Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
25 recensies voor Balkan Restaurant
Het eindcijfer is 8.8. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,8
- Prijs / kwaliteit
8,6
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Egberdien
Heerlijk eten, goede kwaliteit, gezellig restaurant. De moeite waard!!!
Terpstra
Zeer attent personeel en uitstekend eten en drinken
De Jong
Dit restaurant is absoluut de moeite waard. Met een vriendin ben ik er gaan eten. De ontvangst was hartelijk. Het personeel uiterst vriendelijk en correct. We hebben echt het gevoel gehad dat we verwend werden! Het stoofpotje van aubergine was bijzonder smaakvol. Goede kwaliteit eten voor weinig geld. Ik ga nog vaak terugkomen!
Margreet
23 maart hier met zijn tweeën gegeten. Ondanks de drukte was er maar 1 serveerster, zij deed het prima, maar iedereen moest natuurlijk wel even ietsje langer wachten. Als voorgerecht mosterdsoep gehad: was lekker. Het hoofdgerecht was veel, met name het vlees dan, het smaakte erg goed. Wel vielen de aardappelschijfjes tegen; uit een zakje? en ongekruid? Eerder hadden ze volgens mij wel zelfgemaakte. Ook de salade was niet zo lekker als wij wel eens hadden gehad. Geen toetje meer genomen. De prijzen zijn zeker niet laag.
Toch is het al met al prima eten bij de Balkan.- Eten / drinken 8
7,5 op schaal 1-10
Pieter
Afgelopen weekend gegeten.
Vol verwachting naar dit restaurant vanwege de goede berichten.Al met al viel het na afloop gewoon tegen.
Vlees op de spies was gewoon een soort van buurt barbeque waarbij dit op een spies was gestoken.
Maar het verschil hierbiij is dat men nu 25 euro moest betalen! Erg duur in verhouding, ook omdat met een bakje kool en aardappelschijfjes krijgt en verder niets.Verder was de wc niet schoon en gewoon niet netjes.!
- Eten / drinken 5
4,4 op schaal 1-10
bergsma
Klein, maar sfeervol restaurant.Het eten is meer goed en ruim voldoende. De snelheid van de op een volgende gerechten is ook goed. Goed verzorgd keurig personeel, kan menig restaurant een voobeeld van nemem. Gezellig en schoon._
Esperanza!
Mijn vriend en ik hebben hier prima gegeten. Het vlees was van een goede kwaliteit en de hoeveelheid was ook meer dan voldoende. Standaard 2 sausjes bij het vlees,maar die hebben we niet aangeraakt. Het vlees was van zichzelf al prima op smaak. Persoonlijk vond ik de gekruide rijst als bijlage erg lekker! De sfeer in het restaurant was erg knus. Wat ik wel minder vond, was dat de service wel vriendelijk, maar nogal 'stijf' overkwam. Erg jammer, want ik heb veel vrienden uit ex- Joegoslavië en had op zijn minst wel een 'dobro vece' of 'prijatno' verwacht in plaats van een gemaakt 'goedenavond en eet u smakelijk'. Misschien komt het door de doorgaans nuchtere mentaliteit van de Friezen die hier komen eten, maar ik miste dat stukje uitstraling echt.
proef0125
En klein, maar erg knus restaurantje opgericht door een Joegoslavische familie. Erg gastvrij, goede service maar vooral heel erg lekker eten.
de Haan
We komen hier al vijftien jaar eten. Echt lekker, goede service. Vanavond met familie geweest en aan het einde kregen we fles wijn van het huis omdat we wat te vieren hadden. Echt een aanrader !
8,9 op schaal 1-10
jeroen
Ik heb samen met mijn vriendin gegeten en we hebben heerlijk gegeten.We komen zeker nog een keer.
Jilda
Met familie hier gegeten, gemiddeld 31 euro pp. incl. vooraf een desert en drankjes.
Iedereen was zeer tevreden over zijn/haar gerecht. Bij het afscheid nemen en de kok complimenten te hebben gegeven, werd onze jarige nog verrast met een fles wijn. Erg attent.
Enigste aandachtspunt is dat de bediening in het begin wat stroef overkomt, maar als er van onze kant wat grapjes en aandacht aan wordt gegeven is het ijs gauw gebroken en wordt het erg gezellig.
peter izaak
Diverse keren geweest en diverse keren goed gegeten. Geen ervaring met de vis, maar de gerechten met vlees zijn goed. Een constante kwaliteit en prettige bediening.
chris
Afgelopen weekend hier gegeten, het is me tegengevallen!
Het vlees van de grill was wel ok, maar de bijlagen leken nergens op.
Beetje sla met weining variatie en gefrituurde aardappelen.
Prijs/kwaliteitverhouding klopt niet. Wij komen hier niet weer.
- Eten / drinken 4
3,1 op schaal 1-10
Frans Eerdemans
Dit blijft na zoveel jaar toch iedere keer weer een aangename verrassing om er te gaan eten. Het eten is goed en vers. De bediening is altijd attent en vlot. En er is veel oog voor detail, zo wordt er ook tekst en uitleg gegeven over het eten. Bedankt Monique!
Misschien het enige minpuntje is dat de menukaart misschien iets pittiger mag?
Voor de rest een absolute topper.
Dennis Hoogenboom
Zeer matig en veel te duur.
Met familie hier eerste Kerstdag gegeten.
Groente uit pot, saus uit zakjes of potjes. Aardappelschijfjes uit de vriezer. Vlees of te rauw of te gaar.
Voor 25 euro per hoofdgerecht verwacht ik tenminste verse groente.
Echt een afrader.
- Eten / drinken 5
3,8 op schaal 1-10
Faber
Gewoon lekker! Beste Ribeye in Drachten!
9,9 op schaal 1-10
K.de Valaine
Al jaren een begrip in de wijde omtrek van Drachten. Het eten is altijd prima, slivovice doet het ook altijd goed erbij. Bediening was misschien iets te oppervlakkig op één meisje na, die deed echt haar best, en was ook lekker vlot met de babbel en service. Kortom; een aanrader voor mensen die iets verder willen kijken dan op de kade.....
8,3 op schaal 1-10
Line
Vanavond gegeten met 9 personen. Broodmandje was goed. Hoofdgerecht iets minder, aardappelen doorbakken en te vet. De tonijn was zo droog dat het amper te eten was. Botervis en zalm daarentegen erg lekker. Vlees smaakte ook goed. Eten was alleen niet erg warm meer. Groentes waren wel erg lekker. Het ijs was overheerlijk. De sfeer erg gezellig terwijl het helemaal niet druk was. De service iets minder, de meiden gaven standaard de glazen en borden aan ipv uitserveren. Uiteindelijk stonden er teveel drankjes op de rekening. Wel eerder gegeten en toen was het altijd goed, vrienden zweren er zelfs bij. Dus ja, mening verschilt.
- Eten / drinken 6
6 op schaal 1-10
Van Dijk
Ben 2 keer geweest!
Sfeer en bediening goed, het eten minder..- Eten / drinken 4
5,4 op schaal 1-10
Janssen
Ik heb echt super genoten, het is een tof restaurant, we komen er al 4 jaar!
Het is een echte aanrader,
En Dikke 10 voor dit super restaurant.
Jildau
Het eten was erg lekker, maar misschien had de bediening die avond z'n dag niet. Er liepen verscheidende dames rond met een erg chagrijnig gezicht. Inrichting/sfeer was verder oke.
Ans
Geweldig restaurant, heel erg sfeervol, leuke bediening en het eten is heerlijk! Dit restaurant is zeker een aanrader en is zeker de moeite waard!
Veen
Altijd lekker eten, niet duur. Goed gevuld en een goede presentatie op tafel. En hele lieve mensen.
Rutger Bijker
Balkan vind ik echt Top!
Het eten is er altijd goed bediening is goed, gewoon niks op aan te merken.
- Prijs / kwaliteit -
8,5 op schaal 1-10