- Adres
- Vegetarisch
- Voorzieningen
- Terras
20 recensies voor Eetgelegenheid De Bonte Hond
Het eindcijfer is 7.6. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,7
- Prijs / kwaliteit
7,5
Daan Boetzel
Vriendelijk, gastvrij. Heerlijke paté. Daarbij is er op de laatste Donderdag van de maand een Jazz workshop! En geen entrée-geld, waar vind je dat nog! Echt genieten.
8,2 op schaal 1-10
CvE1975
Tsja, vanmiddag even in Doesburg wat willen drinken, kwamen we bij De Bonte Hond uit. Leuke locatie en uitzicht. Wel vriendelijk meisje in de bediening, maar service was, gezien het gebrek van drukte, beetje vaag.
Het bestellen van 1 Cola en een Latte Macchiato duurde te lang. Een ouder stel naast ons vroeg de rekening, en zijn een opgegeven moment zelf de rekening maar gaan halen.
De Latte Macchiato zag er niet uit, smaakte 'okay'. Werd niet geserveerd met suiker of zoetjes, maar kreeg na het vragen 3 klontjes suiker op een bordje.
- Eten / drinken 5
5,2 op schaal 1-10
ben
kleine kaart op terras voor lunch, niet bijzonder. eten is gemiddeld, vrij karig. voor de zoveelste keer weer heeeeel lang moeten wachten voor de bestelling kwam (eten). ondanks de leuke stek is dat de reden om niet meer te komen. loopt niet efficient in de bediening helaas ondanks vriendelijkheid.
- Eten / drinken 6
5,8 op schaal 1-10
h.degijsel
Ik heb hier verschillende keren soep gegeten en altijd goed met heerlijke kruidenboter. Vriendelijke bediening, jammer dat zij de prijs van de mosterd soep niet hebben gehaald.
7,9 op schaal 1-10
Tom
Restaurant in een schitterend oud straatje. Heerlijk gegeten. Het rook er wel een beetje apart. Naar hond? Geen hond gezien trouwens.
8,3 op schaal 1-10
geerten
We waren met een groep in Doesburg en vlak voor het diner kwam ik aan met een gekneusde hand. Ik kreeg een drankje van de zaak en een handdoek met ijsklonten erin voor de koeling. Later ook nog gaasjes en pleisters!! en ook nog lekker gegeten.
- Eten / drinken 7
7,7 op schaal 1-10
Fam. Banen
Laatst een dagje Doesburg met vrienden, bij navraag in Doesburg over waar we lekker konden gaan eten, werd ons diverse malen de Bonte Hond geadviseerd.
Daar aangekomen werden we zeer vriendelijk ontvangen en hebben we heerlijk gegeten. Ze hebben zelfs 4 vegetarische gerechten, ook werd er bij het hoofdgerecht vier verschillende verse groentes geserveerd. ( Waar krijg je dat nog?)
Een prima afsluiting van een dagje Doesburg.
We komen zeker terug!!
Fam. Banen Arnhem.- Eten / drinken 9
Y. Vos
Hier vandaag met papa en mama gegeten en het was allemaal erg lekker, bedankt en groetjes van Luuk.
David
Erg jammer dat je zo lang moet wachten om voor het eerst geholpen te worden. Als je dat dan aangeeft denk je dat ze er wat meer rekening mee houden... Toch? Soms dacht ik dat je er beter met partner kan gaan eten, omdat ze dan meer aandacht aan je zouden schenken. Ik hield de moed er in en dacht dat het eten dan wel erg goed moest zijn, helaas weer jammer. Als ik een samenvatting moet geven van de avond is dat kortweg "nee".
- Eten / drinken 5
4,7 op schaal 1-10
Liesbeth
Gisteren heerlijk gegeten bij De Bonte Hond en daar genoten van hun maaltijdsalade (Zomersalade - ruime portie!) met lekker brood + kruidenboter erbij. Hoewel ook het brood eigenlijk genoeg was had ik nogal honger van m'n fietstocht Velp-Doesburg, dus ik vroeg er nog een beetje brood bij - binnen 2 minuten stond er weer een vol mandje en er werd ook nog opnieuw kruidenboter bij aangeboden zonder dat ze extra in rekening brachten. Bediening is er erg vriendelijk en snel! Echt een aanrader!
J. de lange
Wildseizoen 2010. Gemoedelijke sfeer en uitstekend gegeten. Wildpeper met vers gemaakte stoofperen en appelcompote. Warme appeltjes met calvados en kaneelijs na. Het was druk maar het eten kwam vlug en de bediening was vriendelijk en attent. Aanrader.
8,4 op schaal 1-10
Doesburg
Eenvoudig goed eten voor een eerlijke prijs. Zeer bekwaam personeel en een ontspannen sfeer. Zeker aan te raden om met z'n tweeen of met een groep te lunchen of s' avonds lekker eten.
8,1 op schaal 1-10
Marloes Graafland
Ik heb eerst gereserveerd en aan de telefoon werd mij uitgebreid verteld wat er op het menu stond, toen ik aangaf dat de site het niet meer deed en ik het menu niet kon bekijken.
Bij binnenkomst goed ontvangen en kregen wij een tafeltje achterin. De sfeer doet als vroeger aan, jaren 50, sober maar gezellig! Op de kaart staan verrassend veel vegetarische gerechten, niet een gevulde courgette of quiche, maar mooie lekkere, creatieve vegetarische gerechten. Tussendoor wordt er goed in de gaten gehouden of je nog wat wil drinken. Wij kregen er ook een karaf water bij, die steeds werd aangevuld, heel fijn!Ik deelde samen met mijn tafelgenoot het toetje, de crème brulée....ow echt een aanrader, die was echt goed! Dus een tevreden avond en zeker de moeite waard!
Janneke
Wat was het hier gezellig en wat was het eten heerlijk!
De bediening sprong overal heel goed op in en toen mijn wederhelft 1 bolletje ijs bij zijn dessert wilde, kon dat meteen geregeld worden. Hij had als hoofdmenu de lamshaasjes met honing-tijmsaus en dat was heel lekker. Vlees was heel mals en de saus overheerlijk. Zelf had ik gekozen voor de kalfsschnitzel met perzik en Old Amsterdam. Ik heb genoten tot en met de laatste hap. We gaan hier zeker nog een keer terugkomen om ons weer te laten verwennen in dit leuke restaurant!
Helena de Blécourt
Ik heb heerlijk gegeten in dit intieme restaurant.
Het verschil t.o.v. andere restaurants is dat het eten echt royaal is. Ik houd veel van groenten en vegetarisch eten, hier kan je echt terecht voor een heerlijke maaltijd.
In dit restaurant is het nog ouderwets gezellig en weten ze het de gasten echt naar hun zin te maken.
Kortom: een dikke 10!
8,8 op schaal 1-10
desiree kester
Op 3e Kerstdag hebben we ons laten verwennen door de eigenaars van deze fantastische uitspanning.
We genoten van een verrassingsmenu; de sfeer was super,
Service helemaal toppie.
De gerechten waren goed qua hoeveelheid en er wordt hier duidelijk met veel creativiteit en toewijding gekookt. Compliment voor de kok!
HAMI
Heerlijke gelegenheid om even lekker te eten en te genieten! Wij zijn nu voor de tweede keer geweest en het was weer goed. Heerlijke specialiteiten, de eigenaar is een echte kok, hij heeft Herman echt niet nodig! Het eerste bezoek vond ik de hoeveelheid vlees tov de prijs niet helemaal in verhouding staan, het tweede bezoek heeft fit ruimschoots goed gemaakt! Een restaurant waar je niet hoeft 'op' te zitten, lekker genieten in een perfecte ambiance. Veel succes Henry, Olga en collega's!
8,5 op schaal 1-10
Cindy
Echt super, lekker intiem en geweldig eten!
Absoluut de moeite waard!
Irene
Oke iets duurder maar dan ook de moeite waard, sfeervol, vriendelijke bediening en heerlijk lang tafelen
7,8 op schaal 1-10
cathy
een gezellig restaurant met een vriendelijke bediening waar het goed toeven is. Je krijgt de tijd en voelt je op je gemak.
8 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt