Recensies van restaurants in Exloo, Drenthe
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Exloo. Gegeten bij een restaurant in Exloo? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Exloo verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Exloo over tijd.
Geert Brinks
Nederlands · Valtherweg 36, 7875 TB, Exloo
Mijn medebewoner en ik hebben vanmiddag bij jullie gebruncht en het is ons zwaar tegengevallen.In mijn soep zat geen vermicelli en het buffet was ook zeer matig verzorgd.
- Eten / drinken 4
Hanneke
Een welkome afwisseling na ons diner bij het 4* hotel/restaurant waar we verbleven! Een heerlijke ongedwongen en vakantie-achtige sfeer waar je lekker kunt eten. Meneer Elsaid doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Eten was erg goed van smaak, prijs/kwaliteit prima en de porties meer dan voldoende! Als we nog eens in Drenthe zijn slaan we het voorgerecht over en proberen we een dessert. Hopelijk tot ziens!
robbert Scheers
Nadat we bij Hotel de Hunzebergen als hotelgasten niet konden dineren!!, zijn we naar het nabij gelegen Exloo gereden en na aarzeling binnengelopen bij El Said. Wat een welkome verrassing. Een bijzondere sfeer, gemaakt door een zeer gastvrije eigenaar. Kom je nog maar zelden tegen, maar hier zie je dat de persoonlijke aandacht van de eigenaar het ontzettend wint van een "gelauwerd" hotel !!! We hebben genoten van alle overdadige en zeer smaakvolle gerechten. Het enige "eigenwijze" restaurant in Exloo.
Hulde en tot ziens- Eten / drinken 10
Nieuwland
Frans · Hoofdstraat 61, 7875 AB, Exloo
Wij hadden een nachtje een hotel geboekt in Exloo, maar wilden niet in het hotel blijven eten. Vooraf hadden wij op internet al gekeken welke mogelijkheden er in Exloo waren. Wat zijn wij blij dat wij voor dit restaurant hebben gekozen! Aangezien wij in het laagseizoen zaten waren er maar twee tafeltjes bezet in het restaurant. Maar wat een vriendelijk ontvangst. Het eten was verukkelijk. Wij hebben zowel voor- hoofd als nagerecht genomen en alles is met liefde en passie voor het vak voor ons bereid. Ook de aanbeveling van de wijn was uitstekend. Mochten wij ooit nog eens teruggaan naar Exloo, dan komen wij zeker terug!
IK
Nederlands · Zuiderhoofdstraat 1, 7875 BW, Exloo
Wij hebben genoten van een heerlijke maaltijd in een goede ambiance met een heel vriendelijk welkom en bediening, fantastisch wat hebben wij genoten van het eten. We zijn van plan om nog eens aan te komen. Het is in onze ogen een aanrader, zeker weten!!
Lange
Nederlands · Valtherweg 36, 7875 TB, Exloo
Het eten was oke. Verzorgd en smaakvol.
De nare nasmaak zat hem met name in de dure drankjes. 4,75 voor een glasje wijn is duur maar tot daar aan toe. Maar 6,75 euro voor een aperitiefje die je in de handen wordt gedrukt terwijl je de jas bijna nog aan hebt, is afzetterij.
Jammer want voor de rest was het allemaal wel goed.- Eten / drinken 6
VinJu
Vanavond gegeten bij ElSaid. Wat een fijn en sfeervol restaurant! Ju heeft naar eigen zeggen en de lekkerste Gamba's ooit gehad.De saus erbij was fenomenaal.Ik had menu ElSaid.Heerlijke linzensoep vooraf en als hoofdgerecht een mixed grill.Prima bereid, met een heerlijke salade en dito aardappeltjes.De eigenaar is een plezierige en zeer gastvrije man die ons een echt het gevoel gaf zeer welkom te zijn. We komen absoluut weer!
Peter vd Lind
Frans · Hoofdstraat 61, 7875 AB, Exloo
Leuk om weer eens een top restaurant te vinden.
We hebben een mosselpan besteld en onze speciale wensen
hiervoor besproken. Het is meer dan voorteffelijk wat er als
resultaat op tafel kwam. Mijn vrouw is na veel mislukkingen
elders niet meer zo,n mosselfan maar na deze keer zullen er zeker meerdere volgen.
Hoewel we de kwaliteit van het eten erg belangrijk vinden
is het ook fijn dat ze een prachtig terras hebben waar het
goed toeven is.Een pluim voor dit restaurant !!
Carla
Frans · Hoofdstraat 61, 7875 AB, Exloo
Wij overnachten in Ees. Via een mooi bospad naar Exloo gefietst. Wij werden bijzonder vriendelijk ontvangen. De kaart is niet Frans (wat eet.nu suggereert) maar Nederlands en aantal Indonesische gerechten. Een amuse vooraf de overige gerechten werden op prachtige borden opgediend. Prachtig tafellinnen. Dat alles voor een heel betaalbare prijs. Met z'n tweeën nog geen 70 euro inclusief de drankjes en een 3-gangendiner. Het was er op dat moment niet druk (ivm het slechte weer) en om die reden voor de sfeer een 8.
Een aanrader wat ons betreft om heerlijk te eten.- Eten / drinken 10
Marc Eilander
Reservering via internet is prima doorgekomen. Bij binnenkomst werden we goed ontvangen. Bediening zeer vriendelijk en gastvrij. Het eten was heerlijk. Echt genoten. En alles helemaal in sfeer.
Tip: laat je verrassen met het 7 gangen diner. Je hebt 2 opties: je betaalt of 35 euro en dan heb bij het hoofdgerecht o.a. kipfilet, shoarma, of je betaalt 45 euro en dan heb je wat luxere vleessoorten zoals ossenhaas en lamsvlees etc.
Wij komen hier zeker nog weer eens terug voor een gezellig avondje uit.- Eten / drinken 9
Anne-Marie de Ridder
Nederland-Portugal. Snel even een pizza gehaald bij El Said.
10 stuks, allemaal verschillend en allemaal even lekker.
Dankzij deze pizza's werd het toch nog gezellig. Ze waren weer heerlijk en binnenkort komen we weer een keer eten.- Eten / drinken 8
Henrie en Janet
Nederlands · Zuiderhoofdstraat 1, 7875 BW, Exloo
Wij hebben de laatste tijd niet meer zo slecht gegeten, het lijkt wel of alle eten uit een erg goedkope supermarkt komt. Er zat smaak nog kraak aan het eten, zefs de koffie was niet te drinken. Een mooie lokatie, dramatische keuken.
- Eten / drinken 1
Freek en Annemiek
Nederlands · Hoofdstraat 8, 7875 AC, Exloo
Vandaag weer heerlijke tournedos gehad met gebakken aardappeltjes, echt heerlijk!!! Een aanrader voor een ieder, ook de schnitzels of de visgerechten zijn er lekker en betaalbaar. Tot gauw!!
Gert Jan
Nederlands · Zuiderhoofdstraat 1, 7875 BW, Exloo
Het eten was erg goed. In tegenstelling wat hieronder wordt gezegd was het water bij ons gewoon gratis. Het personeel was erg vriendelijk. Je kan echt merken dat er met aandacht en gevoel gewerkt wordt. De details zijn goed uitgewerkt. Het vlees prima gedecoreerd en gebakken de hoeveelheid precies goed. Aanrader!
Fam. Schippers
Wat een goede zaak! Snap die slechte recensies echt niet want wij hebben er zo lekker gegeten... Aardige eigenaar die goede service verleent en heerlijk eten. We hebben allebei de mixed grill gehad en met de bijgerechten was het echt meer dan genoeg. Alles was lekker gekruid, vers en goed warm. Veel variatie in de mixed grill en de bijgerechten en ook het voorgerecht, de mezes, was erg uitgebreid en lekker.
Wij komen niet uit Drente, waren een weekend weg, maar we zullen zeker nog een keer hier gaan eten.
Groeten uit Almelo
Henk wijngaard en Silvia Swart
Frans · Hoofdstraat 61, 7875 AB, Exloo
We waren met zn vieren, gewoon om iets te fieren.
Het eten was er lekker het werd er een culinair vertieren.
De bediening was er vriendelijk, we werden hartelijk onthaald. En een keus uit vele gerechten bovendien,
we waren 't eens, ja alle vieren, voor de Meulenhoek een
Tien!- Eten / drinken 10
Nelleke
Voor 45 euro p.p. excl. drinken mag je toch wel wat verwachten. Nu, dat viel goed tegen, erg goedkope hapjes, veel te weinig vlees en als klap op de vuurpijl een coupe ijs met 4 lepels. Zeer matig en zal hier nooit meer komen en het ook niemand aanraden. Was er erg rustig voor de zaterdagavond, maar begrijp nu wel waarom!
- Eten / drinken 4
Frans
Nederlands · Hoofdstraat 8, 7875 AC, Exloo
Zeer slechte ervaring opgedaan. Bij aankomst (mijn vrouw en ik) aangegeven dat we een maaltijd wilden nuttigen maar eerst graag een kop koffie wilden, dit leek vreemd te zijn. Bij het aangeven dat wij elk een menu van de dag wilden, beide een keuze gemaakt uit kip en/ of vis bleek het eindgerecht niet inwisselbaar met een ander omdat dit niet bij het menu hoorde. De prijs was evenwel gelijk.
Bij het opdienen van de vis bleek deze nog gedeeltelijk rauw en dit werd bij de bediening aangegeven. Het bord ging met duidelijke tegenzin naar de keuken terug en werd 5 minuten later opnieuw geserveerd: restant gare vis in speklappen gewikkeld. Dit was niet te accepteren en is ook aangegeven. Het commentaar van de bediening was onverbiddelijk dat er nog nooit een klacht was geweest over de keuken. De maaltijd is door ons afgebroken en we zijn vertrokken. De benadering was dermate onvriendelijk en bij het vijandige af dat wij hier beslist niet weer terugkomen.- Eten / drinken 2
Nanda
Nederlands · Valtherweg 36, 7875 TB, Exloo
Wij hebben een beautydag gehad en daarbij hoorde een lunch. Prima gegeten maar wat erg jammer was was dat het garnituur op het bord sla met erg bruine randjes was. Veel te vroeg gesneden dus of van een dag eerder. Gewoon jammer, een beetje kok laat dit niet zo de keuken uit gaan, het aangezicht van het bord was daardoor niet smakelijk. De clubsandwich was overigens heerlijk. De salade hebben we maar laten liggen.
- Eten / drinken 7
Ruud en Annemieke
Nederlands · Valtherweg 36, 7875 TB, Exloo
Met een groep vrienden hier gegeten, na een eerdere goede ervaring van twee van ons. Wat een teleurstelling !
We hadden van te voren gereseveerd, maar pas na een half uur kwam de bediening aan onze tafel opdagen, en pas nadat we daarom hadden gevraagd. De bestelling van de drankjes ging helemaal mis: verkeerde drankjes, de laatste een kwartier na de eerste. Het voorgerecht werd geserveerd, toen de amuse nauwelijks op was. Verder tussen de gangen enorm lange wachttijden. Het eten was redelijk, maar niet in prijs/kwaliteitverhouding. Wel een prima wijnarrangement en een overheerlijk dessert, waarmee men probeerde de schade wat te herstellen. Aan het einde nog een tegenvaller: er staat voor 30 euro aan water op de rekening voor een paar karaffen water, waar bij de bestelling niets van werd gezegd.
Na klagen werd water en aperitief van de rekening geschrapt, ok, maar ons zie je daar niet meer terug !- Eten / drinken 6
Pelo
Mijn vriendin nam tajine met lamsvlees welke alleen bestond uit taai vlees met veel zenen.
Zelf had ik kip wat zeer droog was.
Groenten en aardappelen redelijk, valt ook niet veel aan te verpesten.
Wij zijn ook opgestapt.
Ik heb mijn twijfels bij de brandveiligheid van de zaak.
Groet PeLo- Eten / drinken 4
alie kampman
Nederlands · Zuiderhoofdstraat 1, 7875 BW, Exloo
Eten viel tegen zeker voor deze prijs,
Het stoort mij zeker dat ik voor kraanwater moet betalen, ik kom hier niet terug. Er zijn genoeg alternatieve adressen in de buurt.
- Eten / drinken 2
Robert Pol
Nederlands · Zuiderhoofdstraat 1, 7875 BW, Exloo
Goed eten, leuk personeel en een leuke sfeer.
Ook de kaart is goed icb met de prijs.
- Vorige pagina
- 1