Contactgegevens
- Website
- restaurantdekleinebalkan.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
BalkanRestaurant met een knipoog naar de Franse Keuken...
Ook serveren wij heerlijke verse Vis!
3-gangenMenu: MosterdSoep met spekjes
BiefstukSpies met saus naar keuze
Palacinci € 26,50
- Hotels in de buurt »
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Kindvriendelijk, huiselijk, gezellig en nostalgisch
- Kinderen
- Chef: Frank en SousChef Robin
- Gastheer/vrouw: Barbara, Lonneke, Maurice
- Eigenaar: Frank&Barbara
58 recensies voor Restaurant de Kleine Balkan
Het eindcijfer is 8.7. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,5
- Prijs / kwaliteit
8,5
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Gieke
Een paar dagen geleden nog eens terug gekomen door een eerdere prima ervaring. De bediening neemt zijn werk serieus, straalt rust, en liefde voor zijn vak uit. Het best ben ik te spreken over de carpaccio, die niet alleen prachtig opgemaakt was, maar met de dressings helemaal compleet.
Persoonlijk nooit een fan geweest van Balkan-wijnen, maar heb mijn mening bijgesteld.Een aanrader (!) voor een rustige avond volop genieten van mooie smaken en entourage.
8,1 op schaal 1-10
janette
Was hier vandaag voor de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar, erg lekker gegeten. Rustig gezeten en gezelligheid kent geen tijd.
Chantal Hem
Vrijdagavond, 30 nov, hier wezen eten. De sfeer valt meteen op en is erg gezellig en gemoedelijk.
Het eten was heerlijk. Met genoeg keus aan bijgerechtjes.
Complimenten voor de kok (s).Een dikke pluim voor de bediening (sorry, weet geen naam), de ober stond alleen wegens zieke collega's en het was mega druk. Ondanks de drukte was er tijd voor aandacht en bleef de ober vriendelijk, gezellig en beleefd.
Dit restaurant is een echte aanrader!
9,2 op schaal 1-10
Emmy
Vanavond voor het eerst gegeten bij de kleine balkan. Erg gezellig restaurant, prettige sfeer. Niet supergroot en dus ook niet massaal. De bediening heeft tijd voor je en is professioneel, erg prettig. Er werd goed rekening gehouden met verschillende allergieën, top, zo hoort een goed restaurant te reageren. Het eten was heerlijk, mooi opgemaakt en betaalbaar. Compliment, wij komen vaker!
8,6 op schaal 1-10
Heidi
Vandaag hier weer eens wezen eten. Was weer heerlijk. Lekker stokbrood en heerlijk mals vlees als hoofdgerecht met lekkere sauzen. De tijd tussen de gangen was goed. Moesten even wachten op de kaart. maar dat werd later goed gemaakt.
9,1 op schaal 1-10
M
eten is goed. En veel!!! :)
het duurt soms wel wat langer maar je krijgt er goed eten en drinken voor.
bediening is vriendelijk.
Sfeer is goed!
Een leuk restaurant waar je goed kan eten voor een klein bedrag. Tis de moeite waard.- Eten / drinken 9
8,2 op schaal 1-10
sandy manfred en tim
Wat een topper. Jammer dat wij dit restaurant nu pas ontdekt hebben. Vanavond heerlijk gegeten. echt een aanrader. Eten met smaak dat krijg je hier!
Petra & Daniel
Volgens ons de beste gamba's van heel Nederland.
Super!- Eten / drinken 9
8,4 op schaal 1-10
Esther
Heerlijk gegeten prima bediening en gezellig. komen zeker nog eens terug, de mosselen van de spiegel zijn zeker de moeite waard.
Wim
Zondagavond perfect gegeten in dit sfeervolle restaurant.
De reebout met rode wijnsaus was prima van smaak en ruim voldoende.Het vismenu, (roodbaars met kreeftensaus) van mijn vrouw smaakte ook uitstekend.
Het was een zeer geslaagde avond met een heerlijk wijntje erbij en een deskundige en vriendelijke bediening.
We komen zeker terug.- Eten / drinken 10
Barbara van Drooge
Heerlijk gegeten ,goede bediening en een heerlijke relaxte sfeer.
Bedankt voor de gezellige avond.- Eten / drinken 9
9,5 op schaal 1-10
wilma
ik ben dr regelmatig wezen eten en ik vind het gezellig en heel lekker voor een mooie prijs.ik vind de bediening ook goed .we gaan dr zeker vaker heen.
8,8 op schaal 1-10
Jan
Het eten was prima, maar de bediening was een flop. Er werd droge wijn besteld en kregen zoete wijn. We moesten meer dan 1 uur wachten voor dat het voorgerecht geserveerd werd. Een opmerking hier over werd niet beantwoordt, vervolgens werd er ook niet meer gevraagd of alles naar wens was of en we kregen ook niks meer te drinken. Helaas! De sfeer was vanaf het begin verpest door het lange wachten.
7,9 op schaal 1-10
Schenning
Dit is echt mijn favoriete restaurant!
Ben er al meerdere malen geweest en vind het elke keer weer heerlijk. Goede bediening, gezellige uitstraling en heerlijk eten!
9,4 op schaal 1-10
Gé
Gezellig en kwalitatief erg goed restaurant. Vlotte attente gastvrouwen en een sublieme keuken. Een aanrader, ik kom in ieder geval weer terug!
8,9 op schaal 1-10
Herbert roenhorst
Vorige week gegeten, voor de vijfde keer. Alleen deze keer was eigenlijk de minste. Vroeg welke wijn er bij hoorde, maar dat vroeg ze daarna gewoon aan mij....en eerlijk is eerlijk toen we weg gingen hadden we nog een beetje trek. Jammer, want de vorige keren was het erg goed en gezellig. Denk ook dat het ook eenmalig was.
7,5 op schaal 1-10
Rico en Annette
De Kleine Balkan in Doetinchem is een prima restaurant, we zijn er reeds meerdere keren wezen eten en het is steeds opnieuw uiterst prettig om er te eten.
Sfeer en ambiance is gezellig, een warme aankleding in donkere tinten. Een uiterst prettige bediening van twee dames die heel vriendelijk en attent zijn.
Eten is uit de kunst, ruim de keus, ruim voldoende aan hoeveelheid en lekker van smaak en goed van kwaliteit. Hoofdgerecht wordt geserveerd met div. bijgerechten waarvan zeker de zoete appeltjes genoemd moeten worden. Die zijn heel bijzonder en heel erg lekker. (benieuwd hoe ze dat maken)?
Kortom een aanrader voor eenieder.
jesper
Laatst hier weer eens gegeten, wederom goed eten, goede bediening en zeker niet te lang gewacht.
ben
Keurig restaurant. Knus ingericht. Prima tijd tussen de gangen, vlotte en snelle bediening. Eten is van goede kwaliteit.
Porties ook ruim voldoende en alles voor een aanvaardbare prijs. Zit net niet in de hoofdstraat voor horeca in Doetinchem, maar net op een hoekje.
8,9 op schaal 1-10
Mariët
Vorige week hier wezen eten en het was weer heerlijk.
Zoals altijd lekkere olijfjes van het huis, zou weleens willen weten waar ze die kopen.
Ook de appeltjes in vanillesaus waren weer super.
Ik kom hier zeker weer terug.
8,4 op schaal 1-10
e.w
Hier komen we regelmatig om lekker en gezellig te eten..
Je moet er alleen niet eten als je haast hebt.
Roelie
't Is alweer een tijdje geleden dat we hier gegeten hebben, maar 't staat nog vers in 't geheugen, want het was "ouderwets" lekker. De uitbater heeft een sfeervolle ambiance neergezet en zijn gerechten zijn ronduit fantastisch te noemen. Die goulashsoep is werkelijk fenominaal (en ik heb recept, haha). De bediening, de koks, de mensen achter de schermen (ook jij, Thijs) is gewoon goed te noemen en we komen snel weer eens terug!
Braam
Gisteravond bij de Kleine Balkan wezen eten.
Voorgerecht was goed en lekker.
Hoofdgerecht was matig, het vlees was lauw en de groenten stonden in koude schaaltjes op tafel, zodat die snel koud werden.
Nagerecht was goed en lekker.
- Eten / drinken 5
5,4 op schaal 1-10
Hans
Vorige week hier voor de 1e keer gegeten. En dat is zeker niet de laatste keer. Geweldig lekker en goed eten, hele fijne bediening. Een topper!
Femke
Zijn hier nu drie keer geweest. Elke keer weer heerlijk gegeten! Heerlijk een mixed grill, waar je toch een flinke trek voor moet hebben, wil je hem op kunnen eten ;)
Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Sven
Heerlijk. Heerlijk. Heerlijk.
We hebben echt lekker gegeten! Zoals zo vaak, al 3 maal.
Alleen willen we toch even kwijt dat er veel tijd wordt genomen tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht, dat hebben we helaas al 3 maal meegemaakt.
Verder was alles prima.
Groetjes.
9,2 op schaal 1-10
Bud
Met mijn vrouw heerlijk wezen eten voor mijn verjaardag, een heerlijke lekkere verrassing!
Een hele avond vol gemaakt, voorgerecht, hoofdgerecht, toetje en koffie en gezellig kunnen natafelen, een geslaagde avond!
Denk dat ik mijn vrouw maar terugtrakteer!
Bedankt!
Cris
Tja, ouderwets lekker eten! En dat is echt zo. Je proeft dat de gerechten a la minute uit de pan komen en niet al de hele middag in een oven hebben gestaan. Duurt misschien ietsje langer, maar daar ga je voor uit eten. Even lekker de tijd voor onszelf. Top!
Rolf uit Weert
Wij zijn een weekendje weg geweest met vrienden en zijn gisteren wezen eten, was er gezellig druk.
De keuze was groot en het eten was heel goed.
Dit geldt ook voor de prijs kwaliteit verhouding.
Voor wat betreft de service, hier neemt men nog de tijd voor haar klanten. En voor wat de kok betreft, een dikke 10
Groetjes uit het Zuiden.
tiny
Gisteren wezen eten, was erg druk maar zeer gezellig.
Mijn gezelschap was ook vol lof, gewoon goed verzorgd en ruim voldoende, de bediening was erg vriendelijk, de prijs achteraf viel ook mee, geweldig wij komen zeker terug, klasse!
Susan
Het duurt allemaal erg lang. Eerst al 15 minuten gewacht voordat we een menu kaart kregen en daarna nog zeker 10 min. voordat het bestelde drinken werd gebracht. Al met al hebben we 2,5 uur gezeten voor een voor- en hoofd gerecht.
Het eten was ok maar niet het lange wachten waard!. De enige reden die wij konden bedenken is dat er te weinig borden zijn en dat het daarom zolang duurt!
5,8 op schaal 1-10
hans
Je kunt hier echt heerlijk eten. Vooral de grote garnalen zijn onovertroffen. De sfeer, het eten en natuurlijk ook de bediening zijn uitstekend.
riëlle
Wij hebben er heerlijk gegeten. Het was allemaal naar wens.
Gezellig gezeten en.... we doen dit beslist weer over.
henny
Prima restaurant. Ook om gezellig te dineren met vrienden of familie.
Visgerechten en zeker de gamba's zijn een aanrader!
Heerlijke Balkangerechten in een prima ambiance.
Vriendelijke bediening.
Tot de volgende keer.
arni
Een restaurant met een gezellige uitstraling en vriendelijke bediening.
Gevarieerde kaart. Interessante aanbiedingen op de spiegel aan de wand.
Uitermate smakelijke gerechten!
Ook de nagerechten zijn van een prima kwaliteit en worden fraai opgediend.
Komen is terugkomen!
wilma
Regelmatig in dit restaurant geweest. Het eten is uitstekend en de bediening is ons nog nooit tegengevallen. Alles prima getimed. Ons zien ze zeker vaker terug. Ook nemen we regelmatig verschillende mensen mee naar dit restaurantje en allemaal zijn ze vol lof en komen ook zij weer terug!
esther
Jeetje, zo lekker heb ik nog nooit gegeten. |Er wordt met hart en ziel gekookt daar, echt zoooo lekker. En de bediening was top!
Super goed eten voor een eerlijke prijs. Toppie.
Nienke
Nou sorry hoor totaal geen sfeer. Tot dat je wat te drinken krijgt is er al een half uur voor bij. Het eten was er ook niet al te best, smaakloos en een doorn in het oog.
Vergeet het maar mij zien jullie niet meer terug.
- Eten / drinken 1
1,1 op schaal 1-10
Rene Voltman
Klein restaurantje waar je met z'n 2tjes prima rustig kunt eten, maar met een groep is het er niet gezellig genoeg.
Eten is aardig van kwaliteit maar te kleine porties. Bediening is ok.
Een restaurant voor mensen die niet vaak uit eten gaan en dus niet veel gewend zijn.
- Eten / drinken 6
5,9 op schaal 1-10
Annemarie brouwer
Weer gamba's gegeten, weer voortreffelijk.
Heb deze keer gegeten met mijn dochter, alleen jammer dat nu het vel erom zat.
Hopelijk volgende keer weer zonder, maar saus heerlijk goed gebakken. Gaat mensen echt doen, hij heeft het regelmatig, dus let op de krant.
7,4 op schaal 1-10
Kirsten Hamer
Erg lekker gegeten! De gamba's zijn heerlijk. Wanneer zijn ze er weer?! Komen we weer aan!Absolute aanrader.
Ton Ton
Ben hier een paar keer geweest. Eten is van zeer goede kwaliteit. Dit is ook van toepassing op de huiswijnen en de bediening. Maar het is er laag en een dramatische akoestiek. Gisteren is mijn diner veknald door een grote groep lawaierige mensen. Praten ging echt niet en we zijn voor het toetje vertrokken.
- Eten / drinken 8
7,9 op schaal 1-10
M. van Es
Dit is nou echt een topper in de balkan sferen.Gezellig en klein restaurant met veel sfeer.
Deze mensen snappen het begrip van kruiden en serveren er heerlijk sauzen bij. Vlees is top in orde.
TIP : je kan ook een schotel bestellen als je visite over de vloer hebt, en geen zin hebt in shoarma of pizza.AANRADER!- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Frank en Astrid
Wat een geweldig restaurant. Alles klopte zeldzaam goed. Een gastvrije ontvangst door de eigenaresse, zeer goede info over de gerechten en drankjes, een heerlijke ambiance en het eten was top. We hebben een Roversschotel gehad, fantastisch. Deze mensen werken met hun hart, met liefde en daardoor hebben we een superavond gehad. Geweldig restaurant.
casparix
wij vonden het eten heel lekker en het zag er heel gezellig uit beetje jammer was dat de bediening soms een beetje op zigliet wachte maar dat was niet echt heel storend
9,3 op schaal 1-10
Annemieke
Eerst ruim 10 minuten gezeten zonder drinken,daarna zeer lang gewacht op het eten en daarna de rekening.Het personeel was ook niet vriendelijk te noemen.
- Eten / drinken 2
1,8 op schaal 1-10
Jos
Gastvrouw heeft er duidelijk geen plezier in. Eten was aardig van kwaliteit. We moesten erg lang wachten, bovendien was het vlees lauw ipv warm. Kortom nooit meer.
- Eten / drinken 4
4,5 op schaal 1-10
wim hendriks
pv bakker wiltink gegeten op maandag 15 oktober was dus rustig en heerlijk en goede bediening
kortom geweldig- Eten / drinken 9
Toby
Wij zijn er nu 2 keer geweest en het is ons 2 keer goed bevallen!!!
We gaan er vanavond weer naar toeHet is echt een aanrader
sandra
bediening kan het niet aan, te lang wachten, eten afgeraffeld.zonde van je geld
- Eten / drinken 1
2,6 op schaal 1-10
remco en nancy
een lekkere kaart, in een gezellige ambience. Eten is er subliem voor een hele goede prijs. Een gelegenheid die voor een ster in aanmerking zou moeten komen
9,4 op schaal 1-10
familie rietman
Een sfeervol restaurant,en het eten is heerlijk. Wij komen zeker terug
Susanne
Heerlijk gegeten!! Prima bediening! Al met al een aanrader.
9,1 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt