Recensies van restaurants in Ede gld, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Ede gld. Gegeten bij een restaurant in Ede gld? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Ede gld verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Ede gld over tijd.
Margreet Navest
Eetcafé · Parkweg 35-37, 6717 HL, Ede gld
Super lekker
- Eten / drinken 10
jeroen en melissa
Internationaal · Museumplein 3, 6711 NA, Ede gld
Helaas werd er gerookt in aan de bar, dus kleren stinken weer!
Wel heerlijk gegeten op zaterdag avond, gezellige atmosfeer.- Eten / drinken 8
jacobine
wat een ramp! lang wachten op het eten, nog langer op drankjes die dan ook nog een half jaar over de datum zijn! Weer 20 min wachten tot die weggehaald zijn en vervangen. Eten komt in etappes. Errst het vlees , 10 minuten later de groenten, en weer 10 minuten later de frites. De frietes wel in dubble portie want onze vraag waar de friten bleven werd gezien als extra bestelling.
bediening verdween geregeld een halfuurtje. We hebben er zolang gezeten dat we dat zelfs konden controleren. Mensen gingen zelf maar naar de bar om te betalen anders duurde het te lang .
het eten was goed maar de bediening verpest alles. We komen er nooit meer terug !!- Eten / drinken 5
- Prijs / kwaliteit -
jacobine
Chinees-Indisch · De Wiek 1, 6712 JA, Ede gld
Wokken: de rijst en nasi, bami, ossenhaas, zalm ,sate, ei en garnalen waren op en werden niet aangevuld terwijl er 15 mensen aan het wokken waren . $ x gevraagd om aanvulling: kwam niet.!Bij de wok: of ik later terug wilde komen en van het kant en klare buffet wilde nemen want het was zo druk !! bediening rende door de zaak. Was voor de helft gevuld! Ga er niet heen !!grote teleurstelling
- Eten / drinken 1
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
esther
paar weken terug met zn vieren om 8 uur gereserveert, we moesten even aan de bar gaan zitten, onze tafel moest nog schoongemaakt! Om kwart voor 10 kregen we een tafel aangeboden! de gastvrouw leek het heel normaal te vinden, kregen geen korting of gratis drankje, alleen na aandringen dat dit geen stijl is, een klein broodje met zn vieren! we zijn nog nooit zo behandeld, de ober die we kregen maakte het een beetje goed, maar wij gaan hier nooit weer heen!!
Henny van Ofwegen
Nederlands · Otterloseweg 40, 6718 ZM, Ede gld
Een topper. Bijzondere omgeving en lekker eten. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Het enige minpuntje is de fles water die in rekening wordt gebracht, zeker als er ook andere drank wordt besteld.
Marijke
Nederlands · Stationsweg 14, 6711 PP, Ede gld
Na een congres hebben wij hier gegeten. Het eten was lekker, leuk tentje, maar schrikken van de prijs. Ik wilde dit liever persoonlijk laten weten, maar helaas, geen email bekend. Voor een fles water moesten we 4,25 euro!!!! betalen, dat vind ik echt schandalig. Op een bord stond: koffie met 3 likeurtjes , proeverij, 4,75. Leuk dachten wij: in de trein terug zagen we pas dat de koffie apart was gerekend, bovenop deze prijs. Beetje misleidend. Jammer, want het tentje is verder goed.
- Eten / drinken 6
Maddy
Internationaal · Museumplein 3, 6711 NA, Ede gld
Zaterdagavond wezen eten op aanraden van een vriend. Een uitgebreide kaart,leuke bediening en het eten was goed. Voor herhaling vatbaar!
- Eten / drinken 8
we hebben zaterdag daar gegeten. drukte viel wel mee.bediening was slecht! moesten ook 20 min.wachten op gebakken aardappels,dus vlees al koud. op een pilsje ook 20 min.gewacht.eten was we lekker ,maar weinig vergeleken bij andere griekse restaurants!
Dhr. Nagengast
Snackbar · Grotestraat 80, 6711 AN, Ede gld
Op een regenachtige middag liep ik chagrijnig de Food en Ice Palace binnen. De gezelligheid viel als een warme deken over mijn vermoeide lichaam heen. Mijn humeur werd direct opgemerkt door gastheer Leander en al snel kwamen de heerlijkheden uit de frituur mijn kant op. Met een lach zat ik te smullen terwijl gastheer Bertram op de luit een van mijn lievelingspsalmen speelde. Al snel raakte de hele zaak in extase en haakte iedereen in terwijl een gezette klant op luide toon een bloemlezing uit eigen werk voordroeg. Helaas moest ik er vandoor, maar toen ik de tent verliet kreeg ik nog een eierbal van het huis in m'n vuistje gedrukt terwijl de gastheren mij een knipoog gaven, wat een etablisement!
- Eten / drinken 10
Johan Vigroux
Nederlands · Amsterdamseweg 19, 6712 GG, Ede gld
Ben hier vaker te gast zowel in het restaurant als met partijen en borrels in 1 van de andere mooie zalen. Eten en service is altijd zeer goed verzorgd. Wat mij betreft een absolute must voor een ieder die van eten en drinken houdt in een bijzondere atmosfeer!
Leo
Internationaal · Museumplein 3, 6711 NA, Ede gld
Hoofdgerecht, (lam etc) werd koud geserveerd. Na melding wel goed opgelost. Gerecht opnieuw bereid, en koffie gratis.
- Eten / drinken 2
Charlene Novice
Nederlands · Amsterdamseweg 19, 6712 GG, Ede gld
Helaas niet voor herhaling vatbaar.
- Eten / drinken 2
Cor Fisher
Nederlands · Stationsweg 2-4, 6711 PP, Ede gld
Lekker eten in een ongedwongen sfeer.
Maria de Hoop
Nederlands · Amsterdamseweg 19, 6712 GG, Ede gld
Lekker eten in een mooie omgeving, vooral de Italiaanse wijnen waren heerlijk!
Michael
Om 8 uur gereserveerd maar er was niet op gerekend blijkbaar, hebben een uur aan de bar gezeten zonder een drankje aangeboden te krijgen, bediening zat maar tegen elkaar te vloeken en mijn biefstuk van 24 euro was taai, ik kom hier nooit meer
- Eten / drinken 6
Erwin
Het eten is goed, maar de bediening waardeloos! We werden bedient door een wat oudere (griek?)die te lui was om te lopen, en dit ook liet merken! We voelden ons niet welkom! Wij waren niet de enigste die genegeert werden! Op bestellingen voor een drankje werd nauwelijks gereageerd! De rekening klopte niet, dus na een diskussie van 10 minuten en een lesje rekenen, kreeg ik toch mijn gelijk! Ik verliet dit restaurant zonder een fooi achter te laten!*** als ik geen fooi achterlaat dan is mijn avond echt verpest!*** Wel een compliment voor de kok(s)!
Alm
Nederlands · Stationsweg 14, 6711 PP, Ede gld
Wij hadden hier met elkaar afgesproken en schrokken toen het zo slecht bezet was. Maar het was geweldig. Lekker gegeten.
gjw van den berg
Nederlands · Stationsweg 2-4, 6711 PP, Ede gld
Restaurant carrousel kan je heerlijk eten en erg gezellig.
En om niet te vergeten vriendelijke bediening.
Gerrit.- Eten / drinken 9
Klaessen
Pannekoekenhuizen · Arnhemseweg 120, 6711 HJ, Ede gld
Afgelopen week op een mooie zonnige dag op het terras gezeten. Lekker gegeten, leuke- en vlotte bediening. Ondanks de drukte hoefden wij niet lang op ons eten te wachten. Een dikke pluim voor dit gezellige restaurant