlijke chateaubriand, alles kwam gelijk en de vis was uitstekend bereidt, net zoals het heerlijke vlees.
Superavond!!- Eten / drinken 10
dionysius
Eten was weer goed en lekker,sfeer ook,we waren zelf ook erg goed gemutst.Lijkt me ook prettig als je uit eten gaat.
Tis triest dat er mensen zijn die niet direct durfen te zeggen als iets niet naar wens is. Ik kom deze week weer eten hoor, ga zo door! -
Amanda
Vorige week zaterdag heerlijk wezen eten! De sfeer is gezellig en de service staat er in een hoog vaandel.
Hier kom ik graag weer terug- Eten / drinken 10
Elly
Wij waren er 27 nov. en 26 dec. bij jullie te gast...
Beide keren alles prima naar wens, 26 dec. Gezellig in kerstsfeer, druk maar het personeel was top!! Mag ook wel eens gezegd worden.. Onze buren waren wat ongeduldig, en niet al te vriendelijk, maar ze bleven kalm en beleeft!
Wij komen graag terug......- Eten / drinken -
Van Buren Bouwmaterialen
Gisteren wederom een stamppot buffet gehad van de Postkoets. Precies op tijd werd dit geleverd, goed warm en ruim voldoende. We hadden aangegeven dat we 3 soorten stamppot voldoende vonden in plaats van de gebruikelijke 4 soorten. Hiervoor in de plaats kregen we een extra soort vlees.In totaal 5 soorten vlees. Keuze te over. De afwas hoefden we ook niet te doen, alles konden we vuil inleveren. Kortom, uitstekend!
cees
Lekker gegeten bij bistro de postkoets
Tweede kerstdag daar geweest met fam en alles was naar wens
De twense snitzel is zeker een aanrader en ook de tbone steak is erg goed
Verder is het erg gezellig en word je goed ontvangen
wij komen graag nog een keer eten
Gr Cees en tamara- Eten / drinken 9
Peter
Op tweede kerstdag hebben wij een catering van bistro de postkoets gehad. We hebben heerlijk gegeten en voor die prijs ga je zelf zeker niet voor 10 personen koken. Een echt aanrader dus wij komen zeker nog een keer terug.
fam. Vlinder
Gisteren heerlijk bij Bistro de Postkoets gegeten. Ik had zeer veel positieve recensies gelezen en daarom wouden we het maar gaan uitproberen. Na onze ervaring bij de Postkoets kan ik alleen maar meer bevestigen dat de Postkoets een zeer goed en sfeervol restaurant is met vriendelijke bediening en veel mogelijkheden. De kinderen konden gezamelijk op de Wii spelen en er was een kinderstoeltje voor de jongste aanwezig. Voor de kinderen was er een speciale kinderkaart met verschillende keuzes. Mijn man en ik kozen voor het Lezersmenu. Het voorgerecht was zeer goed en daarvoor kom ik zeker een keertje terug. Het tussengerecht was ook van goede kwaliteit en het hoofdgerecht was geweldig! Naast je eigen keuze krijg je nog 2 salades, een bakje met aardappeltjes en de bakje met warme groenten waar de bediening ons op wees dat het bakje nog warm kon zijn zodat we ons niet eventueel zouden verbranden. Al die kleine puntjes waar op gelet wordt zoals dus dat warme bakje, de salades en vooraf stokbroodjes met kruidenboter en knoflooksaus maken een avondje uit eten nog plezieriger.
Tot slot hadden we dan een creme brulee, deze was ook van goede kwaliteit. Tot slot kregen we nog een kop koffie/thee.
Het lezersmenu kost €25,00 en u krijgt een zeer lekker 4gangen menu een drankje en koffie/thee na, de prijs is het zeker waard. Wij komen hier snel nog een keer!- Eten / drinken 10
Rudi, Mariëtte, Wim en Karin
Hebben vanavond genoten van een overheerlijk 4 gangen wild menu! Een absolute aanrader. Het is gezellig zitten en het personeel is uitermate vriendelijk en attent. Kregen ter afsluiting nog een kopje koffie aangeboden van Sjoerd. We zullen jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor een heerlijk diner en jullie gastvrijheid!
Put
Gezellige ambiance, goede sfeer. Het eten heeft ons geweldig gesmaakt.
We komen gauw weer terug!Jullie zijn een echte aanrader!
Betsy
Vanavond voor het eerst gegeten in de Postkoets ,met een bon van etentjeveiling, nou ik ben blij dat we niet het volle pond moesten betalen.
Voorgerecht champignons in een bierbeslag=lekker (wel veel)
paprika roomsoep =niets speciaals (blikjes soep)
kalfsbouillon=lekker maar dat was het ook
hoofdgerecht=3 stukjes bief, 1 zelfs niet opgegeten zo taai en het dreef in de saus.
De andere iets uit de zee en iets uit de wei. Zalm te ver door en de bief zie hier boven ook niet opgegeten.
nagerecht=behalve dat het erg lang duurde ook slecht. Slechte creme brulee(en ik hou van creme brulee), suiker compleet verbrand en van binnen de creme koud (heb het ook niet gegeten.)Helaas ging er ook met de bediening iets fout, de fles viel om van het dienblad zo over mijn man heen, excuus was er direct maar daar bleef het ook bij. Ook na die tijd niet even vragen hoe het ging,en als de kleding gereinigd moest worden, niets van dat alles.
Wij gaan niet terug naar deze bistro en zullen het ook aan anderen niet aan bevelen. Het geheel een boeren bistro, veel op het bord maar smaak ho maar.
- Eten / drinken 4
4,1 op schaal 1-10
Deanne Oldenzaal
Met z`n vieren, 55 plus, heerlijk het lezersmenu gegeten. Top bediening: aandacht, stijlvol en met vrolijkheid. Het eten was erg verrassend en bijzonder lekker. Compliment aan de kok, bleek een jong meisje te zijn:) Zo hoort het te zijn! Super.
Familie Hietbrink
Met een vriendin van mij kwamen we op het idee om uit eten te gaan. Naar Bistro de Postkoets omdat dit een mooi en sfeervolle bistro is. Bij binnenkomst staat er iemand je op te wachten en hangt je jas rustig op daarna wordt je naar je tafel gebracht. We waren op een herfstachtige dag koud en kil buiten, eenmaal binnen was het er aangenaam warm en de openhaard stond aan. Heerlijk!! Eerst dronken we een glas wijn de zoete witte, goed van smaak. Daarna kregen wij de kaart en werd er wat verteld over het Lezersmenu. Over dit menu hadden wij gelezen in de krant en besloten dit te nemen. Eerst een mandje stokbrood met kruidenboter en knoflooksaus. En als voorgerecht hadden we de gamba's genomen die overheerlijk waren, daarna een soep van prei en venkel met gerookte zalm en als hoofdgerecht een goed gevuld bord met vlees zoals je in vele Bistro's niet meer ziet voor dit geld. Daarna konden we ook nog kiezen tussen een nagerecht een crème brûlée of een coupe romanoff met aardbeien. Beiden wat verschillends genomen. Allebei een goede afsluiting gehad. En niet te vergeten konden we ook nog een kop koffie of thee na nemen. Een welkomstdrankje, mandje stokbrood, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht en een kopje koffie voor € 25,00. Veel gehoord van mensen wat een goede service je hier krijgt. En dit kan ik zeker weten bevestigen goede en vriendelijke bediening. En op het punt dat we de deur uit gaan wordt er door de bediening nog een pepermuntje aangeboden. Ik geef dit restaurant een verdiende 10 !!!!
Molenkakmp
We hebben laatst gegeten bij de postkoets met 7 personenen. 4 volwassenen en 3 kinderen. We werden netjes binnen gelaten en naar onze tafel gebracht. Voor 4 personenen hadden we een groupon bon en voor de kinderen was er een leuke kinderkaart. Het restaurant was erg sfeervol, en de bediening was vriendelijk. Onze kinderen mochten van de eigenaar in de ruimte naast ons spelen met de wii, dus die hebben ook de avond van hun leven gehad. Ook werden ze netjes terug geroepen als het eten er aan kwam. Er werd goed voor ons gezorgd. Het eten was erg lekker. 2 van ons hadden de champignon dordogne en 2 de gamba's. Deze waren beiden heerlijk. toen hebben we allemaal een heerlijke soep gehad en als hoofdgerecht had ik het gerecht van vis. Het smaakte zeer goed. Mijn man en onze vrienden hadden het gerecht van vlees en vonden het ook erg lekker. Wij hebben een top avond en de kinderen ook. We komen hier zeker terug!
visser
We hadden een bon besteld bij groupon dus wij hadden een hoge verwachting bij dit avondje uit eten helaas was dit niet het geval.
Bediening was slecht op een gezelschap van 4 personen konden maar 2 een 0,5 liter glas bier bestellen ivm tekort aan glazen.
Voor gerecht was zeer slecht uit gedroogde champions in bierbeslag.
Tussen gerecht was tomatensoep met stukjes gehaktbal van de makro.
Hoofdgerecht biefstuk,varkenshaas en ossenhaas biefstuk deze waren alle 3 droog,taai deze niet opgegeten en dus verteld dat het niet lekker was. Kregen we commentaar terug "dan leggen we het nog even op de grill".
Het nagerecht creme brulee.
3 personen kregen een soort mokka brulee en 1 een custard variant. Dus verschil in bediening en servering?
Slechte zaak lijkt mij.
Wij gaan hier dus nooit weer naar toe.- Eten / drinken 1
Ten vergert
Wij hebben eten afgehaald. De varkenshaas saté en de zalmfilet waren aan de te droge kant, maar de tomatensoep voor onze dochter was echt slecht. Deze was zo ontzettend zout dat je niets anders meer proefde. De appeltjes salade is doordrenkt in saus waardoor je geen enkel stukje appel meer kunt zien. Voor ons niet weer!
Fam. Veldhuis uit Hengelo
Fam. Veldhuis.
Op zondag 9 september 2012 hadden we een BBQ feestje bij ons thuis met mijn oud collega's en hun mannen.
Om ook lekker te kunnen genieten hebben we de verzorging van BBQ vlees, salades en sauzen, borden, bestek, servetten en wat je ook maar nodig hebt uitbesteed aan de Postkoets uit Haaksbergen. Alles werd netjes op de afgesproken tijd gebracht.
Nou zij weten dan wel wat lekker is op de BBQ!
Voor ieder persoon waren er zes verschillende stukken vlees en net zo mals en lekker gekruid, super! De salades waren overheerlijk en mooi opgemaakt! lekkere rauwkost. Het stokbrood was lekker vers gebakken lekker met de kruidenboter. Alles werd op spiegels gebracht dus het zag er dan ook heel feestelijk uit!Complimenten van mijn gasten en zeker van ons aan jullie!!
Het was super verzorgd wij hebben lekker samen met onze gasten heerlijk genoten van het eten!!! ,en feest kunnen vieren. En de afwas... Nou die werd lekker opgehaald later op de avond. Super toch!Nou tot het volgende BBQ-feestje
Annemarie en Karrie Veldhuis, Hengelo- Eten / drinken 10
Fam. Wennink
Gisteravond 13-9 bij de Bistro de Postkoets geweest we hebben in geen tijden zo goed gegeten. De champignons Dordogne is een absolute aanrader !!!
Als hoofdgerecht de tournedos ( supergoed ) deze was perfect gebakken en ook mooi qua formaat ( hij werd geserveerd met een heerlijke saus).De sfeer in dit kind vriendelijke restaurant was erg goed en de bediening wederom vlot en vriendelijk.
Mijn complimenten voor dit restaurant.
Familie Wennink
9,8 op schaal 1-10
peter en renate
Bediening was slecht. Alles uit een pakje en te zout.
Gewoon niet heen gaan. Onze ervaring was slecht. Jammer- Eten / drinken 1
fam kroeze .jannink
Eten was goed maar wil je een flesje witbier hebben dan is het er niet meer. Slechte zaak vind ik dat. Wil je een groot bier, kun je niet krijgen want dan zijn er geen glazen meer. Wil je een flesje spa is het niet aanwezig. Vind ik een slechte zaak. Je moet wel voorraad hebben! De klant is toch koning..
- Eten / drinken 6
6,5 op schaal 1-10
M.Lansink
Ik ben nu voor de derde keer geweest,en het eten was weer onzettend goed we hebben er heerlijk gegeten.
Personeel is heel vriendelijk,we werden nog gewaarschud of we de parkeerkaart wel voor het raam hadden liggen want ze waren aan het controleren en dat hadden we niet. Maar ik heb geluk gehad,ik was er net optijd bij de auto er zijn verschillende bekeurd .Personeel hartelijk dank voor de waarschuwing.We komen zeker weer terug.Vriendelijk groetjes uit Lichtenvoorde
Bos
Nadat wij een aantal keren van de uitstekende catering van De Postkoets hebben kennisgenomen op diverse feesten en partijen, besloten wij te gaan eten bij deze bistro. Ik moet eerlijk zeggen, dit is een echte toptent. Wij hebben hier zeer goed gegeten met de familie, vooral de desserts waren heerlijk. De sfeer was geweldig en de prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Dit is een echte aanrader voor iedereen!
M.Stofbergen
Via groupon zijn we hier op vrijdag 27 juli
met 4 personen terechtgekomen en dit was een juiste keus. We werden vriendelijk ontvangen, er was een tafel gereserveerd maar we mochten ook nog ergens anders gaan zitten. Er werd uitleg gegeven wat we van ons 4 - gangen diner konden verwachten en alles werd in alle gemoedelijkheid en rust aan tafel geserveerd.
Het eten : voortreffelijk , we komen zeer zeker terug.
De service : optimaal , een aplausje waard.Herman den Blijker hoeft hier echt niet te komen en we willen iedereen dan ook bedanken voor deze fijne en gezellige avond.
Martin en Nel Stofbergen uit Oldenzaal.
Inez Lelieveld
Wij hebben vanavond heerlijk gegeten, hebben gebruik gemaakt van de coupon aanbieding en een heerlijk 4 gangen menu werd ons voorgeschoteld. Prijst verhouding kwaliteit verhouding was uitstekend. Portie's ruim voldoende ook voor grote eters. In een woord toppie!
David Schulte
Het eten was lekker niet de duur en ook niet te goedkoop.
Je krijg wel veel voor je geld. Appels in yoghurt, rauwkost, gebakken aardappels.De Bediening is uitstekend, goede service.
Het afhaaleten is goed, heerlijk. Ik ga daar vaker naar toe.
Annie Heemink
We hebben op advies van onze zoon Tim onlangs afhaalmenu bij de Postkoets opgehaald. Het eten spareribs, aardappeltjes en salade was erg goed en we hebben lekker gegeten. Bovendien was de prijs en kwaliteit goed. Voor herhaling vatbaar.
Hartelijke groeten: familie Loohuis.
F
Menu op basis van een bon gegeten. Bij het voorgerecht "Champignons Dordogne" werd het garnituur opgeleukt met zalmsnippers. Het garnituur was echter opgebouwd op het bestek, waardoor het eerst wachten was op nieuw bestek. Het garnituur heb ik maar laten liggen. Gelukkig geen sprake van een visallergie, maar een zeer ongelukkige keuze als je kunt kiezen uit twee voorgerechten, waarvan één met vis en de ander dus blijkbaar ook met vis.
De groenten bij het hoofdgerecht waren van belabberde kwaliteit. Half warme, bruine broccoli samen in een schaaltje met witlof en een niet te herkennen papje. De hoeveelheid stroganoffsaus over het vlees was gigantisch en had wel minder gemogen. De kleur had meer weg van satésaus.
Het dessert was niets op aan te merken, prima portie en goed klaargemaakt.
De koffie met likeur hebben we niet gezien, of de kersenbonbons moesten als likeur gezien worden.Al met al vond ik de prijs/kwaliteitverhouding al niet goed op basis van deze aanbiedingsprijs, laat staan als ik het volle pond had moeten betalen.
3,8 op schaal 1-10
Vrijgezellendag
Vorige week zaterdag na een vrijgezellendag een arrangement gehad bij de postkoets. We konden 4,5 uur onbeperkt drinken, gebruik maken van de kegelbaan en we hadden een 4-gangen keuze menu. Vaak zie je bij restaurants als je onbeperkt drinken hebt, dat personeel veel minder hard loopt. Dat was nu niet het geval. Als je je glas net leeg had werd er al gevraagd of je wat te drinken wilde. De 4 gangen werden in overleg met ons geserveerd. Wij bepaalden zelf hoeveel tijd er tussen zat.
Eten was heerlijk, voldoende keuze in de 4 gangen en ondanks dat we met grote groep waren kreeg iedereen zo goed als tegelijkertijd het eten. Het eten was meer dan voldoende.
Voor de prijs die we betaald hadden voor het arrangement kreeg je super veel!!! De postkoets is een gezellig en sfeervol restaurant.- Eten / drinken 10
mark
Ik wil graag de eigenaar en personeel laten weten dat ik me niet meer kan bewegen... Zoveel gegeten! Een echte Bistro! Heerlijke gerechten, vers bereid...
Saskia van Vliet
Afgelopen zondag wederom heerlijk gegeten bij Bistro de Postkoets. Zeven maal het Lezersmenu gegeten en ieder gerecht smaakte stuk voor stuk subliem. Lezersmenu hierom een echte aanrader.
Onze avond is uitstekend verlopen, de sfeer is vooral dankzij de bediening zeer aangenaam. Wij komen zeker weer!- Eten / drinken 9
odille
Dit was de tweede keer dat ik hier ben wezen eten.
Allereerst een compliment aan het personeel. Gezellig en met plezier.
Verder is de snelheid ook erg prettig. Je hoeft geen uren te wachten op je eten, maar het gaat op een fatsoenlijk tempo. Niet te snel maar ook niet te langzaam.De uitstraling is erg gezellig en knus.
Mooie accesoires die de zaak vullen.En dan natuurlijk het eten;
de eerste keer hebben we het lezersmenu gehad. Heerlijk.
De laatste keer hebben we het 4 gangen diner gehad, wat ook weer uit de kunst was. Voorgerecht; de gamba's is een absolute aanrader. En het toetje duo chocolade was zalig.En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.
Mij zien ze hier snel weer terug.
8,7 op schaal 1-10
Joris
Afgelopen week ben ik voor het eerst uit eten geweest bij Bistro de Postkoets. Ik hoorde via via dat dit een echte aanrader was. En dat is het ook. Ik had het viergangen menu gekozen. Het was heerlijk. Heerlijke warme groentes, mals gegrild vlees en helemaal vol. Wat me vooral opviel is de vriendelijkheid en service van het personeel. Bij binnenkomst werden we gelijk begroet en begeleid naar de tafel. Het eten en drinken werd prima aangevuld. De huiselijke sfeer maakte de avond compleet, een laag drempelige bistro met top service, sfeer, prijskwaliteit en heerlijk eten. Een echte aanrader!!! :-) Snel weer een bezoekje brengen aan de Postkoets
Grietje in het Veld
Wij hebben in februari gebruikt gemaakt van het Grouponarrangement . We hebben prima gegeten bij de Postkoets . Het personeel was zeer vriendelijk en we werden vlot bediend .
8 op schaal 1-10
Thomas
Ik voelde me genoodzaakt een recensie te schrijven i.v.m. met de negatieve reacties die ik zo nu en dan tegen kom, ik kan met hier echter helemaal niet in vinden, mijn vriendin en ik komen hier meerdere malen per jaar en het is elke keer genieten! Vanaf het mandje stokbrood tot het pepermuntje als je de deur uit gaat alles is fantastisch. We aten laats het 4-gangen lezersmenu en we hebben genoten. Het vlees was van prima smaak en kwaliteit . De soep was verrukkelijk en van de voor en na gerechten hebben we gesmuld.
Ons zien jullie hier zeker terug!- Eten / drinken 10
Joke
Sinds jaar en dag bestellen we eten bij de Postkoets, ongeacht welke eigenaar. Op 18 maart hebben we ook weer eten besteld. Na een kwartier kan ik het ophalen. Na betalen moest ik nog 10 minuten wachten op het eten. Thuis aangekomen is het eten koud!! (4 minuten autorijden) en de soep moest in de magnetron. De sauzen komen uit een zakje, de tagiatelle is steenkoud, het vispotje zijn 4 stukjes zalm en 6 mosselen, en het satevlees is zo grof gesneden, dat het meer dan rauw is. Als je telefonisch je klacht laat horen wordt er veel te weinig op gereageerd en de reactie van de eigenaar Sjoerd valt erg tegen. Het zou wel aan mij en mijn gasten liggen was het antwoord. Schandalig.. Erg jammer, voor mij geen Postkoets meer!
Sebastiaan van der Meer / Sharon Picauly
Beste lezers van eet.nu
Wil je een keer heerlijk uit eten en waar de bediening nog ouderwets goede service levert ? Ga dan naar Bistro de Postkoets in Haaksbergen.
We zijn hier vorige week zondag geweest en het was erg goed. We waren hier naar aanleiding van de groupon actie en hoorden van verschillende mensen al dat dit een "echte aanrader is".
Onze mening is dat niet alleen het eten belangrijk is, maar minstens zo belangrijk is het personeel. Ik geef niet vaak 10'en maar voor de service en de prijs/kwaliteit heb ik toch een 10 gegeven, omdat ik nog maar weinig mee maak dat de bediening zo netjes is en er voor zorgt dat er ten alle tijden genoeg te drinken/ eten is.
Voor de bediening dus een dikke pluim !
De sfeer kan worden omschrijven als huiselijk en daarom is het ook een sfeer waarin je je meteen thuis voelt, alleen dan met heerlijk bereid eten van de chef ;).
We hebben bij zeer veel verschillende restaurants al gegeten, alleen ben ik van deze zeer positief verrast.
Mochten jullie daarom er over nadenken om een keer bij Bistro De Postkoets te willen eten, niet nadenken.. gewoon doen. Het staat garant voor een lekkere avond uit eten met veel sfeer en goed personeel.
Familie Oldenburger
Gezellig restaurant, lekker gegeten & hele vriendelijke bediening!
8,6 op schaal 1-10
sofie
Gister gingen wij onze trouwdag vieren en ik werd door mijn man getrakteerd op een diner bij de postkoets. Wij gaan regelmatig uiteten en leggen de lat behoorlijk hoog als het gaat om kwaliteit, ambiance en gastvrijheid. Wij zijn zeer tevreden over al deze drie punten als het gaat om de Bistro de Postkoets. Ter gelegenheid van onze trouwdag werd ons door de chefkok een drankje aangeboden, dit werd door ons zeer gewaardeerd.
Bistro de Postkoets is voor ons een aanrader! Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
fam kruizinga
Wij zijn hier gisteren met 2 personen wezen eten, voor ons was het de eerste keer. We vonden de sfeer super; gezellig, warm en vooral sfeervol, de bediening was correct, kwamen heel netjes over bij ons, het eten was erg lekker, hebben beiden van onze gerechten genoten, vooral de ossehaas was erg lekker! Wij vinden deze bistro zeker een aanrader, tot de volgende keer!
fam Kolenbrander
Onlangs bij Bistro de Postkoets uiteten geweest om ook van de gezellige sfeer en het goede eten te kunnen genieten. Samen met opa&oma en broer. Wij hebben allemaal een heel verscheidene smaak qua eten maar konden allemaal zeker iets heerlijks van de kaart uitzoeken! Wij hebben allemaal van ons 4-gangen menu genoten en hebben erg lang getafeld, nog lang geen zin om naar huis te gaan. Je krijgt erg veel waar voor je geld. Het eten was ronduit super, de bediening is erg correct en spontaan en zoals al eerder genoemd heerst hier een hele prettige sfeer, en dat vind je zeker niet overal! Heel veel complimenten aan Bistro de Postkoets, kom hier het liefst elke dag!!
Reserveer tijdig want in het weekend vaak vol wegens positieve populariteit!:D- Eten / drinken 10
fam van Hout
Gisteren zijn we ter gelegenheid van mijn moeders verjaardag hier met de hele familie wezen eten. Als echte hollanders maakten we gebruik van het lezersmenu: lekker gezellig uit eten voor weinig geld. Bij binnenkomst werden we vriendelijk welkom geheten en onze jassen door het personeel in ontvangst genomen en opgehangen. De gereserveerde tafel stond reeds gedekt te wachten. Dat wij ons best deden om zoveel mogelijk verschillend te bestellen werd juist gewaardeerd (leek het). Ik ben geen cullinair wonder of fijnproever, maar het gaat mij erom dat ik een fijne avond heb met familie en lekker heb gegeten. Nou dat is gisteren wel gelukt. Heerlijk genoten van de diverse gerechten, elkaars aanwezigheid en de sfeer in het restaurant. Het was lekker warm wat goed uitkwam voor de oudere gasten onder ons. Hoogstwaarschijnlijk doet men dit om de drankconsumptie te verhogen... Dat de kleinsten een tijdje rond banjerden was ook geen probleem. De hoofdgerechten zijn vrijwel allemaal weggewerkt. De diverse bakjes met bijgerechten werden ook behoorlijk geplunderd door ons gezelschap. Ook in dit restaurant is de invloed van de tv merkbaar. Grote luxe borden met het nagerecht werden gebracht. Wederom had de kok een goede inschatting gemaakt want het lijkt weinig op zo'n groot bord, maar na deze maaltijd is "dat beetje" toch echt wel voldoende! Ik ga maar eens een reden voor een volgend bezoek bedenken.
2 uit Enschede
Gisteren zijn wij hier gaan eten, gebruik makende van het 4-gangen keuzemenu via Groupon. Wij dachten op mijn verjaardag gezellig en lekker uit eten te gaan, maar dat was helaas niet het geval.
Ten eerste was het erg koud in het restaurant. Zelfs bij de open haard kregen wij het niet warm.
De champignons in bierbeslag waren erg flauw. De tomatensoep had totaal niets met tomaten te maken; het smaakte naar zure room en (veel te veel) oregano.
De ossenhaas was flauw en voor ons nog te rauw. De bijgerechten waren een drama. De aardappelplakjes smaakten totaal nergens naar. De warme groente was echt ronduit vies te noemen; de witlof was een gehele stronk en omdat deze nog te hard was, kon je er met de bijgevoegde lepel geen stuk vanaf scheppen. Dan maar ons mes gebruiken. De smaak van de witlof was erg bitter. Tevens smaakte deze naar een sterk kruid (oregano, majoraan o.i.d.) evenals de bijgevoegde rode kool en de broccoli. De smaak van de groente zelf was niet meer te proeven.
De koolsalade was eetbaar, maar niet speciaal. Het schaaltje appel in een wit sausje vonden wij niet bij het vlees passen, maar dat is een kwestie van smaak.
Het stronkje bloemkool dat reeds bij het vlees geserveerd werd was knetterhard en het stukje guiche smaakte alleen maar naar oregano. Ook niet eetbaar dus.
Wij hebben niets van de bijgerechten gegeten.Wat wij ons voornamelijk afvroegen, is of de kok zijn eigen eten wel eens proeft. Dat kan namelijk haast niet. Hoe kun je groente en soep serveren die alleen maar naar kruiden smaken en aardappelplakjes zonder smaak? Wij hebben de serveerster gezegd dat de soep niet lekker was en dat het hoofdgerecht plus bijgerechten veel te kruidig en te flauw waren. Ze zou het doorgeven, maar dat is volgens ons niet gebeurd, want ze kwam er niet op terug.
Het dessert was een enorm vierkant bord bewerkt met vloeibare chocolade met een karig bolletjes roomijs met een toefje slagroom en een ingesneden aardbei in het midden. Waarom zo'n groot bord en waarom vol met chocolade als je maar een zielig bolletje ijs krijgt waar je de chocolade mee kunt mengen? Wij vonden het geen gezicht.
Sterke koffie vinden wij beiden lekker, maar deze was echt te sterk. Ik zelf heb hem laten staan. Wellicht kwam dit tevens omdat mijn eetlust en de zin om in het restaurant te blijven finaal bedorven waren. Ik wilde meteen naar huis en we zijn dan ook direct na de koffie weggegaan.
Bij dit restaurant komen wij nooit weer. Een Groupon actie is bedoeld om nieuwe klanten te werven, maar op deze manier gaat dat echt niet lukken.
Judith en Peter Bosman
Vrijdagavond 17 februari van het Lezersmenu genoten. Een vier-gangen menu, dat in alle opzichten overheerlijk was. Niet alleen een lust voor het oog, maar de smaak was ook geweldig. De bediening was correct en dat alles in een gezellige entourage. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt.
Fam. Keizers
Meerdere malen stamppotbuffetten laten bezorgen, en dit beviel uitstekend. Goede kwaliteit stamppotten, voor een lage prijs. Alle benodigdheden (borden, bestek, sauzen, etc.) werden bezorgd, en werden (zelfs ongewassen) weer opgehaald. Door deze ervaring ook eens de afhaal geprobeerd, en dit was ook wat we gewend waren van de stamppotbuffetten, van goede kwaliteit. Hierdoor is dit ons vaste afhaaladres geworden. In het restaurant hangt een gezellige sfeer, met fijne achtergrondmuziek. Ook het eten is hier kwalitatief en kwantitatief super! Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed, goede kwaliteit eten voor een zacht prijsje. Zeker een aanrader!
9,3 op schaal 1-10
Anneke Bast Rekken
Via Groupon een arrangement gekocht. Ik denk dat een restaurant dit doet om hun restaurant onder de aandacht te brengen en mensen te trekken. Wij hadden mensen uitgenodigd om met ons uit eten te gaan, zondag 5 febr, zijn we geweest restaurant zat vol. Of het daar aan gelegen heeft weet ik niet, maar het eten was niet best. De vis was zo gaar dat het papperig was. De groente smaakte aangebrand. Wij zijn niet zo veel eisend en ik wilde ook niet ter plekke er iets van zeggen omdat er allemaal zeer jonge mensen in de bediening werkten die het m.i.niet kunnen helpen. Ik zal dit restaurant niet aanbevelen aan anderen toch een gemiste kans denkt ik.
Anneke Bast- Eten / drinken 5
5,3 op schaal 1-10
Florian
Prettige sfeer met vriendelijke bediening. Eten was erg lekker en heel betaalbaar! Wij komen zeker terug!
lindyenmariska
Wat jammer dat ik dit restaurant niet eerder heb ontdekt, heerlijk eten, de bediening is geweldig, geen vraag is teveel, en het is zeker niet te duur. Volgende week weer!!!!!!
Familie Botterhuis
Het was buitengewoon goed. Hier al vaker wezen eten maar weinig minpuntjes tegen gekomen. Ook is het totaal niet duur, deze keer voor het lezersmenu gegaan, waar al 1 gratis drankje bij in zit voor €25,- in onze ogen geen geld! Ook de bediening is lekker spontaan, helpen je goed, erg duidelijk en leuk om een praatje mee te maken. Wij komen hier zeker een keertje weer.
9,6 op schaal 1-10
sjoerdfranke
Zo, nu maar eens reageren op mensen die komen eten met een verkeerd humeur.
Deze mensen waren zo schandalig bezig dat ze menen een fles wijn te stelen.
Het is jammer dat de mensen die van deze aard zijn opgevoed niet bij me komen maar zo hun beklag doen. Het zegt meer over deze personen dan andersom. Vandaar de resencies van de vele mensen die hier komen. Maar dan graag oprecht en eerlijk.
Zeker vriendelijk bedankt en ja, wil zo ook eens mijn woordje doen. Vele mensen, vele reacties, vele meningen ...Sjoerd Franke, eigenaar
Hans
Op donderdag 29 december op aanraden gereserveerd hier. Bij binnenkomst doet de sfeer gezellig aan, maar eenmaal aan tafel hebben wij al snel in de gaten dat er nier veel waarde wordt gehecht aan de haccp. Overal stof, spinrag en zelfs de zout en peper vaatjes doen smerig aan. Als dit zo is, heb ik meestal geen goed gevoel over. De Hollandse garnalencocktail had een temperatuur van boven de 15 graden, de sla die er bij zat was al verlept, en dan was ik al helemaal niet te spreken over de kwaliteit van de garnalen, hadden te lang in het water gelegen waardoor ze zeer sponzig waren en absoluut geen smaak hadden. Dit gerecht terug gegeven aan de keuken, maar hier werd vervolgens niets mee gedaan, wanneer de bediening uithaalt, wordt er met geen woord gesproken over dit voorgerecht, schandalig, de carpaccio van de kinderen plakte aan het bord en de smaak was nihil. Ook het hg was smakeloos, saus uit een pak en de garnituur die er bij kwam kwamen allemaal uit de magnetron. Snel afrekenen, blijkt dat de garnalencocktail doodgewoon nog op de rekening staat, maar een fles wijn staat er niet op, wat dat dan weer compenseert. Weet echt niet waarom gasten dit restaurant met een hoog cijfer beoordelen, misschien mensen die met heel weinig tevreden zijn. Dit restaurant verdient het niet om restaurant te zijn!
2,4 op schaal 1-10
Odette
Net terug van een gezellige avond. Van een heerlijk 4 gangen-diner bij jullie genoten. Prima bediening. Probleempjes rond betaling werden netjes opgelost.
Ga zo door.- Eten / drinken 8
8,5 op schaal 1-10
Bert en Tonie Bauhuis
Wij hebben 30 oct een feestje gegeven voor ca 40 man.
Feest bestond uit volop drinken plus een warm/koud buffet en een desert buffet, dit alles voor een vaste prijs.
- drinken was echt volop
- warm/koud buffet was perfect, we bedoelen voortreffelijke kwaliteit en in overvloed
- dessert buffet was heerlijk, voor de echte smullers
- en natuurlijk was er ook aan de kinderen gedacht voor zowel eten (patat, frikandellen) als spelletjes (kegelen en oud hollandse spelen)Wat ons betreft een aanrader.
Zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs.- Eten / drinken 9
9,3 op schaal 1-10
Martin B
Ik kom regelmatig bij de Postkoets.
En ik moet eerlijk zijn dat ik gezien mijn werkzaamheden, regelmatig in diverse restaurants kom maar dat menigeen aan de Postkoets een voorbeeld kan nemen.Zowel afhalen als in het restaurant zelf is een grote klasse.
Bediening is top, niet overdreven maar gewoon leuk spontaan!
Dus een echte aanrader.....
Fam. Wieskamp
Nav onze klacht omtrent het afhaalmenu, heeft de uitbater van dit restaurant onze klacht serieus genomen door ons uit te nodigen voor een lezersmenu.
Stokbrood was lekker vers en warm.
Voorgerecht zalm was lekker van smaak.
Soep smaakte goed, wel iets aan de zoute kant.
Drieluik van vis, tournedos, ossehaas. Vlees was lekker medium bereid.
Dessert was prima.
Kortom, correcte afhandeling van onze klacht.
Voor het lezersmenu krijg je echt waar voor je geld. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
kikie
Dit was echt super, we gaan vaak uit eten naar verschillende restaurants maar de volgende keer komen we zeker weer bij jullie!
Leuke dames, vriendelijke kok en heerlijk eten! Top!
Tot snel!
Inge & Huub
Grote teleurstelling!
Na 2,5 jaar de Postkoets weer eens geprobeerd. Dit keer betere kwaliteit? Lezersmenu zag er op papier aantrekkelijk uit!
Voorgerecht zalmforel op koude stukjes appel was heerlijk.
Aspergesoep véél te zout, zonder de stukjes asperges en met champignons had het ook champignonssoep kunnen zijn.
Vis in hoofdgerecht pap, puree niet te eten: maggismaak overheerste, witlof rare smaak en zeer bitter, aardappeltjes dreven in het vet.
Met onze opmerkingen over de kwaliteit van het eten werd niets gedaan. Ondanks dat er geen andere klanten meer in het restaurant zaten, liet de kok zich niet zien. Via de overigens zeer vriendelijke medewerkster liet hij/zij weten dat wij mogelijk met de verkeerde instelling (te hoge verwachtingen van de kwaliteit van het lezersmenu) waren gekomen!
Behoort dit restaurant volgens de lezers van TC Tubantia tot de top 3 van Twente?
Een restaurant waar men gevriesdroogde peterselie gebruikt voor de opmaak van een hoofdschotel omdat vers te duur is, kan volgens ons zeker niet tot de top van Twente gerekend worden.
Wij komen hier niet meer!
6 juli 2011
angela
Heerlijk gegeten, echt een aanrader.
Gezellig, leuk personeel. En ik zag dat je er ook leuke feestjes kunt houden...
Geen naam
Wij hadden gereserveerd met een groep van 13 pers. Er was maar gedekt voor 12.
Aardappelen waren te vet en te gaar, warme groente dreef in het nat. Koude appels in yoghurt-saus waren bruin uitgeslagen en bijna bevroren.
Asperge-salade met welgeteld 2 stukjes asgerges.
Personeel te jong en niet goed op elkaar ingespeeld.
- Eten / drinken 5
5,2 op schaal 1-10
Henk
Wij waren hier nog niet eerder geweest, maar dat gaan we vanaf nu zeker vaker doen! Geweldig eten tegen een leuk prijsje en leuke bediening. Een echte aanrader!
Co
Viel zwaar tegen.
Bediening:Hadden witte martini besteld maar kregen iets heel anders. Het stokbrood kwam er in eerste instantie zonder de sausjes. Ze was afgeleid door andere binnenkomende gasten en was dit vergeten. Andere tafel kregen hoofdgerecht al opgediend terwijl ze voorgerecht nog niet eens hadden gehad. Snap dat jong personeel goedkoop is en dat ze hun best doen, maar zorg er dan wel voor dat er goede aansturing is van een ervaren persoon!
Het eten: gebakken mosselen en slakken in pannetje zwommen in het te vele vet. Eerste stuk vlees van de spies was koud en niet gaar terwijl de tournedos juist te ver doorbakken was. De broccoli was aan de bovenkant verbrand en zwart van kleur idem de gebakken aardappelen. Zoiets zet je je klanten niet voor!
Wij komen hier zeker niet meer terug.
3,5 op schaal 1-10
roos
Bediening was goed. Had zelf een carpaccio besteld. Deze was echt niet lekker! Te koud, en veel te dikke plakken, echt niet te eten!
- Eten / drinken 6
6,6 op schaal 1-10
oude nijhuis
Toppie gegeten. Patat volgens de kinderen de beste in tijden die ze gegeten hadden. Heerlijk met zijn allen zitten smullen.
kamp
Wij als vaste gasten hebben hier afgelopen week met hemelvaart gegeten ieder iets anders veel keuze. En inderdaad het asperge menu was lekker gezellige hut. Tot snel.
Wouter
Het is een sfeervol restaurant met een gezellige en behulpzame bediening. Het eten was heerlijk. Vooral het asperge menu viel goed in de smaak. Zeker de moeite waard om nog een keer een bezoek aan te brengen.
9,2 op schaal 1-10
Jan
Vrijdag 3 juni 2011 gegeten met vrienden.
Na de goede ervaringen van eerder was het eten buitengewoon slecht.
Twijfels over de soep of het wel of geen aspergesoep was.
Asperges zo dradig dat ze niet te eten waren. Op vraag voor een nieuwe portie werd ons medegedeeld dat dit hun kwaliteit van asperges was.
Patat uit slecht vet en slap. Bah.
Gebakken aardappels vet en sommige zwart gebakken.
Het toetje bevatte een haar.
Aan onze klachten werd geen aandacht besteed.
De kokkin bleef onzichtbaar.
Nee, we komen niet terug.
marloes
Top restaurant... Heerlijk gegeten en de bediening was top...
Anke
We hebben hier echt goed gegeten tegen een heel goede prijs en ook was de persoonlijke bediening heel fijn. Dit kom je niet altijd meer tegen. Voor herhaling vatbaar. Ga zo door!
f. de boer
We hebben hier goed en lekker kunnen eten en ook de bediening en aankleding was prima in orde en dat alles voor een hele acceptabele prijs. Helaas is dit tegenwoordig niet meer overal het geval, maar Postkoets, een dikke pluim voor jullie!
Mathilde
Weer eens samen uit eten...
Laten we nu eindelijk eens de Postkoets proberen.
Carpaccio van tonijn; niet te eten...hoe vers zal het zijn? Kan aan ons liggen? Verkeerde keuze?
Runderbouillon: veel te zout (met stukken zeen); kreeftensoep met te veel room; wat smaak betreft had het ook aspergesoep kunnen zijn?
Het volgende gerecht zou toch niet zo moeilijk moeten zijn; zalm en vlees; de zalm met weinig smaak, droog (diepvries?) en het vlees even smaakloos. Tot zwart gebakken aardappelen...
Tot slot het toetje....zonde geld. Bediening te hard pratend; niet zoals het hoort te zijn. Nooit meer "De Postkoets".
2,7 op schaal 1-10
de bruin
In een woord geweldig. Vooral het lezers menu en dat voor 25 euro met een drankje en koffie, thee of cappuccino na.
Toppie.- Eten / drinken 9
Elna
We komen al jaren bij de Postkoets en sinds 2 jaar wekelijks.
Met de nieuwe eigenaar (sinds 2 jaar) is de kwaliteit en de gastvrijheid een 10 waard!
Dus een aanrader voor een zeer goede maaltijd in een gezellige sfeer.
peter
Ik vond het eten niet geweldig en het was koud, geen aanrader.
Anita van der Eerden
Vandaag voor het eerst in de Postkoets gegeten. We hadden het "lezersmenu" genomen. Dat was in een woord af! Het eten smaakte overheerlijk en de bediening was erg vriendelijk. En dit alles voor een heel acceptabele prijs. Een aanrader voor iedereen die gezellig en vooral ook heel smakelijk wil eten!
8,9 op schaal 1-10
Maire & Martijn
Wij zijn vanavond uit eten geweest bij deze bistro en dat is ons uitstekend bevallen! Het eten was écht fantastisch, er hing een gezellige sfeer en het personeel was netjes & correct.
Een echte aanrader om eens lekker te gaan eten!
8,8 op schaal 1-10
ter Huurne
Zaterdagavond, 20 maart met vrienden genoten van het lezersmenu.
Aanvankelijk stonden wij wat sceptisch tegenover het feit, dat er voor in het restaurantgedeelte géén plaats meer voor ons was. De ruimte achterin was prima, open haardje, goede bezetting, dus géén tegenvaller.
Al met al een leuke avond gehad.
- Eten / drinken 7
7,4 op schaal 1-10
rik schepers
Lekker eten voor een mooie prijs, En goede bediening. Zeker voor herhaling.
lars
Dit is het slechtste eten wat we ooit gegeten hebben.
De schnitzel en de sausjes was kant en klaar uit een supermarkt.
De champignons waren niet te eten!
De bloemkool was ook erg slecht. Verder cola zonder prik en zeer brutale bediening, nadat we wat op en aanmerkingen hadden gegeven.Voor ons nooooit meer!
- Eten / drinken -
5 op schaal 1-10
danny
Slecht.
Ik had een t-bone besteld en dan rood gebakken.
Mijn vriendin een zeebaars.
De t-bone was niet rood, niet medium maar doorbakken, aan de kant van het bot was hij redelijk rood. Ik heb dit aangegeven aan de serveerster die mijn bord weer meenam naar de keuken. De kok gaf aan dat het zo goed was (rood genoeg) en daar moest ik het mee doen. De zeebaars en de bediening waren goed. Een half jr geleden was het ook al niet best, maar we wilden het nog een keer proberen.
We komen nooit weer na deze slechte behandeling.
1,9 op schaal 1-10
Jopie
Wat een fijn Valentijnsmenu. Het was van begin tot einde heeeerlijk! We hebben genoten!
Zeker voor herhaling vatbaar!- Eten / drinken 10
mevr dijkstra
sinds de nieuwe eigenaar en zijn team de zaak die er uitstekend vernieuwd en opgeknapt uitziet overigens begonnen zijn is het beduidend goed vooruit gegaan we hebben genoten van de gastvrij het en vooral de prijs en kwaliteits verhouding ga zo door!!!! wij komen zeker terug
Simone
Het was heerlijk. Verassings menu.. Aan iedereen aan te raden. Super.......
8,4 op schaal 1-10
ikke
eten is slecht bah
bediening is waardeloos !!
teduur voor de centen !!- Eten / drinken 2
1,8 op schaal 1-10
boekelo-er
hallo hier kun je lekker eten, en nog mooier je kunt hier ook afhalen,dit doen we dan ook wel es de drie G's zijn hier van toepassing Goed Goedkoop Gezellig
Marije
Heerlijk eten, prima bediening, en tegen een goed betaalbare prijs!
8,4 op schaal 1-10
Ellen.
Hier kun je lekker eten voor een redelijke prijs! Reserveer wel op tijd!! Zit vaak vol
harry odink
Ik heb er lekker gegeten voor een lekkere prijs.
Restaurants in de buurt
29m · Haaksbergen · Nederlands