Recensies van restaurants in Ede gld, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Ede gld. Gegeten bij een restaurant in Ede gld? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Ede gld verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Ede gld over tijd.
Daan
De snack gerechten smaken super, maar de chinees bij het trefpunt is echt een aanrader. Het is ook nog eens super goedkoop vergeleken met andere snackbars. Ze kunnen zelfs bezorgen. Personeel heel erg vriendelijk. Er staat ook een tafelvoetbal tafel. Het eten is meestal ook snel klaar en je hoeft neit lang te wachten.
Gosse van der Velde
Het Oude Politiebureau in Ede gld
We hebben er verschillende keren tappas gegeten,( Rondje Spanje ) heerlijk, voor herhaling vatbaar.Het is er erg gezellig, alleen in het weekend wat rumoerig aan de bar.
Tineke van der Velde
Eethuys De Carrousel in Ede gld
Bij de Carrousel eet je heerlijk. En dit nog tegen een betaalbare prijs.
De bediening is vriendelijk, en neemt de tijd voor je, ook de eigenaar heeft zo mogelijk een vriendelijk woord voor elke gast.De sate van de Baas is heerlijk. Al met al een aanrader. TinekeThe Pillar
Twee dagen achter elkaar gegeten in dit gezellige, eenvoudige restaurant. Eenvoudig menu voor weining geld (drie gangen voor 20 euro). Zeer goede kwaliteit! Vooral het beenhammetje is zeer aan te bevelen. Ook de spare-ribs zijn erg lekker. Een sigaar van de zaak na afloop completeert het geheel.
Bert de Bakker
Anders & Co Restaurant in Ede gld
Leuk restaurant, erg gezellig. Het eten was ook lekker, alleen de obers vroegen iets te vaak of het smaakte.
Con
Pizzeria Ristorante Sole d'Italia in Ede gld
Helaas hadden wij als voorgerecht stokbrood met kruidenboter besteld. Toen wij net 1 sneetje hadden gebruikt stonden ze al naast onze tafel met de voor het hoofdgerecht besteld pizza's. Heel slecht!! Je had niet eens fatsoenlijk de tijd om even te praten en te genieten van het voorgerecht.