Recensies van restaurants in Fluitenberg, Drenthe
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Fluitenberg. Gegeten bij een restaurant in Fluitenberg? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Fluitenberg verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Fluitenberg over tijd.
hans sprakel
Gisteravond weer eens in De Herberg geweest. Het was al lang geleden. We hebben vooraf een zes gangen diner besteld en noteerden een paar bijzondere vondsten: rode kool ijs als entree. Lef, moet je geproefd hebben. Schelvis op een zuurkoolbedje, gedurfd en scherp van smaak. Diamanthaasje uit de kunst en de kok weet wat een toetje is. De avond duurde iets te lang, maar voor het eten kun je best wat geduld opbrengen. Puree van zoete aardappelen vind ik ook een nieuwkomer.
Annie
Hebben hier via een aanbieding van Groupon gegeten. In een woord geweldig! We gaan regelmatig uit eten en zijn al heel wat gewend, maar dit is echt een restaurant om te onthouden.
Kleinschalig, maar sfeervol ingericht. De bediening ontzettend vriendelijk en gastvrij en het eten was echt super. We hadden een 6 gangenmenu. De opmaak was prachtig en de smaken echt heel verrassend. Heerlijke bijpassende wijnen erbij. Pas nog bij 1 sterrenrestaurant de Echoput en 6 gangenmenu met wijnarrangement gehad, maar we vonden dit beter.
Kortom, De Herberg is echt een aanrader!Dorien Kloosterman
Heerlijk gegeten, maar het was erg stil (voor een vrijdagavond). Slechts twee 'tweetjes'. Jammer, maar bediening en eten ; helemaal top. Bijpassend wijnarrangement.
Ellen Hup-Kuiper
Wij hebben hier onze bruiloft gevierd en.
Het was onvergetelijk!
Alles werd goed geregeld en je kon met al je vragen.
Bij de gastvrouw terecht.
De hapjes tijdens het feest waren goed voor elkaar en de sfeer is modern maar toch erg gezellig. Als wij opnieuw zouden trouwen zouden wij dit zeker weer hier doen!
Marlies
Nou mensen, Drentenaren en ook jullie uit de Randstand!
Wil je eens bijpraten, iets bijzonders vieren, heb je de wens tot een gesprek met diepgang met je gesprekspartner(s), rijdt naar deze plezierige locatie in een prachtige groene omgeving en laat je begeleiden door deze bescheiden, deskundige en toegewijde tovenaars qua eten en drinken. Uitzonderlijke kwaliteit en aandacht!
Geniet en heb een geweldige, liefdevolle avond op het oude land zoals wij.
Lidwien
Meerdere ronden top-amuses (ik meen 3 ronden). Heerlijk tussengerecht en hoofdgerecht en ook het toetje (wat je allemaal niet van yoghurt kunt maken...) was perfect. Ook het wijnarrangement viel in de smaak en wij waren blij dat er niet meer werd geschonken, wat manlief was behoorlijk teut aan het eind van de avond. Wij hebben genoten!
Sophie
Heerlijk gegeten met zeer goede bijpassende wijnen.
Gezellige sfeer en zeer aardige bediening.
Een echte aanrader! Topper!