Recensies van restaurants in Dronten, Flevoland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Dronten. Gegeten bij een restaurant in Dronten? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Dronten verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Dronten over tijd.
Arjan
Pizza's (Carbonara speciaal en Pollo) kwamen snel aan, en waren warm genoeg. Tot zover de goede kanten. Op de speciaal ontbrak rosbief en de kip op de Pollo was droog. Bodem was taai en (te) dun. Erg lekker waren ze ook niet. Matige kwaliteit voor twee pizza's van bijna 10 euro per stuk.
Henk
Eeterij Family Dronten in Dronten
Nog nooit zo slecht gegeten. Shoarmaschotel was echt slecht. Ook wel logisch, want het bleek dat het in de magnetron was klaar gemaakt. Toen ik vroeg of het wel 200 gram was zeiden ze: "Jazeker, want dat stont op het pakje." Maar ik kon wel meer krijgen. Niet dus, want het was niet te eten. Na het uiten van bevindingen excuses gekregen, maar gewoon af kunnen rekenen, de volle mep. Absolute afrader!
Gijs
De Rede van Dronten in Dronten
Jaren geleden bij de Rede gegeten toen was het waardeloos, alles was toen slecht.
Ik heb toen gezegd, daar kom ik nooit weer.
Laatste tijd veel positieve verhalen gehoord.
Toch maar een weer proberen.
En, het was geweldig, de spies van gambastaarten en ossenhaas met de sausjes en garnituur waren heerlijk, en de twee soorten aardappeltjes waren heerlijk gebakken en de appelcompote was lekker fris.
En de prijs voor dit alles inclusief de drankjes was uiterst correct.
Eind oordeel, wij komen zeker, als het kwalitatief zo blijft, daar weer terug.Astrid Buck
Wekelijks bij de Sandwich Bar ons alternatief voor het diner, goed verzorgd, hygiënisch, de prijs-kwaliteit verhouding is top en bovenal is er een gemoedelijke sfeer met zeer vriendelijke werknemers.
Büyük!! (geweldig)Harold Heeres
Ik kom er heel vaak eten, soms een broodje, soms een pizza en ook soms een kapsalon. Ik kom er heel vaak omdat het een leuke sfeer heeft, het personeel is heel vriendelijk, je kan er zitten en heerlijk van je eten genieten, en een van de belangrijkste dingen het heeft het beste döner en turkse pizza's die ik ooit heb gehad.
Gerard
Wokrestaurant in hart van Dronten. All-in prijs kan (pas) uit bij meer dan 3 drankjes. Voldoende keuze uit wok, teppanyaki, buffet etc. Zeer lekkere sauzen bij de wok die ook daadwerkelijk allemaal verschillend smaken. Alles van goede kwaliteit. Alleen sushi weinig bijzonder, komt waarschijnlijk uit diepvries. Wachttijden niet meer zo lang als voorheen, met name buiten de weekenden ben je zo aan de beurt. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Uitstraling restaurant beetje als meeste wokrestaurants: netjes, maar niet supergezellig. Goed geprijsd. Parkeerplaatsen genoeg in de directe omgeving van het restaurant.
Ik
Geen zout op de patat, zonde. Zag een aviko Doos en dacht, yes lekkere patat! Maar zowel de patat en mayonaise weinig smaak en de curry is echt niet lekker. Producten liggen er onverzorgt in de vitrine. Personeel lekker aan de klets terwijl de ramen, tafels en vloer smerig zijn. Echt zonde van mn geld!!!
Elmar van den Dolder
Een kapsalon is aan te raden. Super lekker en had nu nog snel besteld als het mogelijk was. Het eten is snel klaar en puur kwaliteit. Alleen de sfeer mag iets opgewekter...
Voor iedereen die nog nooit bij de döner king een kapsalon heeft gegeten: Doen!
mw. roosink
Afgelopen zaterdag met 5 dames wezen eten.. De mensen van de bediening hadden grote moeite met het opnemen van de bestelling, daarnaast hadden ze ook moeite met het allemaal tegelijk serveren van de gerechten, en het ophalen van vuile glazen en bestek. We hebben ruim 1,5 op het hoofdgerecht moeten wachten dat matig was, en het dessert was teleurstellend. Het toetje was nog bevroren en smaakte niet zoals het hoorde. Helaas was er geen leidinggevende aanwezig, en kwamen ze na wat heen en weer gebel als tegemoetkoming voor de avond met een kopje koffie of thee van het huis. Dit was in verhouding wel wat summier. De prijs is veel te hoog voor de kwaliteit die geboden wordt!
Monique
Gisteravond waren we met 5 dames hier in de verwachting even lekker te gaan eten. Maar helaas, dat pakte heel anders uit. De bediening begon al op de verkeerde voet om direct met de kaart te komen terwijl ons gezelschap nog niet voltallig was. Dat was niet leuk voor degene die wat later kwam. Met het opnemen van de bestelling ging het ook moeizaam. 70% van de bestelling werd niet begrepen en moest door een ander personeelslid nagevraagd worden. De bestelling drinken werd ook niet volledig gebracht, want o ja nog wat vergeten. Vervolgens als er lege glazen stonden, kwam er wel iemand langs om te vragen of alles naar wens was, maar bedacht niet om de lege spullen vervolgens mee te nemen. Daar dit de hele avond gebeurde met al het glas-en servieswerk, werd onze irritatie steeds groter. We waren er om 19:00u en pas na 1,5u waren we toe aan het hoofdgerecht. Ofwel...het wachten op het eten was eindeloos. Toen we uiteindelijk toe waren aan het dessert, werden er dusdanig keihard bevroren parfaitjes geserveerd, dat als je je bestek er in wilde zetten het acuut van je bord afschoot. Het was niet te eten, buiten het feit dat het keihard was, smaakte het ook muf. Uiteindelijk heeft ons diner maar liefst 3u geduurd!!! Echt veel en veel te lang voor een zeer matige kwaliteit. We hebben gevraagd om de manager, deze was niet bereid om te komen en scheepte zijn personeel af dat ze ons maar een kopje koffie aan moesten bieden ter compensatie. In 1 woord schandalig om dit jonge, onervaren team hiermee op te zadelen. Voor ons was dit een eenmalig uitje.
Andrea
Het Grote Kabouterbos in Dronten
Wauw wat een leuke verrassing! Onderweg naar het Kwf bos kwamen we het restaurant tegen! Heerlijk gegeten en wat een leuke aankleding! Onze kids hebben heerlijk gespeeld buiten! Hoorden dat er nog zoiets in Zeewolde zit, daar gaan we ook gauw een keer kijken! Meiden van de bediening: Bedankt!
Tip aan mensen die ook recensies schrijven: wees objectief! Tuurlijk kun je een mindere ervaring hebben maar het speelterrein blijft geweldig! En gelukkig kan ik zeggen, wij hebben een topervaring gehad en komen snel weer!!!M.h.Boetes
Twijfels gehad vanwege de mindere beoordelingen, ons inziens volkomen onterecht.
Onze buren raden ons dit restaurant ook aan.
Lekker gegeten, prima bediening.
Echt voor herhaling vatbaar.Meine Boetes
Dora
Eeterij Family Dronten in Dronten
Erg rustig restaurant, komt bijna niemand. Soep uit blik. Geen verse producten en je kunt beter in een snackbar gaan eten, betere kwaliteit/prijsverhouding.
Ik denk dat dit restaurant geen toekomst heeft. Wij waren de enige mensen op de avond.
Geen aanrader.
Arco
Het Grote Kabouterbos in Dronten
Rare geur op het terras, 1,5 uur wachten, dan excuses en een gratis drankje. De pannenkoeken liggen er nu in zegt de serversteer. Na 10 minuten krijgt de volgende tafel zijn pannenkoek, wij nog steeds niet. Op naar de keuken blijkt dat onze pannenkoeken nog niet in de pan liggen, liegen dus. Wat een slechte service zeg en het was niet eens druk. Eens maar nooit weer dus..
jan van de beek
Helaas wat mindere ervaring heden middag.. patat was goed.. loempia's zeer matig . Bij loempia's behoort sambal.
Sla was verre van vers en werd met de overige ingredienten
met de hand op het bord gelegd, i.p.v. tangen. Hier valt veel te verbeterenHanneke Nijland
Het Grote Kabouterbos in Dronten
Wij mochten met ons gezinnetje het grote kabouterbos uittesten. Wat hebben de kinderen zich vermaakt in de mooie speeltuin. Vol paddenstoelen en klimtoestellen en water!
Heel leuk op een warme zomerdag. Ook het eten en drinken was erg lekker. De pannenkoeken voor de kinderen waren echt leuk. Met snoepjes versierd en veel poedersuiker. Ook die voor de volwassenen waren goed gevuld met bijv. warm vlees of met spek, uien en champignons. Wij komen zeker terug en dan nemen we het kabouterbos-pad er ook bij. Leuke boswandeling voor het eten!Piet
Lekkere schotel besteld, goed op smaak en lekkere groente vers en knapperig. Ballie balliesaus verrukkelijk
Paul
22/07/2012
Ik vond het heerlijk! Goei frietje gaat er altijd in!Toch fijn dat je een goede friettent kunt vinden zover van huis :-)
Paul
21/07/2012
Bediening was supervriendelijk, gaven netjes aan dat het even kon duren ivm drukte. Dus geen probleem.
Ze mogen wel vaker vragen voor nieuw drinken.
Missen nog wat structuur...Er komt af en toe wel een raar luchtje voorbij, geen idee waar dat vandaan komt. Niet van de keuken, want de pannenkoek was heerlijk en goed op smaak.
MADpalace
Het Grote Kabouterbos in Dronten
Op internet hadden we al gezien dat er genoeg speelmogelijkheden voor kinderen zouden zijn bij dit pannekoekenhuis. Op zaterdag was het hier extreem druk (wat de bediening ook meerdere malen bevestigde) en moesten we wel wat lang wachten op onze pannekoek (wat de bediening ook netjes vantevoren had aangegeven). De smaak was echter prima en de kinderen vermaken zich prima met de diverse speeltoestellen en de leuke kabouterhuisjes. Op zondag een wandeling gemaakt door o.a. het kabouterbos en na afloop hier nog een ijsje gegeten. Het is niet altijd makkelijk om je kind in de gaten te houden, en we waren hem dan ook even kwijt ... toch wederom genoten op een druk terras met drukke bediening. Ook vandaag was men wel weer een beetje de structuur kwijt. Nu hadden ze toch een dag de tijd gehad om te anticiperen op het mooie weer zou je zeggen ... of kreeg de ijsmeester een burning out? De ijsjes zijn wel heel leuk in diverse smaken voor kinderen met manna of met spekjes bijvoorbeeld.
MADpalace
Na een dagje flink wandelen in het kabouterbos zochten we een eenvoudig friettentje. Via TomTom kwamen we bij Friet Ria uit. De omgeving was wat vreemd aan de rand van een industrieterrein maar het terras is bezet dus dat moet goedkomen.
Binnen waan je je in een sjiek modern restaurant waar herhaaldelijk het woord "FrieteRia" genoemd staat maar geen friet te krijgen is ... het heet hier allemaal Pattat! Waarom is het dan geen PattatteRia?
Verder erg vriendelijke bediening, goed op elkaar ingespeeld, zeker geen chaos of druktemakerij. Bediening aan tafel was ook zeer goed, zeker als je er aan denkt dat we gewoon in een friettentje zaten!
Zou er zeker terugkomen als ik weer eens in de buurt was.
Johan Derks
Het Grote Kabouterbos in Dronten
Echt gezellig gegeten. Goede pannenkoeken! Er wordt ook veel aandacht aan de kinderen gegeven.