Recensies van restaurants in Gorssel, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Gorssel. Gegeten bij een restaurant in Gorssel? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Gorssel verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Gorssel over tijd.
Jacqueline
Lekker gegeten (stoofpotje is zalig), maar wat een tempo van de bediening.. Voorgerecht nog niet op, kwam het hoofdgerecht er al aan. Dessert kaart (maar even wachten) een koffie na, kon niet.. was al schoongemaakt.
Mijn idee; neem geen diner aan rond 20.00 als je op tijd dicht wil. Aanrader qua eten en sfeer, maar kom wel op tijd!- Eten / drinken 8
E van der Kolk
Wij verbleven op camping De Waterjuffer in Harfsen, en hebben 2 keer heerlijk gegeten in De Hoek, verschikkelijk aardige mensen, gemoedelijke sfeer. Gewoon een puur en eerlijk eetcafe waar men de gasten een goed bord eten en een heerlijk glas bier schenkt. Met de eigenaresse af kunnen spreken dat zij op de camping een heerijk bittergarnituur kwam brengen terwijl zij op weg naar huis was. Kortom super!
Wilna
Chinees-Indisch · Zutphenseweg 40, 7213 GH, Gorssel
Top restaurant! Komen er regelmatig maar de kwaliteit is er altijd goed, de bediening heel attent en vriendelijk. En die loempia's; super! Kortom; geweldige zaak. Probeer eens iets anders dan het gebruikelijke. Hebben wij ook gedaan. Het is allemaal heerlijk.
ingrid
gezellige avond gehad, met vriendelijke bediening, goede keuken die ook bereid was enige aanpassingen te doen.
Voor herhaling vatbaar, voor ieder wat wils.- Eten / drinken 8
Jos Rampart
Chinees-Indisch · Zutphenseweg 40, 7213 GH, Gorssel
Uitstekend restaurant en een attente bediening. Ik kom hier graag nog eens terug.
Jos Rampart- Eten / drinken 9
Kim
We hebben met hemelvaartsdag met het gezin bij 't Elf uur lekker en gezellig gegeten. Wat opviel, naast de leuke inrichting, dat het personeel vrolijk is en behulpzaam met de kids. Het eten was gewoon goed, zeker het brood vooraf.
De kinderen hebben zich goed vermaakt in de speelhoek en met de andere kids. Achteraf hebben we nog met z'n allen een lekker Italiaans ijsje genomen.Leuke avond gehad, ons zien ze binnenkort weer!
Ps prijs/kwaliteit is zoals je het wenst.
Lieke
We hebben erg lekker gegeten, we hebben niet lang hoeven wachten. Een deel van ons heeft pannenkoeken gehad, maar ook een paar de biefstuk. Allemaal erg goed. De bediening deed goed z'n werk, allemaal jonge meisjes met een glimlach op hun gezicht. Ook de plek was erg leuk, goede sfeer!
antonie
De afgelopen zes jaren kwamen we maandelijks soms wekelijks bij de Roskam dineren, met vrienden en vele van onze familieleden. Nu de kwaliteit van het eten buitengewoon ondermaats is en de bediening aanmatigend, hebben we besloten daar vast en zeker niet meer te komen.
Spijtig voor zo'n mooie ambiance. Het product (eten en bediening) wat een voorwaarde is voor een geslaagd avondje uit is niet meer wat het was. Het is vooral het laatste jaar afgegleden.
- Eten / drinken 4
patricia
Prachtige zaak en heerlijk gegeten!
Maaltijdsalades een aanrader.
Bediening met een glimlach!
Raoul Teeuwen
Vandaag voor de 1ste keer hier wezen eten met 4 tieners en 5 volwassenen. Deze 2de pinkersterdag zat het restaurant vol. Maar we werden goed bediend. De pannekoeken waren allemaal prima (verschillende soorten gebruikt), en het ijs en de koffie na was ook prima.
Nico
Leuk opgefrist restaurant. Kun je van de resultaten uit de keuken niet zeggen. Zeer middelmatig allemaal. Dame blanche zonder warme choco, patatjes flauw en niet knapperig, pasta koud, inspiratieloze sla overgoten met een suikerachtige saus (brrr), kortom Van der Vlak maar dan minder. Alles heel basic en voorspelbaar, nergens verrassend, maar de prijs is er wellicht ook naar. En mensen zijn kennelijk snel tevreden. Wel alles in een razend tempo geserveerd (glas nog niet op tafel: wilt u nog wat drinken...dat werk). Personeel prettig en vriendelijk.
- Eten / drinken 3
Anneke
Het eten, wij hadden saté, was erg lekker. Ook de frietjes en verse salade waren heerlijk. Het restaurant is erg mooi, verzorgd en helemaal van deze tijd. Ook de bediening was vriendelijk en alert op 'lege glazen'. Voor kindjes is er een gezellige speelhoek ingericht. Een geweldige aanwinst voor de omgeving en zeker aan te bevelen! Wij komen zeer binnenkort terug met z'n tweetjes, maar ook met de kinderen en kleinkinderen voor een lekker pannekoekje.
Henk
Het restaurant is onlangs helemaal verbouwd. Wij kwamen hier vroeger af en toe en ik moet zeggen, het had ook wel een opknapbeurtje nodig. Het is mooi geworden en echt werkelijk alles is aangepakt. Verder vriendelijk personeel, uitgebreide kaart, ook als je niet van pannenkoeken houdt en kwaliteit voor een goed betaalbaar bedrag. Een aanrader!
Frank & Suzanne
Goed restaurant met een zeer gezellige uitstraling, helemaal in Kerstsfeer. Eten was zeer goed & mals en het garnalen taartje is ook echt aan te raden! Als je extra aardappeltjes/frietjes wilt bestellen moet je dit eigenlijk al doen voordat de bestelling er is, aangezien ze kennelijk geen voorraadje aanleggen...
Het eten is wel aan de prijzige kant, voor een 3 gangen diner + drankjes moet je wel op 50Euro pp rekenen. Maar persoonlijk vond ik het dat meer dan waard!
Kim
Pannekoek erg lekker, maar de sfeer was veel te bekakt voor een pannenkoekenhuis en parkeren een probleem. In deze tent komen wij niet meer, jammer.
Klaassen
Afgelopen weekend voor de zoveelste keer hier gegeten. En het was weer erg goed. Met name de prijs/kwaliteit verhouding is altijd erg sterk. Als er al een minpuntje is, is dat de kaart maar weinig veranderd, zeker als je wat vaker komt.
MB
Kramp.
Kort voor we het sfeervolle restaurant wilden verlaten schoot mijn tafelbuurman met een van pijn vertrokken gezicht overeind. Kramp in zijn rechterbeen deed hem opvliegen. Moeizaam op het andere been balancerend poogde hij het pijnlijke been al bewegend weer te ontspannen. Het lukte maar niet. Één van de medewerksters, die we inmiddels hadden uitgelegd dat er sprake was van kramp, vroeg hem of ze mocht helpen. Haar moeder had haar iets had geleerd voor dergelijke aanvallen. Instemming niet afwachtend nam ze zijn linkerhand en zocht een bepaalde drukplek op die ze vervolgens bewerkte en …… de pijn verminderde, verminderde en verdween. Verbazing …., hoe kan dat, oude vergeten kennis die hier “even” werd toegepast, wat was dit? Deze bijzondere ervaring ontlokte mijn tafelbuurman en zijn vrouw het voorstel, dat mevrouw maar in de bagage mee moest naar Australië.
En dat nadat we al heel geweldig lekker en verzorgd Chinees, maar eigenlijk vooral Indonesisch hadden gegeten.
We vertrokken tenslotte met een pepermuntje in de mond.
24 05 09
Mb.
Sandra Moorsch
Zaterdag 19 september bij de Roskam gegeten.
Het geheel is erg mooi, de bouwkundige in ons gezelschap zag dat de verbouwing/aanbouw met groot vakmanschap gedaan is.
Het gevoel dat het een luxere uitvoering is van de alom bekende 'kaketoe' restaurants, bekend in heel Nederland bleef de kop opsteken, met als enkele gasten het 'Gorsselse chique'.
De bediening was van wisselende kwaliteit, afstandelijk en afgepast vriendelijk.
De aangeboden amuse van bospaddenstoelen was erg lekker!
De beperkte kaart was voldoende en ervaring leert dat een beperkte kaart vaak garant staat voor eten waar aandacht aan is geschonken.
Mijn voorgerecht 'garnalen proeverij' was top en voldoende, de voorgerechten van de tafelgasten waren ook erg lekker en zagen er goed uit..
Het geserveerde brood 'vers en lekker', de boter was op kamer temperatuur, de wite bolletjes waren apart van smaak (licht zoetig) en deden mij denken aan Danarol uit het koelvak.
De geserveerde wijnen voldeden aan de verwachting.
Eenmaal aangekomen bij het hoofdgerecht, zakte het positieve gevoel enigzins weg.
De rundvleesspies was lekker maar ietwat zuinig. Het hoofdgerecht van mijn keuze, een visgerecht was ook onvoldoende qua portie en laf. De parelhoen (filet volgens de kaart) was voorzien van een onsmakelijk ogend stuk bot.
Wellicht dat de garnering de kleine porties zouden completeren!
Dat bleek ijdele hoop, het bleef bij een kommetje sla en een even klein kommetje aardappel vierkantjes, wel voorzien van de mededeling dat er bijbesteld kon worden hetgeen gelijk door ons werd gedaan... eenmaal klaar met eten werd de extra garnituur neergezet.Het positieve van het tegenvallende hoofdgerecht was dat er voldoende ruimte over was om hun aangeprezen 'reuzensoes' met witte chocolade mousse en ijs en slagroom te proberen.
De tegenvaller van het hoofdgerecht werd niet ongedaan gemaakt door het toetje...
De reuzensoes was een soes -welke 40% kleiner bleek te zijn dan die van een reguliere bakker- , de witte mousse was in werkelijkheid een drapje.De rest van de desserts waren minimaal, maar voldeden.
Samengevat: het geheel past in een verantwoord calorieen dieet en derhalve geschikt voor senioren.
De keuken heeft potentie, de bediening wel ff terug op een klantgerichtheids cursus.
De vitrines waarin glimmende snuisterijen te koop worden aangeboden... beetje sneu!
- Eten / drinken 7
Voortman
Chinees-Indisch · Zutphenseweg 40, 7213 GH, Gorssel
Vanavond eten nodig,altijd Rozentuin,deze was dicht,wonend in Harfsen, eten gehaald in Gorssel bij China Town. Zeer gezellig,goede bediening, HEERLIJK ETEN !!!!!!!!!!!!!