- Adres
- zon lunch 12:00 - 15:00 diner 18:00 - 22:00
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
s'avonds naast en tegenover het restaurant. Verder is er in het centrum voldoende gratis parkeerruimte.
- OV
Op 2 minuten lopen en tussen 2 bushaltes gelegen. Verbinding met Nijmegen en Wyler.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch, zakelijk, gezellig en klassiek
- Kinderen
- Gastheer/vrouw: Mevr.Busink
- Sommelier: Dhr Mercan
- Eigenaar: Dhr Mercan
N.s
Bijna alle slechte punten die eerder zijn genoemd, gelden ook voor ons. Wij hebben met acht mensen gegeten. Bij de rekening stonden er allemaal dingen op die niet klopten. 6 patat ipv 3, te veel mayonaise en toen we bij het ontvangstdrankje (sangria) vroegen om een vervangend drankje zonder alcohol toen moesten we daar voor betalen. De baas gaf aan dat de bediening niet had gezegd dat het ipv de sangria was en zo ook hetzelfde met de patat. Salade was erg simpel en duur en spareribs weinig smaakvol. Concluderend: zeker niet gaan eten, want je krijgt weinig kwalitatief eten, slechte bedenking voor een hoge prijs.
monique
Ook wij gingen met een groupon bon op zak hier eten. We hadden gereserveerd, maar daar was niet elk personeelslid van op de hoogte. We konden terecht. De serveerster legde aan tafel nogmaals uit wat de bon precies inhield. Spareribs onbeperkt, bijgerechten konden apart worden bijbesteld. Ik vind het dan ook logisch dat je daarvoor betaald, je gaat tenslotte nergens gratis en voor niks uit eten. Het brood wat vooraf werd geserveerd was heerlijk warm, de aioli was zalig. Sangria smaakte ook naar meer. De Spare ribs werden opgediend in robuuste keramieken schalen. Pastte goed bij het servies. Ze waren goed gaar en echt heel lekker! Salade was fris en vers en gevarieerd. Frietjes lekker krokant en de patatas bravas waren ook erg lekker. Alleen jammer dat op die laatste de saus erop werd geserveerd ipv erbij. De bediening was attent en kwam diverse malen aan tafel om te vragen of alles naar wens was en of we nog wat vlees of iets anders wilden. Er was ons van tevoren verteld dat we tot 23.00 de tijd hadden. Maar toen we om 23.05 wilde gaan afrekenen werd keurig aangeboden of we niet toch nog koffie oid wilde. Heel netjes hoor. Wij hebben er echt een heel aangename avond gehad! En omdat ik zoveel slechte recensies aantrof wilde ik toch even kwijt dat wij erg tevreden waren.
sjef hartmans
wij zijn hedenvoormiddag 25 jan binnengelopen. Er stond een mooi bord buiten! We hebben 't geweten! Wilden graag een kop soep, onze keuze viel op uiensoep. Zou gemaakt worden. Was geen probleeem. Even later werd ons medegedeeld dat het soepje in de oven stond. Het was t uiensoepje wel!!! Leek meer op een kruidenaftreksel waar enkele uiensnippers ,laurierbladeren en peperbolletjes in dreven en bovenop een beschuit met enkele schilfers kaas. En was t ook nog een fatsoenlijke maat kom geweest. Ook dat niet eens. En daar durfden ze 5,50 euro voor te vragen!!!!
Een stukje stokbrood kon er ook niet vanaf. Hadden we trouwens ook niet om gevraagd!!!!
En mijnheer is zelfs te moe om de spekgladde trappen schoon te houden van ijs en sneeuw. Om je nek te breken. -
Ilona Arntz
Wij hadden een bon van groupon om onbeperkt spareribs te eten. Bij reserveren werd vermeld dat er omdat er een tafel geannuleerd was , wij het geluk hadden om met 4 personen te komen eten.Deze zaterdag avond hebben er 5 tafels vol gezeten!!!de spareribs waren overheerlijk, heerlijk gekruid en supermals.We konden er friet en salade bij bestellen.We hebben 2 x friet besteld, we kregen 2 kleine puntzakjes met friet, in totaal!!!Op de rekening stond 12 euro voor 4 porties.Volgens de serveerster klopte dit, en waren dit de grote porties, ben benieuwd hoe de kleine eruitzien.Heerlijk gegeten , maar de friet is een afknapper net als de 2 lepeltjes mayonaise voor 1.50.
Agnes
Vorige week met 4 personen een hapje gegeten rond 14 uur.
Er waren weinig bezoekers maar toch duurde het ruim een half uur voordat er 2 tostie's en 2 koppen soep geserveerd werden. Op de kaart stond "soep van de dag ",maar die was niet te bestellen.
Andere bijkomstigheid : op toilet gastendoekjes bij de wastafel ipv papieren handdoekjes.
Het maakte in de gang naar de toilet een rommelige indruk: dweilemmer met mop midden in de gang.
Moet wel zeggen dat het eten lekker was en de gastheer vriendelijk. -
MH
Goed. De Heeren doet niet aan snelle happen: er wordt echt gekookt dus je moet even de tijd hebben. Gerechten waren smakelijk, porties voor mij meer dan voldoende. Voorkomende bediening door gastheer. Suggestie: wat minder aandachttrekkende muziek kiezen. Of gewoon wat zachter.
MH -
P.Petersen
Reactie op Dhr.Schelvis
Omdat dhr Schelvis naliet om op de avond melding te maken van zijn commentaar hebben via eet.nu contact met deze opgenomen;
Het kwam er concreet op neer dat dhr Schelvis 1) meende te weinig ruimte te hebben en dan zondermeer door ons aan een 4 persoonstafel gezet had moeten worden terwijl deze daar niet om had gevraagd (Hij noemt dit slecht gastheerschap!), en 2) dat de gepaneerde mosselen niet uit zak en friteuse mogen komen. Op 2 kunnen we slechts melden dat in 95% van de tapasrestaurants (ook in Spanje)dat gebeurt zoals dat bijv; ook met onze franse frietjes gebeurt. Indien dhr schelvis meent dat tafels van 80 cm! en Zeeuwse jumbo mosselen niet goed genoeg zijn dan staat dat hem vrij maar dat is menen wij slechts zijn mening en doet geen afbreuk aan onze objectieve kwaliteiten.
Indien een gast bij ons echt ontevreden is dan doen wij daar
uiteraard wat aan maar we kunnen hier en achteraf onmogelijk iets doen met het persoonlijke commentaar van dhr Schelvis en raden deze aan in het vervolg als gast aan te geven indien deze meerdere of andere tafel(s) wenst.