Wij hebben gister eerst een Ottersloep gehuurd bij Hollands Venetië en nadien heerlijk gedineerd. Wat een prachtig restaurant en wat een ontzettend keurige en aardige bediening. Het eten was voortreffelijk. Wat ons opviel was dat wij bij ons hoofdgerecht meerdere verse groenten geserveerd kregen. Dit zie je niet overal. Ik kom nog regelmatig tegen dat het hoofdgerecht in orde is, maar dat je vervolgens afgescheept wordt met een laf blaadje sla en geen verse groenten. Als nagerecht hadden wij de huisgemaakte parfait. Wat een smaaksensatie en absoluut een aanrader. Ook de rekening was zeker geen anti-climax. Je krijgt heel veel voor een zeer mooie prijs. Wij gaan dan ook zeker vaker hier eten. Ook het varen met de Ottersloep was super. Dank jullie wel Hollands Venetië en tot de volgende keer!
#
Prima restaurant in een pracht omgeving. En als je dan na een indrukwekkende dag ook nog lekker kan eten is het feest compleet!
Martien en Marlie Smit
#
Heerlijk gegeten, fijne wijn en altijd plezierig om hier gast te zijn!
8,4
#
Erg goed gegeten. Meer dan voldoende voor een goede prijs en uitstekende bediening met persoonlijke aandacht
#
Zaterdagavond 19 Januari hebben we een diner dansant gehad in jullie restaurant, het was echt super verzorgd, goede bediening lekkere wijn en heerlijk gegeten. En ook het dessert op iedere tafel was geweldig Voor herhaling vatbaar een dikke pluim voor de kok. Fam Veenstra en medewerkers bedankt voor de super geslaagde avond
#
Tweemaal per jaar proberen we ons tochtje van en naar de winterberging van onze boot zo uit te kienen dat we bij Hollands Venetië af kunnen meren. Dat kan vlak voor de deur. De gerechten zijn hier al diverse jaren van uitzonderlijk goede en constante kwaliteit. De vijf soorten groenten, de goede sfeer en de gastvrije bediening maken het tot een feestje om hier te eten. Daarnaast zijn de prijzen vriendelijk. 't Is maar goed dat we op anderhalf uur rijden van Giethoorn wonen. We moeten tenslotte "onze kilo's" ook in de gaten houden.
9,8
#
Vanavond gegeten bij Hollands Venetie. We hebben genoten. De bediening was erg vriendelijk (bedankt voor de mismas!)
en het eten was heerlijk! Het is een prachtig restaurant, jammer dat er weinig andere gasten waren.
Zeker de moeite waard om naartoe te gaan, wij gaan zeker nog een keer heen!
Groetjes Remco en Nynke
#
Gisteravond hebben we weer heerlijk gegeten bij de Fam.Veensra !!
Ondanks dat we hier vaak komen blijft het eten van constante goede kwaliteit, de bediening is ook heel attent !!
Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan, maar heb maar 1 tip : gewoon gaan en ervaar het zelf !!!
Fam. Veenstra, tot de volgende keer !!
Fam. Dorgelo
#
Wij hebben er nu een aantal keren voortreffelijk gegeten, met ons tweeën, met z'n vieren en met onze familie. Ik kan niet anders zeggen dat, Klaas een geweldige kok is en het gastheer/vrouw in 1woord fantastisch is, hier word je blij van om hier te gaan eten. Nog even dit, gebakken kalfslever met spek en uien een aanrader van de bovenste plank, en de spare-ribs die heb ik zooooo lekker nog noooooit gehad. Bedankt voor de goede verzorging en we komen zeker terug. Gr. Willy
#
Heerlijk gegeten, alles was heel smaakvol.
Bij het hoofdgerecht werden veel bijgerechten geserveerd.
De bediening was erg vriendelijk en liet na afloop met veel enthousiasme de overige ruimtes zien in het pand waar diverse activiteiten kunnen plaatsvinden.
Het restaurant is sfeervol ingericht en het was er behaaglijk wat temperatuur betreft.
Kortom, we hebben erg genoten van alles!!!
#
Heerlijk gegeten, wel 5 heerlijke verschillende groentes zoals de gele biet en sla. Patat en opgebakken aardappels.
Een goed gebakken tournedos.
Bediening voortreffelijk, we kregen ongevraagd ook nog een stukje kreeft!
Ondanks dat het niet druk was een prima atmosfeer, het was gezellig.
8,9
#
Afgelopen donderdag een teamuitje gehad. We zijn gestart met een 12 uurtje bij Restaurant Hollands Venetie in Giethoorn, hebben daarna pepunterd en gemidgetgolfd. Rond vijf uur weer richting het restaurant waar we in een hele gezellige ruimte plaats mochten nemen. Ontzettend lekker gegeten en er werd flink "geschonken".
Het vlees, de salades, de bediening, de muziek, alles, maar dan ook alles was oppie, toppie. Ondanks het feit dat we niet van te voren hadden doorgegeven dat er speciale wensen waren m.b.t. tot het eten ,diëten, heeft het personeel daar direct, heel goed op ingespeeld). We hebben echt een leuke dag gehad, waar we nog lang over na zullen praten. Ook het ijsdessert wat we na de BBQ kregen was helemaal super, compleet met feestelijk vuurwerk. Het is een echte aanrader, zeker voor een bedrijfsuitjes! Wij willen iedereen van Hollands Venetië bedanken voor deze gezellige dag en complimenten aan al het personeel!!
#
Gezellig en lekker gegeten, goede service en fijne sfeer. We hadden 3 gangen a la carte. Voorgerecht was naast erg lekker ook heel mooi opgediend (gefrituurde champions en de geitenkaaskroketjes). Het hoofdgerecht was voorzien van allerlei bijgerechten. De hele tafel stond vol met schaaltjes, erg gezellig! Vispannetje was heerlijk, goede vis en saus. De geitenkaas was erg machtig, een royale hoeveelheid van dit lekkers. Toch ook een toetje genomen en die waren ook royaal (3 bollen ijs bij de een met aarbeien en bij de ander met boerenjongens) en lekker. Tot slot nog een kopje thee. Een echt avondje uit!
8,6
#
Heerlijk gegeten! Bediening vlot en correct! Had niet verwacht dat zo goed was.. Heerlijke rode wijn trouwens..
8,3
#
26 augustus hebben we hier 's avonds gegeten. Ik ben er vaker geweest met een feest o.i.d., maar dit was de eerste keer a la carte. De varkenshaas met roomsaus was geweldig; precies goed! Ook was de schnitzel champignon van mijn tafelgenoot erg mals en lekker.
Zeer prettige bediening en leuk dat de gastheer en gastvrouw bij de tafeltjes een praatje kwamen maken.
Als dessert kan ik de Notenkraker aanbevelen. IJs met chocolade en noten; heerlijk!
We hebben een heerlijke avond gehad!
#
Afgelopen zaterdag top gegeten! We waren met 8 personen, eerst een grote sloep bij hun gehuurd, en daarna super gegeten. We hadden kalfsbraadstuk en werd zo aan tafel gesneden helemaal super & hele gezellige en aardige bediening . Ook lekker alle bijgerechtjes, verse appelmoes, oma's gebakken aardapels en diverse groentes.
9,1
#
Zojuist uit eten geweest bij Restaurant Hollands Venetie in Giethoorn. Zoals gewoonlijk was het weer super. De inrichting is sfeervol en ziet er geweldig mooi uit. De aankleding van het nieuwe terras aan de voorkant is echt een aanwinst voor het bedrijf. De bediening is zeer vriendelijk en bieden net dat beetje extra wat je wilt hebben als je gezellig met je familie een avond ontspannen wilt genieten van elkaar en van het lekkere eten. Het dessert wat we kregen aan het einde was helemaal super.. helemaal compleet inc. feestelijk vuurwerk erbij (sterretjes etc. ). Tijdens het eten wordt er netjes gevraagd of alles naar wens is en bijvullingen van het eten worden kostenloos gedaan (dit is tegenwoordig bij veel restaurants wel anders). Het is een echte aanrader en wij komen zeker snel weer terug. Wij willen iedereen van Hollands Venetië bedanken voor deze gezellige avond en complimenten aan de kok!!
Groeten Fam. Pijlman uit Steenwijk
#
Heerlijk gegeten, goede service, vlotte bediening, in voor een praatje, kortom een aanrader.
#
Geweldig gegeten, de bediening was super. Zeker een aanrader voor iedereen.
#
Vanavond weer heerlijk gegeten. Onze complimenten aan de chef en natuurlijk aan de uitstekende bediening. Het is altijd super gezellig. En ze nemen echt de tijd voor je. Hier en daar een grapje, erg leuk. We komen nu alweer een aantal jaren hier. En zullen dat ook zeker blijven doen. Ga vooral zo door !!!!! Tot de volgende keer.
#
Prima eten, alles vers gemaakt en leuke behulpzame bediening.
Wij komen terug!
8,9
#
Wij zijn dit weekend er geweest
Dit is echt een aanrader, zeer goede en vriendelijke bediening en een extra compliment voor de dames van de bediening super lief en doen er alles aan het je naar je zin te maken
Compliment voor de kok het eten was door een ringetje te halen super lekker en alles kan bij gevuld worden
De zoon van de baas vriendelijk en weet de zaak van de ouders in een goed dag licht te zetten
All met al super en we komen zeker weer ps wel een sorbet op de kaart zetten hihihihi
Gr. Fam. Borggreve enschede
9,5
#
Wij zijn vanavond heerlijk in de watten gelegd door Jouke. Omdat wij die avond de enige gasten waren, nam hij alle tijd voor ons. We hebben geweldig gegeten. Wij hadden gekozen voor het 4-gangen menu van de Restaurantweek. Hij heeft ons na werktijd nog een korte rondleiding gegeven door het nachtelijke Giethoorn met al zijn mooie grachtjes en bruggetjes. Daarna heeft hij ons bij ons hotel afgezet, De Dames van de Jonge. Ook hun service was top want hun hebben ons bij Hollands Venetië afgezet. Kortom wij komen hier zeker nog eens terug.
9,8
#
Tijdens restaurant week hier heerlijk gegeten. Service was top, je bent hier echt te gast. Goede sfeer en echt fantastisch eten. Echt een aanrader.
#
Het is een sfeervolle inrichting met super vriendelijk personeel en heerlijk gegeten (complimentje voor de chef) dus hier gaan we zeker vaker een hapje eten!
#
Heerlijk eten , bediening super, gezellige sfeer , ziet er ook erg mooi uit allemaal. Vooral nu op de nieuwe kaart van deze winter het kalfsbraadstuk, een aanrader.
( eigenlijk is alles erg lekker)
#
Gisteravond samen met mij vrouw wezen eten.
Echt een restaurant waar je te gast bent.
Het was gewoon zeer goed.
Hier komen we zeker nog een keer weer.
9,9
#
Wij hebben met de familie, 1 e Paasdag, de verjaardag van mijn moeder bij C.R. Hollands Venetië gevierd en ondanks dat het erg druk was hebben we heerlijk genoten van koffie en gebak en daarna een heerlijk buffet wat super lekker was voor jong en oud. We zijn geholpen door een zeer vriendelijke ober, die ook heel erg vriendelijk tegen de kindertjes was en dat vinden wij erg belangrijk. Wij waren allemaal zeer tevreden en zullen het doorgeven.
Wij komen vast en zeker terug.
#
Zeer gezellige en vlotte bediening.
Goed eten en niet duur, een aanrader. Ga er snel weer eens heen.
8,4