Recensies van restaurants in Goor, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Goor. Gegeten bij een restaurant in Goor? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Goor verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Goor over tijd.
Hans
Cappadocia in Goor
Mooi interieur. Uitgebreide kaart. Het bord was mooi en met aandacht opgemaakt. Het eten was uitstekend. De bediening was ook uitstekend. Hier komen we zeker weer als we in Twente zijn. Top.
Ton Langeler
Bar Bistro d' Olde Smidse in Goor
Goed, betaalbaar, gezellig, lekker en ongedwongen. Een leuk restaurant waar je kinderen (dochter van 6) prima mee naar toe kan nemen. De bijbehorende ijssalon maakt het feest compleet! Absoluut een aanrader, wij komen zeker terug!
John Kuipers
Kota radja in Goor
Met onze broers en zussendag zijn we heerlijk verwend in Kodja Radja in Goor. Alles was zeer verrassend en (h)eerlijk van smaak , waarbij vooraf gevraagd werd of we pittig of matig gekruid worden eten. De presentatie en zorgzame service zorgden voor een mooie en fijne avond.
riske Dekker
Ik ben gisteren zeer aangenaam verast, ik heb heerlijk gegeten en de bediening was perfect. Goede uitleg aan tafel en het eten was zeer goed op smaak. Vooral de tongrolltjes waren heerlijk met een perfecte kreeftensaus. Ik kom uit Enschede maar graag weer een keer bij de Zon eten. Super!
mieke
Heerlijk gedineerd, op een drukke gezellige zomeravond. Terras zat lekker vol, maar de bediening was spontaan en verbazend snel. Proeverij van voorgerechtten vooraf, erg lekker en origineel ( misschien wel wat veel
). Daarna een fijne tournedo, lekker rose gebakken. Eindelijk eén kok die het wel snapt.F.G. Oosten-Luijrink
Restaurant An d'Olde Putte in Goor
Wij hebben hier op zaterdag 18 augustus met z'n 2'en gegeten. Wat ons als eerste opviel was de profesionaliteit van de gastheer. Ik heb zelf 20 jaar in de horeca gewerkt als gastvrouw, waarbij ook nog een aantal jaar in mijn eigen zaak dus ik weet waar ik over praat. Hij was zeer beleefd en voorkomend, kende de menukaart en gaf goede uitleg. Het eten was van een uitstekende kwaliteit. Voorgerechten qua hoeveelheid precies goed en prima bereid. Bij het hoofdgerecht waren de groentes beetgaar, frisse salade en lekkere gebakken aardappeltjes. Ik had een entrecote die precies goed was en de tong van mijn man smolt op de tong. Heerlijk wijntje erbij en het bier getapt in een schoon glas, wat op de juiste manier werd aangepakt. (onderaan en niet aan de rand).
Wij wonen zelf in het Noordwesten van het land, maar zijn hier regelmatig en wij komen zeker terug.Zij en ik
Cappadocia in Goor
1 man in de bediening voor zowel het restaurant als de pizzeria is erg weinig. Het eten was goed en de bediening vriendelijk, de inrichting is een bezichtiging waard, bijkomend voordeel is dus dat het eten gewoon erg goed is! Lekkere koffie!
K. Overbeek
Bar Bistro d' Olde Smidse in Goor
Lekker gegeten met een goede service. Ook met kinderen een aanrader. Hier wordt goed rekening mee gehouden! Het ijs is trouwens heerlijk!
Prinses Vèrkûh
Bar Bistro d' Olde Smidse in Goor
De ontvangst was hartelijk en ook de bediening werd voorzien van een persoonlijk, amicaal tintje. We waanden ons direct in een gemoedelijke huiskamer, hoewel niet al het eten op een voor ons alledaagse manier werd geserveerd. Uiteindelijk heeft het oog natuurlijk weinig te vertellen en gelukkig liet de smaak van de gerechten ons allerminst in de steek! Een minuscuul minpuntje is wellicht de geringe hoeveelheid bijgerechten waar het hoofdmaal door vergezeld werd.
sanne
Hier vandaag een cappuccino gedronken. Smaakte goed.
De vrouw van de bediening zag er onverzorgd uit, ook droeg ze een ongestreken shirt. Terwijl ik betaalde deed ze creme op haar lippen, niet erg netjes.lianne
Bar Bistro d' Olde Smidse in Goor
Wij hebben vandaag echt heerlijk gegeten en zijn heel gastvrij ontvangen met een meisje van anderhalf kregen we direct een leuke kleurplaat zodat wij heerlijk konden genieten van de biefstuk van de grill! Super wij komen terug!
wawollie kringloop
Restaurant An d'Olde Putte in Goor
We zijn er met onze grote kringloop groep al een paar keer geweest.
Op ons verzoek maken ze vegetarische en veganistische
hapjes/eten.
Altijd erg lekker en creatief.
De complimenten. Deze mensen hebben hart voor hun zaak.
Groet, Anke Nijhoffnijkamp
Bar Bistro d' Olde Smidse in Goor
Echt een gezellige bistro met leuke bar en vriendelijk personeel.
Es
Bar Bistro d' Olde Smidse in Goor
Vriendelijke bediening, je voelt je meteen welkom! Eten erg lekker vooral de tournedos!! Mmm echt een aanrader voor normale prijzen!
Benjamins
Santa Maria in Goor
2de kerstdag eten gehaald bij Santa Maria.. Zeer chagrijnige vrouw die de bestelling op nam.. geen muziek.. +- 30 min. wachten.. thuis was de pizza tonna koud.. ( de tonijn ) uien waren ook rauw.. niet te eten.. net een losgetrokken blik.. pizza shoarma / ananas was ook meer deeg met ananas.. jmmr van ons 2de kerstdag diner.. weinig ervan gegeten..
Victor en Riet van Oldenleungen
Restaurant An d'Olde Putte in Goor
Zowel mijn vrouw en ik, hebben enorm genoten. Het was, al met al, goed toeven. Vriendelijke bediening en gezonde kost. "Neujt mier sluich in de hjoet, eate biej Visser deujt de maains goed!" We komen beslist terug.
- Vorige pagina
- 1