Recensies van restaurants in Goes, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Goes. Gegeten bij een restaurant in Goes? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Goes verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Goes over tijd.
nadine
Wij hebben met zijn tweetjes hier van een fijne lunch genoten. aanvang was vriendelijk, wel was het erg druk dus moestten we even wachtten op een tafeltje, het eten duurde hierdoor ook wat langer, maar dat was niet erg want we hebben heerlijk gegeten. mijn vriend had een mega sandwich en die was ook echt mega en ik had de pannenkoek met appel en kaneel die mmmmmmm heerlijk was! kort om het eten was lekker en de bediening goed. prima gelegeheid om te gaan luchen.
groetjesjansen
Pas geleden hier wezen eten. Toen we binnen kwamen was het al gezelig druk maar er was nog een tafeltje voor ons vrij er werd snel een drankje op genomen en de suggestie buiten om de kaart werd vlak daarna verteld. Alles ging op een vlot tempo. We namen een voorgerecht. Ik nam de carpaccio van het belgisch blauwrund en mijn vrouw scampies van de plaat, dat was erg lekker. Er kwam ook een zak met daar wat brood in, ook erg lekker. Als hooftgerecht had ik de gewokte varkenshaaspuntjes met tijgergarnalen alleen wat ik wel erg jammer vond was dat er geen tijgergarnalen bij zaten. Mijn vrouw had de lamsrack, die was echt super!
De bediening was oke kan altijd beter, somige waren nogal met zichzelf bezig in plaats van met de gasten. Volgende keer beter! Maar we komen nog wel eens terug.Bruce
Waardeloos restaurant. Uren moeten wachten op de gerechten, waarbij ook niet ieder besteld gerecht werd uitgeserveerd. Herhaaldelijk opnieuw moeten bestellen, waarbij zelfs het eigen personeel niet begrijpt wat er aan de hand is. Niet alleen onze tafel, maar ook andere tafels bleken hun gerechten te laat te krijgen of zelfs helemaal niet. Na reclameren bij de eigenaar blijkt dat wanneer een gerecht klaar is voor de tafels, maar iemand aan de afhaalbalie hetzelfde gerecht besteld, de gerechten voor de tafels mee worden gegeven aan de afhalers. De eigenaar prefereert afhaal boven de gasten in zijn restaurant! Wanneer je vervolgens niet bereidt bent om het volledige bedrag te betalen omdat je niet tevreden bent over de service, dat overigens niet aan het personeel ligt, maar aan de eigenaar, zwaait deze vervolgens lachend met wat briefgeld en zegt doodleuk: "was vandaag niet goed, bepaal zelf maar de prijs". Te belachelijk voor woorden! Het interesseert hem überhaupt niet eens. Zonde, ondanks het vriendelijke personeel, het eten dat best goed was, wordt een avond vergald en is je eetlust snel verdwenen. Absoluut geen aanrader!
Monique
Gekozen voor buffet/wok/teppanyaki voor € 24 pp incl. drank.
Eten was goed, alles vers en ook bij de wok en teppanyaki was alles prima klaar gemaakt. Ook om de drank hoefden we niet te vragen, werd gevraagd: nog een zelfde drankje? en binnen no time stond het drankje op onze tafel.
Ook de bediening was vriendelijk en vlot.
Dus zeker voor herhaling vatbaar.Maarten
Ik heb hier afgelopen week gegeten week gegeten met mijn moeder. We moesten wel even wachten aan de bar omdat alle tafeltjes bezet waren. Maar even een lekker aperitiefje en wat kletsen aan de bar is niet erg. Attente en vriendelijke bediening, kregen vrij snel de kaart zodat de bestelling snel geplaatst kon worden. Eenmaal aan tafel hoefden we dan ook niet lang te wachten op ons voorgerecht en dit was het wachten aan de bar meer dan waard! We hebben geweldig gegeten en er was een fijne sfeer in de Brasserie.
Voor ieder wat wils op de kaart of in de suggesties, die zó worden aangeprezen dat je eigenlijk niet verder hoeft te kijken ;-)
Voor ons zeker een herhaling waard!diane
Super frituur, zowel de uitbaters als het eten kraakvers en super netjes. Vele frituren uit België kunnen hier een puntje aan zuigen. De enige frituur van uren ver waar ze hun aardappels nog zelf schillen dus geen bewaarmiddelen. Kan niet anders dan lekker zijn,
probeer maar eens, je zal er zeker geen spijt van hebben.T. Kulant
I picked this place based on the good previous reviews, understanding that the selected extraordinarily bad reviews might not reflect the average performance. My fiancé said the main dish meat was one of the best she ever had and I liked my starter similarly strong. The table was maybe the least nice at the place, however, the place has a wonderful and charming atmosphere. You notice that the owners pay attention to create a cozy living room atmosphere. It's rather expensive, maybe, but the stunning location makes it a safe choice for very special occasions.
Andrea
Gezellig restaurant, wel vrij groot.Ik heb in vergelijkbare restaurants (ik noem dat vreetschuren) wel iets beter gegeten van vooral het warme buffet, maar er was wel weer veel keus aan wok en grill ingredienten. Die werden voor ons 'gezelschap' goed en smakelijk klaargemaakt. Ook vind ik 25 euro voor een volwassene niet duur. Fris, bier, wijn, koffie en thee zitten bij de prijs in.
Bieke
Steakhouse De Lachende Koe in Goes
Vooraf geen amuse, maar zoutjes.. een aanfluiting. Zoiets verwacht je in een café. Uiensoep lekker. Visstoofpotje was niet warm genoeg en saus was niet helemaal mijn smaak. Spareribs waren goed, maar daar kan ook niet zo veel mis mee gaan. Ossobuco was goed, maar werd niet zo aantrekkelijk opgediend. De krieltjes en boontjes erbij waren niet gaar. Kleine salade erbij was oké. Vlaamse friet goed en voldoende voor twee personen. Kortom: het eten is redelijk, maar niet bijzonder. Je moet lang op je eten wachten. Zeker met kinderen erbij geen aanrader.
Alexander & Ellen Goslinga
Op aanraden van de VVV een uitgebreide lunch genuttigd in Karel V. Prima ontvangst. Ontspannende en ongedwongen sfeer. De bediening is uitstekend: Goed advies en uitleg maar zeker niet opdringerig. Smaakvolle gerechten. De lokatie is natuurlijk uniek aan de haven van Goes. Aangekleed met aantal werken van plaatselijke kunstenaars. Met dit restaurant hebben we onze mexicaanse gasten absoluut verrast.
Maudy
Het eten & drinken is prima, het personeel doet vaak maar wat en dat is een beetje jammer, de sfeer vind ik ook niet geweldig omdat je het gevoel hebt veel te dicht op iedereen te zitten, ik tenminste wel.
Maudy
De broodjes zijn echt heerlijk, niks op aan te merken maar het feit dat de subway heel vaak zonder reden gesloten is op momenten dat hij open zou moeten zijn vind ik een vreselijke service. De sfeer is niet heel goed, het heeft de sfeer van een fastfood restaurant en de broodjes zouden wel wat goedkoper mogen zijn.
Alsnog om mee te nemen zijn het heerlijke broodjes.
xDnc
Steakhouse De Lachende Koe in Goes
Opzich een leuk restaurant, als je tenmiste van Erg lang wachten en weinig plek houd. Met 7 man wezen eten in Goes. Worden we aan een 4 persoonstafel met daar aan een krappe 2 peroonstafel in de doorloop van 4 andere tafels gezet. Met 1 iemand op de kop aan een twee persoonstafel en in de doorloop zit je daar gewoon verschikkelijk. De ruimte is in de hoek bij het raam veel te krap. Het duurde een half uur voordat we onze drankjes en de kaart kregen. We waren in goed gezelschap dus dat scheelde. Maar toen we na onze bestelling na 5 kwartier nog niks hadden begon ik het toch al vervelend te ervaren. Meer dan een uur op een wijntje en een paar borrelhapjes leven als je flink zin hebt in een maaltijd is niet optimaal. Na een tijd kwam dan het voorgerecht, dat moest nu wel perect smaken! Helaas, zelfs dat niet. Ik had de vissoep, of was het nu zoete tomatensoep. Het was naar mijn idee iniedergeval geen vissoep. Het was zoet, zoutloos en amper gevult. In ieder geval niet zoals ik had voorgesteld. Na 4x ruim zout te hebben toegevoegd leek het ergens op (lees: we doen het er maar mee). Toen na weer ruim een uur te hebben gewacht op het hoofdgerecht smaakte dat gelukkig een stuk beter. Toen iedereen klaar was werd gelukkig meteen gevraagd of nog koffie/thee of een dessert zouden willen. Hier mee te hebben ingestemd... Uhm waar bleef de kaart?? Na een half uur nog geen kaart om een keus te maken. Nou dan hoeft het voor mij niet meer. Toen iedereen een kopje koffie had besteld maar meteen om de rekening gevraagd. Hier kregen we een knorrige 'Ja is goed' op. Ahfijn, wij hadden het gezellig maar de volgende keer weer gewoon waar we gewent zijn eten. Zeker geen 2de keer!
Erwin
We zijn net terug van Rio Santa in Goes. We zijn hier 8 maanden geleden ook geweest en dat was bevallen. Ook deze avond is ons prima bevallen.
We waren wat vroeg en als eerste gasten in het restaurant. We worden ontvangen door de cheffin die ons onze tafel wijst. De kapstok wordt door ons zelf gevonden.
Het restaurant is erg sfeervol, het is zuid Amerikaans ingericht met een dito muziek.
We bestellen vandaag vooraf de tortilla met geitenkaas en de chorizo worstjes.
De chorizo worstjes zijn erg lekker. Het beetje sla wat erbij wordt geserveerd is alleen gewassen en gesneden, verder in zijn waarde gelaten.
Ook de tortilla met geitenkaas is een aanrader. Deze is goed op smaak met wat groente en room.
Als hoofdgerecht nemen we de spies mixed grill en de kipspies. Ik wil nog aangeven dat we bij de mixed grill het rundvlees graag rood hebben maar het meisje geeft aan dat er geen rundvlees bij zit. Wel mogen we bij ieder hoofdgerecht een sausje kiezen. Eerder waren wij erg enthousiast over de aubergine saus dus die in ieder geval met daarnaast de rode wijs saus. Mijn vrouw gaat tevens voor de friet als side dish, ik kies de gepofte aardappel.
Wanneer de gerechten komen blijkt één saus niet uitgeserveerd. De dame van de bediening geeft aan dat er bij de kip geen saus zit. Er wordt aangeboden de andere saus ook te brengen maar dat is niet nodig. Wel vraag ik mij af wie er in de keuken bepaald heeft welke saus niet wordt uitgeserveerd en waarom dit niet even met ons wordt gecommuniceerd.
De mixed grill op de spies bestaat uit kipfilet, varkensfilet, chorizo en steak. Blijkbaar weet het meisje niet dat steak van het rund komt, er zou immers geen rund op de spies zitten.
Gelukkig hebben ze het vlees rood gehouden. De rest van het vlees is prima gegaard en goed op smaak.
De spies met kipfilet is ook goed. Het is aangenaam gemarineerd.
De saladebar is vers en voldoende, de friet is wat droog en helaas niet vers. De gepofte aardappel is van voldoende grootte en smakelijk.
Als nagerecht nemen we de helado platano, bananenijs met stukjes banaan en chocolade, en de helado pina, een gevulde ananas met ananasijs.
De platano heeft helaas niet de beloofde stukjes banaan en valt mede hierdoor wat tegen. De helado pina wordt geserveerd op een kwart ananas en is erg lekker. De dame van de bediening geeft op mijn vraag eerlijk aan dat het ijs niet zelf gemaakt is maar dat er wel verse ananas door het ijs zit. Een erg lekker nagerecht.
Eten krijgt een 8, we hebben erg genoten en weinig punten ter verbetering gezien.
Sfeer eveneens een 8, leuk ingericht en een aangename sfeer
Service een 7, er zijn wat kleine foutjes gemaakt die overigens keurig zijn opgelost maar hier is zeker een punt ter verbetering te maken. Een positief punt is wel de snelle reactie op de mail bij reserveren via de mail.
Prijs/kwaliteit krijgt ook een 8. Heerlijk gegeten en gedronken samen voor nog geen € 75,-
Ondanks het feit dat ik het niet eens ben met hun melding op de site dat ze het beste Zuid Amerikaans restaurant van Zeeland zijn (ik weet één betere) is dit restaurant zeker een aanrader.Schippertje
Met groep recent hier gegeten, forse prijzen, magere porties. Geen kwaliteitsverhouding. Voor dat geld kun je ergens anders op een veel hoger niveau eten. Voor ons dus geen herhaling.
Monique
Op 19/2/13 (3-gangenmenu o.a. Serranoham, Tournedos en amandel Blanc manger.... heerlijk) en gisteren ook weer heerlijk gegeten. Gisteren (6/3/13)weer het Tapasmenu.... met o.a. albondigas, garnalenballetjes, calamares en eerlijk gezegd de Papas Arrugadas met Mojo smaken lekkerder dan op Tenerife zelf... :-)
neeltje
Zojuist er gegeten met gezin. Zaak zag er heel schoon uit. Turkse bediening/eigenaar erg vriendelijk. Schakelden over op nederlands toen wij binnen kwamen. Dat is wel sympathiek, want anders vraag je je toch altijd af of ze het over je hebben? Moesten wel wat lang wachten voor het klaar was, maar toen hadden we dan ook wat. Doner kebab en broodje kapsalon waren erg smakelijk, en met zorg klaar gemaakt.
Een aanrader.Jos
Ongeveer een week geleden heb ik een tafeltje voor twee personen gereserveerd bij Konichiwa in Goes om samen met mijn dochter uit eten te gaan.
Toen we op het afgesproken tijdstip bij Konichiwa in Goes aankwamen moest men op zoek naar een tafeltje, het hele restaurant was afgeladen met bezoekers. Uiteindelijk kregen we een tafeltje met uitzicht op een blinde muur en een berg oude gordijnen die over een berg rommel gedrapeerd waren. Een fiets paste er niet helemaal onder. Alhoewel dat niet zo was hadden we het idee dat we in een fietsenhok zaten. Hoezo gereserveerd...Na deze eerste teleurstelling verliep de eerste bestelling van het "All you can eat" concept redelijk vlot. Bestellingen verlopen via een bestelbriefje waarop per persoon maximaal 5 gerechtjes per gang mogen worden aangevinkt. "All you can eat" geldt gedurende 2.5 uur.
De eerste levering van gebraden vleesblokjes en sojasoep was echter vrijwel koud. Dat was jammer.
De tweede bestelling konden we niet plaatsen want we kregen ons bestelbriefje pas na 1 uur terug, ondanks dat de serveerster zei dat dit "vanzelf" terug kwam. Wel kwam men regelmatig vragen of we nog iets wilden drinken.
Nadat we er een paar keer blijk van hadden gegeven dat alles toch wel erg lang duurde, werd na ongeveer 1,5 uur de tweede ronde geserveerd, incompleet weliswaar. De extra bestelde bijgerechten a €4,50 waren wel afgekrast op het bestelbriefje, maar werden niet geleverd.
De derde ronde leek helemaal niet meer te komen. Ook in onze omgeving zaten steeds meer bezoekers mopperen. Sommigen liepen kwaad het restaurant uit.
De bediening liep overal "luchtig" doorheen en deed alsof er niets aan de hand was. Kennelijk is men dit soort situaties gewend. We hoorden een serveerster aan een buur-tafel zeggen dat de eigenaar onbeperkt iedereen toelaat ondanks dat bekend was dat men de drukte niet aankon. Aan dezelfde tafel, een gezin met een paar kinderen, werd overigens na een hele poos een schaaltje saté geserveerd, met de opmerking van de serveerster "dan heeft u tenminste iets...".Na 2,5 hadden we nog steeds maar twee serveerrondes ontvangen en toen een serveerster luchtig kwam vragen of alles naar wens was, was voor mij de maat vol. Ik heb aangegeven dat we niets meer hoefden, en ondanks alle ellende de helft van de rekening wilden betalen, omdat nog niet de helft van het eten gebracht was. Wat schets onze verbazing: na wederom een kwartier kwam de serveerster terug om te onderhandelen over de rekening (niet over de geleverde problemen). We zouden 30 % korting krijgen. Ik bleef voet bij stuk houden omdat we nog niet de helft van het eten gekregen hadden, plus een hoop gratis ellende. Uiteindelijk was men akkoord dat we "All you can eat" voor één persoon betaalden omdat de rest niet geleverd was. We hebben wel alle door ons beiden genuttigde drank moeten betalen.
Het spreekt voor zich dat we hier nooit meer één voet binnen zetten, we hebben nog nooit zo'n ervaring in een restaurant gehad.
Erwin
Saloniki Griekse Specialiteiten in Goes
Afgelopen avond bij Saloniki te Goes gegeten. Wij vonden dit restaurant het omrijden waard omdat ze hier de lekkere Griekse keuken weten te benaderen. Helaas lijkt het restaurant wat op zijn retour.
Het begon al met het reserveren via de mail. Tot twee keer toe hebben wij een mail gezonden waarop helaas nooit antwoord is gekomen. Daarop maar naar het restaurant gebeld, na 22.00 uur. Er werd wat merkwaardig opgenomen. Na twee Grieken aan de telefoon gehad te hebben die geen woord Nederlands spreken uiteindelijk een dame gesproken die wel onze reservering kon noteren. Een moeizame start.
Bij binnenkomst is hier gelukkig niets van te merken. We worden vriendelijk ontvangen en krijgen onze plaats met het glaasje Ouzo.
We komen hier met een Sweetdeal bon en hebben de keuze uit 3 verschillende schotels. Het valt mij op dat de schotels bij Sweetdeal en dezelfde schotels op de menukaart verschillend zijn. Zo is de Dimitraschotel bij Sweetdeal met souflaki (varkensvlees op spies), varkenshaas, kipfilet en giros maar staat deze op de kaart met souflaki, souzuki (gehakt), snitzel, mousaka en giros.
Hoewel het wel overeenkomst op de Sweetdealbon en wat we kunnen bestellen vind ik het vreemd dat dit een andere versie is dan gebruikelijk. De bedoeling van de Sweetdeal is dat je korting krijgt op de prijs, niet op het eten.
Wat we krijgen wordt wederom geserveerd op koude borden. Wat is dat toch jammer, de giros wordt warm opgediend maar is koud voordat we eraan beginnen. De rechauds van vorige keer zijn alweer verdwenen. Wat ook opvalt is dat we deze avond door 5 verschillende dames zijn bediend. Zonder uitzondering overigens allemaal even vriendelijk. De saladebar wordt ook deze avond weer niet vooraf onder de aandacht gebracht. Het valt mij dan ook op dat veel mensen naar de saladebar lopen wanneer het warme eten geserveerd wordt. Onbegrijpelijk.
De smaken van het vlees, tot deze avond altijd goed, zijn vanavond allemaal gelijk. Met uitzondering van de giros. Of we nu de souflaki eten, de varkenshaas of de kipfilet, het smaakt allemaal eender.
Als nagerecht nemen we chocoladeijstruffels en de Glika (Griekse gebakjes met vanille ijs en slagroom). Beide vallen prima in de smaak. De twee Griekse gebakjes zijn warm en lekker zoet.
Ik vraag om de bon om af te rekenen. De dame geeft door dat dit geregeld wordt. Even later komt iemand anders vragen of wij nog wat willen drinken. Wanneer ik doorgeef dat ik de rekening heb gevraagd blijkt nu dat wij deze zelf moeten gaan halen bij de bar en daar betalen. Huh? Nieuwe regel? Moet ik als klant achter mijn rekening aan? Jawel, tafelnummer onthouden en naar de bar. De reden zou zijn dat je hier niet met VVV bonnen kan betalen. De logica ontgaat mij volledig. Ik ben nergens te beroerd voor maar mag wel aangeven het wat merkwaardig te vinden.
Eten een magere 7. Vlees is niet allemaal warm en smaakt teveel hetzelfde. Saladebar is smakelijk en vers, rucolasla heeft meer dressing dan vorige keer en de olijven zijn nu wel ontpit.
Sfeer een 9. Het is schoon en heeft een leuke sfeer. Zaak ziet er goed uit. Ook de toiletten zijn schoon. Service een 5. Dit is echt onvoldoende. Reserveren liep moeizaam, er wordt 3 keer om de Sweetdealbon gevraagd, betalen loopt niet als gebruikelijk. Prijs/kwaliteit een 7. Prijs is ca. € 21,- voor de schotel normaal gesproken. Dit is redelijk passend.
Mijn eerder enthousiasme is aardig getemperd, Het is erg druk in de zaak. De bezetting van de tafels is meer dan 100%, naar mijn idee gaat dit mogelijk ten koste van de kwaliteit.
Ik begreep later van mijn collega Jan die wij toevallig bij de uitgang tegenkwamen dat de eigenaar in Griekenland verblijft. Mogelijk speelt dit mee met bovenstaand.