Contactgegevens
- 053-4309036
- Website
- www.grieksrestaurantenschede.nl
25 recensies voor Grieks Bistro Restaurant Olympic
Het eindcijfer is 8.8. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,5
- Sfeer
- Service
8,6
- Prijs / kwaliteit
9,4
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Alex
Erg goed grieks restaurant. Ben er vaste klant. Vandaag de dag is een goed grieks restaurant moeilijk te vinden, zeker eentje die kwaliteit levert voor een dergelijke prijs. Er is een grieks restaurant in de regio dat beter is (in Almelo), maar die is ook flink duurder.
9,3 op schaal 1-10
Ekky
Ik heb er gisteren avond nog gegeten, een warme sfeer met griekse muziek op de achtergrond. Het was fijn om er te zitten, een fijne welkomsgroet bij binnenkomst, en de service was ook uitstekend. Ik hoefde maar even te kijken en ze waren er gelijk. En natuurlijk de keuken, ik heb voltreffelijk gegeten. Ga er zeker vaker naartoe.
9,5 op schaal 1-10
Jacob
Heb onlangs heerlijk gegeten met een paar vrienden bij Olympic. De service was uitstekend, daar was ik zeer over te spreken, en het eten was overheerlijk bovendien was het niet eens duur. De sfeer was goed, een echt authentiek grieks sfeertje. Kom zeker nog in keer terug hoewel ik niet in Enschede woon.
Aanrader!- Eten / drinken 9
9,3 op schaal 1-10
Roozeboom
Heerlijk gegeten, zeer vriendelijk personeel en extra aandacht en een glaasje "Ouzo" van de eigenaar. Kortom een echte aanrader!
- Eten / drinken 8
9 op schaal 1-10
Ilona Janssen
Ik had hoge verwachtingen van dit restaurant, maar het is helaas heel erg tegengevallen. Mijn vriend en ik hebben hier samen gegeten. De eigenaar zag er helemaal niet vriendelijk uit en groette ons niet bij binnenkomst. We kregen slechts een koele blik. Het eten viel zwaar tegen. Het vlees was heel droog. Wij komen hier niet meer terug.
- Eten / drinken 2
- Prijs / kwaliteit -
2,5 op schaal 1-10
Angelina
Ik ben vandaag ontzettend verwend bij dit bistro. Enne ik ben een verwende vrouw. Bedankt! Eten was lekker, aandachtige personeel, simpel maar tongstrelend wijntje..vanavond jullie zijn het beste eet tent van Enschede!!!
10 op schaal 1-10
Kees
Daghappen en normale gerechten met een goede prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding.
Service is altijd in orde, de baas houdt alles goed in de gaten.
Sfeer is moeilijk te creëren maar is voldoende, misschien tijd voor een lichtere styling ? hmm.
Al met al een topper voor mij, zeker aan te raden.
Afhalen van de daghappen is ook mogelijk, heel relaxed.
9,4 op schaal 1-10
Hugo
Wij eten hier regelmatig een dagmenu voor 8.50.
Gewoon een heerlijk bord eten , uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Aanrader als je in Enschede bent.- Eten / drinken 8
8,3 op schaal 1-10
Carla
Heel gezellig Grieks restaurant met vlotte vriendelijke bediening. We hebben hier al vaker gegeten en blijven terugkomen. Wij vinden het voorgerecht garnalen in roomsaus zo lekker, die bestellen we dan ook elke keer als we hier eten, heerlijk!
9,9 op schaal 1-10
Benni
Super zaak altijd even vriendelijk, het eten is altijd prima.
We komen er geregeld, en goedkoop ook voor de kleine beurs.- Eten / drinken 9
9,2 op schaal 1-10
Fam. Laken
Wij komen er al 6 jaar ierdere week. Zijn in veel andere Griekse restaurants geweest in Overijssel maar komen steeds weer terug in dit restaurant. Keuken perfect, altijd constant dezelfde super kwaliteit. En dit geldt voor alle gerechten. Je kunt er ook met een kleine beurs goed te eten krijgen. Echt een aanrader voor iedereen. Maar niet allemaal tegelijk gaan want dan hebben wij er geen plaats meer.
9,8 op schaal 1-10
Albert
We wilden even "snel/simpel/goedkoop" daghappen. De daghap, die heel veel van een uitgebreide maaltijd weg had, was het best wat ik in lange tijd heb gehad!
Echt heerlijk, helemaal gezien prijs/kwaliteit-verhouding een absolute aanrader!
9,1 op schaal 1-10
Joris
Verscheidene groenten in salade vooraf niet rijp, vervolgens vlees bij hoofdgerecht was redelijk, beetje aan de droge kant.
Hetgeen wat vooral opviel is dat het personeel overdreven vriendelijk was, zeker 4 keer is gevraagd of 'alles naar wens' was. 1 keer is voor mij genoeg.
Geen plek om lang te tafelen, gerechten kwamen zeer snel na elkaar.
- Eten / drinken 6
6,4 op schaal 1-10
Roberto43
Op oudejaarsavond, 2010, met mijn vriendin hier gaan eten. Voor de goede prijs lekker gegeten. De sfeer was goed en de service was ook goed. Echt een aanbeveling.
9,5 op schaal 1-10
Miryam
Het allerbeste Griekse restaurant in Enschede en omstreken! Heerlijk eten voor een redelijke prijs en super vriendelijk personeel.
9,4 op schaal 1-10
Dick C.J.
Keurig restaurant met prettige verlichting. Papieren placemat (bistro), prima stoelen en goede Griekse achtergrondmuziek.
09-12-2009 besteld: voorgerecht voor 2 personen met uitstekende variatie van kleur en smaak en heerlijk stokbroodje. Daarna menu II (van de dag), heerlijk gebraden en gegrild vlees, smaakvolle rijst, Grieks. Patat hoeft van mij niet.
Pluspunt: prettige en attente bediening.
Naast wijn en cola, ook gratis water met klontje ijs.
Let wel op want, net als in Griekenland, zijn hier de olijven met pit. De reisafstand naar huis was drie uur en had bij thuiskomst nog een heerlijk "voldaan" gevoel.
In Enschede? Heerlijk Grieks eten voor een zeer redelijke prijs.
Een echte aanrader (kom zelf uit een horeca familie en weet wat goed en lekker eten is!).
8,9 op schaal 1-10
Sanne
Super restaurant!
Je kunt er heerlijk eten en de eigenaar is super vriendelijk.
- Eten / drinken 8
8,2 op schaal 1-10
Miriam
Ik heb hier al een paar keer gegeten. Goed restaurant, vriendelijke bediening. Eten is ook erg lekker klaargemaakt allemaal.
Ik ga hier zeker nog vaker heen.
8,3 op schaal 1-10
Herman Nuiskens
Het eten is heerlijk goede bediening en ook nog heel goede wijn.
Echt een aanrader voor feestjes, of eten met meer mensen, je kunt ook heel gezellig bij het raam zitten met twee of vier personen.
9,1 op schaal 1-10
Iris
Ik heb hier nu twee maal gegeten. Dit is zeker mijn favoriete restaurant in Enschede. Super lekker eten (vooral de gamba's zijn een aanrader), goede sfeer en voor een leuk prijsje.
Voor herhaling vatbaar!- Eten / drinken 9
8,8 op schaal 1-10
Fam. van Rees
Hebben hier 1e kerstdag met 6 personen gegeten. Eten was lauw. Verkeerde bestelling genoteerd (volgens eigenaar schuld van klant?) Eigenaar nors en klantonvriendelijk. Al met al geen aanrader en volgens mij waren er meer bezoekers ontevreden.
- Eten / drinken 5
5 op schaal 1-10
Fam. Meijran
Dit is ons favoriete Restaurant in Enschede!
- Eten / drinken 6
6,3 op schaal 1-10
Hermen
Vriendelijke vlotte bediening. Gezellig en betaalbaar. En natuurlijk erg lekker eten. Ik ben er nu drie keer geweest en kom zeker nog weer terug.
9,7 op schaal 1-10
Marjolein
Zo'n hoog cijfer lijkt misschien overdreven,maar dit restaurant is het zeker waard! Ik ben hier nu 2 keer geweest en heb beide keren ontzettend lekker gegeten. Ik raad wel aan iets 'echt Grieks' te bestellen. Mijn vriend had de laatste keer namelijk 'kipschotel'(nr. 56 geloof ik) en dat was minder lekker. Zelf had ik souflaki speciaal, met 2 vleesspiezen. Heerlijk: die Grieken weten wat vlees is. Normaal hou ik niet zo van rijst maar zelfs die vond ik hier lekker. Ook ons toetje, apocalypsis, was erg lekker. En dat alles voor een redelijk betaalbare prijs. Wij waren voor 3 gangen + 2 drankjes pp, pp ongeveer 25 euro kwijt.De tomatensoep als voorgerecht was trouwens ook super, met verse broodjes en alles. U merkt het: ik raak niet uitgepraat. Een echte aanrader!!
9,9 op schaal 1-10
Persijn
ontzettend gezellig restaurant, lekker eten en vriendelijke en vlotte bediening. de lamskoteletjes zijn een aanrader.
Kids zijn hier heel welkom!- Eten / drinken 7
7,6 op schaal 1-10