Hashi Ya in Doetinchem

7 0
8 4
9 5
10 3

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

100

Er zijn 13 recensies geschreven voor Hashi Ya.

Het eindcijfer is 8.5. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Hans

Eindcijfer 5,8 op schaal 1-10

We hebben het Yokohama menu genomen, een menu van 42,-, een van de duurdere menu's. In het restaurant was het niet zo druk, het was doordeweeks. De ontvangst was netjes maar koeltjes, hartelijk was het niet. Onze bestellingen werden meerdere keren door twee dames na elkaar opgenomen, blijkbaar hadden ze dat niet afgestemd. De kok heeft erg lekker gekookt, de smaak was erg lekker. Soms zat er veel tijd tussen de gangen, op het laatst zelfs een uur, terwijl de temperatuur door de bakplaat opliep naar ongekende hoogten. Van ellende zijn we maar naar buiten gegaan! De kok kwam met het excuus dat er een afhaalbestelling van sushi tussen doorkwam en dat we daarom zo lang moesten wachten. Wat een excuus, wij hebben ook 100,- uitgegeven met ons tweeen en gereserveerd om dit soort zaken te voorkomen.
    Kortom, eten was goed, de rest niet. Volgende keer gaan we naar Arnhem....

2. Roelie

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Een uitnodiging van onze zoon voor een "surprise" etentje op 6 april. Nou, dat het een verrassing was, is duidelijk, toen we hier kwamen. "Beetje vreemd". maar zoooooo lekker! Ongedwongen sfeer, prettige bediening en de kokkies doen het zo leuk! Zeker voor herhaling vatbaar!

3. Gaby

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Wij komen hier al jaren met onze kinderen. De middelste is gehandicapt en hij geniet van de show van het bakken en braden. Lekker met z'n neus er boven op kijken hoe alles voor je klaar gemaakt wordt.
    Heerlijk vers, lekker gekruid en super klaar gemaakt allemaal.
    Echt een aanrader!!

4. Walter ter Maten

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

Met een groupon bon gegeten: Het duurste menu wat ze hebben zat hier bij (menu 10). Heerlijk was het! Nergens op bezuinigd, alles vers, vermakelijk klaargemaakt en vriendelijke bediening. Dit is er eentje die me nog lang bij zal blijven!

5. Mevrouw V.

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10

Sfeervol restaurant, goede bediening, aardige kok aan tafel en vooral lekker eten! Een aanrader!

6. Annette

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Een eervolle vermelding waard!

Een week geleden op het terras gegeten.

Fantastisch gewoon. Hashi Ya is echt uitstekend!

Professionele bediening; vlot, vriendelijk, correct. Prima huiswijn gekoeld op tafel. Mooi vormgegeven, met zorg gepresenteerde gerechten op kleine schaaltjes. Zeer smaakvol en afwisselend. Tussendoor vervanging van schone bordjes. Een lust voor het oog en de mond.

Ik zou zeggen: Hashi JJJJAAAAAA! Doen, deze zomer nog!

7. henny en fred

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Super - wij zijn al een aantal keren hier geweest -

Wij zijn helemaal om - japans eten is het voor ons - alles heerlijk vers en lekker gekruid - het aan tafel direct bakken-grillen door de koks - met de nodige humor - perfect gewoon.

Voor een japanner zijn de prijzen heel redelijk -

Dit blijft dus voor ons een topper.

8. DH

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten! Leuke sfeer, de ingedriënten zijn van goede kwaliteit en lekker van smaak. De volgende keer ga ik wat van die sushi's proberen, want ik kom hier zeker nog een keer terug.

9. John D.

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Heerlijke gegeten in een fijne ambiance (gemengd gezelschap van 4-84 jr), waarbij iedereen het naar zijn zin had.

Beslist een aanrader!

10. julian

Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10

Leuk restaurant, goede sfeer, lekker eten.

Goede sushi en ook lekkere vis en vlees gerechten.

Eitje happen was ook leuk, wel een tikkeltje duur, maar dan heb je ook wat.

11. rademaker

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

zijn er met de kinderen geweest en hebben met veel plezier lang aan tafel gezeten.door alle mooie bak-kunsten een lust voor het oog en voor de mond!!! een echte aanrader en de prijs is prima!!we gaan wat de kinderen betreft alleen nog maar daar uit eten.....

12. thoms

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

jah super gewoon mooi toko!!

13. ls

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10

heerlijke sushi en kushi gegeten op 't terras. Zeer gevarieerd en betaalbaar. Vriendelijke bediening.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt