Gonzales Barbecue Restaurant in Ede

8 3
9 3
10 0

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 7 recensies geschreven voor Gonzales Barbecue Restaurant.

Het eindcijfer is 8.2. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Arno

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Sfeer 7
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 9

Geen poespas, gewoon lekker ongedwongen eten. Niet meer en niet minder. Als we zin hebben in betaalbaar uit eten gaan, komt deze altijd als optie voorbij.

De bediening is vaak wel erg jong en onervaren, maar wie daar zich niet te veel aan stoort kan zich naar buiten laten rollen door het onbeperkt eten. En de kruidenboter, die is vermaard in de omgeving en tegenwoordig ook bij ons op het schap en goede sier bij eigen feestjes.

2. vvkwb

Eindcijfer 6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 8
    Sfeer 3
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 6

Voor een kleine groep weet ik het niet, maar wij waren met een groep van 30 man en dat was absoluut niet wat ik er van verwachtte. Eten was heerlijk maar de bediening was slecht. Onervaren om het maar zo te zeggen. Alles opschrijven (hele avond), geluidjes maken als ze drinken aan iemand gaf terwijl ze met een blad vol drinken boven iemand anders hangt, niet spontaan. Later net voor het dessert werd er geen drinken geschonken door de meiden van de bediening voor dat ze de tafel afgeruimd hadden. En met een temperatuur van 30 graden op de termometer van de CV was het ook behoorlijk dooi!

3. Erwin

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 8

Goed restaurant voor de grote eter!

Om een lang verhaal kort te maken, goeie keus voor een avondje uit eten! Gezellig en netjes.

4. Ans

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 7

Heerlijk eten en gezellig/correct personeel, die je niet blijven vragen of je iets wil drinken.

Door de jaren heen alleen maar beter geworden, ook de kwaliteit en keuze van het eten, ga zo door!

Zaterdag gaan we er weer lekker eten :-)

5. Sabrina

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 9

Het is heerlijk eten hier. Lekker brood, met goede kruidenboter.. Lekker vlees! Ik vind het altijd een genot om hier te zijn!

6. Gerda

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 9

We hebben ons 40-jarig huwelijksfeest hier gehouden, op een dinsdag want dan heb je de hele ruimte voor jezelf.

Mede door de warme ambiance van deze locatie in Ede en het zeer vriendelijke personeel is het een geweldig feest geworden. De gasten waren ook zeer positief over de locatie en medewerkers.

Alles was goed verzorgd, het gebak was heerlijk, eten en dessert ook en bovendien kregen we als bruidspaar ook nog een speciale behandeling. Wat het was vertel ik niet dan is het een verrassing! Dit adres is echt een aanrader.

7. Henk

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Ik ga hier al een aantal jaren heen en recent is het verbouwd, waardoor de ambience en ruimte nog beter is. Ik kan niet wachten tot ik het nieuwe buiten gedeelte kan uitproberen. Prachtig gelegen aan de heide en schaapskooi. Bediening is grandioos en snel.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt