Contactgegevens
- In het centrum
- Voorzieningen
- Terras
72 recensies voor Il Caminetto
Het eindcijfer is 7.7. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
- Service
- Prijs / kwaliteit
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Britt
Vanavond daar met een vriendin en dochtertje gaan eten. Bediening was zeer onvriendelijk, leek wel alsof ze er geen zin in hadden. Waren ze onze bestelling vergeten te maken, geen sorry of drankje van het huis. Eten was wel heel goed. Maar de bediening liet veel te wensen over.
- Prijs / kwaliteit -
5,7 op schaal 1-10
Nellie
Erg druk hier in het weekend, waardoor de service te wensen over laat. We waren met 8 mensen en bij iedereen ging wel iets fout. Kwaliteit van de gerechten laat te wensen over en is niet constant.
- Eten / drinken 5
5 op schaal 1-10
Wil & Brenda
Best een goede italiaan al schommelt de prijs/kwaliteit nog wel eens. Hangt volgens mij een beetje van de drukte af. Doordeweeks is het stukken rustiger dan in het weekend, dan eet je beter en wordt je rapper bedient. Misschien logisch maar het zou niet mogen omdat je dezelfde prijzen betaald. Maargoed al met al een leuk restaurantje.
- Eten / drinken 7
6,7 op schaal 1-10
Sacha & Henri
Weer heerlijk gegeten, als iemand hier niet tevreden is, ligt dat toch echt aan de persoon zelf. Het eten is perfect, genoeg personeel, wat zich de poten onder het lijf uit rent, drank kwaliteit is perfect ( probeer een cappuccino ! ) het is een Italiaans restaurant... Hier past geen strak in het pak bediening ! Ondanks dat we er een stuk voor moeten rijden, gaan wij er graag naar toe .....
Toon
Zeer gastvrije, echte Italiaanse familie die in Echt en omstreken geen concurrentie heeft. Het eten is misschien net wat aan de prijs maar kwalitatief zeer hoogstaand. Dat de mannelijke obers, die inderdaad weinig Nederlands spreken (omdat het echte italianen zijn), vind ik alleen maar toevoegen aan de authenticiteit. Het is ook altijd druk, omdat het eten zo goed is, als je daar soms wat langer voor moet wachten is dat in mijn ogen volledig de moeite waard!
Lekker eten, aardige staf; kortom de enige Echt(s)e italiaan!
9,6 op schaal 1-10
Maurice
In een woord super, wij gaan minimaal 1 x per maand uitgebreid daar eten, laten Maurizio of Salvatore beslissen, wij zeggen altijd maak maar iets lekkers" vis en vlees, een combi. En eerlijk gezegd dan eet je het lekkerst. Tussendoor gaan we ook afhalen en dan is het gewoon van het menublaadje. Soms moet je een tijdje wachten maar in zo'n zaak snap je dat vanzelf. Druk druk, altijd zit deze zaak vol, dus niet alleen wij vinden het goed en het geruzie op z'n italiaans is top. Je hoeft niet op vakantie, al het goede uit Italië vind je hier bij Salvatore en Liesbeth.
Andy
Goed eten, snelle bediening in een zaak die bijna vol zat. Italiaanse sfeer. Kindvriendelijk
Andre&Monique Steenhoff
Voor de tweede keer gegaan. Gezellige sfeer en zeer vriendelijke eigenaresse. Eten is super en prijs is heel schappelijk.
Zullen hier vaker terug gaan.- Eten / drinken 10
9,2 op schaal 1-10
Stephanie
Heerlijk gegeten, goede sfeer. Zoals een Italiaans Restaurant moet zijn zo is deze zaak! Italianen in de keuken en de bediening. Dat er iemand rondloopt die misschien slecht Nederlands spreekt is juist de charme van deze zaak.
Kortom een blijver en een voorbeeld voor andere soortgelijke restaurants!
Stephanie
Anton Verschuren Waspik
Vandaag wederom lekker gegeten en op de service was niets aan te merken.
Gewoon een Echt goede plek.- Eten / drinken 9
kelly en michel hulsen
We gingen uit eten voor de verjaardag. Het was ten eerste al lang wachten voordat we de gerechten konden bestellen en lang wachten tussen voorgerecht en hoofdgerecht en dessert.
Had de entrecote doorbakken gevraagd, ik kreeg mijn bestelling en hij was niet doorbakken. Terug laten sturen en kreeg de tweede keer weer niet doorbakken dus alleen de frieten en salade en ijs gehad en het voorgerecht, dus ging met honger naar huis.
En een ober sprak weinig nederlands dus moest een andere ober komen zodat wij de klacht konden vertellen. De ober vertelde nadat wij zeiden dat het vlees nog steeds niet doorbakken was dat de entrecote maar een minuut op de grill had gelegen. Nou dat vind ik niet kunnen en niet profesioneel aangezien hij al twee keer fout was.
Wij gaan dus niet meer naar dit italiaans restaurant toe want het voldoet dus echt niet goed aan de wensen en wordt niet veel gedaan met de klachten. Had liefst mijn geld terug gevraagd voor mijn gerecht
want met die prijzen voor het eten behalve dessert (die waren goedkoop) was het echt niet waard om daar te eten voor dat geld wat je achterlaat!!!- Eten / drinken 1
1 op schaal 1-10
Siriphan Kunnen
Wij gaan al jaren naar dit restaurant! Het is een super tent met heerlijke Italiaanse gerechten! Alles is vers en er wordt met liefde gekookt! Wij krijgen altijd wel een rondje van huis. En natuurlijk kan het wel eens zijn dat je moet wachten omdat het restaurant vol zit met gasten. En waarom denk je dat het zo druk is? Juist, omdat het eten gewoon super is!
De beste Italiaan die ik ken!
Maria
Gisteravond gaan eten bij Il Caminetto, erg leuke sfeer, heerlijk gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader! Vriendelijke bediening ook, lekkere italiaanse sfeer, heerlijke avond gehad!
8,9 op schaal 1-10
John Nizzi
Geweldige zaak, geweldige mensen en lekker eten en drinken.
eric
Matig.
Voorgerecht Carpaccio was vrij smakeloos, te veel sla, te weinig vlees en te weinig kruiden. Ander voorgerecht met champignons, was eenvoudig en had niet de juiste prijs-kwaliteit verhouding.
Wachttijden tussen de gangen door zijn te lang.De bediening is slecht. Men heeft nauwelijks oog voor de gasten. Twee mannelijke obers spreken slecht Nederlands.
Men reikt liever over de tafel heen dan dat men even een meter verder loopt, er is vaak ruimte genoeg. Serveren aan de rechterkant, doet men niet. Tussendoor wordt niet gevraagd of het bestelde naar wens is. Wanneer de borden van het hoofdgerecht opgehaald worden wordt er geen dessertkaart aangeboden en ook niet gevraagd of het hoofdgerecht gesmaakt heeft.De smaak van het hoofdgerecht was goed.
De ambiance is goed, het is ook een mooi pand.De zaak zou er baat bij hebben als bijvoorbeeld mijnheer Reimers hier een training zou geven.
Jammer! Ik ga er niet meer terug!
5,6 op schaal 1-10
martien snellen
5-8-2012 gegeten. Ervaring slecht. Vlees, koud, bleek kon wel opgewarmd zijn. Vis, koud overmatig veel saus, geen smaak. Salade, veel te grof, leek wel de kont van de sla. Hebben drie kwartier op menukaart en drinken moeten wachten. Conclusie nooit meer. P.S. alleen bier was lekker
- Eten / drinken 1
1,3 op schaal 1-10
Saskia Montforts
Heerlijk eten, erg gastvrij. Prijs-kwaliteit zeer goed.
lily mesa
Vandaag met mijn zus het restaurant bezocht, de reuzengarnalen waren heerlijk en puur van smaak, de varkensfilet in tomatensaus daarbij een fles frisse chardonnay, we hebben genoten. Dit gaan we gauw nog een keer doen, want er zijn zoveel gerechten wat we zeker willen proberen.
Vriendelijke bediening , alles top verzorgd, dit is ook Echt!!!!
- Sfeer -
Joke
Dinsdag voor mijn verjaardag daar gaan eten. Was er nog nooit geweest. Erg lekker gegeten. Sfeer was erg gezellig en we weden vlot bediend. De menu keuze was enorm.
We hebben er erg lekker gegeten en zullen er ook zeker terug gaan. Heb al voorgesteld om het volgende uitje met de meisjes daar te doen.
Echt een aanrader.- Eten / drinken 8
Bart
In het vorige pand was het prettiger.. Vreselijk lange wachtijden. 40 minuten wachten op het hoofdgerecht kan echt niet en al zeker wanneer het voorgeschoteld gerecht ook nog een tegenvaller blijkt te zijn.. Lijkt alsof ze de capiciteit niet aankunnen.. Misschien een extra kok aannemen?
6,3 op schaal 1-10
dati
Wederom lekker gegeten, we waren er al vroeg met onze dochter en na de bestelling zaten we na 10 tot 15 minuten al te eten. Het hoofdgerecht met friet en het ander gerecht met spaghetti was heerlijk. De salade kan beter.
De kinderportie is lekker en ruimschoots, veel meer dan bij andere restaurants. Ditzelfde geldt voor het kinderijsje van 3 euro, 2 grote bollen ijs, slagroom en smarties. we zijn nog nooit ontevreden geweest, ook niet als we met een groep gingen..
Volgende keer eens een pizza afhalen.- Eten / drinken 9
pcn
Na de verhuizing mis ik toch de huiskamer sfeer. Restaurant is luidruchting als het vol is. Mag wat intiemer. Eten blijft goed. Bediening heeft na verhuizing moeite om de draai te vinden. En de keuken kan de grotere capaciteit niet aan hetgeen leidt tot langere wachttijden.
- Eten / drinken 7
7,3 op schaal 1-10
Lou&marlie
Al sinds enige jaren ons favoriete restaurant voor heerlijke Italiaanse keuken! Gaan er dus ook regelmatig naar toe en slepen iedereen die we kenne ook mee! Iedereen is even enthousiast! Zeker na de verhuizing naar het nieuwe pand een echte aanrader!
Bert
De moeite genomen om even langs te gaan om te reserveren. Geef dit aan bij gastvrouw en ze loopt gewoon weg en stuurt een medewerker. Dit kun je niet maken. Daarna gegaan met goede vrienden. Duurde een poos voordat we wat te drinken konden bestellen. Andere mensen wat na ons kwamen waren aangekomen waren al aan het eten. Na ons aandringen kon de bestelling van de drank eindelijk gemaakt worden. Daarna moesten we weer 30 minuten wachten voordat het eten besteld kon worden. Personeel wist niet wat een citroen was...
Na zeker 1,5 uur waren we dan eindelijk aan het eten. De carpaccio was flauw, de salade was niet goed verzorgd. De rest was gewoon ok. Een vriendelijke jongeman vroeg of we tevreden waren. Netjes uitgelegd dat het voor ons niet het avondje was geworden, wat we verwacht hadden. Dat vond hij jammer. Voor de rest geen reactie... Mooi gebouw maar de organisatie en de keuken moet nog veel leren. Voor ons absoluut niet meer voor herhaling vatbaar. Jammer dat we het buiten Echt moeten zoeken. Maar dan wel voor minder kosten beter eten en betere en vriendelijkere service.- Eten / drinken 5
4,1 op schaal 1-10
Astrid
Vanavond super lekker gegeten!!
Aankleding super!!
We zijn gewoon fan van dit restaurant!Een aanrader!!
Groetjes Sylvia
Bas
Wij hebben gisteren heerlijk gegeten in het nieuwe restaurant van Il Caminetto, een prachtige zaak met heerlijk eten en vriendelijk personeel zoals we dat in het verleden gewend waren. Een aanrader!
Roger
Wij hadden gisteravond gebeld voor een reservering om 19:00. Dit was al vol, we konden wel om 20:00 komen. Dan maar om 20:00 gereserveerd.
Vanavond kwamen wij om 19:50 aan in het restaurant. Er was nog geen tafel vrij (we waren ook 10 minuten te vroeg) maar we konden op de hoek in het cafe iets gaan drinken op hun kosten en 15-20 minuten later terugkomen. Ook werd ons telefoonnummer genoteerd zodat ze ons konden bereiken als er een tafel eerder vrij kwam. In het cafe zaten nog 3 personen die ook gereserveerd hadden (om 20:30). Zij gingen iets voor 20:30 terug naar het restaurant. Om 20:30 zijn we maar eens terug naar het restaurant gekeerd. Hier werd ons verteld dat er net een tafeltje de rekening kreeg, maar dat we onderin bij de garderobe (kelder dus) alvast plaats konden nemen en wat drinken konden bestellen. Het zou niet langer dan 5 minuten duren. Beneden aangekomen zaten de 3 personen uit het cafe. We kregen na 15 minuten ons drinken aangeboden.
Om 21:00 zijn we vertrokken en naar een ander restaurant gegaan.
Dit is helaas niet de eerste keer voor ons in dit restaurant, dus hier komen wij nooit meer!- Eten / drinken 1
1 op schaal 1-10
roy
Het huiskamer gevoel is een beetje verdwenen, echter het eten en drinken zijn goed van smaak. Zeker een aanrader.
7,4 op schaal 1-10
Chantalle
We eten hier bijna wekelijks, met of zonder kids en iedere keer tevreden. Uitstekende prijs/prestatie verhouding. En wat zitten ze tegenwoordig in een prachtig pand!!!
annemiek
Vriendelijke bediening, prijs kwaliteit verhouding matig. b.v. geen verwarmde borden, te lang wachten op hoofdmaaltijd, geen kennis van wijnkaart, geen pure smaak die eigen is aan deze keuken. Na forse rekening voor deze kwaliteit niet eens 'n aanbod voor een drankje van het huis zoals in Italy gewoon is. Mensen die dit eten hoog waarderen kennen de echte italiaanse keuken niet. Jammer!
6 op schaal 1-10
Marie
We hebben er nu 2 keer gegeten en allebei de keren was het eten veel te zout. De eerste keer dachten we dat het misschien toeval was maar het was de tweede keer net zo. Jammer want het restaurant ziet er wel leuk uit.
- Eten / drinken 4
5,2 op schaal 1-10
wim en elly
Je krijgt er het italiaanse familie gevoel.
bert
Uitstekend!
klaas
Super restaurant. Lekker eten, goede ambiance.
9,2 op schaal 1-10
Sandra P.
Gisteravond, mijn verjaardagsuitje gehad, 1e keer op aanraden van een vorige gast. Ik ben zelf Italiaanse, en was zeer benieuwd, maar ik moet echt zeggen;het eten was..molto bene! Alles ook heel vers.
Een huiselijke sfeer, prima service en prijs kwaliteit precies goed op elkaar afgestemd.
Wij hebben een hele gezellige Italiaanse avond gehad, heerlijk gegeten, niets op aan te merken. Ik kom gauw weer terug. Een echte aanrader. Arrivederci!
Steefke
Zijn al meerdere keren bij dit restaurant geweest.
Prima eten voor een goede prijs. Super vleesgerechten en pizza's. Vriendelijke bediening! Kortom; wij komen hier zeker terug. Super restaurantje!
maril
Vanavond voor de eerste keer gaan eten met 2 volwassenen en 2 kids. Heerlijk gegeten, zeer gastvrije bediening. Ondanks de drukte en te kort aan personeel (ziekte pers. Lid) toch een compliment voor de bediening. Klein maar gezellig restaurantje. Lekkere pasta, pizza en vlees gehad...een heerlijk toetje na (lekker ijs!). Wij gaan zeker terug...
Hunkie
Laatst hier een vegetarische pizza gehaald. Bodem slap en erg dun, weinig erop en smakeloos en dat voor 12,- .
- Eten / drinken 3
- Sfeer -
- Service -
2,5 op schaal 1-10
Evelien en Yvo
Leuke sfeer, goede bediening en erg lekkere pasta's en pizzas voor een betaalbaar prijsje. Zeker de moeite waard!
7,9 op schaal 1-10
Peter
Wij komen hier zeer regelmatig. Omdat we al erg veel Italiaanse restaurants in de verre omgeving hebben bezocht, kunnen we goede vergelijkingen maken. Dit is een prima Italiaan!
8,3 op schaal 1-10
Virgie
Komen er gemiddeld 1x per maand maar 't is altijd perfect! Kan wel zeggen dat ze de beste pizza`s van Echt en omstreken hebben.
Absoluut aanrader!
Peter & Wilma
Gisteren voor de zoveelste keer bij Il Caminetto gaan eten.
Dit keer waren we met zes personen.
Ondanks de paasdrukte was de bediening snel en het eten weer uitstekend!
Thumbs up for Salvatore, Liesbeth en de hele crew.
8,1 op schaal 1-10
Jeannie
Voor een Italiaans restaurant is deze kwaliteit vrij laag, de saus van de pasta's veel te waterig, de smaak niet optimaal en voor mensen die houden van een vol bord ook niet de juiste keuze.
Dus : prijs kwaliteits verhouding zeer slecht.
- Eten / drinken 3
3 op schaal 1-10
Claudia
Wij komen hier al jaren.
Constante goede kwaliteit van het eten! Heerlijke ossehaas met rucola en pizza's. Absoluut kindvriendelijk!
fam. Ummels
Met een grote groep hier gaan eten, was heel gezellig en goede service. Iedereen heeft smakelijk gegeten. Bij een paar mensen waren de pizza's een beetje verbrand, maar dat was het enige minpunt. Voor ons was het de 1e keer dat we hier kwamen, komen zeker nog eens terug.
8,6 op schaal 1-10
Raymond
Sinds ze er zijn ons favoriete restaurant. Kindvriendelijk, altijd goede bediening en het eten gewoon zalig, vooral de ossenhaas: deze smelt op je tong.
Claudia
Blijft iedere keer weer een traktatie om hier een hapje te eten.
Ruud
Voor de tweede keer geprobeerd.
Weer heel goed eten en snelle service.
Echt een aanrader in Echt.
8,6 op schaal 1-10
ROBERT
Gezellig Italiaans restaurant. Eten en service zijn goed.
Vooral de ossehaassteak met gorgonzolasaus en knoflookspaghetti.- Eten / drinken 9
8,9 op schaal 1-10
Ricardo
Een Italiaan zoals het hoort.
Huiselijk, vriendelijk, lekker en echt genieten.
Geef de kok de vrije hand en hij tovert met de Italiaanse smaken.
9,1 op schaal 1-10
Paul
Heel lekker eten. De Siciliaanse wijn was heerlijk.
9,8 op schaal 1-10
Jack
Vanaf de start zijn wij er al klant.
Na jaren geen goeie italiaan in de buurt, was het de eerst waar we weer terugkomen.
Het is een restaurant naar mijn hart. Goede bediening en goed eten. Vaak is het zo dat na een goed begin een restaurant minder wordt. Hier ias dat niet het geval.
We genieten er al jaren steeds weer!
Chantal
Leuk informeel restaurant en niet alleen de pizza's zijn lekker!
Dennis
Dat was eens maar ook nooit meer!
- Eten / drinken 2
1,9 op schaal 1-10
kim en san
Molto bene! een echte aanrader van wie houdt van de authentieke italiaanse sfeer, geen poespas, heerlijk eten, mn het zelfgemaakte huisbrood mmmm, wij komen steeds weer terug
tanti saluti,
kim e san.
Anthony Glasbergen
Onder het genot van een eerlijk glas wijn genieten wij hier steeds van originele recepten van Sardegna. Porties, sfeer, prijs, alles is hier ok!
9,1 op schaal 1-10
ankie en math
Wij zijn hier vaste klant met ons grote gezin. Het eten is heerlijk en de prijzen zijn prima. De eigenaresse is zeer vriendelijk ..reserveer wel tijdig want het is er vaak druk(wat trouwens een heel goed teken is)
Wij genieten er elke keer van de heerlijke maaltijden!Voor ons is dit restaurant een topper!!- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
Marcel en Maud
Gisteren op doorreis geheel toevallig hier beland. Het eten was voortreffelijk. Was ook te merken aan de drukte voor een woensdagavond.
Gezin-5pers.
Heerlijk authentiek italiaans eten tegen een eerlijke prijs. Vriendelijke mensen, leuke sfeer.
restaurantbezoeker
Gereserveerd, tafeltje voor vier stond keurig klaar. Lekker gegeten. Ondanks de drukte was de bediening vriendelijk, maar we moesten lang wachten op onze wijn tijdens het eten. Het nagerecht(ijs) was erg lekker! Kortom een Echt(e) aanrader!
giorgio
Heel lekker gegeten!
ossehaas in gorgonzola saus, heerlijke italiaanse wijn (Amarone), als dessert een uitstekende Tiramisú.
Ik kom graag weer terug!- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
frans oss
super
cilia
Teleurstellend. Het vlees dreef in de (te dunne) rode saus, de salade was waterig en smaakte flauw en er is weinig keus in wijnen. Er werd alleen rode of witte Lambrusco aangeboden, beide zijn mousserend en niet voor iedereen te drinken. Ik heb het dus tot mijn spijt bij een Spaatje moeten houden.
Verder moet men in een goed restaurant kunnen verwachten dat de bediening eens komt vragen of alles naar wens is, dit is niet gebeurd.
Samenvattend: wij komen niet terug.- Eten / drinken 6
6,3 op schaal 1-10
Ria
Goed en gezellig! Een aanrader.
Paul
Heel lekker gegeten, prima kwaliteit, lekkere wijn, Italiaanse ambiance, kaart prima. Kortom: aanbevelenswaardig
8,4 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt