Restaurant/Eetcafé de Gebroeders in Doetinchem
Al 5 jaar lang goed eten in een sfeervolle ambiance!
8,8
- www.eetcafedegebroeders.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Restaurant/Eetcafe De Gebroeders is een eetgelegenheid met
de sfeer en ambiance van een eetcafe maar
met een zeer uitgebreide a la carte kaart op restaurantniveau.
Wij werken met een seizoensgebonden a la carte kaart en
met verse producten hetgeen de smaak ten goede komt.
Wij bieden u al een 3 gangen keuzemenu voor 28,50 euro p.p.!
Mocht u zich willen laten verrassen door onze koks dan kan dat natuurlijk
ook. We hebben een 3 gangen verrassingsmenu voor 37,50 euro, 4 gangen
voor 42,50 euro en 5 gangen voor 47,50 euro. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan
kunt u natuurlijk altijd nog een spoom als extra gang nemen.
Laat u ook een avondje verrassen bij Restaurant/ Eetcafe De Gebroeders.
Wij hopen u snel te mogen begroeten.
De Gebroeders
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Restaurant/Eetcafe De Gebroeders ligt in het centrum van Doetinchem in de omgeving zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig.
- OV
Trein en busstation op loopafstand.
- Omgeving
- Chef: Joyce Kaak, Pascal Scholten, Paul Jansen
- Gastheer/vrouw: Arjan Wezel/Marisa Rosie/Sjoerd Mathijssen
- Eigenaar: Arjan Wezel/Marisa Rosie
51 recensies voor Restaurant/Eetcafé de Gebroeders
Het eindcijfer is 8.8. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,9
- Prijs / kwaliteit
8,7
Marloes Huizing
We hebben hier een aantal keer gegeten. Het eten is heerlijk, bediening is zeer vriendelijk en servicegericht. Een echte aanrader!!
Jeroen
Voor de 3e keer uit eten geweest bij de Gebroeders. Voor de 3e keer uitstekend gegeten! Altijd vriendelijk personeel en het eten is met zorg bereid!
Marie-Anne Buiting-Klemann
Het leuke is dat als je bij de Gebroeders op Facebook geliked hebt je telkens een update krijgt. Wanneer ze open gaan, wat er te doen is, of er een menu is met speciale facebook prijs. Heel attent.
Wij hebben weer lekker gegeten. De beenham bij de asperges was iets te dik maar smaken verschillen. De sfeer is altijd goed en het personeel erg vriendelijk. Het terras is ook mooi en gezellig.
Dit restaurant is één van onze favoriete in Doetinchem.- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
ilona en ralf
We waren zeer tevreden! Het eten was echt heerlijk! De bediening was uitstekend en de sfeer was goed. Het was ze zelfs opgevallen dat ik zwanger was dus kwamen uit zichzelf met andere mayonaise bij het hoofdgerecht dan die ze ze normaal serveren. Ze dachten echt mee.
Petra
Prima gegeten. Simpel, snel klaar en vriendelijk personeel.
Erg leuk dat ze een amuse hebben bij binnenkomst, voel je je meteen welkom. Er was geen plek meer aan de tafel maar we konden wel in het hoekje aan de bar zitten, super meegedacht!1 puntje van aandacht: niet in discussie gaan met de klant. We hadden wat brood vooraf en blijkbaar kreeg ik bij de salade ook brood. Ons 1e brood was nog lang niet op dus hoefde we ook niet meer. Vervolgens werd er wel even moeilijk gedaan over dat 2e brood dat we dan niet wouden en dat het 1e brood dan wel op de rekening kwam. Dat was een beetje jammer. Uiteindelijk overigens niet betaald voor het brood.
7,1 op schaal 1-10
manon vedder
Gister voor de eerste keer geweest en in 1 woord super. Net even die extra service en kleine luxe extraatjes die het afmaken. Eten en bediening top!
Veugelink
Gisteravond bij de Gebroeders gegeten.
In een woord voortreffelijk!
Heerlijke gerechten, super ambiance en geweldige bediening!!
Wij komen zeker op korte termijn terug.- Eten / drinken 10
Bianca Visser
Zeer lekker gegeten in een goede sfeer. Bediening zeer gastvrij en leveren een uitstekende service. Kortom een zeer geslaagde avond, zeker aan te raden.
Stefan
Gisteravond heerlijk gegeten bij de Gebroeders. Verrassingsmenu.
De kok heeft zich flink uitgeleefd! Echte aanrader! Ook een perfecte sfeer!
Goede en vriendelijke bediening!- Eten / drinken 9
Miranda
Super! Gekozen voor verrassings menu. Darr zaten dingen bij die wij anders nooit gekozen zouden hebben, maar die heerlijk smaakte.
Sfeer is ook heel gezellig en ongedwongen. Absoluut een aanrader om heen te gaan. Heb samen met een vriendin heerlijk kunnen bijkletsen.- Eten / drinken 9
9,5 op schaal 1-10
Familie Ridderbos
Vanavond met onze twee zoons (11 en 12 jaar) gegeten bij restaurant De Gebroeders in Doetinchem.
De heren hebben heerlijke spare-ribs gegeten ( met recht de 2e prijs van Nederland). De gamba's die ik heb gegeten waren trouwens ook goed van smaak.
Pluspunten: Er werd water bij de wijn geserveerd. Super! Vlotte en correcte bediening. Zeer attent, een amuse.- Eten / drinken 8
Harmsen
Woensdag 15 jan.waren we uitgenodigd om met kennissen uit eten te gaan .
Ze hadden bij Eetcafe De Gebroeders gereserveerd. Een goede keuze.
Allen namen we het verrassings menu.
Het was allemaal heerlijk wat ons geserveerd werd. Om 10 uur vertrokken we met een voldaan gevoel en goed gevulde maag naar huis.
Allemaal bedankt het was er gezelllig en de bediening was prima en een compliment aan de kok.
Een aanrader voor andere die niet weten waar ze naar toe willen gaan.Fam Harmsen
7,5 op schaal 1-10
Fam.Willems
Wij hebben erg lekker gegeten complimenten aan de keuken en de bediening. De sfeer was goed en kwam erg gezellig over bij ons.
Eten en prijs kwaliteit verhouding was prima in orde. Wij kwamen uit Noord-Holland maar als wij in de buurt zijn komen wij zeker nog een keer terug. Nogmaals onze complimenten aan de koks en de bediening.
Met vriendelijke Groet.- Eten / drinken 7
7,6 op schaal 1-10
A.P.
Zaterdag 5 januari in Eetcafé de Gebroeders gegeten. De Grutstraat is dé horecastraat van Doetinchem. Het eerste drankje liet even op zich wachten, maar daarna was het top. We hebben allebei gekozen voor het 3-gangen menu. Heerlijke carpaccio, prima kipfilet en steak, lekkere koffie met een likeurtje. Eetcafé sfeer met restaurant eten. Aanrader!
Sabrina
Vrijdag 4 januari jl hebben we met z'n 2tjes gegeten bij De Gebroeders. We hebben allebei gekozen voor het 3-gangenmenu voor 28,50euro p.p. Als voorgerecht allebei de carpaccio, die erg smakelijk was. Mijn eetgenoot wilde graag geen sla op haar carpaccio en dat was geen enkel probleem. Een lekker bord vol. Het hoofdgerecht (varkenshaas en garlicsteak) was prima. Het nagerecht idem.
Hoewel wij de prijs van het breekbrood (5,75euro) een beetje té vonden, hebben wij heerlijk gegeten! Absoluut een aanrader- Eten / drinken 8
Dirk Jan
Het eetcafé De Gebroeders is een knus en gezellig restaurant in Doetinchem! Met vijf personen werden wij vriendelijk onthaald bij de voordeur door de eigenaar zelf. Na plaats te hebben genomen kregen wij bij het aperitief een heerlijke amuse van de zaak aangeboden. De serveerster legde ons de menukaart vriendelijk uit en werden wij door het gehele personeel uitermate goed geholpen.
Tweede kerstdag konden wij kiezen uit a la carte en samen met een goed glas wijn hebben wij genoten van een heerlijk kerstdiner. Ook de wijnen zijn hier erg goed. Het was allemaal ruim voldoende en het eten smaakte bijzonder goed, kan niet anders zeggen.
Nu heb ik persoonlijk veel gereisd en de nodige internationale restaurants kunnen uitproberen. Bijzonder opvallend daarbij is dat bij dit eetcafé het eten uitzonderlijk goed smaakt. Toen ik dan ook naar de chefkok vroeg, vertelde men mij dat er geen chefkok bestaat maar een team van drie koks die erg goed zijn. Dat blijkt dus wel.
De Gebroeders noemt zich eetcafé en geen restaurant, maar de keuken is naar mijn mening te goed voor alleen maar eetcafé te zijn. Daar zou men meer uit kunnen halen. Nu wil je wel eens gaan zoeken naar kritiek hoe het beter zou kunnen. Dat was op die avond echt niet te vinden. De vorige keer was het misschien iets te kil in de zaak (wat voor het personeel wel prettiger is) en kon de verwarming wel wat hoger, maar dat was deze avond zeker niet het geval. Misschien kwam dat ook wel omdat onze wijnglazen ruim voldoende werden volgeschonken en het daardoor automatisch aangenamer werd -:)
Tenslotte viel de rekening erg mee en kan ik alleen maar concluderen dat de prijs/kwaliteit werkelijk top is en het personeel uitstekend. Houden zo zou ik zeggen. Misschien gaan De Gebroeders nog wel eens door voor de ster. We komen vast nog eens vaker terug!- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
Stephanie
Zaterdagavond heerlijk gegeten bij de Gebroeders. Wij hadden dit restaurant uitgekozen vanwege de goede recensies. Echt een aanrader!! Wij komen zeker nog eens terug.
a.petersen
Verjaardagsdiner........
Rode roos op tafel. Goed geadviseerd "surprise surprise"
driegangenmenu.... kleine gerechten:
goed geportioneerd en oogstrelend opgemaakt en vooral LEKKER
Avondvullend genoten, mede dankzij de fijne ambiance en de plezierige bediening.- Eten / drinken 9
Ton en Jeannine
Als afsluiting van de korenfestivalmiddag gastvrij ontvangen en in een gemoedelijke sfeer met een vlotte en attente bediening verukkelijk gegeten bij de "Gebroeders". Van harte aanbevolen !!!
dave
Kom net terug van een heerlijk avond gebroeders..
Het was een super avond, en het eten was helemaal top..
Meer dan top, hier kan de uitbater trots zijn op zijn kok. Met een woord fantastisch. Kom zeker terug.. Ga zo doorBeste tent van Doetinchem..
Groetjes dave.
Tom
Super! Al jaren een vast adres, lekker ongedwongen en goed eten. De bediening zorgt dat het je aan niets ontbreekt. De spareribs zijn een aanrader, de rest van de kaart doet er overigens niet aan onder! Zeker gaan eten!!
hans en lia
Heerlijk een 3 gangenmenu gegeten, vooraf carpaccio met een heerlijk broodje, mijn man spareribs (2e in de test) maar volgens hem een eerste plaats, zelf een heerlijke zalm gegeten, voldoende bijgerechten, toetje een erg lekker chocoladetaartje met ijs en slagroom, bediening erg goed! tot de volgende keer!
Caspar
Op 8 januari 'op advies van deze site' bij De Gebroeders geweest. Vrij vroeg in verband met twee kinderen van 5 en 9 jaar, en ook omdat de winkels dicht gingen en we geen zin hadden eerst nog naar ons vakantiepark terug te gaan.
We werden hartelijk welkom geheten, kregen een prachtige tafel en de kinderen werden meteen van speelgoed voorzien. Alles oprecht vriendelijk, en niet 'gemaakt' zoals je nog wel eens in de horeca ziet. Bestelling werd zonder notitieblokje opgenomen. Niet nodig misschien, maar wel professioneel. Ondanks redelijk jonge leeftijd van het personeel zeer attent en deskundig geholpen en geadviseerd.
Eten was zeer goed en er was geen sprake van 'wegkijken'. Porties ruim groot genoeg en smakelijk. Nogmaals hartelijk bedankt. Het enige minpuntje wat ik kon bedenken, is dat de muziek nogal 'cheesy' is. Veel standaard classics en regelmatig Marco Borsato, Kane en aanverwante NL-hits. Ik begrijp dat het populair is, maar ik stoor mij hier wel aan in een restaurant. Maar goed, daar sta ik in NL geloof ik alleen in ;-)
Verder een regelrechte aanrader!
Caspar- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Jet
Gisteren op zaterdagavond een hapje gegeten bij de Gebroeders. Alle recencies hieronder zijn waar. De bediening was geweldig en ook het eten was heerlijk. Een aanrader!
9,3 op schaal 1-10
willy
Op vrijdag avond een hapje eten in Doetinchem, via eet.nu bij de gebroeders uitgekomen, recensies gelezen etc. vaak te mooi om waar te zijn, maar... het is waar. Gastvrij, ongedwongen, veel aandacht voor detail, heerlijk eten en een goede whisky als afsluiting. Een aanrader
Marianne Schepers
Gisteravond wezen eten bij de Gebroeders.
Super!!!!
Prima sfeer....vlotte vriendelijke bediening......
heerlijk gegeten, mooi opgemaakte borden, onze complimenten aan de koks.
Kortom......een aanrader!
Wij komen zeker nog eens heerlijk genieten!- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
Nicole
We werden zeer gastvrij ontvangen. Vriendelijke bediening, leuke menukaart en heerlijk gegeten!!
Sfeer gezellig en prijs/kwaliteit is prima.
Al met al een aanrader!!- Eten / drinken 10
J. Prinsen
Lekker en betaalbaar eten. Super!
Tim
Gisteravond met 2 personen gegeten bij De Gebroeders. Ontvangst en bediening waren top ! Super lekker gegeten. Wij hebben een leuke avond gehad. Echt een aanrader !
9,2 op schaal 1-10
klein
Top! Je word er echt nog in de watten gelegd.
Eten super lekker, bediening gezellig en hartelijk.
Komen zeker weer!
Regien Burgers van Deelen
Terug van vakantie vinden we het heerlijk om nog een avondje buiten de deur te eten. Dit keer is de keus (weer) op De Gebroeders gevallen. En daar kregen we geen spijt van. Bij aankomst (zonder reservering) is er geen plekje meer onder de luifel. We nemen aan een tafeltje plaats met de afspraak dat we kunnen verkassen wanneer er plaats vrij komt. Ik start met een glaasje rosé die lekker fruitig is en mijn man met een lekker biertje (steenbrugge blond). Erg attent van de ober dat hij nog weet dat ik er graag een glas water met ijs naast drink. Dat was ik vergeten te bestellen en het wordt niet gerekend. Inmiddels is er een tafeltje vrij die voor ons wordt schoongemaakt en we verkassen naar een plekje onder de luifel waar een amuse van het huis wordt geserveerd. Een frisse bruchetta. Daarna genieten we van lekker warm breekbrood met lekkere tapenade’s. Mijn echtgenoot heeft een vleestrio besteld van spare-rib, varkenshaas en garlic-steak die erg goed smaken. Ik heb de specialiteit van het huis besteld, een duo van zalm met heilbot en witte wijnsaus. Heerlijk! De gerechten worden goed warm op voorverwarmde borden geserveerd. Daarnaast brengt men ons frietjes, gebakken aardappels met huisgemaakte mayonaise, een lekkere groene salade en een komkommer salade. Ik kies opnieuw voor de rosé, mijn man voor een rood wijntje. De bediening was zoals altijd erg hartelijk en attent! De prijs die we voor deze avond betalen na nog koffie en cappuccino is 65,35 euro en in verhouding met wat er geboden is.
Wij vinden De Gebroeders een aanrader!
Vriendelijke groet, R. Van Deelen.
8,6 op schaal 1-10
Alieke
Je zit heerlijk lekker op het terras. De bediening zeer vriendelijk en ben nog al een moeilijke eter, maar geen probleem voor de mensen daar.
Ik heb genoten van heerlijke gegratineerde champignons, gelukkig een keer een andere versie als de standaard gegratineerde champignons. (Zeker een aanrader)
Als hoofdgerecht de vegetarische lasagne, het zag er simpel uit, maar had hele verrassende smaken! Ook dit was zeer geslaagd!
Als toetje had ik een hangop en dit was echt verrukkelijk, zoet zuur bitter, perfecte smaken bij elkaar. Helemaal top!
Ik heb er een nieuw favoriet restaurant bij!
Zeker toen er op het einde van de avond nog een drankje van het huis werd aangeboden! Omdat we eerder die avond van tafel waren gewisseld, zodat er een groter gezelschap bij elkaar kon zitten.
9,4 op schaal 1-10
Gemma
Heel goed gegeten, goede en vriendelijke bediening. Heel klein minpuntje, het was erg donker in het hoekje. Hebben lang getafeld. Was een zeer geslaagde avond.
Lianne te Pas
Afgelopen vrijdag (24 juni 2011) heerlijk gegeten bij de Gebroeders!
Prettige sfeer en goede informatie over mogelijkheden van enkele aanpassingen van de menukaart.
Echt een aanrader!
9,6 op schaal 1-10
jansen
Een eetcafe, niet bijzonder, gewoon normaal,
Stoelen zaten slecht.
Zoals ik al zei een gewoon eetcafe.
6,6 op schaal 1-10
M. Holstein
Vorige week bij de Gebroeders gegeten. Sfeer was goed en personeel erg vriendelijk. Heerlijke amuse gehad. Voor en Hoofd waren zeer smakelijk en vooral genoten van Na. Enige minpuntje zijn de aardappeltjes die bijgeserveerd worden, die waren een beetje taai/hard/oud, en heb ze maar gauw uit m'n mond genomen, voordat ik een tand afbrak. Verder heerlijk gegeten!
7,4 op schaal 1-10
R.Roos
Op uitnodiging van mevr. Adele hebben wij een eetcafe op internet gezocht en gevonden. Vol goede moed zijn wij richting De Gebroeders getrokken. De locatie bevindt zich in een gezellige straat wat al veel doet aan de sfeer. Maar het belangrijkste is de ontvangst van de eigenaar en het personeel. En het allerbelangrijkste is de menukaart en die was heel divers, voor elk wat wils. Wij hebben genoten van de maaltijd, vanaf het voorgerecht tot het nagerecht en de kwaliteit was absoluut zeer goed. Het zal beslist niet bij deze ene keer blijven en kijken nu al uit naar de volgende gelegenheid om daar te zijn.
8,2 op schaal 1-10
Rinske
Hallo,
Een aantal weken geleden met een aantal vriendinnen bij De Gebroeders gegeten, we waren zeer benieuwd. Het eten was super, eerst vooraf een lekkere amuse van het huis en daarna waren alle gangen erg lekker en niet te dicht op elkaar zodat we na iedere gang nog even konden kletsen en het eten konden laten zakken. Het eten was meer dan voldoende en er werd regelmatig gevraagd of er nog iets bijgehaald moest worden. Prima service en goede gastvrijheid, zeker een aanrader en prijs-kwaliteit helemaal prima!
van veen
Vorige week bij de Gebroeders gegeten, niet zo goed bevallen. Eten van zeer matig niveau. We hebben de nieuwe kaart geproefd maar waren niet echt onder de indruk. Voorgerecht was wel smakelijk maar zeer weinig. Hoofdgerecht was gewoon slecht. Droog, niet lekker. Prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit.
- Eten / drinken 5
4,8 op schaal 1-10
Hans
Gisteren hebben we voor het eerst gegeten bij De Gebroeders. Positief: lekker eten, prettige en alerte bediening en gezellige sfeer.
Negatief: de leuningen van de stoelen komen tegen de tafel aan, dat vind ik lastig eten. En het duurde wel heel lang voordat het voor- en hoofgerecht op tafel kwamen (ruim een half uur en ruim drie kwartier). De cheesecake als dessert was lekker, maar wel weinig voor € 7.50.
Maar al met al een prettige avond uit.
Lidy Scholten
Woensdag 11 aug. Samen met mijn dochter heerlijk gegeten bij de gebroeders, het was er erg gezellig en knus. Het bedienend personeel is vriendelijk en allert, de complimenten aan de koks, het is voor herhaling vatbaar, we komen zeker weten weer terug.
Hennie
Afgelopen donderdag 5 augustus gegeten bij de Gebroeders, met 2 pers het was SUPER! Het eten was heerlijk, complimenten aan de kok. Een leuk, gezellig en schoon restaurant. De bediening was vriendelijk.
We komen zeker nog een keer terug maar dan met de hele familie.
chiel weijers
Zaterdag 12-06 zijn wij met 4 personen wezen eten bij de Gebroeders.
Helemaal top!
Eten erg lekker en gevarieerde menu kaart.
Bediening erg vriendelijk.
Zeker een aanrader.
Maurice
Eten top ...
Bediening top...
Verrassingselement qua eten top ...
Ben er diverse keren geweest.
Het enige "storende" was, dat ondanks dat de muziek gewoon op normaal volume draaide, het toch op de één of andere manier moeilijk was om elkaar verstaan te maken aan tafel. (het restaurant was toen altijd wel vol bezet) En terecht!Kortom ik raad iedereen aan om toch eens te gaan eten bij dit toch één van de betere café restaurants in Doetinchem..
Vriendelijke groet,
Maurice.
Willem Wensink Doetinchem
"De Gebroeders" konden niet alleen goed voetballen, maar staan hun "mannetje" tevens in het horeca-gebeuren.
Na destijds met de gehele familie gegeten te hebben (tot ieders tevredenheid....), met de Paasdagen "op herhaling" geweest en zeker niet voor de laatste keer!
Bediening en service: uitstekend!
Kwaliteit en kwantiteit: evenzo!
Dit bedrijf is een aanwinst voor de horeca in Doetinchem e.o.
Veel succes!
Willem Wensink.
8,9 op schaal 1-10
Peter Houterman
Vanavond voor het eerst bezocht. Geweldig restaurant, leuke ambiance, goede bediening met humor en stijl.
Het eten was perfect, lekker vers, smaakte prima.
Heerlijke keuze uit biologische theesoorten.
Er wordt met veel zorg en aandacht gewerkt en gepresenteerd, en dat kun je merken. Restaurant met fijne sfeer waar je gewoon heerlijk uit kunt eten.
Echt een aanrader, we gaan hier zeker nog vaker terugkomen.
Angelique
Gezien de eerder goede ervaringen, weer eens wezen eten bij De Gebroeders. Wat heel erg jammer is, is dat ze de kaart hebben aangepast en dat de vlees-keuze nu erg saai is! In het verleden vond ik juist de net iets apartere keuze erg leuk!
Dus maar voor de vis gegaan en die was heerlijk! Dit geldt ook voor de bijgerechten en de manier waarop het opgemaakt is! En natuurlijk als pluspunt al het lekkers bij de koffie!
Al met al een heerlijke avond, alleen zal ik gezien de "gewone" vleeskaart niet gauw weer gaan, jammer!
En voor een eetcafe is 26 euro voor een biefstuk ook wel pittig qua prijs!
8,2 op schaal 1-10
Marjolein
Heerlijk gegeten bij De Gebroeders. Prettige bediening en mooi opgemaakte borden! Absoluut een aanrader dit gezellige restaurant!
Puck
- Prijs / kwaliteit is perfect.
- Borden mooi opgemaakt.
- Bediening zeer vriendelijk.
- Sfeer als een gezellig cafe.
9,4 op schaal 1-10
Gerrie
We hebben hier een paar keer gegeten, was altijd erg goed en gezellige en goede bediening. We komen zeker vaker eten.
Hans
Verwacht bij dit eetcafé geen makkelijke daghap... "restaurant" zou een betere benaming zijn. Maar wel eentje met de sfeer en prijzen van een eetcafé! Smakelijke weekschotels en een mooie kaart. Altijd super verzorgd en van goede kwaliteit. De beide broers zijn enthousiast en da`s volop terug te vinden in hetgeen geboden wordt!
Restaurants in de buurt
3m · Doetinchem · Internationaal en Steakhouse