Brasserie de Berken in Gasselte

diana gineke
Overnachten
Hotels in de buurt »
Omgeving
Bij het bos en landelijk
Ambiance
Huiselijk, gezellig, kindvriendelijk, rustig en nostalgisch
Kinderen
Magnetron (voor kindervoeding), verschoontafel, vermaak en kinderstoel aanwezig
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
Diëten
  5. zo: 10:00-20:00
Parkeren

Gratis parkeren

OV

Busnummer 59 stopt voor de brasserie bij borgerweg 23.

1 0
8 1
9 9
10 6

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 21 recensies geschreven voor Brasserie de Berken.

Het eindcijfer is 8.7. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Eigenaren Brasserie de Berken

Vanaf 15 maart is Cafe restaurant de Berken overgegaan in Brasserie de Berken. Er zijn nieuwe eigenaren op gekomen en het pand en de menukaart hebben een totale metamorfose ondergaan. Nieuwsgierig? Hopelijk tot ziens in onze nieuwe Brasserie de Berken. Natuurlijk gezellig en gastvrij.

2. Inge

Prijs / kwaliteit 10

Echt heerlijk gegeten! Bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige avond.

3. Jan

Eindcijfer 2,6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 2
    Sfeer 2
    Prijs / kwaliteit 2

Met vier personen en kind op de Camping, we gingen naar het restaurant, heel rustig, we begrijpen nu hoe dat komt. Het eten is zeer matig, zeer grote menu-kaart, dus alles komt uit de vriezer, vlees (biefstuk) zeer taai.

Jan.

4. Jan

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Vorige week heerlijk gegeten met zijn vijven. Het was rustig, heel rustig, op zich niet erg, maar dit restaurant zou stampvol moeten zitten. Wie van goede service en goed bereid eten houdt, moet hier zeker een keer gaan eten.

De wijnkaart is eenvoudig maar ook de huiswijn is lekker. Een paar betere en luxere soorten kan het eten nog beter maken.

De ruimte is hoog en licht, eenvoudig ingericht en er is meer dan voldoende ruimte voor de tafels. Parkeren voor de deur.

5. gineke

Prijs / kwaliteit 10

Gisteren, 2e Kerstdag, heerlijk gegeten bij de Berken.
    Er stond weer een heerlijke maaltijd voor ons klaar.

Dit keer was het een heerlijk Kerstbuffet die uit 2 soorten soep bestond en dan allerlei andere lekkere dingen zoals hazepeper en stoofpotje en varkensmedaillons en noem maar op. Ook salade`s met vissoorten.

Kortom er was genoeg.

Tot slot was er een heerlijk Kerstijsbuffet.

Volgend jaar zijn we weer van de partij, als ik niet moet werken.

6. Berry Bouwer

Prijs / kwaliteit 9

Al diverse malen gegeten en het eten is er prima in een mooie bosrijke omgeving en een prima prijs/kwaliteit restaurant met vriendelijke bediening. Naast camping en rondom fiets- en wandelgelegenheid. En voordeel dat je vanaf 11.00 uur kunt eten en drinken.

De gerechten zijn royaal en alles is vers en heerlijk van smaak en niet te vergeten de heerlijke grote ijscoupes. Voor ons een adres dat we regelmatig bezoeken.

7. Ger van Kempen

Eindcijfer 7,7 op schaal 1-10
    Sfeer 6
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8

Al 2 keer ongelooflijk heerlijk gegeten. De tong 1 is heerlijk! Zelfs de gebakken aardappelen en het schaaltje met bloemkool smaakt fantastisch. Niet te vergeten de rauwkost, ook voortreffelijk. Als je binnenkomt, denk je wat gaat dit worden, maar het eten is super.

Het interieur is niet bepaald onze smaak, een jaren '80 interieur met lichte plavuizen en allerhande frutsels en fratsels (kikkers, kunstbloemen, vogeltjes en niet te vergeten een ding-dong deurbel als er iemand binnenkomt)

De kok / ober (eigenaar?) doet alles zelf en dat breekt soms op als het wat drukker wordt. Dan moet er iemand uit de buurt worden opgetrommeld om te bedienen en loopt het allemaal niet meer zo gesmeerd.

Voor ons geen reden om er niet meer naar toe te gaan, integendeel, we hebben al weer gereserveerd.

Een aanrader!

8. Anita en Han Amsterdam

Eindcijfer 7,2 op schaal 1-10
    Sfeer 6
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 7

Diverse malen hebben wij hier gegeten, gebakken paling smaakte heerlijk. Over het algemeen kun je hier heerlijk eten tegen een fatsoenlijke prijs, maar je moet reserveren. We hebben al eens voor een uitverkochte tent gestaan.

Het geheel doet een beetje aan als een veredelde snackbar/lunchroom, maar dat komt waarschijnlijk door de camping die er naast zit. 1 keer hebben we lang gezeten, waarschijnlijk doordat een vakantiehulpje het niet allemaal kon behappen. Dan wordt een uur op je eerste hap wachten vervelend, kregen de neiging om de drankjes te betalen en weg te gaan.

9. Remy Radsma

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

We hebben afgelopen weekend (20-02-2010) bij De Berken gegeten voor mijn opa zijn 90 jarige verjaardag. Was erg leuk en het eten was erg lekker. Echt een dikke pluim.

10. Niels Holthof

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Afgelopen zaterdag wezen eten bij "de Berken"in Gasselte en zeer tevreden over het eten en de sfeer in het restaurant.

11. jochem en ina scholtens

Prijs / kwaliteit 10

Wij hebben vanavond 13-02-2010 voor het eerst gegeten bij Restaurant De Berken. En geloof ons we gaan er zeker vaker heen. We hebben heerlijk gegeten. Dikke pluim voor de kok/eigenaar.

12. S.G. ten Cate

Prijs / kwaliteit 9

Kom regelmatig lunchen in cafe/restaurant "De Berken" te Gasselte, dit vanwege de goede ervaringen. Veel keuze in lunches en een goede bediening. De kwaliteit is altijd uitstekend en de koffie smaakt er zeer goed. Ik vind cafe restaurant De Berken"een echte aanrader.

13. Daan en Jannie

Prijs / kwaliteit 10

Even een blokje om... op zoek naar een camping.

En natuurlijk trek in koffie.
    Restaurant de Berken, wat een toptent! Heb speciaal deze site opgezocht om hier m'n mening neer te zetten.

Geweldig. Wat hebben we hier lekker zitten smikkelen, heerlijk! Het bakkie koffie (heerlijk trouwens) liep uit in een lekkere maaltijd, en geloof dit... Klasse.

De kok heet Dirk en de man staat er voor z'n gasten. Echt een topchef, een hartelijke gezellige man zonder capsones die nog tijd heeft voor z'n klanten. Mijn complimenten!
    Restaurant de Berken... Klasse!

14. Madelon en Evertwillem

Eindcijfer 8,7 op schaal 1-10
    Sfeer 7

Gisteravond weer even heerlijk bij De Berken in Gasselte geweest,

Koken met een grote K, wij komen nu al 6 jaar bij Dirk Hut in zijn leuke cafe/restaurantje aan het bos in Gasselte.

En telkens kan hij ons weer verrassen.

Heerlijk verse groente, super sausjes a la specialiteit Dirk.

En hij heeft van die heerlijke gebakken aardappeltjes.

Dirk, een dikke Pluim!

Het was weer een geslaagd etentje, we komen zeker gauw weer langs.

Mvgr Madelon en Evertwillem.

15. diana

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Bij Dirk kan je lekker eten. Wat hij maakt is ook altijd vers.

Prijs kwaliteit is goed. De sfeer is ook altijd fijn, de service is ook altijd goed. Daarom kom ik graag bij Dirk eten.

16. Mandy

Prijs / kwaliteit 9

Wij hebben op eerste kerstdag echt genoten van je kerstbuffet.

Er was verschrikkelijk veel keus en de presentatie was super.

En vooral het dessert was om van te watertanden.

Als je volgend jaar weer een buffet aanbiedt zijn wij zeker weer van de partij!

Mandy & Dennis.

17. Marijke en Rob

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Dit was een ervaring.

Een Kerstbuffet in restaurant De Berken.

Dirk, de chef kok, had zichzelf overtroffen.

Dit was gewoon heerlijk genieten, een avond lang.

18. ko en thea

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Dirk, we hebben al eerder bij je gegeten, maar nu heb je jezelf overtroffen met het kerstbuffet!

Het was een lust voor het oog, zo mooi was het opgemaakt!

Er was veel keuze en het was voortreffelijk klaargemaakt.

We hebben er enorm van genoten, dus doe dit volgend jaar a.u.b. weer. Dan zijn we weer van de partij!

Trouwens, de salade die we voor de 1ste dag bij je besteld hadden, was óók super!

Dirk, bedankt en tot ziens. Ko en Thea.

19. Anneke Armiger

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Kerst buffet fantastisch en zoals altijd prachtig gepresenteerd.

De koffie aan het eind zoals altijd heerlijk.

Hebben samen met familie uit Wales genoten-bedankt, we komen gauw weer langs!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt

1. 7,8 op schaal 1-10 't Maotie