Bistro Ben in Doetinchem

www.bistroben.nl
E-mail
Verstuur een email »

Omschrijving

In een sfeervolle ambiance bieden wij u een geweldige avond aan.
Onze keuken werkt uitsluitend met verse vis en vers vlees en deze
worden bereid op de houtskoolgrill.
Met onze wijnkaart treffen wij de echte wijnliefhebber in het hart.
Ook worden diverse producten in onze eigen rookoven gemaakt.
Onze topdesserts zijn net even anders en overheerlijk.
En niet te vergeten onze eigen huisgemaakte friet! Die moet u
geproefd hebben!
Wij wensen u een fijne, smaakvolle avond!

Keuken
Personeel
  • Chef: Thomas Bongers
  • Eigenaar: Ben Schuurman
Parkeren

Diverse parkeergarages of parkeerplaatsen in de directe omgeving.

OV

7 3
8 4
9 11
10 6

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 32 recensies geschreven voor Bistro Ben.

Het eindcijfer is 7.9. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Bistro Ben

Beste Tim en Ans,

Wij vinden het zeer spijtig dat u ons restaurant zodanig hebt ervaren dat u heeft besloten een dergelijke recensie te plaatsen.

Wij herkennen ons echter helemaal niet in uw verhaal. Ook heeft u de avond zelf niets kenbaar aan ons gemaakt.

Wij werken volgens de horeca etiquetten en schenken hier de hoogst mogelijke aandacht aan om zodoende het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Om het volledige verhaal van uw kant te vernemen, hebben wij via eet.nu contact met u gezocht.
    U heeft toen aan eet.nu aangegeven dat u afgelopen week zelf contact met ons zou opnemen.
    Dit is niet gebeurd, hier trekken wij onze eigen conclusies uit.
    Met vriendelijke groet, Bistro Ben

2. tim en ans

Eindcijfer 3,3 op schaal 1-10

Na vele goeie verhalen te hebben gelezen zijn we gaan eten bij de bistro, wat een afknapper. Er liep er 1 op dr hoofd te krabben en later legt ze een broodje in het mandje goed bij ons op tafel, volgens mij is het de eigenaresse maar wat een onbeschoft iemand, ze is heel vrolijk en spontaan maar ze praat gewoon door je heen en zodra je antwoord geeft loopt ze weg, ze kwam zelfs bij ons aan tafel en vroeg smaakt het? nog voor we iets konden zeggen liep ze weg.
    Bestek, borden en glazen waren smerig en nu het ergste al denk je alles gehad te hebben. een van het personeel daar hield iets tussen zijn tanden weg, normaal gesproken was je je handen maar nee hoor werd gewoon me eten neer gezet.
    De appelmoes is niet te eten, en als je medium biefstuk besteld ga je er van uit dat je hem medium krijgt en geen schoenzool!..
    1 malige actie, na deze ervarig ook van mensen om ons heen vieze verhalen gehoord hadden we dat maar eerder geweten.

3. Jos

Eindcijfer 7,8 op schaal 1-10

Na alle enthousiaste beoordelingen hier, zijn we deze week gaan eten hier. De sfeer is geweldig en het eten is goed, maar niet bijzonder.
    Ik had een mosselsalade vooraf. De mosselen waren met moeite te vinden in de berg rucola. We waren met 4 en als dan bij de hoofdgerechten maar een paar kleine bakjes met groente en frites neergezet worden, dan is dat jammer. We moesten elkaar echt aankijken en vragen: "neem jij dat laatste frietje nog?" De biefstuk was heerlijk en de huiswijn (merlot-Malbec) voortreffelijk.
    Al met al wel een geslaagde avond. Bistro Ben wees eens wat ruimer met de bijgerechten.

4. Hans

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10

We komen regelmatig in deze bistro. Elke keer weer een geweldige gewaarwording. Zaak is erg gezellig, eten zo mogelijk nog beter. Hele prettige bediening met de nodige humor. En dat voor zo'n lage prijs. Deze prijzen zijn wij (helaas) niet meer gewend in de Nederlandse horeca.

Psst. Dit alles s.v.p. niet verder doorvertellen, de zaak zit nu al bijna altijd vol en dan wordt het nog moeilijker om te reserveren.

5. Inge

Eindcijfer 7 op schaal 1-10

Heerlijk voor- hoofd- en nagerecht gegeten voor een scherpe prijs. Het zat er helemaal vol en dat voor een dinsdagavond... Helaas werden we een beetje naar behandeld door een jongedame. Ze was erg chagrijnig en behandelde ons alsof we te min waren door rare dingen te zeggen. Dit verpeste onze avond. Jammer, want het eten was echt super!

6. georgie

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10

Wat een ervaring: eten bij bistro Ben. Jammer dat we door de grote belangstelling voor dit restaurant, waardoor 75% van de tafels was gereserveerd, eerst een tafel bij de garderobe kregen toegewezen. We mochten op ons verzoek toch een wat gezelligere tafel bezetten. Het eten was verrassend lekker en gevarieerd. Voor herhaling vatbaar. Hopelijk kunnen ze wat doen aan de doorkijk naar de keuken: dat oogt rommelig/ongezellig!

7. Nicole

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Vanavond lekker en goed gegeten. Ook de bediening was vriendelijk en deed het goed, de avond was goed verzorgt!! Vanavond dus erg tevreden!!

8. Edwin

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Afgelopen woensdagavond hier gegeten, we waren net op tijd want het zat vol. In een lekker ongedwongen sfeer, prima prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende bediening (!!!) heerlijk gegeten. Zeker een aanrader, maar wel reserveren.
    Als we weer een keer in de buurt zijn gaan we zeker weer heen.

Bedankt !!!

9. stefanie

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Echt geweldig, lekker en gezellig! Ik ben nu al meerdere keren geweest ( euhh, 10 keer), en elke keer een succes.
    Eindelijk weer een keer een normale prijs voor heerlijk eten!
    Ik stuur iedereen hier naar toe! En dat is tegenwoordig wel te merken, want het wordt steeds drukker. Wel reserveren dus!

10. wilma

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10

Ik had een bericht geplaatst dat ik niet erg tevreden was met de service en de bediening. Daarop heeft de eigenaar contact met mij opgenomen en ik heb heel eerlijk verteld hoe ik dat had ervaren. De bediening die er toen was die is daar weg. De eigenaar heeft mij toen een voorstel gedaan en daar ben ik dan op ingegaan. Ik ben er afgelopen week weer geweest en ik moet zeggen dat het helemaal top was. Ben, bedankt en ik kom zeker weer terug.
    p.s : en het eten was heerlijk en de bediening was vlot en vrolijk.

11. Jellis

Eindcijfer 5,9 op schaal 1-10

Voor het eerst wezen eten bij Bistro Ben. We waren met een grote groep van 14 personen. Het is niet erg groot daar dus we zaten een beetje opgepropt.
    Het meeste eten was er goed. Echter, de schnitzel viel erg tegen en een medium steak was er wel erg rood voor begrippen.
    De bediening viel ook erg tegen. Ze namen de lege glazen en broodmandjes niet mee zonder erom te moeten vragen.
    Voor de rest was de sfeer er wel goed.

12. Herman

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10

Heerlijk eten in een zeer sfeervolle omgeving. Lekker eten, leuke bediening! En een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!!

13. van aken

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Afgelopen maandag met 6 personen wezen eten bij bistro ben. Ontvangst en bediening vonden we allemaal erg goed. Maar het allerbelangrijkste was dat het eten prima was en ruim voldoende. Voor ons was dit de eerste keer dat wij deze bistro bezochten en kan iedereen aanraden hier eens te gaan eten. Ik wil wel benadrukken dat tav de bediening ik eerdere recencies hierover zeer zeker niet terug herken.

14. Fam. Krill

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Na een gezellige dag Doetichem neergestreken bij Bistro Ben. We hebben er fantastisch lekker gegeten en de sfeer en ambiance waren ronduit prima! De prijzen zijn er erg vriendelijk en staan volkomen in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Bij een volgend bezoek aan Doetichem zullen wij Bistro Ben zeker niet overslaan.

15. Linda

Eindcijfer 7 op schaal 1-10

Voor het eerst wezen eten bij Bistro Ben. Lekker en een leuk prijsje. Ik heb alleen de meest belachelijke opmerking ooit gehoord. We vroegen naar de kaart, kregen we als antwoord "Die is nog in gebruik." Dat is wel een minpunt!

16. L en W

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten. En dat voor die prijs! Die Ben kan d'r wat van. En Annemarie is een belevenis apart in de bediening. Wij komen zeker terug.

17. Karima

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Ben hier al regelmatig zelf geweest en heb het aangeraden bij vele vrienden. Heerlijk eten en voldoende keuze mogelijkheid tegen een hele redelijke prijs. En de aardige bediening maakt de avond compleet.

18. TP

Eindcijfer 9,6 op schaal 1-10

Prima gegeten voor een erg scherpe prijs!

19. gerie

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

Wij hebben genoten van de erg goede en vriendelijke bediening, de heerlijke kwalitatief prima menu's voor een kleine prijs.

20. Richard en Lammy

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Afgelopen zaterdag toevallig bij Bistro Ben beland. Wat een verrassing! Voor een mooi prijsje en nog veel mooiere keus van een combinatie van voor én hoofdgerecht. Hoewel de tafel eigenlijk gereserveerd was konden konden we toch nog eten omdat we aangaven op tijd naar een voorstelling te moeten en snel weg te willen. Al direct bij opnemen van bestelling een mandje brood met tappenades van het huis. Doet zeer vriendelijk aan. Het eten was erg goed, ziet er fraai uit en is van zeer goede kwaliteit. Groenten hadden iets warmer gemogen maar ik wil dit restaurant erg aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.

21. fam. de vries

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10

Wij hebben vandaag met z'n vieren gegeten en ik heb de schnitsel gehad, was helemaal super. We hadden in de zondagskrant gelezen van het menu voor 12.50 en dat trok onze aandacht.

We hebben een gezellige avond gehad met goed eten en gezellige bediening. Wij komen zeker weer terug bij Bens bistro. Zeker een aanwinst voor Doetinchem.

22. Laura

Eindcijfer 3 op schaal 1-10

Vandaag zijn we met 4 personen wezen eten. Het duurde zeker 10 minuten voordat er iemand bij ons aan tafel kwam voor iets te drinken en zo ook weer 10 a 15 minuten voordat we de kaart kregen. Voor mijn gevoel allemaal erg lang en vooral een slecht begin van de avond.

De salades waren lekker. Alleen smaakte de uiensoep overmatig naar kruidnagel waardoor we het niet opgegeten hebben.

De hoofdgerechten kwamen gelukkig snel, omdat we tijdens dat het voorgerecht gebracht werd, hadden aangegeven dat het hoofdgerecht alvast door mocht. We hebben dit aangegeven, omdat we geen zin hadden om daar nog veel langer te blijven. De bediening loopt rond met een chagrijnig gezicht en is onbeschoft. Ook is het er zo koud dat je het liefst je jas weer aan zou willen trekken.

De hoofdgerechten waren goed te doen, al waren de schnitzels dik en klein, dat beeld heb je niet bij een schnitzel. En aan de sate saus zit totaal geen smaak!

We waren hier vorige zomer een keer wezen eten en je merkt heel erg dat de bediening en het eten er heel erg op achteruit is gegaan!

Ook jammer dat er nu in maart nog kerstverlichting hangt, kerstballen aan de lamp hangen en sneeuw als decoratie ligt.

De prijzen zien er leuk uit, maar wij betalen liever meer geld voor een gezellige warme avond, met muziek op de achtergrond en lekker smaakvol eten! Voor ons dus geen Bistro Ben meer.

23. Jan

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Ongelooflijk wat een ervaring voor slechts euro 12,50! Voor dit bedrag kun je een voor- en een hoofdgerecht uit een redelijk ruime kaart kiezen. Daar kunnen andere restaurants een voorbeeld aan nemen! De schandalige bedragen die daar vaak alleen al voor het hoofdgerecht gevraagd worden.

Ik had een prima salade met fetakaas en bacon vooraf. Als hoofdgerecht een supermalse pepersteak met een ruime selectie aan bijlagen. Alles van mooi verse kwaliteit. De bediening was vriendelijk en informeerde meerdere malen of het voldoende was en of we nog wat wilden laten aanvullen.

Alleen de huiswijn vonden we nogal aan de prijs (19,50 per fles).

24. Michiel

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10

We hebben een top avond gehad met z'n vieren. Het eten was goed. De zalm vooraf was heerlijk. Ik had als hoofdgerecht de sate. Dit was ook erg lekker. De bijgerechten waren goed en ruim voldoende en de bediening was top. De dame was erg spontaan en gezellig. We gaan hier zeker vaker naartoe.

25. Eva

Eindcijfer 7,2 op schaal 1-10

We hebben een paar weken geleden wild gegeten met zijn 6-en.

De meeste gerechten waren prima! Alleen de 2 konijnenbouten waren erg taai: het vlees was niet van het bot af te krijgen. Gelukkig werd dit echt geweldig goed opgelost door de bediening, we mochten een ander gerecht uitkiezen. Daarna een kadobon toe gekregen voor het ongemak dus wat ons betreft prima opgelost, komen zeker een keer terug.

26. Karin

Eindcijfer 5 op schaal 1-10

Bijzonder teleurstellende ervaring. Wijn wordt net over de bolling geserveerd. Eten werd nog net niet op je tafel gesmeten.

Jammer voor de kok, maar hier zien ze ons niet meer terug.

27. Ramona

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10

2 weken terug hier geweest.

Heerlijk wild gegeten,.. alles was heerlijk! We hebben een hazenpeper en een hazenbout gehad super! M'n man is een grote eter maar we hadden veel over. (grote porties)

Gezellige warme sfeer binnen.

De gastvrouw heeft ook gewoon tijd voor een praatje met je, dus het is niet rennen en vliegen binnen.

Leuk, niet te groot, niet duur tentje. We gaan zeker vaker!

Wel even opletten als je er langs loopt, het valt niet erg op.

28. Bella

Eindcijfer 1,1 op schaal 1-10

Gisteravond, 23 oktober, hier gegeten.

We gaan regelmatig uit eten, zo'n vier á zes keer per maand.

We hebben dus aardig wat vergelijkingsmateriaal.

Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Het voorgerecht heb ik teruggestuurd.

Ik ben namelijk geen liefhebber van aangebrande, bittere portebello's.

Even later kwam de eigenaresse vragen over het waarom. Uitgelegd.

Kwam ze weer terug om een discussie aan te gaan over wat de kok haar had verteld en dat hij het niet met me eens was.

Het hoofdgerecht was een biefstuk.

Ik had ook hier champignons bij.

Dit omdat de kruidenboter niet lekker was, bij het brood was dezelfde kruidenboter als bij de biefstuk en deze was niet kruidig.

De biefstuk was smakeloos dus heb ik geprobeerd nog wat van te maken. Na grote hoeveelheden peper e.d. te hebben gebruikt om de biefstuk op smaak te brengen heb ik het maar opgegeven.

Ik heb het laten staan.

Ze hebben niet eens gevraagd waarom meer dan drie vierde van het vlees weer retour kwam.

Het was dus echt drie keer niks.

29. Marian

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

We zijn nu een keer of 3 wezen eten bij Bistro Ben.

Zowel binnen als buiten is het heel gezellig zitten.

De bediening is heel gezellig en vlot.

De zelfgemaakte frietjes zijn fantastisch maar eigenlijk alles wel.

Super!

We komen zeker terug en kunnen het bij iedereen aanbevelen.

30. Martin en Nora

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

We zijn inmiddels al 4 x geweest bij dit restaurant.

Je blijft hier gewoon komen.

Het eten is heerlijk en het zijn ook enorm royale porties, wat erg fijn is in tegenstelling tot veel andere restaurants. De eigengemaakte frietes is een topper voor ons.

De sfeer is tip top in orde en de gastvrouw Annemarie is altijd super aardig en maakt het echt een uitje voor je!

Een enorme aanrader.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt