Recensies van restaurants in Dronrijp, Friesland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Dronrijp. Gegeten bij een restaurant in Dronrijp? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Dronrijp verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Dronrijp over tijd.
w dijkstra
In maart hebben wij gegeten in restaurant op Hatsum
wat een enorme teleurstelling. We zaten nog maar 10 minuten aan tafel van ons stokbrood te genieten en daar kwam ons eten al aan.
De T-bonesteak van mijn man was duidelijk over de hele lengte doormidden gezaagd waardoor hij wel erg dun was. De tournedos die ik bestelde was zo taai dat ik hem niet weg kreeg. Verder zat er nergens smaak aan.
Als je uit eten gaat dan wil lekker eten. Zonde van ons geld.een kenner
Op fietsvakantie in Friesland 2x bij Op Hatsum gegeten op aanraden van familie. Sinds mrt.2012 nieuwe uitbaters. Zowel bediening als keuken op hoog niveau. Uniek plekje, een aanrader.
Lilianne van den Broek
Kom hier al jaren meerdere keren per jaar en laat me elke keer weer aangenaam verrassen door de spannende gerechten. Ook de klassiekers op de kaart zijn top. Gezellig en royaal met schaaltjes groenten en aardappelgratinee op tafel. Bediening met veel aandacht voor de gasten. Het enige nadeel; als je ook vlees wilt eten moet je hier niet zijn, er staat uitsluitend vis op de kaart. Voor mij geen probleem.
Ad van der Grijn
Na twee keer in het voorjaar van de "Palingtafel" te hebben gesmuld, viel het vrijdagavond 10 september wat tegen. De bediening is nog steeds vriendelijk maar de kwaliteit van de gerookte paling was duidelijk minder dan we gewend waren. Ook het bij de paling geserveerde fruit was niet van topkwaliteit.
A.Schuurman
Bedroefende ervaring, helemaal uit Alkmaar gekomen om hier een hapje te eten na goede ervaringen van mijn vader voorgaans.
Bediening was duidelijk nog niet klaar om ons te ontvangen en deed alle kaarsen aan behalve de onze terwijl het erg rustig was.
Dockummerkoffie proefde wij geen alcohol en nadat de ober een slok nam om te proeven vond hij het wel lekker!
Er werd niets aan gedaan om ons het naar de zin te maken en het eten vonden wij niets bijzonders.
Wij komen hier niet meer terug en helaas zal mijn vader ook geen gasten hier meer mee naar toe nemen, zonde.
Janny Wispelwey-Geertsma
Met de trein van Harlingen gekomen om op Hatsum een heerlijke maaltijd te nuttigen. Op 30 juni buiten eten in een landelijke omgeving. Lekkere oesters en coquilles, geb. paling en kreeft, heerlijk. Kaasplank en dessertwijn, koffie en chocolade.
Met het treintje weer voldaan terug en uitbuiken.
Moet U ook eens doen.
P.POPMA
Woensdag 7 april hebben wij, 4 vrienden, in Op Hatzum gegeten.
Vergeleken bij eerdere ervaringen, was het deze keer bedroevend. Alle 4 de heren bestelden gestoofde paling.
Resultaat, een pannetje voor ieder met als inhoud een waterige botersaus en palingmootjes die kennelijk kort daarvoor uit de diepvries kwamen. Droog van structuur en smakeloos. Het bijbehorende garnituur was minimaal, hoewel de aardappelgratin bijbesteld kon worden. We hebben ons afgevraagd of in de keuken het gerecht wel voorgeproefd werd, dan was het beslist niet in deze vorm op tafel gekomen.
Bjorn
Het best bewaarde geheim van Friesland ligt verscholen ver buiten het dorpje Dronrijp.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een goede viskaart. De huisgerookte paling is een absolute topper en mijn favoriet.
Prachtige lokatie en de sfeer is no nonsens met een redelijk goede bediening. Reserveren is hier zeker aan te raden want het kan erg druk zijn.
Marina Petiet
Je kunt hier aardig eten, maar het is een klantonvriendelijke tent.
Wij zijn hier op zaterdag 14 maart met z'n vieren wezen eten (2 stelletjes).
Mijn vriendin en ik hadden ieder van onze werkgever een "tinteling" bon ontvangen, die je in dit restaurant kon inleveren. Bij de afrekening bleek dat we niet aan dezelfde tafel hadden mogen zitten! Staat overigens nergens vermeld.. We zijn onvriendelijk te woord gestaan door de eigenares, we moesten onze bezwaren maar bij onze werkgever neerleggen.
Slecht, slecht, slecht... Ik kwam hier regelmatig, maar hierna NOOIT WEER.