Pizzeria Ristorante Da Peppino in Gasselte

7 1
8 6
9 8
10 2

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 19 recensies geschreven voor Pizzeria Ristorante Da Peppino.

Het eindcijfer is 8.1. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. N. van de O.

Eindcijfer 5,7 op schaal 1-10

Een middelmatige pizzaria.
    We hadden een carpaccio besteld die op zich goed van smaak was, maar te waterig.
    Verder bestelde we een lasagne en een entrecote. De lasagne was goed van smaak, maar zeker geen hoogstandje.
    De entrecote was erg taai waardoor je veel moest kauwen.
    Toen we dit bij het personeel meldde was het antwoord dat dit al vaak was doorgegeven aan de kok, maar die het prima vlees vindt en geen klachten daarover wil. Hij gaat er niks aan veranderen.

Het personeel was verder niet echt gemotiveerd en daardoor niet oplettend.

Voor wie op vakantie is, en niet veel verwacht van het italiaanse eten, is dit prima.

2. Peter en Geertje

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10

Hebben heel lekker gegeten ,we komen vast en zeker weer

3. Frans, Mirjan & Tom

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Eind februari 2012 voor het eerst deze pizzeria bezocht. De bediening was vlot en zeer vriendelijk. Wij hebben de pizza's salami, napolitana & don vito gegeten en deze waren super lekker. Onze zoon van 11 heeft bijna zijn hele pizza salami opgegeten. En dat wil wat zeggen hoor!
    Helaas wonen wij niet in de buurt (Z-H) maar wanneer we weer in Drenthe zijn, dan komen we zeker terug bij Da Pepino!

4. leon

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Ik kom hier nu een jaar of 4, het is een mooi restaurant, het geeft een verzorgde indruk. Er zijn plaatsen genoeg, over het algemeen kan je zelf een tafel uitzoeken. Buiten het vaste personeel tref je er ook tijdelijke krachten, de ervaring leert dat het personeel erg betrokken is. Service is gewoon goed te noemen. Het eten is super ! Naar ons idee is 'papa" daar voornamelijk verantwoordelijk voor de pizza's. Op voorhand een gerecht met smaakvoorkeuren opgeven is geen enkel probleem.

Een zeer goed, vriendelijk restaurant. leuk, bekwaam personeel, een aanrader dus !

5. S.M. Egbert

Eindcijfer 7,2 op schaal 1-10

wij komen hier graag. Het eten is prima. Edoch, de laatste keer was het vlees wel zeer taai. Gezellige bediening en mooie ambiance.

6. fam van Driel

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Wij, wonend in Limburg, eerst eventjes naar de pizzeria in Gasselte. Mooie ambiance, lekker eten en als je eens iets anders wil dan op de kaart staat maken ze er geen probleem van om het naar de smaak van de klant te bereiden. Leuk personeel, aardig en spraakzaam. Niets is hun teveel.

7. Dick

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Het restaurant ken ik nog van voor de brand in 2004.

T.o.v. voor die tijd is het interieur er mooier op geworden. Veel opener en gastvrijer. Alhoewel de gastvrijheid van het personeel altijd al aanwezig is geweest.

Over het eten, Crema di Pomodoro had wat meer creme mogen hebben. Jammer dat voor de Tiramisu cake is gebruikt.

Maar de Scallopina Funghi was heerlijk, het vlees was mals en de champignons waren lekker knapperig gaar. Mijn tafelgenote vond dat ook met de Scallopina alla Gorgonzola. Dat en de leuke sfeer maken de avondje heel goed.

8. rob en gerda

Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10

We kennen deze zaak al voor de nieuwbouw na de brand. Wanneer we zo rond etenstijd in Drenthe zijn, belanden we meestal hier. Er is altijd wel een plekje. Eenmaal aan tafel, ontsnapt niets aan de aandacht van het toeziend personeel. Dat geeft je een vertrouwd gevoel, ook al moet een en ander soms met een korreltje worden genomen. Met deze Italiaanse familie is het leuk en losjes converseren, maar zonder het gevoel te krijgen dat je als klant niet serieus wordt genomen. Het merendeel van de aanwezigen neemt pizza en lijkt daarmee tevreden. Wij waren dat met de malse entrecote die wij bestelden en de ingredienten waarmee die werd opgediend. De volgende keer stoppen we vast wel weer in Drenthe.

9. nel

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Wat een heerlijke pizza's, de lekkerste sinds jaren. Voor mijn moeder, die niet zo vaak meer uit eten gaat, was dit ook een heerlijke maaltijd. We hebben genoten, ook van de attente bediening.

10. yep

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10

Prima pizzeria! Vergeleken met anderen in de omgeving zeker één van de beteren!

11. Erik Stoop

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Zeeeeeeeer goed kan niet beter,

Lekker gegeten, ga vanaf nu elke dag als het kan.

Bediening is gewoon perfect.

Ik heb nog nooit zo`n fantastische pizzeria meegemaakt.

Ga zo door jongens:-)

12. wiebe en grietje uit bolsward

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Wij vinden het altijd gezellig als we weer in de buurt zijn. Een paar jaar geleden kwamen we bijna elke week wel een pizza eten. Altijd een praatje met het personeel, we komen in juni weer in drenthe dus weer ff bij jullie een pizza eten. De groeten van wiebe en grietje oant sjen.

13. anoniem

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10

Op 5 mei 2009 met mijn vrouw pizza's gegeten.

Perfect gebakken, croquant en lekker!
    Bediening correct.

We komen binnenkort weer terug.

14. anoniem

Eindcijfer 5,5 op schaal 1-10

Helaas, vroeger was dit wel een goede pizzaria. Een aantal jaar geleden echter teleurgestend door oud i.p.v. vers brood mee te krijgen. Jaren niet meer heen geweest.

Laatst toch weer een poging gewaagd en eten besteld. De pizza's waren nat, vet en niet erg lekker. Te duur voor wat ze leveren.

15. meneer. H

Eindcijfer 8,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken -

Ik vond het helemaal gewedig. Goeie sfeer. Goed eten en ook goeie bediening.

16. robert(o) en henny

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10

Kreeg de neiging spontaan het italiaanse volkslied te gaan zingen. Ossobucco fantastico! Naar mijn bescheiden mening een van de betere Italiaan in het noorden. Woon gelukkig in de buurt.......

17. r. gerding

Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10

leuk restaurent leuke gezillige sweer en leuke stijl een beetje modern. het eten is er super echte italiaanse pizza's drinken is ook goed.

18. Twan en Ellen

Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10

Eten is prima! Ambiance kan beter. Ziet er aan de buitenzijde niet schoon uit, plantjes ontbreken in de voldoende aanwezige bakken, maar dit doet geen afbreuk aan de smaak van het eten. Eigenaar aangesproken op de verzorging van zijn terras. Hij beloofd beterschap.

19. P. Zwaans

Eindcijfer 8,7 op schaal 1-10

Uitstekende echt Italiaanse Pizza's in een modern ruim restaurant. Veel verse ingredienten. Ook de andere gerechten zijn goed, bv pollo alla cacciatore was er uitstekend. Ruime porties, volgens ons een van de allerbeste hier in het noorden.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt

1. 9,4 op schaal 1-10 Snackbar John