Zorba in Enschede

8 1
9 7
10 3

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 11 recensies geschreven voor Zorba.

Het eindcijfer is 9.1. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Fam Hartman

Eindcijfer 7,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 8
    Prijs / kwaliteit 7

Heel leuk restaurant, lekker gegeten maar sommige dingen zijn toch echt niet grieks. Bij het voorgerecht van verschillende griekse hapjes zit kruidenboter en knoflooksaus bij. Dit hebben wij na vele jaren Griekenland nog nooit gezien. Dit is wel jammer. Blijkbaar wel een hele goede kok in de keuken maar geen Griek. Desondanks wel lekker gegeten.

2. Raymond & Wendy

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

We waren er zaterdagavond tegen 20.00 uur.
    De zaak was leeg, er was nog 1 andere tafel gereserveerd.

De bediening was netjes en vriendelijk.
    Het eten was perfect en smaakte heerlijk.
    Lekkere grote porties.
    Helaas stonden we tegen 21.00 al weer buiten omdat we snel aan de beurt waren en niet lang op het eten hoefden te wachten.
    Als verrassing kregen we ook nog eens 1 hoofdmenu gratis, dit was een actie.

Dus we hebben lekker gegeten en voor een zeer lage prijs.
    Snap alleen niet waarom er niet meer gasten waren.

3. Meike & Jess

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 9

Zeer goed restaurant voor een betaalbare prijs. De tzatziki is zoals die echt bedoeld is en heerlijk bij het vlees. De frietjes zijn krokant en het vlees heerlijk gekruid.

Een echte aanrader!

4. r.r.hansen

Prijs / kwaliteit 9

Met ons 8tjes geweest, super vriendelijk, mooie zaak, netjes en voor ieder toegankelijk. Voorgerecht op tijd en gelijk allemaal ook het hoofdmaal. Super lekker en mals, met andere woorden; kom er zeker weer.
    succ6 daar
    Gr Ronald

5. kim

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10
    Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 9

Heerlijk restaurant! Ik was met mijn vriendin op kerstavond in de stad en we hadden veel inkopen gedaan voor kerst. We besloten dat we eigenlijk wel zin hadden om in de stad wat te eten en mijn vriendin wou graag hier een keer eten.
    Wij waren de eerste klanten en we waren van harte welkom.
    Het was geen enkel probleem en dat we veel tassen mee hadden. We kregen een welkoms drankje, erg lekker!
    al het eten was super lekker en drinken was goed!
    Dit restaurant is echt een aanrader voor iedereen!
    en ook goedkoop, neem bijvoorbeeld de daghap voor maar €10.
    En ook heerlijk een pepermuntje gekregen!

6. b handen

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Was erg goed eten zeer vriendelijke bediening en erg vlug. Kortom een echte aanrader.

7. N. U. Huizing

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Een fijne ontvangst, goede bediening en een uitmuntende keuken. Tevens een aparte rookruimte waar niemand last van heeft. Kortom een echte aanrader in Enschede.

8. Bob Braakman

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 9

Het lijkt overdreven, al die tienen, maar mijn (ons, was er met buren) bezoekje vanavond aan het (vrij nieuwe) Zorba was echt een geweldig succes. Eerst op het brede terras gezeten met ouzo en andere drank met stokbrood en sausjes (het weer werkte mooi mee) en wat later echt genoten van verrukkelijke zaken als gegrilde lamskoteletten (heerlijk gekruid), giros en souflakia van ossenhaas. Vriendelijke bediening en een eigenaar die weet wat gastheerschap is (hahaha geen Griek, maar Libanees van geboorte). Echt een aanrader, ook gezien de schappelijke prijzen. We gaan er vast vaker heen!

9. Jan Kruse

Prijs / kwaliteit 9

Gewoon een leuk restaurant, lekker eten tegen een zeer redelijke prijs en een uiterst vriendelijke bediening.
    We zullen hier zeker vaker komen.

10. trijnie & Kevin

Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 9

Het eten is erg goed en de bediening vriendelijk.
    We hebben erg genoten en met de bon uit de huis aan huis kregen we ook nog eens één hoofdgerecht gratis.

11. Joris

Eindcijfer 9,7 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Ik heb hier onlangs met collega's gegeten. Wij waren met een man of 22. Het viel ons op dat het er erg rustig was. Wij vreesden dus het ergste. Gelukkig viel dat mee, en dat is een understatement .

Wij kregen als welkomstdrankje een Ouzo, en ieder die nog een Ouzo luste kreeg er nog 1.

Omdat wij met een grote groep waren hebben wij van alles wat besteld. Er kwamen werkelijk waar ontzettende grote schotels met vlees. Ook kon iedereen een lekker voorgerecht uitzoeken. Het eten was echt erg smakelijk gekruid en mals. Ook voor extra patat en/of aardappelen en rijst deed men absoluut niet moeilijk.

Voor een collega van mij, die alleen Halal eet, hebben zij speciaal bij de islamitische slager een lamskoteletten gehaald. Uiteraard van te voren gevraagd, maar wat een service.

Wellicht dat zij het nog iets gezelliger kunnen aankleden, maar dat het er vrij rustig is snap ik niet goed. Ik ben gek op Grieks eten, maar ik vind dit toch wel een van de betere Grieken in Enschede, zo niet de beste!

Voor herhaling vatbaar!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt