Contactgegevens
- Website
- www.carlinas.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Met Carlina's halen wij een stuk Zuid-Amerika naar Nederland.
Wij hebben unike en traditionele gerechten uit veel landen van Zuid en Midden Amerika, ambachtelijk bereid volgens oude indianen recepten.
Ons hoofdproduct is de Empanada: maïsdeeg gevuld met vlees, groente en Zuid-Amerikaanse kruiden
CATERING:
Met trots maken wij buffetten, hapjes en salades voor feesten
van bedrijven en particulieren
EVENEMENTEN:
Regelmatig delen wij mee aan verschillende evenementen in Enschede en omgeving, zoals de Proef Eet, Multiculturele Markt en Koninginnendag
BEZORGDIENST/AFHAAL
Geen tijd om uit huis te komen? Geen zorgen, wij bezorgen !
Wij bezorgen in heel Enschede & omgeving.
Bezorgtijden: woensdag t/m zondag van 17.00 uur tot 21:30 uur.
Openingstijden keuken
- In het centrum
- Ambiance
- Gezellig, huiselijk en kindvriendelijk
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Diëten
- Chef: S. M. van Kesteren-Vasquez Burbano / Silvia Gerena Castro
- Gastheer/vrouw: Nicolas Mendez/Barbra Kroon Arcay
- Eigenaar: S. M. van Kesteren-Vasquez Burbano
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
nijhhuis
Gastvrij, gezellig, lekker, ongedwongen, vriendelijk, perfecte bediening, gewoon een super leuke avond gehad.
Van Driel
Ontzettend gezellige sfeer,vriendelijk ontvangst en overheerlijk eten.Een absolute aanrader.We komen zeker terug.
Carlina's (eigenaresse)
Reactie op recensie Mevr. Anamariana.
Ik ben erg geschrokken van uw recensie.
In onze onwetendheid van uw haast, hebben wij u behandeld als iedere andere klant (die een 3 gangen diner besteld) en u zelfs 2 extra gratis voorgerechten aangeboden (omdat u aangegeven had, niet vaak uit eten te gaan wegens u privé situatie) namelijk sancocho en empanada's die niet op het kerst menu stonden.
Pas op het moment dat wij het hoofdgerecht wilden serveren, werd aangegeven dat u haast had en hebben daarom in overleg alles in buffet-vorm opgediend (inclusief het kindermenu).
Ik wil nog even benadrukken dat u in totaal 2 1/4 uur bij ons binnen ben geweest, waarin u binnen 1 uur 4 gangen heeft ontvangen, gedeeltelijk het hoofdgerecht heeft genuttigd, wij het overige voor u hebben ingepakt, hebben afgerekend, de hele discusie en vertrek.
Vanzelfsprekend is dat het nagerecht bestaande uit 2 verschillende desserts, in meerdere bakjes (250 cc) moet worden ingepakt en er dus anders uit komt te zien, dan wanneer het op een bord gepresenteerd wordt.Ik vind het jammer dat het zo is gelopen, en sta altijd open voor een oplossing.
Met vriendelijke groet,
Sandra van Kesteren-Vasquez
miranda
Een eerste kennismaking met Carlina's.
Wij hebben het hapjesmenu geprobeerd en wij hebben heerlijk gegeten!! Wij zullen zeker terugkomen om andere gerechten te gaan proberen! Heerlijk! -
Jubi
29 juni 2011 zijn wij met een groep migranten van de Vakbond wezen eten bij Sandra en haar dochter.
Beiden zijn zeer enthousiast, geduldig bij de bediening, met als hoofddoel de gasten een prima maaltijd voor te schotelen, die betaalbaar is.
Sandra is een uitmuntende kok.
De hygiene in de zaak is in orde.!
Sandra, je ziet ons terug en succes met je bedrijfje.