Bikken in Doetinchem
Bikken is de plek om heerlijk te eten
- Adres
- Verstuur een email »
- Reserveren
- Reserveer online
Omschrijving
Jong en oud voelt zich helemaal thuis bij Bikken
Iedereen vind iets naar zijn smaak bij bikken wilt u met de familie lekker eten en natuurlijk ook natafelen en vinden de kids dat minder dan is er bij ons een grote speel zolder waar zo veel te doen is , dat u ruimschoots de tijd krijgt ontspannen met familie en vrienden na te tafelen
Wij hebben heerlijke 4 gangen seizoen menu's nu het Asperge menu E 20,00
*Heerlijke huisgemaakte Asperge soep
*200 gr malse ,zachte varkenshaas met salade gebakken krieltjes met spekjes en ui en verse AAA-bio Asperges met hollandaise saus
*Amandeltaart puntje met verse Bio aardbeien slagroom en ijs
*Koffie of thee met lekkere handgemaakte Bon bons van Chocolaterie Magdalena
Dat is nog eens lekker BIKKEN
- Keuken
- Hotels in de buurt »
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Zakelijk, kindvriendelijk, romantisch, hip, gezellig, rustig, luxe, klassiek en huiselijk
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en biologisch
- Voorzieningen
- Gastheer/vrouw: Barbara van Drooge en Anouk van Koot
- Eigenaar: Egydutch bv
- Parkeren
Kapoeniestraat
Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Er zijn 51 recensies geschreven voor Bikken.
Het eindcijfer is 8.1. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).
geert v boxtel
Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Weer geweest. Alles goed, heerlijk moederdag menu, prima keuze.
Wij komen zeker terug, zo doorgaan -
Diana
Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Wij hebben een tijdje geleden bij jullie gegeten, 2 bikkenbiefstuk en een kipsate. Het was heerlijk. De bediening was top. En de sfeer was geweldig. Zeker een aanrader.
Stas
Eindcijfer 4,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 4 Sfeer 7 Service 2 Prijs / kwaliteit 6 Ik ben afgelopen zaterdag wezen eten bij Bikken. Vanaf de buitenkant een leuke tent en we waren met 4 volwassenen. Toen ik binnen kwam hoorde ik iemand al met een harde stem vanuit de keuken schreeuwen en dit getuigde niet echt van proffessionaliteit.
Het eten was niet slecht al heb ik wel mijn twijfels over de lange wachttijd. De service was ook niet optimaal want mijn bestek was niet goed afgewassen. Toen ik hier een meisje van de bediening op aansprak toonde zij weinig interesse.
Leuk om keertje geweest te zijn maar voor mij geen bikken meer in Doetinchem.
held
Eindcijfer 7,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 7 Ideale plek om met kleine kinderen te gaan eten. Die worden namelijk vermaakt op de speelzolder.
Kwaliteit van het eten was goed maar niet heel speciaal.
Op de vriendelijke bediening was niets aan te merken.
Petra en Leo
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Wederom bij Bikken geweest en hebben zeker weer een gezellige avond gehad. Eten was meer dan goed te noemen en gezellig opgemaakt. Kinderen hebben weer leuk gespeeld op de speelzolder. Zo konden wij gezellig kletsen en natafelen.
Tot de volgende keer maar weer.
Annelies
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 gisteren 14 april zijn we in restaurant Bikken wezen eten.
Heeeerliiiijjjkk!! Ossenhaas Gorgonzola! met verschillende andere heerlijkheden erbij.
Echt fantastisch. Een heel gezellig en sfeervol restaurant.
Super bediening! En wat heerst er bij jullie een ontspannen sfeer.Tot ziens!
willy
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Bij Bikken gedineerd met 7 volwassenen en 3 kinderen van 6 jaar. Om op je gemak en rustig te kunnen gaan eten met kinderen is dit een ideale gelegenheid. Voor de kinderen is er een aparte ruimopgezette speelruimte met begeleiding van een zeer leuk meisje.
We hebben lekker gegeten en werden door de gastvrouw Barbera op een prettige en zeer goede wijze geadviseerd.
Gezellige locatie met goede bediening, die zeker de moeite waard is en waar we zeker terug zullen komen. -
Frank
Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Sinds ik en mijn vrouw bij Bikken zijn geweest hebben wij een nieuw vast restaurant. De sfeer is geweldig, de mensen zijn vriendelijk en heel erg behulpzaam, maar vooral het eten, het eten is zo lekker. De borden zijn fantastisch opgemaakt, de hoeveelheid is perfect, overal krijg je lekkere sausjes bij, en zelfs de salades, die ik normaal laat staan, zijn erg goed.
Ik raad iedereen aan die in Doetinchem is, dit restaurant te bezoeken
Mariska van der Heijden
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Heb samen met mijn man een top diner gehad bij Bikken.
Was echt geweldig, hele aardige mensen, heel gezellig, vooral bij de haard en vooral SUPER lekker gegeten, complimenten aan de kok, echt een aanrader. Zeker voor herhalen vatbaar.
Vriendelijke groeten
Mariska van der Heijden
rob en petra
Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 afgelopen weekend een kijkje wezen nemen in dit restaurant , echt een top ervaring de sfeer in het restaurant en de medewerkers zijn erg vriendelijk en klantgericht , de prijs voor sommige gerechten is een echte meevaller en als je kinderen hebt is dit ook een heel geschikt tentje , vooral het eten was goed , leuke opmaak , niks om over te klagen. Een echte aanrader!
Nadine Verstege Genderingen
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Wij zijn zo verwend bij Bikken, super gegeten en vriendelijke bediening. Onze groep was best lastig met het samenstellen maar bij Bikken maakt dat niet uit. De bediening is zeer behulpzaam en niets was teveel. Daarna het suprise dessert, helemaal super. We komen zeker terug.
Bedrijfsleider Bikken
Beste Bianca wat een teleurstellende recensie
Spare ribs eet je bij ons onbeperkt voor 2 euro op de reguleren prijs van 16.95
Mijn bemoeienis met jullie gesprek is volgens mij geheel anders verlopen
Ik ben Gastvrouw voor al mijn gasten iedereen is voor mij gelijk en ik verwacht van mijn gasten niets meer dan gelijke behandeling
Ik werd aangesproken door enkele gasten van een tafel verder op waar een jonge man zat die doof is
Nadat deze jonge man een bestelling had gedaan vond jij (of de andere dame ) het nodig om deze jonge man na te doen
De familie en vrienden vonden dit zo bezwarend dat zij mij hebben gevraagd om je aan te spreken
Ik heb je toen gezegd dat dit niet aardig of netjes was om je zo te gedragen
Zo vind ik het ook niet aardig om dan zo over ons restaurant te schrijven
We hadden die avond 108 gasten dus het was eigenlijk behoorlijk druk
Toch willen we je en je gasten nogmaals uitnodigen
Om het gewoon een keertje over te doen maar dan anders
Want ik ga er van uit dat je zeker niet de bedoeling had om iemand te beledigen of ons onterecht afzetters te noemen toch…..
Vriendelijke groeten
Barbara -
Bianca
Eindcijfer 1 op schaal 1-10 Eten & drinken 1 Sfeer - Service - Prijs / kwaliteit - Nooit meer!
Gister wezen eten, gereserveerd voor half 8, we kwamen om 19.20 binnen en kregen van de gastvrouw (eigenaresse) te horen dat we te laat waren en dat ze onze tafel had willen weggeven???? En dat terwijl we 10 minuten te vroeg waren.
Het restaurant zat niet eens vol..... vervolgens bemoeide ze zich met gesprekken aan tafel, heel onbeschoft en was ze geiiriteerd dat we niks van de vakantie aanbieding willen nemen.
Ook kan je onbeperkt spareribs eten voor 2 euro per portie, dan krijg je een half ribbetje. (afzetters)Ook de rekening was veel te hoog. En de gastvrouw was niet blij met het feit dat we geen fooi gaven. (ook deze moet je verdienen door goede service e.d. en normaal geven we altijd fooi)
Gaby
Eindcijfer 8 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Prima 3 gangen menu voor een hele leuke prijs. Een van ons nam spareribs en die zijn echt een aanrader!
Er werd regelmatig even geïnformeerd of alles naar wens was.
We hebben hier eerder gegeten en toen viel het zitten op de harde houten banken ons zeer tegen. Dat nodigde niet uit om langer te blijven natafelen. Nu zijn er comfortabele stoelen waar je heerlijk op je gemak op zit.Wijn werd wat te koud geserveerd.
Jammer alleen dat er zo overduidelijk een soort controle uitgevoerd werd door de gastvrouw, ze was alle glazen aan het controleren of ze wel schoon waren en wat te hoorbaar aan het overleggen/discussiëren met personeel.
Als het een rustige avond is en daar tijd voor is prima, maar als gast hoef je dat niet te zien vinden wij.Al met al waren wij het er over eens dat we zeker nog eens terug komen.
Wiljan
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 10 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Vorige week zijn we bij `Bikken` uit wezen eten met twee kleine kinderen. Alles werd gedaan om ons allen een leuke avond te bezorgen. Ze waren erg gastvrij. Er werd moeite gedaan om ons aan een leuk tafeltje bij de moderne haard te zetten en er werd geregeld gevraagd of alles naar tevredenheid was. Voor de kinderen was het op de bovenverdieping (met toezicht oftewel een lieve oppas) feest met verkleden, computerspelletjes en overal speelgoed voor jonge en oudere kinderen. Wij hebben genoten van een drie gangen diner. Van carpaccio , saté , barbecuespies tot aan een lekker toetje. De een nam een chocolade specialiteit, de ander een dame blanche. Het smaakte allemaal goed en bij het hoofdgerecht kregen we volop frietjes en groente. De kinderen kwamen even naar beneden en smulden van een kindermenu. Kortom een prima avond uit voor het hele gezin. De prijs/kwaliteit verhouding was goed.
Voor nog geen 90 euro hadden we een gezellige avond met ons viertjes inclusief een goede fles wijn.
Bedankt en tot een volgende keer! -
Koen
Eindcijfer 4,7 op schaal 1-10 Eten & drinken 5 Sfeer 6 Service 5 Prijs / kwaliteit 4 De eerste keer eten bij Bikken:
Voorgerecht de carpaccio, ingedroogd dus niet vers. Beetje jammer. Hoofdgerecht was een biefstukspies, opzicht lekker alleen taai. Nagerechten werden met ruime tussen pose apart geserveerd. De een had het nagerecht al op toen de ander nog niets had.Personeel is jong en daarmee onervaren. Dat merk je op door de vele fouten. Wijn omstoten en geen nieuw glas aanbieden, vervolgens de tafel afnemen met een doek maar om de papieren servetten heen vegen. Deze servetten waren inmiddels doorweekt met wijn maar werden niet vervangen.
Vervolgens ook nog een veel te hoge rekening wat uiteindelijk wel goed kwam maar al met al was het een tegenvaller.
joop peelen
Eindcijfer 8 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Vanavond hier gegeten, vriendelijke ontvangst met goede uitleg over de kaart en de aanbiedingen. We namen een 4 gangen menu voor een hele redelijk prijs, nou prima hoor
met een chefkok aan tafel die ook lekker heeft gegeten
zonder op of aanmerkingen, vriendelijk personeel die op
tijd komen vragen of je nog wat wil drinken, alles voldoende
en naar wens is..........voor ons echt een aanrader!!!! -
Bernard
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 9 Ik en mij vrouw hebben heerlijk gegeten op zondag 8 januari bij bikken.
ook zonder kinderen goed te doen want het eten was super !
tot de volgende keer.Bernard en Sarah
Michelle
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 We hebben afgelopen maandag hier gegeten en het was ontzettend gezellig. De bedienning was ontzettend gastvrij en het en het eten was heel erg lekker!! We waren met een grote groep en alles was heel erg goed verzorgd. De gastvrouw heeft ons erg goed ontvangen! Ik kom ook zeker nog een keer terug! Ik heb zeer genoten!
Sandra
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Ik ben zaterdag wezen eten bij Bikken het was enorm gezellig en we hebben echt genoten van deze avond! Het eten was heerlijk en de kwaliteit was super. De bediening was erg vriendelijk en zeer gastvrij en er werd omdat ik jarig was zomaar een enorm verassings dessert gemaakt. Ben niet gauw van de tienen, maar dit was heel erg goed en de 10 ook zeker waard! We komen zeker terug
Willem
Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 7 Prijs / kwaliteit 9 Wij zijn 2e kerstdag met de familie (18 personen) bij Bikken wezen eten.
Bediening was goed en erg gemoedelijk.
Gekozen menu's prima in orde en zeer smakelijk.
Sfeer warm en gezellig en, erg belangrijk voor de dames, brandschone toiletten.
Ook de jongste telg heeft zich goed vermaakt. -
hans
Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Heb met familie eerste kerstdag bij bikken gegeten
kan hier alleen maar zeggen zeer goed gezellig en een
ongedwongen zweer
kom hier met de kids zeker vaker -
Thomas
Eindcijfer 4 op schaal 1-10 Eten & drinken 4 Sfeer 4 Service 4 Prijs / kwaliteit 4 Ik heb met een vrij grote groep op 2e kerstdag daar gegeten en het was niet zo best.
Het begon al met het opnemen van de bestelling door een vrij norse gastvrouw die totaal niet vriendelijk overkwam. Op zich nog niet zo erg als het eten maar goed is. Nou dat was echt heel slecht. Ik had een carpaccio vooraf met zeer summiere aankleding. Vlees was taai en dit kun je zo niet uitserveren. Het hoofdgerecht wat ik besteld had werd ineens omgegooid, ben maar niet in discussie gegaan, en kreeg een tiental gaarnaaltjes op mijn bord die zijn verkocht als zijnde gamba's. Volgens mij zien gamba's er anders uit. Het nagerecht heb ik maar overgeslagen en een kop koffie gedronken. We hebben het gelukkig met elkaar gezellig gehad en voor de kinderen is er wel vertier maar als volwassenen hier eten zou ik me nog een keer bedenken.
Sien
Eindcijfer 5,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 6 Sfeer 8 Service 3 Prijs / kwaliteit 5 Afgelopen dindsdag wezen eten. Eerste indruk was goed, het restaurant ziet er leuk uit. Het was er wel koud. Werden bij een raam neergezet en dat tochte behoorlijk. We hadden 4 gangen incl. apperatief a 4,50 p.p. besteld, maar apperatief hebben we niet gehad. Kregen meteen voorgerecht. Hebben er wat van gezegd en dit zou gecompenseerd worden met een kopje koffie. Eten was op zich prima (wel wat weinig), maar tussendoor kwam niemand voor drinken vragen. Bij het afrekenen wilden ze toch de prijs van het 4 gangen menu in rekening brengen, ondanks dat we 1 gang niet hebben gehad. We hebben geen gebruik gemaakt van de kop koffie, omdat we kleine kinderen bij ons hadden en het al laat was. Gevraagd of ze dan een ander drankje niet konden berekenen. De gastvrouw (denk eigenaresse) wilde dit absoluut niet. Ze bracht gewoon de prijs voor de 4 gangen in rekening (29,95) want dit was al heel goedkoop voor 3 gangen. Discussie was niet mogelijk. Ze was erg onredelijk en zat ondertussen ook nog personeel af te snauwen. Ondanks dat de kids het erg leuk hebben gehad, zien ze ons er niet meer terug.
Karin
Eindcijfer 5,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 5 Sfeer 6 Service 1 Prijs / kwaliteit 6 Helaas hebben wij niet zo'n goede ervaring gehad bij Bikken. We waren met een groep van 6 mensen en omdat niet iedereen evenveel honger had, waren er ook een aantal mensen die geen hoofdgerecht bestelden maar alleen een aantal voorgerechtjes. Dit werd niet zo goed ontvangen door de gastvrouw die onze bestelling opnam. Dat vonden we heel vervelend omdat we vanaf dat moment het gevoel hadden 'weggekeken' te worden. Het eten dat daarna werd opgediend was ook niet allemaal zo heel erg lekker. De schnitzel en de zalm waren niet erg smakelijk. En toen we uiteindelijk af wilden rekenen werd er moeilijk gedaan over het feit dat we apart wilden afrekenen. Al met al was het voor ons niet zo'n leuke ervaring. Erg jammer, aangezien we er veel meer van hadden verwacht. We komen niet meer terug bij Bikken!
Joop Kooijman, Spijkenisse
Eindcijfer 7,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 6 Service 7 Prijs / kwaliteit 8 Een weekend Doetinchem. Buiten het restaurant stond een bord met opschrift Wildmenu.
Dat leek ons wel wat. Het was ook perfect.
Het voorgerecht met wild paté en het Hoofdgerecht met drie soorten wild. Ook konden wij voor het ijsdessert iets anders bestellen. Naast ons zat een gezelschap van 7 personen. Die waren de gehele avond meer geinteresseerd in hun telefoon dan in elkaar. Misschien moet je het gebruik van een telefoon in een restaurant gaan verbieden.
Het stoort enorm. Op zaterdagavond hoef je geen zaken te doen. Het is dus alleen privé. Het was heel druk, door een voetbalclub die kwamen eten, maar de bediening had toch tijd voor iedereen.
Jeroen Reiniers
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Erg fijn restaurant. Alles is dik in orde daar. En de kinderen kunnen we "kwijt" op de speelzolder, dan hoeven ze niet de hele tijd aan tafel te zitten.
We gaan er regelmatig eten en hebben er nog nooit een vervelende ervaring gehad. -
hela
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Top service, erg vriendelijk, respectvol, zeer attent.
Gezellige sfeer, we hebben genoten. -
Rob
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Vriendeljke, flexibele en attente bediening. Wijn keuze zou wat uitgebreider kunnen. Aanwinst voor doetinchem en omgeving. Kan het iedereen aanraden die gezellig en betaalbaar uiteten wil.
Onur
Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 10 Vrijdagavond ben ik met mijn familie wezen eten bij Bikken. Het is een mooi restaurant, hoe de eigenaars het ingericht hebben. De eigenaars van Bikken kwamen aan onze tafel en vroegen hoe we de service vonden, de sfeer en niet te vergeten het eten. Het was gewoon precies op smaak. De maaltijden worden vers bereid en schoon gewerkt in de keuken. Mijn nichtje is 6 jaar oud en ze dacht dat het echt een saaie plek was, toen ze de speelruimte zag wil ze vaker komen bij Bikken. Voordelig, vier gangen menu per persoon 27,50 ongeveer. Laatste wat ik wil zeggen is dat voor de moslims het eten gescheiden wordt bereid, ze houden rekening met alles.
Groeten Onur
Latifa
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Eten bij Bikken is echt tof, het eten is heerlijk en de service is helemaal top. Je krijgt alles op tijd en ook heel veel extra's gratis. De sfeer is super leuk met een open haard en ze hebben een speelzolder voor de kleintjes en ook met begeleiding. Kortom: het is een aanrader voor iedereen!.
Mijn complimenten voor BIKKEN!
Roy
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 in een paar woorden: een super restaurant met geweldige sfeer, service en geweldig eten voor weinig geld
Petra Bleumink
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Dikke 10!
Het eten was heel lekker en ruim voldoende!
Geweldig personeel, heel meedenkend ook!
En de kids hebben zich uitstekend vermaakt! Ook hun bordjes waren perfect aan hun behoeftes aangepast.
Gerrit RegtopEindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Zondag 21 augustus 2011 met 12 volwassenen en 3 kinderen van 2 t/m 4 jaar van 16:00 tot 20:30 uur enorm genoten van het voortreffelijke eten en drinken bij Bikken. De hele tijd hebben de kleintjes zich kunnen vermaken dankzij de 2 dames die zich met veel enthousiasme over de kinderen ontfermden.
"Onze" tafel werd veelvuldig goed en zeer content zonder opdringerig te zijn door Nadia, doch ook de overige medewerkers alsmede de eigenaars van Bikken verdienen een enorme pluim. Inmiddels heeft ook ons netwerk een aanbeveling ontvangen om Bikken snel te bezoeken.
Als extra beloning heb ik Bikken toegezegd dat men alle sponsorverzoeken die men ontvangt onbeperkt door mag sturen naar ons.
Met vriendelijke groet.
Gerrit Regtop.
CEO Gorbu MegaSponsor.
Geertje
Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Gegeten bij bikken met de hele familie was wel erg druk maar niettemin een zeer geslaagde avond de kids wilden niet naar huis dus die hebben het super naar hun zin gehad een aanrader voor de families.
Wij komen zeker terug.
Richard
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Samen met de familie uit eten geweest, de 3 kids hebben zich prima vermaakt op de speelzolder. Ideaal als je met kinderen uit eten wilt gaan, want je hebt er geen kind meer aan ;-)
En het eten is erg goed, de menukaart is aangepast en dat is zeker te merken. Dus wil je niet voor je kids hier naartoe, dan toch zeker voor je eigen smaak.
Goed bezig daar, zeker een aanrader!
a
Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Heel gezellig, leuk ingericht restaurant. Hebben er heel lekker gegeten voor een prima prijs! Kom hier zeker nog een keer terug!
rianne ploege
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Ook op een woensdag gegeten en heerlijk gegeten vriendelijke bediening en heerlijk eten.
Barbara
Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 10 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Wederom een keer bij Bikken geweest en wederom super gegeten. Lekkere verschillende smaken en zeer smakkelijk.
Tot ziens maar weer.
Groetjes, Barbara.
Jolein
Eindcijfer 4,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 4 Sfeer 7 Service 1 Prijs / kwaliteit 5 Gisteren gegeten bij Bikken. Is erg tegengevallen. Een flesje wijn besteld, die je zelf moet open maken en inschenken. Het andere drinken wordt je ook gewoon aangereikt ipv dat het voor je neer wordt gezet.
Stokbrood en olijven besteld en toen bijna een uur moeten wachten voordat we het voorgerecht konden bestellen. Niemand die af en toe komt vragen of je nog wat wil drinken. Rond half 10 kwam eindelijk het hoofdgerecht, maar bleek de biefstuk zo rauw, dat ik hem terug heb gestuurd en na lange tijd heb ik hem maar afbesteld en de rekening gevraagd, omdat de anderen al erg lang klaar waren. Niks, geen compensatie voor het ongemak. Daarbij komt dat het erg koud was, één van ons zat met de jas aan en wij met de sjaal om. -
miranda
Eindcijfer 8,7 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 7 Prijs / kwaliteit 9 Vrijdagavond bij Bikken gegeten, het eten was lekker, heerlijke zeetong, met ouderwets lekkere rode kool met appeltjes. Als toetje, gebakken chocolade met witte mousse, ook erg lekker. Ondanks dat het wat lang duurde voor dat de vriendelijke bediening de drankjes kwam brengen, zeker voor herhaling vatbaar. En de rekening viel mee, een goeie verhouding tussen prijs en kwaliteit. Groetjes, Miranda.
marieke
Eindcijfer 5,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 5 Sfeer 5 Service 6 Prijs / kwaliteit 6 Met mijn vriendinnnen uit eten bij Bikken. Was zelf nog nooit geweest, dus zou wel zien. Het intereieur is wel apart. We zaten op robuuste banken, wat mij deed denken aan een vreetschuur en zat uiteraard voor geen meter. De menukaart is erg simpel. Uiteindelijk iets besteld van de dagkaart. Het eten wat je krijgt is wel wat weinig, terwijl ik geen grote eter ben. Dus weinig stokbrood, hoofgerecht, toetje en patat voor zes personen. Iedereen at zijn bord leeg, terwijl ik normaal achterover leun van "ik kan niet meer". Er werden meteen frites bij geserveerd, ik dacht misschien willen we wel aardappeltjes?
Kortom niet bijzonder. -
Julia
Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 8 Service 7 Prijs / kwaliteit 8 Dit weekend weer bij Bikken gegeten, ondanks de drukte en herrie op straat (huldiging graafschap) een gezellige avond gehad! 3 gangen keuze menu genomen, uitstekende prijs/kwaliteit! Heerlijk gegeten, vlotte bediening, al met al een leuke avond!
ben
Eindcijfer 3,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 4 Sfeer 7 Service 4 Prijs / kwaliteit 3 Het eten vonden wij niet goed. Slechte prijs kwaliteit.
Allereerst kregen we een bord spaghetti van andere gasten op tafel gezet, waarna de bediening direct weer verdween.
We hadden het 3 gangen menu besteld, de kogelbiefstuk was zeer taai. Het leek wel een riblap en had niets met een kogelbiefstuk te maken. De warme groenten en de koude salade als bijlage bestonden uit precies dezelfde ingredienten, Courgette, beetje tauge en tomaat. Het ene in de pan gebakken en op de andere een vinaigrette, weinig creativiteit dus. Het kleine bakje met patat was simpel en veel te zout, waarom geen gebakken aardappeltjes?
De rekening was niet correct, de nagerechten waren apart berekend terwijl deze onderdeel waren van het 3 gangenmenu. Op het toilet was geen zeep aanwezig, niet fris.
Loes
Eindcijfer 3,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 3 Sfeer 5 Service 2 Prijs / kwaliteit 5 Slechte service, een uur moeten wachten op het voorgerecht, daarna nog zeker een half uur op het hoofdgerecht. Ook wordt er niet gevraagd of we nog iets te drinken wilden.
Het eten zag er mooi uit, maar miste smaak.
jantine
Eindcijfer 3,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 3 Sfeer 7 Service 3 Prijs / kwaliteit 4 Leuke inrichting, eigentijds met een Hollandse tint, We kwamen op een rustige dag met z'n vieren en hadden niet gereserveerd. Al meteen met de voorgerechten ging het mis. Paddenstoelen uit de oven bleken niks meer te zijn dan overweldigend veel champignons! Het was niet vers! Voor de keuken een moeilijke opgave om alle 4 de hoofdgerechten tegelijk te serveren.
De brownies waren stukjes uitgedroogde chocolade cakejes. De bediening deed vervolgens iets met onze klachten, wat we al heel lang niet meer hadden gezien.... totaal niks!Kortom, een ware deceptie waar we niet snel zullen terugkeren.
Silvia
Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 7 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Heerlijk gegeten, goede sfeer, leuke bediening en de kinderen hebben zich prima vermaakt! Zeker voor herhaling vatbaar!
Vera
Eindcijfer 7,7 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Gezellig en simpel, maar goed eten. Garnituren had wel wat beter gekunt. Maar wel voor herhaling vatbaar. Leuke bediening.